فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحوم آیت الله حائری شیرازی:
در دورهای فقهای ما چون موضوع شناس نبودند، بانکدارها توانستند سرشان را کلاه بگذارند و ربا را با پوشش عقود اسلامی جا انداختند.
علمایی که هنوز هم معتقدند بانکها مشکلی ندارند و عقود آنها اسلامی است، بهتر است یک سال بیایند بانکداری کنند و بعد بروند سراغ فتوا دادن.
چند نفرتان تا بهحال این حرف یا مشابه آن را شنیده بودید؟ اصلاً میدانید #موضوع_شناسی چیست و چه نقشی مهمی در استنباط و صدور فتوا دارد؟!
✍پ.ن: آیتالله در سال آخر حیات مبارکشان قرار بود درس خارج فقه الاقتصاد را شروع کنند، ولی اجل مهلت نداد، و کاش این درسها برگزار میشد و ایشان شاگردانی در این زمینه تربیت میکردند.
✍ میدانید چرا؟! چون درزمینه سلامت و #واکسن هم موضوع شناس نبودن....
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
@yamahdiadrekni72
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افیون پپسی در شوروی
🔹 شوروی جنگ سرد را نه در تقابل جنگ افزار و توپ و تانک بلکه در جنگ نرمِ فرهنگی-رسانهای باخت. در این کلیپ کوتاه نحوه سر خم کردن شوروی در مقابل یک محصول غذایی و تسلیم کردن ناوهای جنگی در ازای دریافت نوشابه را خواهید دید. آیا ما آمادگی چنین سناریوهایی را در کشور داریم؟
#دیپلماسی_غذایی
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آندلس سازی قم سالهاست که شروع شده است/ نمایی از هایپر استار پردیسان قم
🔹 شاید برخی ساده لوحانِ ظاهر بین، حرف ما را باور نکنند و با لزوم گسترش رفاه و امکانات دلشان را شاد نگه دارند ....
🔹 اما با ساخت و ساز های #بدون_پیوست_فرهنگی دیری نباشد که قم، شهر علم و دین و مرجعیت و حرم اهل بیت، به شهری تفریحی_توریستی تبدیل شود👇
_ شهر منوریل
_ شهری با بوستان های عجیب و جذاب، بوستان پنج طبقه شهید زین الدین، بوستان ۱۰۰۰ هکتاری کوثر!!
_ شهر باغ پرندگان، دومین مجموعه بزرگ کشور با ۱۶ هکتار مساحت
_ شهر زیپ لاین و تله سیژ
_ شهر سرای ایرانی
_ شهر ساختمانهای با نمای رومی
_ بزرگترین و مشهورترین و مجللترین پاساژ ها
_ شهریبا نماد گنجشگک بهاری
▫️ در این تفکر حرم حضرت معصومه علیها سلام و قبور علما و مراجع نیز در گوشه ای قرار می گیرند که یکی از جاذبه های توریستی به حساب خواهند آمد.
✍🏻 پ.ن:
چه خوب نقشه ای برای مهد انقلاب ریختهاند. متدینین بی خاصیت و منزوی شوند. یکی یکی با بهانه های مختلف از دور بیرون شوند. باقی را به کارهای خُرد مشغول سازند. شهرداری که از ١٩ سالگی حدود ١٠ سال در آمریکا و خارج از کشور درس خوانده و فرزندانش در خارج از کشور زندگی می کنند را بر شهر مظلوم قم حاکم سازند و افکار و تمدن غربی را یک به یک به دست خودمان اجرایی کنند.
https://eitaa.com/joinchat/911081556C963c6f7595
🔴 #فوری
‼️وزیر کشاورزی عراق: ذخیره گندم در این کشور3 ماه است و با مشکل جدی روبرو هستیم.
✍ تشخیص درست رهبری و پیش بینی قحطی و دستور به کاشتن گندم و خودکفایی در زمینه مواد غذایی و کشاورزی
😡 مواظب باشید #شبکه_نفوذ در کمین مواد غذایی دست آنها باید از بازو قطع شود
هشدار رهبری به وزارت کشاورزی و قطع دست دلالان واردات مواد غذایی
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor