هدایت شده از اندیشه مقاومت
139712062033559816755814.jpg
80.1K
🚩 بروید به آقای بشار اسد بگویید مردم خط قرمز ما هستند
معاون عربی ـ آفریقایی سابق وزارت امور خارجه:
🔹«توجه رهبر انقلاب تنها به سطوح راهبردی و کلان منطقه معطوف نبود. ایشان در واقع دغدغه ملّت و مردم سوریه را داشتند. وقتی بحران سوریه در سال 2001 میلادی شروع شد، از اولین توصیههای رهبر انقلاب به آقای بشار اسد که توسط سردار سلیمانی به ایشان ابلاغ شد، این بود که میروید به آقای بشار اسد میگویید مردم خط قرمز ما هستند. اگر چنین اتفاقی بخواهد در سوریه بیافتد و نسبت به کشتار مردم بیتفاوت باشید، روی حمایت ما حساب نکنید.
🔹شما ببینید در زمانی که از نظر راهبردی و سطح کلان، اهمیت مسأله سوریه برای ما بسیار بالا بود، امّا در نیّت و فکر حضرت آقا، کشتهشدن یک مظلوم در سوریه، خط قرمزی است که سردار سلیمانی باید برود و به آقای بشار اسد بگوید».
@feghvaenghelab
📝اربعین در بند آمار/لزوم عبور از کمیت سنجی واقعه ای فرهنگ
🔹خبرنگار اعزامی صدا و سیما به کربلا وقتی شروع به سخن کرد برای نشان دادن عظمت اربعین آمار خواند از 25 میلیون زائر، بیش از 3 میلیون ایرانی، چند صد میلیون پرس غذا، چند ده هزار خادم، چند هزار موکب، هزار و اندی عمود عاشقی و ......... تا اینکه در آخر اعلام کرد: یا اباعبدالله(ع) اگر روزی در کنار خود یاوری برای پیروزی بر کفار نداشتی اما اکنون را ببین که میلیون ها یار و یاور چونان پروانه به دور شمع وجودت می چرخند.
🔸جمله به اینجا که رسید منتظر بودم خبرنگار بگوید: و امّا بعد، ای امام زمان(عج) به راستى كه همه مردم به انتظار تو هستند، و رأى و نظرى جز تو ندارند، پس بشتاب، بشتاب اى فرزند رسول خدا! باغات و بوستانها سرسبز و ميوه ها رسيده و زمين پر از گياه و درختان برگ بر آورده اند، هرگاه اراده ات تعلّق گيرد، قدم رنجه فرماى. چه بر لشكرى وارد میشوى كه براى تو آراسته و آماده اند و سلام و رحمت خدا بر تو و بر پدرانت.»
🔹به آمارها که می رسم آرزو می کنم ای کاش هیچگاه علم ریاضیات وجود نداشت تا عده ای فرهنگی ترین و معنوی ترین حرکت اجتماعی شیعه را در محاصره آمار و ارقام خرد کنند. گویی تمام هدف از این پیاده روی تعداد بیشتر افراد است و هر چه بیشتر انسان در این مسیر پیاده روی کنند تمدن اسلامی سریع تر شکل می گیرد.
🔸اربعین ظرفیت نهفته ای برای ارتباط میان فرهنگی جوامع مختلف شیعه است تا اتحاد میان جوامع فراگیر و مقدمات ظهور تمدن نوین اسلامی آماده شود اما این ارتباط فرهنگی با آمار معنا نمی یابد و شکل نمی گیرد و اصلا قرابتی ندارد.
🔹 تمدن اسلامی زمانی نضج می یابد که هر ایرانی شرکت کننده در این واقعه عظیم، سفیری فرهنگی برای جریان فکری تمدن ساز و مقاومت باشد. این انسان دقیقا نقطه مقابل انسانی است که برای یک پیاده روی 3 روزه می رود و در مسیر به خود و ذکر گویی مشغول است و در مقیاسی فردی در این حرکت شرکت می کند. آنچه میلیونی آمارش می آید همین فرد فردهاست چرا که نگاه کمّی همین امر را می طلبد.
🔸تعداد حاضرین در این وقایع مهم است اما نه به اندازه عمق معرفت هر فرد و پذیرش سختی ها در راه رسیدن به پیروزی نهایی؛ چرا که حضرت اباعبدالله (ع) نشان داد می توان با 72 نفر عارفِ عاشقِ دلیر در تاریخ بنایی بنیان نهاد که هیچ گزندی از کفر و جهل نبیند.
🔹 کمیت آماری به جای خود می تواند مهم باشد اما باید از آن عبور کرد و دید این بیش از 3 و نیم میلیون نفر بعد از بازگشت چه تفاوتی در زندگی شان رخ می دهد، چه میزان بصیرت حسینی را در این مسیر درک کرده اند و کجای این بنای بزرگ نمدن سازی قرار است حضور داشته باشند.
🔹آمار محوری از اربعین رویدادی عرفی و روتین می سازد همانند حج ابراهیمی که ماهیت الهی_ سیاسی اش را از دست داده است و محلی می شود برای رقابت بر سر اینکه چه کسی سریع تر مسیر را پیموده، بهترین غذا را خورده، بهترین جای خواب را داشته یا در کجای حرم زیارت نامه را خوانده است./فکرت
درسروش :حیات طیبه🍀
@yamahdiadrekni72
@yamahdi1 🍀🍀 ۲حیات طیبه
🌻حیات طیبه در ایتا🌻
eitaa.com/yamahdiadrekni72
هدایت شده از رسول شاکری
🔶ما پس از زیارت اربعین، در آغاز یک «زندگیِ نو» هستیم
📌«نو شدن و شروع تازه» بعد از زیارت کربلا باید یک «رسم» شود؛ مثل رسم آغاز سال نو
🔰 ما پس از زیارت اربعین و بازگشت از کربلا، در آغاز یک زندگیِ نو هستیم، چون طبق روایات، به زائر امامحسین(ع) فرمودهاند: آنچه در گذشته بود، بخشیده شد، عمل خودت را از سر بگیر، و زندگیِ تازهای آغاز کن (کاملالزیارات/132) اما در بین ما رسم نیست که مسئلۀ مغفرت کامل در زیارت امامحسین(ع) را خیلی جدّی بگیریم.
🔻این باید در بین ما تبدیل به یک رسم بشود که بگوییم «من تازه از کربلا آمدهام و تصمیم گرفتهام دیگر غیبت نکنم، نمازم را درست کنم و... الان که همۀ گناهان گذشتهام پاک شده است، چرا دوباره پروندهام را خراب کنم؟!»
🔻همانطور که در آغاز سال شمسی «نو شدن» یک رسم است، بعد از زیارت امامحسین(ع) هم باید این «نو شدن و شروع تازه» یک رسم بشود.
🔻باید به زائران اباعبدالله(ع) تبریک بگوییم بهخاطر اینکه زندگیِ تازهای را شروع کردهاند. حتی میشود به زائرانی که از کربلا برمیگردند، یک پیامک-شبیه پیامکهای تبلیغاتی- بزنند و بگویند: «زندگیِ تازۀ شما مبارک باشد، در این شروع نو برای زندگیتان، چه برنامههایی دارید؟»
🔻بنده اگر جای خبرنگارانی بودم که موقع بازگشت زائران از کربلا، با آنها مصاحبه میکنند، این سؤال را هم از زائران میپرسیدم: «شما در این زندگیِ تازهای که آغاز کردهاید، چه برنامهها و نقشههایی دارید؟»
👤علیرضا پناهیان - ۹۷.۸.۸
👈🏻متن کامل:
panahian.ir/post/5081
@Panahian_ir
هدایت شده از 🌟سیرسلوک تاخدا🌟
شمر یک انسان بود، یک انسان مسلمان.
شمر اهل نماز و مناجات و تهجد بود.
شمر ۱۶ بار پای پیاده به حج رفته بود.
"شمری كه سر امام حسين(ع) را بريد
همان جانباز جنگ صفين بود كه [در رکاب امیرالمومنین] تا مرز شهادت پيش رفت"
بقول آیت الله بهجت «همه ما شمر بالقوهایم»
اگر، امام خود را نشناسیم!
°حاج حیدر°
هدایت شده از 🌟سیرسلوک تاخدا🌟
🌀چه شد که امامحسین(ع) به قتلگاه رفت؟ در اثر سازشِ ابوموسیاشعریها!
🌀اگر ریشۀ تاریخی مظلومیت امامحسین(ع) را بررسی کنیم به «خط سازش» میرسیم
🔻 عزاداری سیدالشهدا(ع) و مکتب امامخمینی(ره)- ۲
🔹 چه شد که امامحسین(ع) به قتلگاه رفت؟ آیا جز در اثر سازشِ اشعثها و ابوموسیاشعریها این اتفاق افتاد؟! در واقع این اشعثها و ابوموسیاشعریها بودند که مقدمات کربلا و غربت امامحسین(ع) را فراهم کردند.
🔹 چرا امیرالمؤمنین(ع) ابوموسیاشعریها را لعنت میکرد؟! آیا جز این بود که آنها دم از صلح میزدند و میگفتند «علی(ع) همهاش جنگ راه میاندازد!» آیا واقعاً علی(ع) جنگ راه میانداخت یا اینکه جنگ را به ایشان تحمیل میکردند؟!
🔹 با اینکه ابوموسیاشعری، خودش رانتخوار بیتالمال بود، مردم برخلاف نظر امیرالمؤمنین(ع)-که میفرمود: «او شایسته نیست»- به ابوموسی رأی دادند.
🔹 چرا ابوموسیاشعری رأی آورد؟ آیا مردم افراد رانتخوار را دوست داشتند؟! نه، بهخاطر اینکه ابوموسی شعار دروغین «صلح» را مطرح میکرد. همینها بودند که مقدمۀ کار یزید را فراهم کردند و یزید را بهقدرت رساندند.
🔹 اگر ریشههای تاریخی مظلومیت امامحسین(ع) را بیان کنید، به خط سازش میرسید و به آن حدیث مشهور میرسید که میفرماید: این امت هم سامری دارد، سامری این امت، شعارش «لا قتال» است و نمونۀ سامریهای امت پیامبر(ص) ابوموسی اشعری و کسانی مثل اشعث هستند. (امالی مفید/ص۳۰)
👤علیرضا پناهیان
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @seiro_solook_ta_khoda
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻ماجرای جالب مناظره حجت الاسلام والمسلمین زمانی با مسیحیان
💠 سخن تاثیر گذار کشیش مسیحی
◽️در ادامه سلسله گفتگوها با چهره های حوزوی متخصص در امور ادیانی و مذاهبی، با حجّت الاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی، مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه به گفت وگو نشستیم. معاونت بین الملل حوزه های علمیه، مدیریت گروه قرآن و تفسیر جامعةالمصطفی، رایزنی فرهنگی ایران در قاهره، نگارش کتب و مقالات متعدد تطبیقی و ارتباط با رهبران دینی و مذهبی بین المللی از جمله فعالیت های ایشان می باشد. آن چه می خوانید قسمت دوم از گفتگوی دفتر امور ادیان و مذاهب حوزه های علمیه با ایشان است.
🔹... در موقع خروج از کلیسا به من سخنی گفت که هنوز بعد از 36 سال در ذهن من همچنان نقش بسته است و آن سخن نقش کلیدی در آینده تبلیغی من گذاشت. گفت: "تمامی شما علمای اسلام در قیامت مؤاخذه خواهید شد". برگشتم گفتم چرا؟ گفت: به دلیل اینکه این همه آموزه ناب را از اسلام می دانید و به جان های تشنه ما نمی رسانید. فردای قیامت ما مسیحیان عالم از شما شکایت خواهیم کرد.
ما اگر منطقی صحبت کنیم و اسلوب گفتمانی را رعایت بکنیم، مسیحیان و دیگران زمینه شنیدن و پذیرفتن دارند.
🔹 ...گفتم: اینکه فرمودید #حجاب حرص ایجاد میکند. ما جمله مشهوری داریم که "الانسان حریص علی ما منع". گفت: آفرین. گفتم بنابراین مطلب شما را اولاً تایید میکنم. اما میخواهم بگویم: قصه حجاب به عکس است. گفت: یعنی چه به عکس؟ گفتم: میخواهم ببینم آیا حجاب حرص می آورد برای فساد یا بی حجابی انگیزه فساد جنسی میشود؟ من این سوال را از شمای کشیش که سِنی از شما گذشته نمیپرسم، از جوانانی که اینجا هستند میخواهم بپرسم. سوال این است که اگر دو خانم وارد این کلیسا بشوند یکی دخترخانم بی حجاب باشد و خودش را آرایش کرده باشد و با ناز و غمزه وارد کلیسا شود. این یک خانم. خانم دیگری هم با پوشش کامل و رنگ تیره وارد شود. شما جوانها نسبت به کدامیک از اینها هوس جنسی خواهید کرد؟ زدند زیر خنده گفتند مگر اولی اجازه می دهد ما به دومی فکر کنیم؟ گفتم: آقای کشیش بفرمایید اینهم جواب. ببینید آیا حجاب انگیزه میشود برای فساد یا بی حجابی؟ این پاسخ اول.
◽️پاسخ دوم اینکه #نیازجنسی مثل خوردن آب و غذا نیست که انسان با یک مرتبه خوردن سیر می شود. مثل خوردن آب شور است. هرچقدر انسان آب شور بیشتر بخورد عطشش بیشتر می شود. غرب آنچنان در سراشیب فساد جنسی افتاده است که در حال نابودی است اما نمی تواند بگوید بس است اکنون به طرف لجنزار تصویب قانون همجنس بازی حرکت کرده است.
◽️نکته سوم این چه تعبیری بود فرمودید اگر زن بی حجاب باشد پسری که به او نگاه کند انگیزه جنسی ندارد و مقداری با هم باشند سیر می شوند بعد فساد نمیکنند. اینکه "سیر میشوند" یعنی چه؟ صرف نگاه که منظور شما نیست ارتباطات جنسی منظور شماست و این یعنی #فساد. شما میفرمایید برای اینکه فساد نکنند اجازه بدهیم فساد بکنند؟ تناقض است.
لطفا راهکاری بدهید که جامعه بدون فساد جنسی بتواند سالم بماند.
◽️پس در مقایسه روشن میشود که حکم اسلامی حجاب زمینه ساز فساد نیست بلکه مانع فساد است و این حکم یکی از امتیازات شریعت اسلام است نه نقص آن.
بیشتر بخوانید:👇👇
http://hawzahnews.com/news/868764
@HawzahNews|خبرگزاریحوزه
هدایت شده از [ خبرگزاری عَمّار ]
🔹گزارش خبری تحلیلیکیهان
اتاق فکرهای دولت به فکر مردم باشند نه جنگ روانی با ملت
http://kayhan.ir/fa/news/172952
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پرتاب سیب زمینی به سوی خودروهای نیروهای آمریکایی در حال خروج از شمال سوریه
♦️کردهای سوری در قامشلی فریاد می زدند «آمریکایی نمی خواهیم، آمریکا دروغگوست»
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از عارفین
#اوج_عشق_علامه...
🍃 علامه طباطبایی(ره) : اگر منع مردم نبود ، بنده از دم مسجد گوهرشاد تا ضریح امام رضا(ع) زمین را میبوسیدم
#کانال_عارفین
🆔 @arefin