هدایت شده از افق حوزه
💠 بیست نوع قلبی که در قرآن کریم ذکر شده است
⏹ القلب السليم:
و آن قلبی است مخلص برای خدا
{ إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ }
⏹ القلب المنيب:
وآن قلبی است که هميشه درحال برگشت و توبه به سوی خداست
{مَنْ خَشِيَ الرَّحْمَن بِالْغَيْبِ وَجَاء بِقَلْبٍ مُّنِيبٍ}
⏹ القلب المخبت:
وآن قلبی است فروتن و آرام به ذکرخدا { فتُخْبِتَ لَهُ قلُوبُهُمْ }
⏹ القلب الوجل:
و آن قلبی است که از ياد خدا میلرزد که مبادا عمل وی به درگاه خدا قبول نشود { وَالَّذِينَ يُؤْتُونَ مَا آتَوا وَّقُلُوبُهُمْ وَجِلَةٌ أَنَّهُمْ إِلَى رَبِّهِمْ رَاجِعُونَ }
⏹ القلب التقي:
و آن قلبی است که به احکام خدا احترام ميگذارد.
{ ذَلِکَ وَمَن يُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِن تَقْوَى الْقُلُوبِ }
⏹ القلب المهدی:
و آن قلبی است که تسليم امر خدا و راضی به قضا و قدر پروردگار است .{ وَمَن يُؤْمِن بِاللَّهِ يَهْدِ قَلْبَهُ }
⏹ القلب المطمئن:
وآن قلبی است که با ياد خدا و توحيدش آرام میگيرد.
{ وتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّه }
⏹ القلب الحی:
و آن قلب زنده ای است که از شنيدن داستان های امت های گذشته که با گناه وطغيان هلاک شدند پند و اندرز میگيرد .{ إِنَّ فِي ذَلِکَ لَذِکْرَى لِمَن کَانَ لَهُ قَلْبٌ }
🔘 القلب المريض:
و آن قلبی است که دچار بيماری شک و نفاق شده و مبتلا شده به فسق و فجور و شهوت های حرام .
{ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ }
🔘 القلب الأعمى:
وآن قلبی کوری است که حق را نمیبيند و در نتيجه پند و اندرز نمیگيرد .
{ وَلَکِن تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِی فِی الصُّدُورِ }
🔘 القلب اللاهی:
وآن قلبی است که از قرآن غافل و مشغول لهو و لعب و شهوت های دنياست .
{ لاهِيَةً قُلُوبُهُمْ }
🔘 القلب الآثم:
و آن قلبی است که گواهی حق را کتمان میکند و میپوشاند .
{ وَلاَ تَکْتُمُواْ الشَّهَادَةَ وَمَن يَکْتُمْهَا فَإِنَّهُ آثِمٌ قَلْبُهُ }
🔘 القلب المتکبر:
وآن قلب مغرور و متکبری است که از توحيد و طاعت خداوند رويگردان است، زورگو و جبار است به خاطر ظلم و طغيان.
{ قلْبِ مُتَکَبِّرٍ جَبَّارٍ }
🔘 القلب الغليظ:
و آن قلبی است که عطوفت و رحمت و رأفت از آن برداشته شده .
{وَلَوْ کُنتَ فَظّاً غَلِيظَ الْقَلْبِ لاَنفَضُّواْ مِنْ حَوْلِکَ }
🔘 القلب المختوم:
و آن قلبی است که هدايت را نمی شنود و تعقل نمیکند.
{ وَخَتَمَ عَلَى سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ }
القلب القاسی:
وآن قلبی است که به عقيده و ايمان نرم نمیشود و وعظ و ارشاد در آن تأثيری ندارد
{ وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِيَةً }
🔘 القلب الغافل:
وآن قلبی است که مانع ذکر و ياد پروردگار است و هوا و هوسش را بر طاعت حق تعالی ترجيح میدهد .
{ وَلَا تُطِعْ مَنْ أَغْفَلْنَا قَلْبَهُ عَن ذِکْرِنَا }
🔘 الَقلب الأغلف:
و آن قلبی است که پوشيده شده است
{ وَقَالُواْ قُلُوبُنَا غُلْفٌ }
🔘 القلب الزائغ:
و آن قلبی است که از حق و حقيقت اعراض ميکند.
{ فأَمَّا الَّذِينَ في قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ }
🔘 القلب المريب:
و آن قلبی است که در شک و شکوک متحير و سرگردان است.
{ وَارْتَابَتْ قُلُوبُهُمْ }
🔰 @ofogh_howzah
تمساح این «دایههای مهربانتر از مادر» را.
کانال فقه و انقلاب🔸
http://eitaa.com/joinchat/2294677505C3e43612d07
آدم انتخاب کنید نه اسب و الاغ
⭕️کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم یک معاهده استعماری است/حق تحفظ ما باطل است
👤ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس
🔹کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم یک معاهده استعماری است و قبول آن به معنای خودکشی از ترس مرگ است. یعنی از ترس این¬ که دچار تحریم بانکی نشویم، با دست خودمان تحریمهای ظالمانه¬ای که خارج از مرزها برای ما وضع کرده¬اند را داخل اجرایی میکنیم.
🔹همچنین آن شروطی که در این کنوانسیون توسط کمیسیون امنیت ملی آورده شده خلاف کنوانسیون وین ۱۹۶۵ و ماده¬ی ۱۹ این کنوانسیون است. بنابراین تمام شروط و حق تحفظهای ما باطل است.
🔹آنهایی که ادعا دارند ما شرط گذاشتهایم و این شرطها مشکل جمهوری اسلامی را در تعریف تروریسم حل میکند در اشتباه هستند، طبق بند سوم ماده ی ۱۹ کنوانسیون وین ۱۹۶۹ که این کنوانسیون، مادر کنوانسیونهای جهان است، حق شرطهایی که بر این معاهده گذاشتهایم جنبه قانونی ندارد.
🔹این لایحه مقدمه الحاق به FATF است. توصیهی FATF است که به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم ملحق شویم. من مخالف پیوستن به کنوانسیون TF هستم و این را بسیار بدتر از برجام میدانم. با اجرایی شدن FATF با دست خودمان یک اشتباه بسیار بزرگ و بدتر از برجام را مرتکب میشویم.
🔹ما راهکارهای دیگری از جمله معاهدات دو جانبه و چند جانبه با ارز داخلی با دیگر کشورهای دنیا داریم که این راهکارها، راهکارهای خوبی است.
🔹استفاده از ظرفیت سوئیفت روسی راهکار دیگری است که میتوان از آن استفاده کرد. علاوه بر آن استفاده از پول¬های الکترونیکی (اکو) که مقدمات کار آن انجام شده است و ده کشور دنیا با جمعیت بیش از ۴۲۰ میلیون نفر در حال حاضر از آن استفاده میکنند نیز میتواند راهکار جایگزین سیستم نظام بانکی حال کشور باشد./عیارآنلاین
کانال فقه و انقلاب🔸
http://eitaa.com/joinchat/2294677505C3e43612d07
🔻یادداشت خواندنی عبدالله شهبازی درباره شوی جدید صهیونیست ها
🔹«دوستان نتانیاهو» و بحران آب ایران
نتانیاهو با انتشار ویدئویی، که یکشنبه ۱۰ ژوئن ۲۰۱۸/ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ انتشار یافت، و با نوشیدن لیوانی آب آغاز میشود، برای «بحران آب» در ایران دلسوزی کرد و گفت دانش اسرائیل را در این زمینه به ایرانیان میآموزد. نتانیاهو، با ذکر نام «عیسی کلانتری»، به سخنان وزیر پیشین کشاورزی ایران استناد کرد که گویا، به ادعای کلانتری، در آینده ۵۰ میلیون ایرانی، به دلیل خشکسالی، مجبور به ترک محل زندگی خود خواهند شد.
متخصصین ایرانی آنقدر، هم از نظر عمق دانش کارشناسی و هم از نظر مدیریت اجرایی، توانمند هستند که بتوانند بحران آب را مدیریت کنند مشروط بر اینکه «دوستان نتانیاهو» بگذارند.
بخش مهمی از بحران آب ایران را «دوستان نتانیاهو» پدید آوردند که در دستگاه عریض و طویل و بیحساب و کتاب دیوانسالاری ایران حضور داشته و دارند؛ کسانی که سالیان مدید است اهرمهای مهمی را در مدیریت کشور به دست گرفتهاند. همینان از طریق القا و اجرای سیاستهای مخرب، با بهرهگیری از شور انقلابی و خدمترسانی یا بلندپروازی مدیران کمدانش یا جوان، هم سرمایه ایرانیان را تباه کردند و هم وضع آب، و نیز خاک و جنگلها و مراتع، ایران را به سوی بحران سوق دادند. سپس، همینان، از طریق تبلیغات سنگین و آگراندیسمان کردن «بحران آب»، راهکار «تراریخته» (کشت محصولات کشاورزی از نظر ژنتیکی دستکاریشده یا «دگرژنشده») را برای مدیریت آب کشور عنوان کردند آن هم در محصولاتی مانند برنج که در هیچ جای دنیا برای مصرف انسان به شکل تجاری کشت نشده و در هیچ آزمایشگاه بزرگ انسانی تجربه نشده است. بدینسان، کشاورزی ایران را از چاهی به چاه ویل دیگر هدایت کردند.
آن زمان، که امثال آقای عیسی کلانتری در کار طراحی و اجرای پروژههای عظیم و پرهزینه احداث صدها سد در ایران بودند، و ایران را به مقام «سومین کشور سدساز در جهان» ارتقا میدادند، متخصصان دانشمند و دلسوز میدانستند اقلیم ایران برای سدسازی، آن هم به این میزان انبوه، مناسب نیست و راهکار مدیریت آب در ایران طرحهای کوچک محلی است که پس از مطالعات جدی به اجرا درآید. معهذا، به نظرات کارشناسان دلسوز و باتجربه اعتنا نشد و پولهای عظیم صرف پروژههای سنگینی شد که در لفاف زیبا و بزکشده عرضه میشد ولی در نهان نابود کردن ایران را هدف گرفته بود، و نیز انباشتن جیب پیمانکارانی که بسیاریشان دستچینشده بودند.
همان زمان که «دوستان نتانیاهو» مجوز حفر بیش از یک میلیون حلقه چاه عمیق و نیمهعمیق را صادر میکردند، و همپای آن شبکه گسترده و کهن قناتهای ایران به سرعت رو به نابودی میرفت، باز هم متخصصان دانشمند و دلسوزی بودند که عواقب وحشتناک این سیاست را میشناختند و پیشبینی میکردند ولی گوش شنوایی نبود.
چقدر سخت است سالیان مدید با دستهای بسته تخریبهای عمدی «دوستان نتانیاهو» را دیدن و اینک اشک
7fb7ae6b2645024542dd564375b273e97f14557c.mp3
3.72M
🔸از حکمیت تا برجام
(سخنرانی: شب قدر، مشهد مقدس)
🎤 #استاد_رائفی_پور
💠عصرظهور⬇️
http://eitaa.com/joinchat/1628176388C8a743c1df9
هدایت شده از سلوک انقلابی
معنی جالب در مورد آیه 👇
التوبة : 31 اتَّخَذُوا أَحْبارَهُمْ وَ رُهْبانَهُمْ أَرْباباً مِنْ دُونِ اللَّهِ...
این چه #عبادت و عبودیتی است که قرآن آن را #نکوهش می کند؟
آیا اگر یهود و نصارا یک حکم شرعی را از احبار و رهبان می شنیدند، اطاعت از آنان جایز بود؟ اگر جایز نبود، پس از کجا باید دین شان را یاد می گرفتند؟
جواب👇
در هر رشته اگر کسی تخصصی دارد، مراجعه به او در مسائل آن رشته، عیب ندارد و مراجعه به علمای یهود و نصارا هم برای یادگیری احکام تورات و انجیل لازم و بدون اشکال بود، اما #پیروی از آنان در احکامی که با دستورات کتب آسمانی مخالف بود، هر چند ظاهری مستدل و محکم می داشت، #جایز نبود؛ چرا که نوعی پذیرفتن عبادت و اطاعت «من دون الله» است و این #شرک است.
امام خامنه ای، کتاب تفسیر سوره توبه، ص ۲۰۶
سلوک انقلابی
@solokeengelabi
هدایت شده از 💠 فروشگاه کانال نورالزهرا (س) 💠
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعری که حاضران در بیت رهبری را به وجد آورد
رهبر انقلاب هم با آن اشک ریختند
@Noorozahra_com
هدایت شده از ♡قـرارگـاه فـرهـنگی فـاطـمة الـزهرا♡
💡 #روشنگری درزمینه #ولایت_فقیه
💠ساده ترین دلیل عقلى بر ولایت فقیه💠
✅اصل تنزل تدریجى
مى توان با توجه به یك اصل عقلائى، ولایت فقیه را تبیین كرد و آن اینست كه اگر امرى براى عقلا مطلوب بود، ولى به دلایلى، تحقق آن مشكل یا ناممكن گشت، به طوركلى دست از آن برنمى دارند، بلكه مرتبه نازلتر آن را انجام مى دهند و به تعبیردیگر از اهم دست مى كشند و به مهم مى پردازند. آنها در امور مهم نیز این درجه بندى را رعایت مى كنند.
اساسا درجه بندى اهمیت امور به همین منظور است كه اگر به دلیل شرایطى، امر درجه اول، ناممكن یا مشكل شد، امر درجه دوم را جایگزین وبدل آن قرار دهند. این اصل عقلایى را (تنزل تدریجى) مى نامیم. كه آن را اسلام نیز پذیرفته است. در فقه موارد فراوانى داریم كه در آنها این اصل اجرا شده است. براى توضیح این مطلب به دو مثال اكتفا مى كنیم.
1⃣ فرض كنید كسى قصد خواندن نماز را دارد. ایده آل آن است كه نماز به حالت ایستاده خوانده شود، ولى اگر شخصى به علت بیمارى قادر به خواندن نماز ایستاده نیست، آیا باید نماز را رها كند؟ همه فقها مى گویند: هر مقدار از نماز رامى تواند، ایستاده بخواند و هرگاه نتوانست نشسته بخواند. در مرتبه بعدى اگرشخصى نماز را نمى تواند ایستاده بخواند، دستور فقهى این است كه نشسته بخواند واگر نشسته هم نمى تواند، خوابیده بخواند.
2⃣ اگر كسى چیزى را براى جهت خاصى وقف كرد، مثلا منافع باغى را وقف شمع حرم امام معصوم علیه السلام كرد، اكنون كه شمعى وجود ندارد، منافع آن باغ را چه كنند؟ آیا مى توان گفت چون مورد اولى منتفى است، این مال موقوفه را رهاكنیم؟ یقینا چنین نیست. باید در نزدیكترین مورد روشنایى مصرف كنیم، مثلامنافع آن باغ را هزینه برق نمائیم، زیرا برق نزدیكترین امر به شمع است. این را (تنزل تدریجى) مى نامیم كه اصطلاحا رعایت (الاهم فالاهم) نیز نامیده مى شود. فقیه عادل، نزدیكترین فرد به امام معصوم براساس نظام عقیدتى اسلام، حاكمیت از آن خداست. از طرفى خداى متعال در اداره امور اجتماعى انسانها دخالت مستقیم نمى كند و حاكمیت را به انبیاء و امامان معصوم واگذار كرده است. در موقعیتى كه معصوم منصوب از سوى خدا، بر كارهاى اجتماع حاكمیت ندارد، چه باید كرد؟ آیا مى توان گفت در چنین موقعیتى حكومت را رهاكنیم؟ چنین سخنى مقبول نیست، زیرا در جاى خودش ثابت شده است كه اصل حكومت در هر جامعه اى ضرورت دارد. در اینجاست كه ولایت فقیه را با استناد به اصل (تنزل تدریجى) ضرورى مى دانیم. فقیه جامع شرایط، بدیل امام معصوم علیه السلام است و در رتبه بعد از او قرار دارد.
البته فاصله میان معصوم و فقیه عادل بسیاراست ولى نزدیكترین و شبیه ترین افراد به اوست در امر حكومت ظاهرى بر مردم. حاصل آنكه خداى متعال در مرتبه اول حاكمیت است، پس از او رسول اللّه صلى اللّه علیه و آله و سلم و سپس امامان معصوم علیهم السلام حاكم شرعى اند. آیا پس ازاین، مرتبه چهارمى در حاكمیت وجود دارد؟ باید گفت: در زمان غیبت امام معصوم، طبق دیدگاه شیعیان، ولى فقیه مرتبه چهارم از حاكمیت را دارد زیرا فقیه جامع الشرایط به امام معصوم نزدیكتر است.
چون حاكم اسلامى باید واجد صفاتى مانند آگاهى به قوانین و مقررات اسلامى، آگاهى به مصالح اجتماعى، و صلاحیت اخلاقى كه ضامن امانتدارى و رعایت مصلحت عمومى است باشد. در معصوم تمامى این شرایط وجود دارد، زیرا معصوم به دلیل عصمتش مرتكب هیچ تخلفى از قانون شرع نمى شود و به سبب علم غیبى كه دارد به قوانین شرعى ومصالح جامعه كاملا آگاه است. فقیه جامع شرایط نیز باید همین شرایط را در رتبه نازل داشته باشد، تا حاكمیتش مشروع باشد. یعنى باید داراى ملكه فقاهت واجتهاد باشد تا احكام اسلام را بخصوص در زمینه مسائل سیاسى و اجتماعى بهتر ازدیگران بشناسد. و نیز باید داراى ملكه تقوى و عدالت باشد تا مصالح جامعه را فداى مصالح شخصى و گروهى نكند و همچنین باید به مصالح سیاسى و اجتماعى و بین المللى آگاه باشد تا شیاطین نتوانند او را فریب دهند و از مسیر عدل و قسط منحرف كنند.
📚منبع: پرسشها و پاسخها، آیت الله محمد تقى مصباح یزدى(حفظه الله)
✍نویسنده:آیت الله محمد تقى مصباح یزدى(حفظه الله)
✅به کانال فدک بپیوندید:
🆔⤵️⤵️⤵️
http://eitaa.com/joinchat/1974992897C1bc24670bb
هدایت شده از ♡قـرارگـاه فـرهـنگی فـاطـمة الـزهرا♡
4_530052982130082069.pdf
1.63M
💠ولایت فقیه|حکومت اسلامی
✍نویسنده: امام خمینی(ره)
📇نسخهPDF
✅به کانال فدک بپیوندید:
🆔⤵️⤵️⤵️
http://eitaa.com/joinchat/1974992897C1bc24670bb
هدایت شده از ♡قـرارگـاه فـرهـنگی فـاطـمة الـزهرا♡
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅آخر پروژه حذف حجاب کجاست؟
💄آیا در غرب آزادیهای فردی، بی قیدوشرط آزاد است؟
🎙استاد رحیمپورازغدی
✅به کانال فدک بپیوندید:
🆔⤵️⤵️⤵️
http://eitaa.com/joinchat/1974992897C1bc24670bb
هدایت شده از خاکریز افسران جنگ نرم🏴🌷
🔴 وقتی امام خمینی (ره) دست به اسلحه شدند!
🔻از شهید محمدرضا حمامی که مدتی عضو تیم حفاظت امام خمینی (ره) بود نقل شده که:
🔹باغ بزرگی پشت منزل امام بود که گاهی من و بچه هایی که مسؤول حفاظت از بیت بودیم، می رفتیم آنجا و تمرین کلت کشی و تیراندازی می کردیم. یک بار سر یکی از این تمرین ها، اتفاقا امام هم قدمزنان آمد پیش ما و ایستاد به تماشا. یکی از بچه ها گفت: آقا ما از این که شما تو جوانی تیرانداز ماهری بودین، چیزایی شنیدیم. اگر ممکنه، الآنم این کارو بکنید تا ما ببینیم.
🔹امام لبخند زد. می دانستم انس و علاقه این بچه ها به امام یکطرفه نیست و می دانستم درخواست آنها را رد نمی کند؛ همین طور هم شد. یک کلت گرفت و بعد از نشانه روی، دقیقا زد به هدف!
🔹بچه ها دهانشان باز مانده بود و مبهوت نگاه می کردند. خود من هم انتظار نداشتم امام توی این سن و سال، این قدر حرفه ای تیراندازی کند. امام که متوجه تعجب بچه ها شده بود، گفت: با چیزی که ما امروز از شما دیدیم، معلومه که شما کم تمرین میکنید.
🔹حیرت بچه ها گویی بیشتر شد. امام ادامه داد: من در جوانی برای کشیدن اسلحه و تیراندازی سریع، آن قدر تمرین داشتم که چند تا «جیب کلت» پاره کردم!
💠 به رسانه مردم بپیوندید👇
https://eitaa.com/javanan_enghelabi313
https://sapp.ir/javanan_enghelabi_313
🌷🌷🌷
درنشر لینک حذف نشود