4_203801476710007008.mp3
10.78M
چشم باز کن...
#شهید_آوینی
🆔️ @yaminpour
🔻بخشی از سخنرانی در صحن جمهوری حرم مطهر رضوی(ع)
با موضوع دینداری و تجددگرایی
(17 و 18 تیرماه)
«حرص» هم تابعی از ممنوعیت است هم تابعی از تحریک و عرضه؛ یعنی هم تحریک و عرضه حرص را زیاد میکند و هم منع کامل. آیا بی بند و باری در غرب میزان شهوات را کاهش داده؟ آیا کسی که اهل رعایت قیود اخلاقی نیست مبتلا به فوران شهوات می شود یا کاهش شهوات؟
به تعبیر استاد مطهری: «انسان به چیزى حرص میورزد که هم نسبت به آن تحریک شود هم از آن منع شود؛ به اصطلاح، تمنّاى چیزى را در وجود شخصى بیدار کنند و آنگاه او را ممنوع سازند.»
🔻به هرحال کدام راه را باید انتخاب کرد؟ رها کردن یا فاصله گذاشتن؟
من با عبارت معروف «الانسان حریص علی ما منع» موافقم. ممنوعیت چیزی، نسبت به آن کنجکاوی و هیجان هم ایجاد می کند همانطور که عرضه ی بی حساب و کتاب آن چنین می کند. در سبک زندگی اسلامی اختلاط بی حساب و کتاب زن و مرد منع شده و جامعه بین زن و مرد فاصله می اندازد و اجازه نمی دهد کنجکاوی و هیجان افراد نسبت به جنس مخالف به آسانی ارضاء شود و در واقع کنجکاوی را افزایش می دهد، آنگاه یک راه برای رها کردن این هیجان باز می کند و آن تشکیل خانواده است. در واقع افراد فقط یک راه خروجی برای تخلیه عواطف و احساسات و هیجان شان پیدا میکنند و آن خانواده است و این همان سیاست سبک زندگی اسلامی است برای استحکام خانوده؛ اگر یک راه به چند راه در بیرون خانواده افزایش پیدا کند به همین میزان از چگالی و حرارت هیجانات و عواطف درون خانواده کاسته می شود تا برسد به سیاست لذت جویانه غربی که اساساً اصالت را به لذت و فوران شهوات می دهد نه خانواده.
✔حجاب، الزامی است چون باید روابط نه بر اساس عرضه ی بی حساب و کتاب و تحریک باشد(مثل غرب جدید که اساسش بر لذت است نه تعهد خانوداگی) و نه بر اساس منع کامل(مانند غرب قرون وسطی و مذهب کاتولیک که ازدواج را برای اصحاب کلیسا ممنوع کرده بود)؛ بین این افراط و تفریط راه سومی هست مبتنی بر منع اختلاط و عرضه و ترویج ازدواج و تشکیل خانواده.
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از الهادی
* #اربعین_موسوی
بسمه تعالی
🔻همانطور که مستحضرید از اول ماه ذی القعده تا آخر دهه ذی الحجه در بین اهل معنی به اربعین موسوی یا اربعین کلیمی مشهور است که بزرگان به استفاده از این فرصت مبارک، تاکید می کرده اند.
⭕️سال ۱۳۹۵، در پی درخواست های مکرر اعضای کانال مبنی بر انتشار توصیه ای از حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری دامت برکاته در مورد اربعین موسوی؛ از محضر ایشان درخواست توصیه ای شد که ایشان خطاب به اعضای محترم کانال مرقومه ای دقیق و قابل تامل لطف نمودند که تصویر دست نوشته ایشان همراه با متن تقدیم می گردد.
📜متن مرقومه:
بسم الله الرحمن الرحیم
«و واعدنا موسی ثلاثین لیله و اتممناها بعشر»
کلمه لیله در این آیه شریفه قابل توجه است.
40 شب بوده
از مرحله «و باللیل افلا تعقلون» تا «و نجیناهم بسحر» راهی است که همت، سعی و تلاش می خواهد.
نافله شب، تلاوت قرآن، ذکر استغفار و توسل به حضرت بقیة الله روحی له الفداء بهترین وسیله و اسباب این حرکت آسمانی است.
البته با ثبات قدم که حال ثابت از عمل صالح ثابت حاصل آید.
و من الله التوفیق
جعفر ناصری
چهاردهم مردادماه 1395
آخر شوال 1437
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
┈•• گپ •• سروش •• ایتا ••┈
🔷️توبهی جمهوری اسلامی و فرصت فروپاشی
۱.دینداری از سازمانهای دینی پیش افتاده؛ سازمان دین هم مثل نهاد دانش، صنعت، کشاورزی و... در آستانه فروپاشی است؛ باید به استقبال این فروپاشی رفت. فروپاشی یعنی خلاء انومیک؛ و این خلاء راه را برای گفتمانهای پیشرفتهتری که ذیل سلطهی نهادهای رسمی بودهاند باز می کند.
۲.هرقدر نهادهای دینی فرسوده و کم اثر شدهاند ولی دینداری ارجمندتر و معتبرتر شده است. ضعف نهادهای دینی دین فردی را توجیه کرده ولی ذیل همین تحول، و در خلاء هنجارهای معتبر، گوش مردم برای شنیدن اصول و قواعد دینی تیزتر شده است؛ این همان قوسی است که غرب طی کرده و از کفر به طاغوت به ایمان بالله سر چرخانده.
۳.آرمانهای دینی تنها مصالحی است که برای بنا کردن ساختمانی نو بر ویرانههای این ساختمان فرسوده باقی میماند؛ باید به استقبال فروپاشی رفت. آنچه فرو میریزد همه ی آن چیزی است که آنرا نمی خواستیم؛ از گفتمان فرسوده و تاریخ مصرف گذشته ای که تکنوکراتها علم کرده اند تا چارچوب نظری سست و عرفی لیبرالیستها تا بی عملی و رخوت متحجرین مقدس نما . این همان توبه ی جمهوری اسلامی است از اعتماد به سکولارها و تکنوکراتها.
۴.فرصتی تاریخی پیش روی جمهوری اسلامی است. جمهوری اسلامی هیچ آلترناتیو معتبری ندارد و با گونه ای مترقی تر از ذات خودش تطور پیدا خواهد کرد.
معتقدم جمهوری اسلامی نوین به آنچه از ابتدا آرزویش را داشتهایم بسیار شبیهتر خواهد بود و در این مرحلهی طلایی گذار جوانان مومن انقلابی بهمثابه پیامبران عمل خواهند کرد. آنها الهام بخش اند و با نزدیکترین لهجه به گوش مردمان رنجدیده تکلم میکنند. شرط لازم این تحول تسویه کردن نیروهای افسرده، پشیمان، تنبل و ویژهخوار است...
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از حامی انقلابی🇮🇷
وحید یامین پور:
متاسفانه در جامعه امروز کارهای فرهنگی به این صورت است که اطلاع رسانی بر تربیت فائق آمده است
.
در حالی که اصل، تربیت و آموزش و پرورش است
.
وقتی که کار اطلاع رسانی اولویت می یابد نتیجه اش ضربه خوردن واقعیت جبهه فرهنگی است.
.
اطلاع رسانی جزو کم ارزش ترین کارهای جبهه فرهنگی است.
.
انباشتن اطلاعات در مغز کار فرهنگی به حساب نمیآید
.
باید بگویم که مسیر این موضوع از مطالعه کتاب می گذرد که در بین جوانان فعال فرهنگی غفلت شده است.
.
در عرصه فرهنگ توصیه ای می کنم که جوانهای فعال در حوزه فرهنگ را به سمت تکنولوژیهای ارتباطاتی سوق ندهیم و باید مهجوریت کتاب را بین فعالان فرهنگی کم کنیم.
@hamieh_enghelabi
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️خاطراتی از آیت الله بهاءالدینی از زبان شاگرد ایشان شیخ جعفر ناصری
🔶️انتشار به مناسبت سالگرد ارتحال ایشان
🆔️ @yaminpour
🆔️ @nasery_ir
هدایت شده از الهادی
fe817ecd12-5b552e9bc2fbb88f008b5564.mp3
4.91M
* #کلیپ_صوتی #امام_رضا
بسیار شنیدنی و جذاب
🎵موضوع: عنایت حتمی امام رضا علیه السلام به زائران و دوستانشان
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
🔺️با تشکر از همه خیرین ارجمند
مبلغ مورد نیاز برای کمک به این دو خانواده به حد کفایت رسید.
#خیریه_الزهرا سلام الله علیها
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️به همه دوستان علی الخصوص جناب صادق زیباکلام پیشنهاد میکنم این گفتگوی جنجالی را تماشا کنند.
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی