🔷️توبهی جمهوری اسلامی و فرصت فروپاشی
۱.دینداری از سازمانهای دینی پیش افتاده؛ سازمان دین هم مثل نهاد دانش، صنعت، کشاورزی و... در آستانه فروپاشی است؛ باید به استقبال این فروپاشی رفت. فروپاشی یعنی خلاء انومیک؛ و این خلاء راه را برای گفتمانهای پیشرفتهتری که ذیل سلطهی نهادهای رسمی بودهاند باز می کند.
۲.هرقدر نهادهای دینی فرسوده و کم اثر شدهاند ولی دینداری ارجمندتر و معتبرتر شده است. ضعف نهادهای دینی دین فردی را توجیه کرده ولی ذیل همین تحول، و در خلاء هنجارهای معتبر، گوش مردم برای شنیدن اصول و قواعد دینی تیزتر شده است؛ این همان قوسی است که غرب طی کرده و از کفر به طاغوت به ایمان بالله سر چرخانده.
۳.آرمانهای دینی تنها مصالحی است که برای بنا کردن ساختمانی نو بر ویرانههای این ساختمان فرسوده باقی میماند؛ باید به استقبال فروپاشی رفت. آنچه فرو میریزد همه ی آن چیزی است که آنرا نمی خواستیم؛ از گفتمان فرسوده و تاریخ مصرف گذشته ای که تکنوکراتها علم کرده اند تا چارچوب نظری سست و عرفی لیبرالیستها تا بی عملی و رخوت متحجرین مقدس نما . این همان توبه ی جمهوری اسلامی است از اعتماد به سکولارها و تکنوکراتها.
۴.فرصتی تاریخی پیش روی جمهوری اسلامی است. جمهوری اسلامی هیچ آلترناتیو معتبری ندارد و با گونه ای مترقی تر از ذات خودش تطور پیدا خواهد کرد.
معتقدم جمهوری اسلامی نوین به آنچه از ابتدا آرزویش را داشتهایم بسیار شبیهتر خواهد بود و در این مرحلهی طلایی گذار جوانان مومن انقلابی بهمثابه پیامبران عمل خواهند کرد. آنها الهام بخش اند و با نزدیکترین لهجه به گوش مردمان رنجدیده تکلم میکنند. شرط لازم این تحول تسویه کردن نیروهای افسرده، پشیمان، تنبل و ویژهخوار است...
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از حامی انقلابی🇮🇷
وحید یامین پور:
متاسفانه در جامعه امروز کارهای فرهنگی به این صورت است که اطلاع رسانی بر تربیت فائق آمده است
.
در حالی که اصل، تربیت و آموزش و پرورش است
.
وقتی که کار اطلاع رسانی اولویت می یابد نتیجه اش ضربه خوردن واقعیت جبهه فرهنگی است.
.
اطلاع رسانی جزو کم ارزش ترین کارهای جبهه فرهنگی است.
.
انباشتن اطلاعات در مغز کار فرهنگی به حساب نمیآید
.
باید بگویم که مسیر این موضوع از مطالعه کتاب می گذرد که در بین جوانان فعال فرهنگی غفلت شده است.
.
در عرصه فرهنگ توصیه ای می کنم که جوانهای فعال در حوزه فرهنگ را به سمت تکنولوژیهای ارتباطاتی سوق ندهیم و باید مهجوریت کتاب را بین فعالان فرهنگی کم کنیم.
@hamieh_enghelabi
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️خاطراتی از آیت الله بهاءالدینی از زبان شاگرد ایشان شیخ جعفر ناصری
🔶️انتشار به مناسبت سالگرد ارتحال ایشان
🆔️ @yaminpour
🆔️ @nasery_ir
هدایت شده از الهادی
fe817ecd12-5b552e9bc2fbb88f008b5564.mp3
4.91M
* #کلیپ_صوتی #امام_رضا
بسیار شنیدنی و جذاب
🎵موضوع: عنایت حتمی امام رضا علیه السلام به زائران و دوستانشان
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
🔺️با تشکر از همه خیرین ارجمند
مبلغ مورد نیاز برای کمک به این دو خانواده به حد کفایت رسید.
#خیریه_الزهرا سلام الله علیها
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️به همه دوستان علی الخصوص جناب صادق زیباکلام پیشنهاد میکنم این گفتگوی جنجالی را تماشا کنند.
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
💠عدالتخواهی را فریاد کنید ولی انتقاد شخصی و مصداق سازی نکنید.
🔻رهبر معظم انقلاب
یک لحظه از درخواست و مطالبهی عدالت کوتاهی نکنید؛ این شأن شماست. جوان و دانشجو و مؤمن شأنش همین است که عدالت را بخواهد. پشتوانهی این فکر هم با همهی وجود، خودم هستم و امروز بحمدالله نظام هست. البته تخلفاتی هم ممکن است انجام بگیرد؛ شما زرنگیتان این باشد: گفتمان عدالت خواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداقسازی نکنید. وقتی شما روی یک مصداق تکیه میکنید، اولاً احتمال دارد اشتباه کرده باشید؛ من میبینم دیگر. من مواردی را مشاهده میکنم - نه در دانشگاه، در گروههای اجتماعی گوناگون - که روی یک مصداق خاصی تکیه میکنند؛ یا بهعنوان فساد، یا به عنوان کجروی سیاسی، یا بهعنوان خط و خطوط غلط. بنده مثلاً اتفاقاً از جریان اطلاع دارم و میبینم اینجوری نیست و آن کسی که این حرف را زده، از قضیه اطلاع نداشته است...
شما اسم نیاورید، شما روی مصداق تکیه نکنید؛ شما پرچم را بلند کنید. وقتی پرچم را بلند کردید، آن کسی که مجری است، آن کسی که در محیط اجراء میخواهد کار انجام دهد، همه حساب کار خودشان را میکنند. آن کسی هم که فریاد مربوط به محتوای این پرچم را بلند کرده، احساس دلگرمی میکند و کار پیش خواهد رفت.
🔸(بیانات ۸۷/۲/۱۴)
🆔️ @yaminpour
💠افشا کردن هیچ لزومی ندارد؛ کسی حق ندارد آبروی مسلمانی را ببرد.
🔻رهبر معظم انقلاب:
صرف متهم شدن كه جرم نيست. به هر كسى ممكن است يك اتهامى وارد شود. تا وقتى كه از طريق قانونى جرم ثابت نشده است، نه در خود قوه، نه در بيرون قوه، نه در تريبونها و منبرهاى رسمى، نه در وسائل ارتباط جمعى، كسى حق ندارد آبروى يك مسلمانى را ببرد؛ اين بسيار
مسئلهى مهمى است. بعضى اوقات انسان مىبيند روى قوهى قضائيه فشار مىآورند كه آقا افشاء كنيد. نه آقا، هيچ لزومى ندارد افشاء كردن. در موارد خاصى، بله، شارع مقدس مشخصاً و معيناً خواسته است كه مردم مجازات را ببينند، يا مجازات شونده را بشناسند؛ اينها موارد خاصى است، مال همه جا نيست.
بخصوص وقتى كه در فضاى جامعه روحيهى تعميم وجود دارد كه يك چيزى را به غير مورد خودش تعميم ميدهند، اينجا انسان خيلى بايد احتياط كند.
حتّى اگر چنانچه فرض كنيم يك نفرى جرمى هم كرده است، اين جرم در دادگاه صالح اثبات هم شده است، اين شخص به مجازات محكوم هم شده است- فرض كنيد رفته زندان- چه لزومى دارد ما اسم او را در روزنامهها منتشر كنيم تا بچهى اين آدم كه دارد مدرسه ميرود، ديگر رويش نشود مدرسه برود؟ چه اشكال دارد كه اين مدتِ زندانش را بگذراند، بيايد بيرون، خودش و خانوادهاش زندگى عادىشان را ادامه دهند؟ خب، جرمى كرد، مجازات شد، تمام شد ديگر. بايد حتماً آبروريزى بشود؟ اين از نكات بسيار مهمى است.
🔸(بیانات در تاریخ ۹۰/۴/۶)
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از حامی انقلابی🇮🇷
وحید یامین پور:
استبداد عوام یعنی چه؟
یعنی مردم به یکباره به یک چیز گرایش پیدا می کنند بطوریکه آدم فکور و نخبه دیگر نمیتواند علیه آن موضوع حرف بزند و اگر حرف بزند به ارتجاع و افراط و تحجر متهم می شود و این استبداد عوام است.
استبداد گاهی از بالاست یعنی دیکتاتوری است و گاهی از پایین است که افراد میان مایه نمیگذارند نخبگان نظر بدهند .
در جامعه میان مایه استانداردها و اصالتها کمرنگ شده است و نخبگان مرجعیت خود را از دست داده اند .
در جامعه ای که مرجعیتش از دست می رود و مرجعیتش به عوام منتقل می شود استبداد عوام رخ می دهد.
وآثار سیاسی اش این می شود که کسانی که بلدند از خصلتهای مبتذل مردم سوء استفاده کنند رای می آورند و حاکم می شوند .در واقع جامعه توده ای به نوعی فاشیسم مبتلا می شود.
@hamieh_enghelabi
مبلغ مورد نیاز تامین شد.
با همین مبالغ اندکی که میپردازید در مجموع مشکلات بزرگی حل میشود.
از همه خیرین سپاسگزاریم. 🌹