☝️
توضیح این چالش اینجاست که متاسفانه بعضیها از سر عدم آشنایی با آمار و تحلیل آن، حرفهای عجیبی درباره میزان طلاق میزنند. مثلا اخیرا بعضیها گفتند از هر دو ازدواج یکی به طلاق منجر میشود!
در حالیکه آمار طلاق ها در یکسال ربطی به ازدواجهای همان سال ندارد.
همانطور که در ویدئوی بالا توضیح دادهام، در ۵ سال اخیر فقط ۹ درصد ازدواجهای ثبت شده به طلاق منجر شده و نرخ زنان مطلقه نسبت به کل زنان در ۱۰ سال اخیر تقریبا ثابت بوده.
متاسفانه خیلی از جوانان در نظرسنجیها گفتهاند به خاطر بزرگنمایی مساله طلاق از ازدواج ترسیدهاند و تمایلشان به شروع زندگی مشترک کم شده. ببینید چطور اظهارنظرهای ناشی از نادانی و عدم آشنایی با مساله باعث بروز مشکلات اجتماعی میشود.
خبر و گزارشهایی که در همایش تجلیل از مدیران برتر مراکز مشاوره ازدواج و خانواده اعلام کردم:
۱. تعداد مراکز مشاوره در این دو سال بیش از ۸۰درصد افزایش داشته و از ۳۴۰ مرکز به ۶۴۲ مرکز رسیده و تعداد مشاورینی که با همکاری میکنند بالغ بر ۳هزار نفر است.
۲. در این ۲ سال بیش از ۱۶هزار کارگاه رایگان آموزشی در حوزه ازدواج و خانواده برگزار کردهایم که در حدود ۴۰۰هزار جوان در آنها شرکت کردهاند.
۳. طی دو سال ۳۸ دوره ملّی دانشافزایی با حضور بهترین اساتید این حوزه برای مدیران مراکز مشاوره و مشاورین ازدواج و خانواده برگزار شده.
۴. برای اولین بار با موافقت دولت امسال بیش از ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد، توسعه و تجهیز مراکز مشاوره مصوب شده و تخصیص داده خواهد شد.
🆔️ @yaminpour
🔺️خلاصهای از سخنرانی در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاههای استان تهران در روز دانشجو(۱۶ آذر ۱۴۰۲)
▫️خلاصه کردن کنشگری در مطالبه، نوعی عافیت طلبی و تنبلی و انفعال است.
▪️کنشگری هم تحلیل مبتنی بر آگاهی است هم تزریق شجاعت در جامعه
▪️کنشگری دانشجویان همواره باید ذیل آرمان آزادی و عدالت باشد. همین جاست که لیبرال سرمایه داری تقلب میکند و آرمانهای تهی شده اش را قالب میکند. آزادی از استعمار را به مبتذل ترین نوع آزادی معطوف به شهوت فرو میکاهد. این تف کردن بهصورت ۱۶ آذر و اهانت به سه شهید راه آزادی است.
💠و اما عدالتخواهی؛ که اگر در مطالبهگری منفعلانه مبتنی بر تحلیلهای سادهانگارانه منحصر شود، خواهد مُرد. این سادهسازی و غوغاسالاری جنبش را به ضدجنبش تبدیل میکند و نوعی واپسگرایی است.
May 11
4_6026098081341116960.mp3
12.59M
🔺️زکام ذهن
▪️گپ و گفتی دربارهی اینکه برخی استعدادهای انسانی بتدريج نامرئی و بعد پنهان میشوند. آنگونه که دیگر آنها را بیاد نمیآوریم. روح ما آلزایمر میگیرد...
▪️درباره برخی تکنیکهای مراقبت از موهبتهای روح صحبت کردیم. درباره اهمیت خلوت و تمرکز از طریق کتاب...
درباره اهمیت "دلشورهی هستی" و خطر گمشدن در غوغای زمانه.
هایدگر در توصیف "فرد منتشر" و گم شدن در غوغای زمانه از اگزیستانس مجازی سخن میگوید. غوغا ما را از قرب حقیقت دور میکند و نسبت به ظهور عالم نابینا میشویم. گویی عالم نامرئی شده ولی این ما هستیم که دیگر قیام در عالم نداریم...
🔸️زمان: ۵۲ دقیقه
🆔️ @yaminpour
💠
گفتوگوی سیاسی ممنوع نیست ولی ممتنع است. وقتی ارادهی طرفینِ گفتوگو ارادهی به قدرت باشد، آنچه در لفظ میآید معطوف به تسلّط و غلبه و تصرف است نه معطوف به دعوت، تفاهم و همدلی؛ بنابراین گفتوگوی سیاسی اساساً گفتوگو نیست بلکه "چانهزنی" است. چانهزنی سیاسی چه به شکل مناظره چه جدال لفظی، نوعی فرآوردهی سرگرمکننده و از جنس صنعت اینترتینمنت یا مارکتینگ است. بنابراین ماهیتاً رویدادی سیاسی-اقتصادی است نه فرهنگی.
آنها که برای تاثیرگذاری بر دیگران آموزش میبینند(چه دیپلماتها و چه روانشناسان تاجر موفقیت) برای امتناع و به شکست کشاندن گفتوگوها آموزش میبینند. ارادهی معطوف به تاثیرگذاری، به بنبست کشاندن همدلی و آلوده کردن چشمهی الفت و روابط انسانی حقیقی است. گفتوگو هنری شاعرانه است نه مهارت کاسبکارانهی تاجران.
#یادگاری
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از سه شنبه های مهدوی
نذر قربانی #مهر_مادری
چادرت را بتکان روزی ما را بفرست
ای که روزی دو عالم همه از چادر توست
به مناسبت شهادت حضرت مادر(س) بـه نیـت
قربانی اول ماه جمادی الثانی ، نذر سلامتی امــام زمــان (عج)
شما هم می توانید در نذر قربانی سهیم شوید.
#سه_شنبه_های_مهدوی
🤝پرداخت نذورات :
💳
5041721112421939بنام سه شنبه های مهدوی (جهت کپی، برروی شماره کارت کلیک کنید.) 📱*۷۸۰*۳۱۲# 🔗 https://3shanbe.com/mehremadari/ کانال رسمی سه شنبه های مهدوی: ➕ https://eitaa.com/joinchat/1043595267Cfd9a9234d0
voice.ogg
3.68M
🔺️سه دقیقه دربارهی سنّت، منبع نوری که عالَم را برای ما پدیدار میکند و بدون آن چیزی پیدا نیست.
#یادگاری_صوتی (۲)
-418701565_1731917877.oga
5.41M
🔺️چهار دقیقه دربارهی اینکه چرا ما پریشانیم و کمی دربارهی مراقبهای که چیزها را مرئی میکند...
#یادگاری_صوتی (۳)
تقریباً میتوان مطمئن بود که باید به همه چیز شک کرد.
جهان رسانههای نوین، جهان خوانشهاست. میتوان با اطمینان خاطر بالایی گفت: "هیچ نقل قولی دقیق نیست" ؛ تا چه رسد به گمانهزنیها و تحلیلهایی که بر اساس نقلقولها بافته میشود.
جهان رسانه، جهان برساختههاست. جهان غلبهی خوانشهای تقابلی، جهان هایپر رئالیتیها، جهان سوءتفاهمها.
رسانهها با همان ژست حال بهمزن بیطرفانه، پیشاپیش به جای شما قضاوت میکنند و فقط صدور حکم را به شما میسپارند. رسانهها ابزار ارادههای معطوف به قدرت و غلبهاند و برای این غلبه در فهم مخاطبان تصرف میکنند.
و مهمترین نشانهی این تصرّفِ سِحرآمیز اینکه اغلب مخاطبان سِحر شده، منکر همین تصرف و سحر و جادو هستند.
#یادگاری
🆔️ @yaminpour