هدایت شده از گل یاس
💠 به نام او که به سویش باز میگردیم
سلام بر شما همدل و همراه
قلبتان نورانی، ضمیرتان آرام، عاقبتتان به خیر
و لحظه هاتون سرشار از سلامتی
🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
صبح یکشنبه زیبایتان به خیر
🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز یکشنبه :
( یا ذوالجلال و الاکرام/ ای صاحب جلالت و کرامت )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(147)🌹را تلاوت کرده و
به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از گل یاس
4_5798909094660146672.mp3
1.75M
🔸ترتیل صفحه 147 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
هدایت شده از گل یاس
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۴۷🌷
👈👈خوراک های حرام:
خداوند در آیات 136 تا 139 همین سوره بیان فرموده که مشرکان با دروغ بستن بر خدا، خوردن برخی از خوراکی ها را بر خود یا دیگران ممنوع اعلام می کردند. این آیه در پاسخ به این اعتقاد جاهلانه می گوید: خوراکی هایی را که شما حرام می دانید، خدا حرام نکرده است؛ بلکه خوراکی هایی حرام هستند که خدا مشخص کرده است و خود شما از برخی از آنها استفاده می کنید؛ مانند گوشت مردار، خون، گوشت خوک و چهارپایی که در هنگام ذبحش، به جای نام پاک خدا، نام بت های بی جان برده شده است. بدون شك ممنوعیّت استفاده از غذاهایی که در این آیه، حرام اعلام شده، مانند همه ی دستورهای خدا، علّت خاصی دارد که به ویژگی های جسمی یا روحی انسان مربوط است.
پیشوایان معصوم ما به زیان های این غذاها اشاره کرده اند و امروزه پیشرفت های علمی بشر نیز پرده از روی برخی از این رازها برداشته است. امام صادق، خوردن گوشتِ مردار را باعث ضعف بدن، کم شدن نیرو و بروز سکته و مرگ ناگهانی دانسته اند. این مشکلات شاید معلول این باشد که دستگاه گوارش انسان نمی تواند از مردار، خون سالم و زنده بسازد. به علاوه، مردار، کانونی از انواع میکروب هاست. دومین چیزی که در آیه ممنوع اعلام شده، خوردن خون است. خون خواری، بر جسم و جان انسان اثر منفی میگذارد؛ زیرا خون به شدّت میکروب ها را به خود جذب می کند و گلبولهای سفید موجود در خون که پاسداران کشور تن هستند، پیوسته در منطقه ی خون پاسداری می کنند تا میکروب ها به این سنگر حساس که با تمام مناطق بدن ارتباط نزدیک دارد، راه پیدا نکنند. البته هنگامی که خون از جریان می افتد و به اصطلاح می میرد، گلبول های سفید از بین می روند و میکروب ها فضای مناسبی برای رشد و تکثیر پیدا می کنند. از سوی دیگر، خوردن خون باعث سنگ دلی می شود؛ به صورتی که این کار، ضرب المثلی برای بی رحمی شده است. سومین غذای حرام در این آیه، گوشت خوک است. خوردن گوشت خوک نیز مانند خون، تأثیرات ناگواری بر جسم و روح دارد. خوک از کثافات و حتّی مدفوع خود تغذیه می کند و گوشت او سرشار از میکروب ها به-خصوص دو نوع انگل خطرناک به نامهای «کرم تریشن» و «کرم کدو» است. ویژگی مهم تر اینکه خوک ذاتاً نسبت به جفت خود بی غیرت است، و خوردن گوشت آن، موجب ایجاد این صفت زشت در آدمی می شود. شایع بودن این ویژگی در جوامعی که از گوشت خوک تغذیه می کنند، دلیل روشنی بر این ادعاست. آخرین خوراک حرام، گوشت دامی ست که در هنگام ذبح، به جای نام پاک خدا، نام مخلوقات ناچیز و حتّی بت های بی جان بر آن برده شده است. اگرچه خوردن گوشت این حیوانات در ظاهر ضرری به بدن نمی رساند، اثر روانی و تربیتی نامطلوبی دارد؛ زیرا یادآور سنّت پلید شرک و بت پرستی است. این کار همچنین زیر پا گذاشتن مهم ترین اصل دین یعنی توحید است. البته باید توجّه داشت که اگرچه تمام دستورهای دین، علت و حکمت مهمی دارد، مهم ترین انگیزه برای انجام آنها، فرمانبرداری از دستور خداست، و نه بهره مندی از آثار مادّی و معنوی آن دستور. آری، اسلام، دین تسلیم در برابر خدا و خواست و ارادهی اوست، و انسانِ مسلمان، دستورهای الهی را با جان و دل می پذیرد؛ چه حکمت آن را بفهمد و چه از آن بی خبر باشد.
🔴زود قضاوت نکن
#نهج_البلاغه
▫️لاَ تَظُنَّنَّ بِكَلِمَةٍ خَرَجَتْ مِنْ أَحَدٍ سُوءاً، وَأَنْتَ تَجِدُ لَهَا فِي الْخَيْرِ مُحْتَمَلاً
💎شایسته نیست به سخنی که از دهان کسی خارج شد، گمان بد ببری چرا که برای آن برداشت نیکویی می توان داشت.
📚 #حکمت_360
هدایت شده از گل یاس
🏴 #روایت_کربلا | آمادگی قاسمبنالحسن برای شهادت در راه خدا
◽️ رهبر انقلاب: در شب عاشورا، وقتی که امام حسین علیهالسّلام فرمود که این حادثه اتّفاق خواهد افتاد و همه کشته خواهند شد و گفت شما بروید و اصحاب قبول نکردند که بروند، «قاسمبنالحسن» این نوجوان سیزده، چهاردهساله عرض کرد: عمو جان! آیا من هم در میدان به شهادت خواهم رسید؟ امام حسین خواست که این نوجوان را آزمایش کند - به تعبیر ما - فرمود: عزیزم! کشتهشدن در ذائقه تو چگونه است؟ گفت «احلی من العسل»؛ از عسل شیرینتر است. ببینید؛ این، آن جهتگیرىِ ارزشی در خاندان پیامبر است. تربیتشدههای اهل بیت اینگونهاند.
▫️ #ملت_حسین_به_رهبری_حسین
شیرین تر از عسل.mp3
6.99M
🎧 #شنیدنی | * شیرینتر از عسل *
🌺 قاسم، پسر امام حسن(ع) و تربیت یافته امام حسین(ع)...
✅رضایت ولی خدا علیه السلام بالاترین هدف
✍️حاج آقا قرائتی: در عزاداری می آموزیم که بالاترین هدف، رضای ولی خدا و امام معصوم علیه السلام است . کسی که سیزده تیر به خاطر نماز عاشورا و حفاظت از امام بر بدنش خورد ، لحظه آخر به امام علیه السلام گفت : « اَرضیت عنّی؟ » آیا از من راضی هستی
▪️السَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
▪️ و عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ
▪️ على اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
▪️و عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
🏴بخشی از سخنان استاد قرائتی در مورد نماز و امام حسین (علیه السلام)
✍️امام حسین (ع) نه تنها خود نماز خواند، بلکه نمازهای نمازگزاران را نماز کرد در حدیث میخوانیم سه چیز موجب قبولی نماز است: حضور قلب، نماز نافله و تربت سید الشهداء. نماز باید در جامعه و علنی اقامه شود «أَقِیمُوا الصَّلَاهَ». امام حسین (ع) با آنکه میتوانست در خیمه نماز بخواند و با اینکه نمازش شکسته بود، در مقابل جمعیت نماز بپا داشت.
هنگام اقامه نماز در ظهر عاشورا، حدود ۳۰ تیر به سوی حضرت رها شد یعنی در برابر هر کلمه از حمد و رکوع و سجده، تقریباً یک تیر به سوی امام پرتاب شد.
به راستی نماز چیست که عصر تاسوعا هنگامی که به سیدالشهداء (ع) اعلام حمله میشود، حضرت طی چند نوبت گفتگو جنگ را یک روز به تأخیر میاندازد و میفرمایند «إِنّی أَحِبُّ الصَّلاهَ»، من نماز را دوست دارم. بسیاری از ما نماز میخوانیم، ولی چقدر نماز را دوست داریم؟
امام حسین (ع) حاضر میشود تا بدن مبارکشان سوراخ سوراخ شود، ولی ارزش نماز شکسته نشود. سر مقدس سیدالشهداء (ع) بر روی نی قرآن میخواند، یعنی سر از بدن جدا میشود، ولی سر و دل از قرآن جدا نمیشود.
چقدر فاصله است میان تربیت ما تا تربیت شما، حسین.mp3
3.27M
🏴صلی الله عليك يا ابا عبدالله الحسين
🍃در میان روضههایت زندگی کردن خوش است🍃
🔷🔹چقدر فاصله است میان تربیت ماو شما، حسین!
هدایت شده از روابط عمومیECI
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
#اطلاعیه
🌸🍃طرح یاران ولایت 🍃🌸
🌟مشهد مقدس🌟
مرکز فرهنگی آموزشی امام خمینی (ره)
👇👇👇👇
استاد : رحمتی
✔️ یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۵/۲۴
✔️ ساعت ۱۷ الی ۱۸
✔️ موضوع: قانون جذب
لینک شرکت در کلاس
👇👇👇👇
https://www.skyroom.online/ch/markazemam14/sas
•┈┈••✾❀🕊🌸🕊❀✾••┈┈•
°•⊰ @taranomzendegi110 ⊱•°
•┈┈••✾❀🕊🌸🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌راستی آزمایی در آشفتهبازار محتوای مجازی
🔸امروزه در فضای مجازی با سیل اخبار و تحلیلها روبرو هستیم که تشخیص درست و غلط بودنشان هم بهراحتی امکانپذیر نیست. در آشفتهبازار محتوای متنوع مجازی، مجهز شدن به سواد رسانهای بسیار مهم است.
🔸یکی از مهمترین آموزههای سواد رسانهای، اعتماد نکردن است. در سواد رسانهای تأکید میشود پذیرش بدون اندیشه نداشته باشیم؛ یعنی قرار نیست هر محتوایی که در فضای مجازی منتشر میشود را بدون تحقیق بپذیریم.
🔸باید درباره خبرها یا تبلیغات رسانهای نگرش انتقادی داشته باشیم. البته این کار سادهای نیست اما نیازمند آن است که به محتوایی که برایمان اهمیت دارد و احتمال میدهیم درست نباشد، شک کنیم و مطالب به اشتراک گذاشته شده را با منابع مختلفی که موثق هستند راستی آزمایی کنیم.