هدایت شده از گل یاس
4_5861899450095503009.mp3
1.7M
🔸ترتیل صفحه 168قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام صبا
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
هدایت شده از گل یاس
👈 آتش در خرمن:
همه ی ما با معنای «مالکیّت» آشنا هستیم و بر اساس آن، اشیای زیادی را «برای خودمان» می دانیم. البته قانون مالکیت، از نظر دین و قانون محترم است و هیچ کس حق ندارد به مال دیگری دست درازی کند؛ ولی واقعیت این است که اشیای متعلق به ما فقط تا پایان عمر به ما تعلق دارند و پس از آن دیگر برای ما نیستند؛ جز یک چیز که آن هم «اعمال» ماست. آری، از نظر قرآن، تنها چیزی که حقیقتاً برای انسان است و تا ابد برایش باقی میماند، کارهای اوست. این کارها در جهانِ پس از مرگ، به پاداش یا کیفر تبدیل می شود و انسان برای همیشه با آن زندگی می کند. به همین سبب، در روایات معصومین، دنیا به مزرعه ای تشبیه شده که بذرِ اعمالِ انسان در آن پاشیده می شود، و آخرت، زمان چیدن محصول این مزرعه خواهد بود.
بر اساس آیات قرآن اما در وضع خاصی، تمام اعمال خوب انسان نابود می شود و آتش سوزانی، مزرعه ی آخرتش را فرا می گیرد و هیچ کار خوبی برایش باقی نمی گذارد، و در حقیقت، تنها داشته ی واقعی او را نابود می کند. این نوع نابودی عمل، «حَبط» نام دارد. واژه ی حبط، 16 بار در قرآن به کار رفته است. بررسی آنها نشان می دهد که بزرگ ترین عامل حبط اعمال، شرک و کفر به خداست. از نظر قرآن، کسانی که از حقیقت آگاه هستند و از سر لجاجت ایمان نمی آورند، اگر کار خوبی هم داشته باشند، از آن کارها سودی نخواهند برد؛ زیرا درختِ اعمالِ نیک باید بر زمین محکم و استوار روییده باشد، و نه بر آب! آیه ی 26 سوره ی ابراهیم چنین می گوید که «وضعیت کافران، مانند درخت هرزه و آفت زده ای ست که از زمین کنده شده و هیچ آرام و قراری ندارد.» آیا میتوان تصور کرد که چنین درختی، میوه ی گوارایی بدهد؟! در آیه ی 18 سوره ی ابراهیم نیز می خوانیم که «وضعیت کارهای کافران، مانند خاکستری است که در روزی توفانی، باد شدیدی به آن بوزد و آن را پراکنده کند و هیچ چیز باقی نگذارد.» البته باید توجه کنیم که کفر و شرک، صورت های متفاوتی دارد؛ مثلاً از نظر قرآن، افراد منافق و دورو، کافر هستند و اعمالشان نابود خواهد شد؛ یا بلند کردن صدا نزد پیامبر و توهین به آن حضرت، موجب کفر و حبط اعمال می شود. همچنین بر اساس روایات، نپذیرفتن ولایت امامان معصوم و مخالفت با آنان، اعمال انسان را بی فایده می کند. نیز در روایات پیشوایان دین می خوانیم که کسانی که برای خوشآمد دیگران عبادت می کنند و نه برای خشنودی خدا، عباداتشان بی فایده است. آشکارترین نمونه ی حبط عمل، شیطان است که خداوند عبادت هزارساله ی او را به سبب تکبّرش نابود کرد. البتّه ذکر این نکته لازم است که در مقابل، خداوند برخی از اعمال بد انسان ها را به سبب اعمال نیک آنان از بین می برد. در آیه ی 114 سوره ی هود بیان شده که اعمال نیک، بدی ها و آثار سوء اعمال بد را از بین می برد.
❤️از اسرار درون شما آگاه است:
#نهج_البلاغه
🌟قَدْ عَلِمَ السَّرَائِرَوَ خَبَرَ الضَّمَائِرَ
💎خداوند از درون همه کس آگاه است و باطن همه انسانها را آزموده و از آن با خبر است»
📘#خطبه_86
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببينيد| رئيسعلیِ ملّتِ ایران
🌹رهبرانقلاب: #شهيد_رئیسعلی_دلواری از نامهايی است كه هميشه دلهای مؤمن را در سراسر كشور به خود جذب ميكرده است...
📍حضور رهبرانقلاب در منزل رئيسعلی دلواری
🌹داستان آموزنده
✍️ابن عبّاس گويد: من و سلمان در زير درختى نشسته بوديم؛ سلمان شاخه درختى را كه برگهايش خشك شده بود، جنباند و همه برگها به زمين ريخت.
جناب سلمان فرمود: اى ابوعثمان ، از من نمىپرسى كه چرا چنين كردم؟
گفتم: سبب اين كار چه بود؟
فرمود: با پيامبر (صلّىاللّهعليهوآلهوسلّم) در زير اين درخت نشسته بوديم، آن حضرت چنين كرد كه من كردم و سپس به من فرمود: اى سلمان ، از من نمیپرسى كه چرا چنين كردم؟!
من عرض كردم: يا رسول اللّه، سبب چه بود؟
حضرت فرمود: مؤمن چون آنطور كه دستور داده شده وضو بگيرد و بعد از آن نمازهاى پنجگانه شبانه روز را بجاى آورد، گناهان او بريزد همانند اين برگها كه از اين درخت فرو ريخت .
آنگاه اين آيه را تلاوت فرمود:
و اقم الصلوة طرفى النّهار و زلفا من اللّيل ... . (هود/۱۱۴)
و بپاى دار نماز را هر دو سر روز و پارههايى از شب...
📙(تفسير منهاج الصادقين،ج۴ص۴۶۲).
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 احکام تصویری مکان نماز
#احکام_نماز
#کلیپ_آموزشی
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدانید کجا هستید
#طنز
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🕌 سرنوشت شوم قاتلان امام حسین (ع) پس از واقعه کربلا
خولی بن یزید اصبحی
خولی پسر یزید اصبحی یکی از دژخیمان شهر کوفه بود که سر امام حسین(ع) را از کربلا به کوفه برده و در خانه خود پنهان نمود.
در روز دهم محرم (عاشورا) در سال 61 هـ ق، در جنگ با سپاه حسینی، زمانی که امام از اسب به زمین افتاد و به شهادت رسید، دشمنان سر مطهر او را از بدنش جدا کردند، خولی به دستور عمربن سعد، سر بریده شده را به همراهی حمیدبن مسلم ازدی، برای ابن زیاد، والی کوفه برد.خولی دو زن داشت،که یکی از قبیله حضرمیان و یکی از قبیله بنی اسد بود.
سرانجام کار او :
در سال 65 هجری قمری، مختار بعد از قیام خود، «معاذبن هانی» و «اباعمره کیسان» را به سراغ خولی فرستاد. یکی از همسران خولی که کینه او را از زمان آوردن سر امام حسین به منزل داشت، محل اختفای او را که در بیت الخلاء (مستراح) بود به ماموران مختار نشان داد. آنها خولی را دستگیر کرده و به نزد مختار بردند.به دستور مختار، خولی کشته شده و جسدش را سوزاندند.سپس خاکستر آن را بر باد دادند.