♦️واقعیت این روزهای سوریه
🔹راست یا دروغ؛ بشار اسد سوریه را ترک کرد و سوریه هم او را.
🔹ضعف ارتش و فرسایش ۱۳ ساله از نبردهای گاه و بیگاه، نارضایتیهای اجتماعی و اقتصادی از بعد از دوران عقب راندگی تروریستها، درماندگی هیات حاکم از حل بحرانها و از همه مهمتر نقشه خناسانه ترکیه، اسرائیل و آمریکا، سور شورشیان را کم کم به شام میرساند!
🔹باورکردنی نبود ۱۳ سال مقاومت در کمتر از ۱۳ روز شکست. تروریستهای رنگ رو عوض کرده و این بار آموزش دیده، یک به یک شهرها را جلو میآیند و بدون کمترین مقاومت از سوی ارتش سوریه پرچم خود را میافراشند با کلی غنیمت و ادوات جنگی.
🔹اینکه ارتش سوریه پشت اسد را خالی کرد اظهر من الشمس است، اینکه مردم تاب تجربه ای دیگر از درگیری با تروریست ها را ندارند کاملا هویداست و اینکه پشت این ماجرا سالها برنامهریزی حیله گرایانه چند کشور بوده از روز روشن تر است.
🔹وضعیت داخلی سوریه اما بسیار پیچیدهتر از آن است که بتوان آن را صرفاً با دوگانه دولت و مخالفان تحلیل کرد. اقلیتهای قومی و مذهبی، قبایل، و نیروهای محلی نیز نقش مهمی در این جنگ ایفا کردهاند.
🔹برخی از تحلیلگران معتقدند که ضعف فرماندهی و تصمیمگیریهای نادرست در سطوح بالای ارتش سوریه، یکی از دلایل اصلی شکستهای اخیر بوده. عدم هماهنگی بین نیروهای مختلف و عدم استفاده موثر از تجهیزات نظامی، از جمله مشکلات موجود در فرماندهی ارتش سوریه است.
🔹نارضایتی مردمی از شرایط اقتصادی و اجتماعی، به ویژه در مناطق تحت کنترل دولت، یکی دیگر از عوامل مهم در تضعیف موقعیت ارتش سوریه است. فساد، تورم و کمبود خدمات عمومی، باعث شده تا بسیاری از مردم حمایت خود را از دولت و ارتش از دست بدهند.
🔹وقتی بخش بزرگی از بدنه سوریه تصمیم به تغییر دارد شاید دیگر حضور فیزیکی در آنجا معنایی نداشته باشد، حقیقت این است که ما باید پذیرنده حال و احوال این روزهای سوریه باشیم، نه سر تسلیم فرود آوریم و نه بی محابا اقدامی کنیم. داستان سوریه را باید از نو بازنویسی کرد؛ با محوریت دشمنی کارکشته و مقاومتی جانانه.
🔹مقاومت از بین نمیرود؛ چون ریشه در اعتقادات، آرمانها و عدالتخواهی مردم دارد. مقاومت از بین نمیرود؛ بلکه شکلهای جدیدی به خود میگیرد. مقاومت از بین نمیرود؛ بلکه با پذیرش واقعیت، میتوان آن را مدیریت کرد.
چرا امریکا سرکرده تروریستها در سوریه را هدف نمیگیرد؟ مگر برای دستگیری او ۱۰ میلیون دلار جایزه نگذاشته؟
✍عبدالله گنجی، روزنامه نگار
می دانستید آمریکا برای دستگیری الجولانی ١٠میلیون دلار جایزه گذاشته و ترکیه گروهش را تروریستی می داند؟
الان که او در دسترس است چرا مانند رهبران القاعده در یمن، سومالی، پاکستان، افغانستان و...مورد هدف قرار نمی گیرد؟
چون اکنون بهره می دهد، امروز اسرائیل بعد از۵٧سال بخش دیگری از خاک سوریه را تصرف کرد و این بهره اول است.
📖 تقویم شیعه
شمسی: دوشنبه ۱۹ آذر۱۴۰۳ هجری شمسی
میلادی:monday 09 december 2024
قمری: الثلاثاء ۰۷ جمادیالثانیه ۱۴۴۶ هجری قمری
🌹 متعلق است به:
🔸حضرت امام حسن مجتبی و امام حسین عليهما السّلام
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه ذکر یا قاضى الحاجات
👈۱۲۹مرتبه یالطیف بگوید تا مال کثیر یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
🇮🇷تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرمان حضرت امام خمینی رحمهالله علیه (۱۳۶۳ه ش)
🗓 روز شمار تقویم:
💐⏳۱۳ روز تا سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها (هشتم قبل هجرت )و روز زن
و سالروز تولد حضرت امام خمینی رحمهالله علیه رهبر کبیر انقلاب اسلامی (۱۳۲۰هجری شمسی)
💐⏳۱۶ روز مانده به سالروز میلاد حضرت مسیح علیه السلام
💐⏳۲۴ رور تا سالروز ولادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام (۵۷ه ق)
⬛️⏳۲۶ روز تا سالروز شهادت حضرت امام علی النقی الهادی علیه السلام (۲۵۴ه ق)
💐⏳۳۳ روز تا سالروز ولادت حضرت امام محمدتقی جوادالائمه علیه السلام (۱۹۵ه ق)
💐⏳۳۶ روز تا ولادت حضرت امیرالمؤمنین علی عليه السّلام (۲۳سال قبل هجرت )
◼️⏳۳۸ روز تا سالروز رحلت حضرت زینب کبری سلام الله علیها (۶۲ه ق)
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
📡
نکته تفسیری صفحه ۱۴۳:
خدا بهتر می داند که رسالت خویش را به چه کسی بسپارد:
حضـرت نوح (ع)، حضـرت ابراهیم(ع)، حضـرت موسی(ع)، حضرت عیسی(ع)، سقراط، افلاطون، ارسطو، ابوعلی سینا، ابونصر فارابی؛ نام اين افراد براي همهی ما آشناست؛ انسانهاي بزرگي كه بر تاريخ بشريت اثرگذار بودهاند؛ هرچند تأثیر بعضی بیشتر و تأثیر برخی کمتر بوده است. نکتهی مهم این است که همهی این افراد، دارای علم و دانش و کمالات زیادی بوده اند؛ ولی بین آنان این تفاوت مهم وجود دارد که دیگران نیز می توانند به مقام برخی از آنان مانند ابوعلی سینا، ارسطو، افلاطون و... دست یابند؛ ولی رتبه و مقام بعضی دیگر مانند حضرت ابراهیم(ع)، دور از دسترس دیگران است؛ چرا که این مقام از سوی خدا به آنان داده شده است. آری، مقام رسالت، مقام ویژهای است که خداوند به برخی از بندگان خاص خود بخشیده و آنان را شایستهی شنیدن پیام های خود و ارتباط با عالم فرشتگان کرده است. در واقع، رسالت، مقامی «انتصابی» است و نه «اکتسابی». یعنی پیامبران از سوی خدا منصوب شده اند، و نبوّت، رتبه ای نیست که مردم دیگر بتوانند با طی مراحلی آن را کسب کنند. پیامبران وظیفه دارند که پیام های خدا را از عالم غیب دریافت کنند و به مردم برسانند و آنان را تربیت کنند و برایشان سرمشق زندگی باشند. روشن است که ایفای این وظیفهی مهم، نیازمند پاکیزگی روح، والایی فکر و اندیشه، صبر و تحمّل فراوان، و صفات و ویژگی هایی است که تنها خدا از بودن آن در وجود یک انسان باخبر است و او میداند که چه کسی لیاقت رهبری مادّی و معنوی مردم را دارد. بهراستی اگر نبوّت چون برخی از مدارج علمی مانند فوق لیسانس و دکترا، مقامی اکتسابی بود و هر کس با هر خلق و خویی می توانست به آن دست یابد، معلوم نبود کسانی که به پیامبری می رسیدند، چه روحیاتی داشتند و بر سر بشریت چه بلایی می آوردند. بانوی زنان جهان حضـرت زهرا… در این باره فرموده است: گواهی می دهم که پدرم محمدصلوات الله علیه، بندهی خاص خدا و پیامبر اوست. پیش از آنکه او را به سوی مردم بفرستد، او را انتخاب کرد، و قبل از آنکه او را برگزیند، نامش را در میان پیامبران دیگر معرفی کرد، و پیش از آنکه او را مبعوث کند، او را برگزید؛ در آن هنگام که موجودات هنوز خلق نشده بودند... و این برگزیدن از آن جهت بود که خدا میدانست سرانجام کارها چه می شود و مأموریت مهم رسالت را چه کسی به خوبی انجام میدهد[1]. مقام امامت نیز همچون مقام رسالت، مقامی انتصابی است و مصداق های آن را خدای بزرگ مشخّص کرده است. به نقل تاریخ، در روزگار امامان، دوست و دشمن گواهی میدادند که مقام امامت، تنها شایسته ی امامان معصومی است که خدا معلوم کرده است و هیچکس دیگری شایستگی چنین مقامی را ندارد.[2]
[1] - بحارالانوار، ج 29، ص 221
[2] - برای آگاهی بیشتر ر.ک به : الکافی، ج 1، ص 97، الدعوات ص 204 و بحارالانوار، ج 81، ص 244
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهج_البلاغه
▫️لَا يَعْدَمُ الصَّبُورُ الظَّفَرَ، وَ إِنْ طَالَ بِهِ الزَّمَانُ.
🟠انسان شكيبا، پيروزى را از دست نمى دهد، هر چند زمان آن طولانى شود.
✍حقيقت صبر همان استقامت است; استقامت در برابر موانع وصول به مقصد و پيمودن راه طولانى وصول به هدف و استقامت در برابر دردها و رنج ها و كار شكنى هاى اين و آن. تا چنين استقامتى در انسان نباشد به جايى نمى رسد، زيرا طبيعت زندگى دنيا اين است كه با مشكلات آميخته شده و غالباً در كنار گل ها خارهايى است و در كنار عسل ها نيش زنبورانى. تاريخ نيز بارها و بارها نشان داده است كه پيروزى ها در انتظار افراد بااستقامت و صبور است. تا آنجا كه اين سخن به صورت ضرب المثل كوتاهى در ميان همه معروف است.
صبر و ظفر هر دو دوستان قديمند *** بر اثر صبر نوبت ظفر آيد
📘#حکمت_153
⚫️ #نشان | مَن كَانَ يُرِيدُ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا وَزِينَتَهَا نُوَفِّ إِلَيْهِمْ أَعْمَالَهُمْ فِيهَا وَهُمْ فِيهَا لَا يُبْخَسُونَ
هود، آیه ۱۵
▪️کسانی که تمام همّ و غمّششان دنیاست. فراتر از دنیا، نه میشناسند، نه باور دارند و نه میخواهند، خدای مهربان حتی در این اشتباهشان، حقشان را ضایع نمیکند. هرچه دویدهاند، تمام و کمال به آنها داده میشود. پس شرط رسیدن به رفاه دنیوی، ایمان و تقوا نیست. هر که در کار و پژوهش، پرتلاشتر، بهرهمندتر.
🎤🎤آثار باقی مانده از مسابقه سوگواره فاطمی به شرح زیر در کانال بارگذاری می گردد، از صبوری شما همراهان عزیز سپاسگزارم🌷