نکته تفسیری صفحه ۵۵۳:
فرار بی ثمر:
یهودیان، خود را نژاد برتر و دوستان ویژه ی خدا برمی شمردند و ادّعا می کردند که اگر گناه هم کنند، تنها مدّت کمی در آتش می سوزند، و بهشت ابدی، ویژه ی آنان است، و نه مردمِ دیگر! خدا در این آیات به یهودیان پیشنهاد می کند که اگر ادعای آنان درست است، از خدا بخواهند که هر چه زودتر مرگشان را برساند تا به بهشت جاوید برسند و تا ابد در نعمتهای بی پایان خدا بمانند؛ امّا آنان هیچگاه چنین آرزویی نکردند؛ زیرا می دانستند که به سبب گناهان و ستمهای فراوانشان، آینده ای بسیار دردناک در انتظارشان است. خداوند پس از بیان این مطلب، به یک نکته ی کلّی اشاره می کند، و آن، «قانون عمومی مرگ» است؛ قانونی که برای هر کس که در این دنیا پا می گذارد، بدون استثنا اجرا خواهد شد و هیچکس راه فراری از آن ندارد؛ چنانکه آیه ی 185 سوره ی آل عمران به صراحت می فرماید که تمام مردم، مرگ را خواهند چشید. مشکل این است که بیشتر مردم، این قانون قطعی آفرینش را دوست ندارند، و به فرموده ی آیه ی 8 ، از آن فرار می کنند؛ به کسی که از آن سخن می گوید، رو ترش می کنند و «دور از جان» می گویند؛ دوست ندارند به آن فکر کنند و مرگ را برای همسایه می دانند! در حدیثی می خوانیم که روزی امیر مؤمنان علی علیه السلام در تشییع جنازه ی کسی حضور داشت و دید که در آن وضعیت، شخصی به شوخی و خنده مشغول است. فرمود:
«گویی مرگ برای افرادی غیر از ما نوشته شده، و گویی حتمی بودن آن برای دیگران است؛ و گویی مردگانی که ما می بینیم، مسافرانی هستند که به زودی نزد ما باز می گردند. آنان را در گورهایشان جای می دهیم و میراثشان را می خوریم؛ گویی ما پس از آنان همیشه زنده خواهیم ماند!»[1]
به راستی علّت فـرار از این حقـیقت قطعـی چیست؟ شاید بتوان برای آن، سـه علت ذکر کرد:
1ـ ایمان نداشـتن به زندگی پس از مرگ، مهم ترین علت ترس از آن است. اینکه انسان، مرگ را با نیستی مساوی بداند، باعث فرار او از آن می شود؛ امّا اگر ایمان داشته باشد که مرگ فقط پل ارتباطی دنیا و آخرت و راه رسیدن به زندگیِ بسیار بهتر و وسیع تر است، مرگ را از عسل شیرین تر میشمارد. در تاریخ نقل شده که یاران ویژه ی امام حسین علیه السلام در عاشورا، خوشحال و خندان بودند و برای شهادت در راه خدا لحظه شماری می کردند.
2ـ دلبستگی بیش از حد به دنیا: علاقه ی شدید به چیزی باعث می شود که دل کندن از آن، سخت شود. دلبستگی شدید به مال، مقام، همسر و فرزند و... نیز عامل فرار انسان از مرگ است؛ زیرا مرگ، عامل جدایی او و چیزهای مورد علاقه اش است. بدین علت، در آموزه های دینی ما، از دلبستگی افراطی به دنیا نهی شده است.
3ـ کم بودن خوبی ها و زیاد بودن بدی ها:
گناهان زیاد نیز باعث ترس از مرگ است؛ زیرا انسان می داند که کیفر اعمالش را خواهد چشید. از این رو تلاش می کند لحظه ی کیفرش را به تأخیر بیندازد؛ که البته این تلاشی بی فایده و بی ثمر است[2].
[1] - نهج البلاغه، حکمت122
[2] - در نگارش این متن از تفسیر نمونه، ذیل آیۀ مورد بحث استفاده شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهج_البلاغه
▫️وُقِرَ سَمْعٌ لَمْ يَفْقَهِ الْوَاعِيَةَ وَ كَيْفَ يُرَاعِي النَّبْأَةَ مَنْ أَصَمَّتْهُ الصَّيْحَةُ
🟤كر است گوشى كه بانگ بلند پندها را نشنود، و آن كس را كه فرياد بلند، كر كند، آواى نرم حقيقت چگونه در او أثر خواهد كرد
✍️اشاره به آيات صريح و کوبنده قرآن در مسائل مهمّ اعتقادى و عملى و اخلاقى و همچنين سنّت آشکار پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله وسلم). و تعبير به «لَمْ يَفْقَهُ» درک نکرده» به جاى «لَمْ يَسْمَعَ; نشنيده است» به خاطر اين است که تنها شنيدن اثرى ندارد مهم درک کردن است.
اشاره به اين که اينها که فرمان خدا و پيامبر اکرم(صلى الله عليه وآله وسلم) را زير پا گذارده اند چگونه ممکن است سخنان مرا بشنوند؟!
📘#خطبه_4
🎤برنامه ختم قرآن کریم
🇮🇷ویژه شهدای آزادسازی خرمشهر و شهید جمهور و همراهانشان
📞جهت ثبت نام با شماره 36076009 تماس گیرید.
🛑(ویژه ملک های 2،21،22،23،24)
امروزه آسیب های اجتماعی به عنوان یک تهدید جدی سلامت کودکان و نوجوانان🤓 را با خطر مواجه ساخته است. رشد شهرنشینی🏘، پیدایش جامعه توده وار یا گسترده، برخورد و تضاد میان هنجارها، از هم پاشیدگی روابط متقابل بین افراد، تأثیر گروه همسال و... توجه به آسیب های اجتماعی را امری اجتناب ناپذیر ساخته است. اگرچه آسیب های اجتماعی می تواند بسیار گسترده باشد لیکن می توان مسائلی از قبیل اعتیاد ، فرار 🏃🏽از خانه ، خشونت ، انزوای اجتماعی، ناهنجاری های رفتاری، سرقت و کودک آزاری را از جمله نتایج آسیب های اجتماعی عصر حاضر تلقی کرد.
👨آقای خانه!
وقتی به خانه 🏠بر میگردید از همسرتان 🧕🏻بپرسید که آیا روز خوبی را پشت سر گذاشته یا نه؟!
به حرفهایش توجه کنید، اما در مورد کارهایش قضاوت نکنید. با او همدردی کنید، بگذارید هر چه میخواهد🗣 گله و شکایت کند.
👸خانم خانه!
حتماً هنگام ورود همسرتان 🧔🏻به خانه لبخند 😊به لب داشته باشید، حتی اگر کوهی از مشکلات بر دوشتان سنگینی میکند. اصلاً خوب نیست که موقع ورود همسرتان به تلویزیون 🖥چسبیده باشید و یا در آشپزخانه یا اتاق پنهان شده باشید!
#همسرداری
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤سرپرست عریزانی که کد دریافت کرده اند(فقط ملک 2)، کد دریافتی را از طریق تماس داخلی از ساعت 8 الی 10 صبح به روابط عمومی تحویل دهند.
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤دومین مرحله طرح تعالی معنوی خانواده ها در روز پنج شنبه 7 تیر 1403 برگزار خواهد شد(ویژه ملک 2)، عزیزانی که تمایل دارند در برنامه شرکت نمایند جهت ثبت نام به روابط عمومی مراجعه نمایند.(همراه با هدیه عمومی)🎬
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
☄️تابستان داغ، با دوره های ناب
🙎♂️🙍♀️کلاس های اوقات فراغت، ویژه فرزندان کارکنان محترم
🍃تابستان۱۴۰۳
🖍زمان ثبت نام: از 5 خرداد تا 10 خرداد خواهد بود که تمدید نمی شود(ویژه ملک 2)
🛑 جهت ثبت به اداری قسمت خود مراجعه نمایید.🛑
پس مراقب باشید جا نمونید
♻️شروع کلاسها ی ابتدایی: در خرداد ماه خواهد بود و از هفته اول تیر برای سایر مقاطع برنامه اجرا خواهد شد. اطلاعات بصورت دقیق تر در همین کانال اطلاع رسانی خواهد شد
⏪ویژه سنین
اتمام پایه سوم تااتمام پایه دوازدهم تحصیلی
💥 مسولیت عدم درج اطلاعات صحیح به عهده سرپرست خواهد بود
🔗عناوین آموزشی:
✅سواد رسانه
✅مهارتهای زندگی ؛ اجتماعی
✅اموزشهای اجتماعی
✅مشاوره تحصیلی
✅کارگاه های هنر ورزی
✅ورزش تفریح و اردوهای سیاحتی
✅اهدا هدایای عمومی و مسابقات ورزشی
همراه با: برگزاری نشست با حضور والدین گرامی🌹
➿➿➿🌱🌱🌱➖➖
با ما در پیام رسان ایتا همراه باشیدچون همه اطلاع رسانی این طرح درهمین فضا خواهد بود
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍🏼پرستو علیعسگرنجاد
من بیست سال در اراک زندگی کردم.
وقتی میگویند #هپکو من دقیقاً میدانم دارند از چه حرف میزنند. افتخار مدرسهٔ دولتی من این بود که هر سال ما را ببرد اردوی بازدید #کارخانه_هپکو.
من خیلی کوچک بودم که فهمیدم هپکو اولین و بزرگترین کارخانهٔ تولید تجهیزات سنگین، نه فقط در ایران، که در کل خاورمیانه است. موقع بازدید هپکو محو عظمتش شده بودم. در ۱۳سالگی بابت گزارشی که از آن بازدید نوشتم، در مدرسه تقدیر شدم، تازه گزارشی که مال سال ۸۳ بود، قبل عصر اینترنت، قبل این همه رشد و بالندگی صنایع کشور.
مادر شاگردم طلاق گرفت و رفت.
پدر دوستم از فرط غم، سرطان گرفت.
یکی از آشناهایم از شدت استیصال درگیر اعتیاد شد.
همهشان کارگر هپکو بودند
و همهٔ این بلاها، طی چهار سال اتفاق افتاد، از ۹۴ تا ۹۸ که بزرگترین کارخانهٔ تجهیزات سنگین خاورمیانه با سر زمین خورد.
کارگران هپکو در دولت مردی که برای بازدید از کارخانهها از اتومبیل ضدگلولهاش پیاده نمیشد، به خاک سیاه نشستند. دولت بنفش، هپکو را دو بار به ثمن بخس، به بیتعهدترین و غیرمتخصصترین گزینههای غیربومی واگذار کرد. همزمان، تمام قطعاتی را که پیش از آن کارگران اراکی با دست هنرمند خودشان در هپکو میساختند، وارد کرد!!! تولیدات هپکو ماهها خاک میخورد و بازار پر از قطعهٔ خارجی بود…
به همین سادگی، صنعتیترین شهر ایران که سهم مردمش از همهٔ ثروتش فقط دود و سرطان و کمبود بوده و هست، به آشوب کشیده شد. فضا امنیتی شد. اعتصاب پشت اعتصاب. بیفایده. هپکو شده بود درد لاعلاج، اسباب نفرت کارگرانی که روزگاری وقتی آرم کارخانه را میدیدند، سینهشان را جلو میدادند و به آن افتخار میکردند…
سیدابراهیم رئیسی هپکو را نجات داد.
رئیسی امید را به کارگران اراکی برگرداند.
رئیسی یکی از مهمترین کارخانههای ایران را احیا کرد.
رئیسی نان گذاشت سر سفرهٔ #نان_گزیده_ها
رئیسی با همان صبر و آرامش و تقوا و متانت عجیبش، درد کارگران هپکو را شنید و خودش آستین بالا زد تا دوباره چراغ کارخانه روشن شود.
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤سرپرست عریزانی که کد دریافت کرده اند(فقط ملک 2)، کد دریافتی را از طریق تماس داخلی از ساعت 8 الی 10 صبح به روابط عمومی تحویل دهند.
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤دومین مرحله طرح تعالی معنوی خانواده ها در روز پنج شنبه 7 تیر 1403 برگزار خواهد شد(ویژه ملک 2)، عزیزانی که تمایل دارند در برنامه شرکت نمایند جهت ثبت نام به روابط عمومی مراجعه نمایند.(همراه با هدیه عمومی)🎬
🎤برنامه ختم قرآن کریم (قرائت یک حزب)
🇮🇷ویژه شهدای آزادسازی خرمشهر و شهید جمهور و همراهانشان
📞جهت ثبت نام با شماره 36076009 تماس بگیرید.
🛑(ویژه ملک های 2،21،22،23،24)
♦️اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور
🔹ثبت نام داوطلبان انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری از روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۳/۱۰ تا روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۳/۱۴ از ساعت ۸:۰۰ صبح لغایت ۱۸:۰۰ (به مدت ۱۰ ساعت) در محل وزارت کشور انجام میپذیرد.
دارا بودن شرایط ذیل جهت ثبت نام از داوطلبان گرامی الزامیست:
🔹۱-سابقه تصدی حداقل مجموعاً چهار سال در مناصب ذیل که در احراز مدت جمع سابقه تصدی در یک یا چند مورد از مناصب مذکور کفایت می کند.
🔹۱-۱مقامات سیاسی موضوع بندهای (الف) (ب) و ( ج) ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۸/۷
🔹۲-۱-معاونین روسای قوای سه گانه.
🔹۳-۱- اعضای شورای عالی امنیت ملی.
🔹۴-۱- اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام.
🔹 ۵-۱- مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور.
🔹۶-۱- روسای سازمان ها، موسسات ، نهادهای دولتی و موسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی در سطح ملی.
🔹۷-۱ -فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشگری و بالاتر.
🔹۸-۱- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور.
🔹۹-۱- استانداران.
🔹۱۰-۱- شهرداران شهرهای بالای دو میلیون نفر جمعیت .
🔹۱۱-۱- اشخاص، مقامات و مدیران هم طراز مناصب فوق به تشخیص شورای نگهبان.
🔹۲- سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیت های ریاست جمهوری.
🔹۳- حداقل سن ۴۰ سال تمام شمسی و حداکثر سن ۷۵ سال تمام شمسی در هنگام ثبت نام .
🔹۴-داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز مدیریت حوزه های علمیه .
🔹۵-ارائه برنامه ها و خط مشی های اجرایی در چارچوب صلاحیت و اختیارات قوه مجریه مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی و سیاست های کلی نظام .
🔹۶-معرفی مشاوران جهت تشریح برنامه ها و توان مدیریتی .
🔹۷- عدم محرومیت از حقوق اجتماعی در زمان ثبت نام .
🔹۸- فقدان سابقه محکومیت کیفری موثر .
🔹۹- عدم محکومیت قطعی کیفری به جرایم اقتصادی از جمله کلاهبرداری، رشاء و ارتشاء، اختلاس، تبانی در معاملات دولتی، پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی کشور و عدم محکومیت به اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی ایران.
🔹۱۰- وابسته نبودن به گروه های غیر قانونی و فقدان سوابق سوء امنیتی از جمله در فتنه سال ۱۳۸۸.
🔹۱۱-عدم وابستگی به رژیم گذشته و موثر نبودن در تحکیم آن.
💐برنامه بصیرت افزایی خانواده ها
🌹بهصورت برخط(آنلاین)
🌷با سخنرانی: حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا حاجی وند
🌸موضوع:
جایگاه امر به معروف و نهی از منکر
⏰زمان: یکشنبه ( به مدت 1 ساعت )
تاریخ 6 خرداد ماه ساعت 20:30 تا 21:30
لطفا زمان کلاس روی لینک و ورود مهمان بزنید و شرکت کنید👇👇👇
https://www.skyroom.online/ch/bh-2rood/tarh2
همایش رای اولی ها
🚨ویژه متولدین ۱۲ اسفند۱۳۸۴ الی ۸ تیر ۱۳۸۵
زمان برگزاری :
پسران ۳۱ خردادماه
دختران ۱ تیرماه
😍به همراه هدیه حضور 😍
عزیزان جهت ثبت نام می توانند تصویر صفحه اول شناسنامه به همراه مشخصات سرپرست خود را به آیدی @M_siasi ارسال نمایند.
📖 تقویم شیعه
شمسی: دوشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی
میلادی:monday 27 may 2024
قمری: الثلاثاء ۱۸ ذی القعده ۱۴۴۵ هجری قمری
🌹 متعلق است به:
🔸حضرت امام حسن مجتبی و امام حسین عليهما السّلام
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه ذکر یا قاضى الحاجات
👈۱۲۹مرتبه یالطیف بگوید تا مال کثیر یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
🇮🇷افتتاح اولین دوره مجلس شورای اسلامی (۱۳۵۹ه ش)
🗓روزشمارتاریخ:
⬛️⏳۰۵ روز تا سالروز شهادت حضرت امام رضا علیه السلام به روایتی(۲۰۲ ه ق)
◼️⏳۰۷ روز مانده به رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی رحمهالله علیه (۱۳۶۸ه ش)
⬛️⏳۱۱ روز تا سالروز شهادت حضرت امام محمد تقی علیه السلام(جوادالائمه ۲۲۰ه ق)
💐⏳۱۲ روز تا سالروز ازدواج حضرت امیرالمؤمنین علی عليه السّلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها(۰۲ ه ق)
⬛️⏳۱۸ روز تا سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام (۱۱۴ه ق)
🕋⏳۱۹ روز تا سالروز حرکت حضرت امام حسین علیه السلام از مکه بسوی کربلا (۶۰ه ق)
🕋⏳۲۰ روز تا روز عرفه
💐⏳۲۱ روز تا عید سعید قربان
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#زوال_رژیم_صهیونیستی
نکته تفسیری صفحه ۵۵۴:
نماز جمعه:
مدّتی بود که مردم مدینه، گرفتار قحطی و خشکسالی شده بودند و کالاهای مورد نیاز زندگیشان به سختی یافت می شد. روز جمعه بود و مسلمانان در مسجد نشسته بودند و به خطبه های نورانی پیامبر خدا گوش می کردند. ناگهان صدای طبل و آلات موسیقی به گوش رسید؛ این علامتِ ورود کاروانی تجاری به شهر بود. در این هنگام، بیشتر حاضران در مسجد، برای تأمین کالاهای زندگی، مسجد را رها کردند و بدون توجّه به ادب حضور در پیشگاه پیامبر خدا و شرکت در نماز جمعه، به سوی کاروان تجاری شتافتند و فقط دوازده مرد و یک زن در مسجد باقی ماندند. در این هنگام، این آیات نازل شد و رفتگان را به سختی سرزنش کرد.
در روایتی نقل شده که پیامبر صلوات الله علیه در باره ی ماجرای آن روز فرمود:
«اگر آن گروهِ اندک هم می رفتند، از آسمان، سنگ بر آنان می بارید!»
«نماز جمعه»، یکی از عبادات مهم اسلام است. این عـبادت، فواید فراوانی از جمله این 3 فایده ی مهم دارد:
1ـ یاد خدا: مهم ترین اثر نماز جمعه، یاد خداست؛ چنانکه آیه ی 10 همین سوره، از آن به «ذکرالله» تعبیر کرده است. در نماز جمعه، مردم با آرامش به حمد و ثنای خطیب جمعه از خدا گوش می کنند و پس از شنیدن پندها و یادآوری های او از آخرت، به نماز جماعت می ایستند و در برابر پروردگارشان، سر به سجده می گذارند.
2ـ اجتماع مرتب و هفتگی مسلمانان: اینکه مردمِ یک شهر یا آبادی از هر قشر و طبقه ی اجتماعی، هر هفته شانه به شانه ی یکدیگر در کنار هم بنشینند، بسیار مهم و باارزش محسوب می شود. در نماز جمعه، در کنار یاد خدا، مسلمانان از حال و روز هم باخبر می شوند و به مشکلاتِ افراد نیازمند و گرفتار رسیدگی می کنند.
3ـ آشنایی با مسائل مورد نیاز در زندگی دنیایی: چنانکه در روایات آمده، خوب است که خطیب جمعه، قدری در مورد مسائل سیاسی مورد نیاز و امور مورد احتیاج مردم در زندگی دنیایی، برایشان سخن بگوید. شنیدن این امور در هر هفته، روشن بینی و آگاهی مناسبی را به عموم مسلمانان می بخشد. در روایات، تأکید فراوانی بر نماز جمعه شده است. به فرموده ی معصومین، شرکت در نماز جمعه، آمرزش گناهان و پاداش فراوان الهی در پی دارد. باید بدانیم که شرکت در نماز جمعه در زمان حضور پیامبر و امام معصوم، واجب است؛ امّا در زمان غیبت امام معصوم، «واجب تخییری» است؛ یعنی مسلمانان مختار هستند که ظهر روز جمعه، یا نماز ظهر بخوانند، یا در نماز جمعه شرکت کنند. البته شرکت در نماز جمعه بهتر است، و ترک آن از روی انکار یا بی توجّهی، ناپسند است[1].
[1] - در نگارش این متن از تفسیر نمونه، ذیل آیات مورد بحث استفاده شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪐فرصت را از دست ندهيد
#نهج_البلاغه
▫️إِضَاعَةُ الْفُرْصَةِ غُصَّةٌ
🟤«از دست دادن فرصت مايه غم و اندوه است»
✍️فرصت به معناى فراهم شدن اسباب انجام كارى است، زيرا بسيارى از كارها به ويژه كارهاى مهم نيازمند به مقدماتى است كه گاه از اختيار انسان بيرون است. هنگامى كه بر اثر پيش آمدهايى آن اسباب فراهم گردد بايد هرچه زودتر از آنها استفاده كرد و به مقصد رسيد، زيرا بسيار مى شود فرصت از دست رفته هرگز باز نمى گردد. جوانىِ انسان، فراغت، نشاط كار، صحت و سلامت همه از فرصت هايى است كه به سرعت مى گذرد و گاه به آسانى يا هرگز باز نمى گردد.به یقین، غم و اندوه و حتى گریه و زارى براى از دست رفتن فرصت هیچ مشکلى را حل نمى کند. چه بهتر که انسان بیدار باشد و فرصت ها را دریابد.
📘#حکمت_118
گلایه از خانواده👨👩👦👦 همسر
اگر گاهی همسرتان🧕🏻 از رفتار یا کلام مادر یا پدرتان و یا هر یک از اعضای خانوادهتان گلایه کرد سریع گارد متعصبانه نگیرید! حتی اگر حق با او نیست برای اینکه آبی بر آتش 🔥دعوا بریزید بگویید حق با شماست منم بودم ناراحت میشدم. با این روش هم جلوی مشاجره💣 را میگیرید و هم همسرتان انرژی خود را صرف گارد گرفتن با شما نمیکند. و نیز شما را فردی منصف و منطقی تلقی میکند و محبوب او 😊میشوید.
در فرصتی مناسب درباره گلایهی او با منطق و به قصد نزدیک کردن دل همسرتان 🧕🏻با طرف مقابل صحبت کنید. نگویید اگر اینکار را بکنیم او پررو میشود اوّلاً چالشِ این کار خیلی کمتر از چالشِ گارد گرفتن است چرا که دعوا و مشاجره پیش میآید،ثانیاً وقتی همسرتان در بلند مدّت، مدام با این روش صحیح شما مواجه میشود باعث میگردد تا سخنان سطحی به زبان جاری نکند. به این شرط که شما نیز برای تلافی، بیجهت پشت سر خانوادهاش گلایه نکنید. همسرتان اگر همیشه ببیند که شما اهل بحثهای متعصّبانه و خالهزنک نیستید به مرور همرنگ شما خواهد شد
#همسرداری
💠 حقوق بشر غربی
⬅️ در حالی که دو میلیون نفر از مردم غزه، در بیابان ها و اردوگاه ها آواره هستند و دسترسی به آب سالم و غذای کافی ندارند و در هر لحظه امکان هدف قرار گرفتن آن ها وجود دارد، رسانه های غربی از آوارگی صد هزار صهیونیست مستند تهیه کرده و از کمبود جا در هتل و افسردگی سخن گفته میگویند!
👌حقوق بشر غربی همین قدر متناقض و مسخره است! در نگاه آن ها، تفاوت دارد که این بشر و انسان، چشم آبی باشند یا آسیایی!
#حقوقبشر
💠پرسش:
از چه سنی ، آموزههای دینی را به فرزندانمان ، آموزش دهیم؟
......................................................................................................................................
✍️ پاسخ:
نکته اول : در روایات اهلبیت علیهمالسلام ، دوران کودکی بهترین زمان برای آموزش مباحث دینی معرفیشده است.
امام علی علیهالسلام میفرماید:« وَ إِنَّمَا قَلْبُ الْحَدَثِ كَالْأَرْضِ الْخَالِيَةِ مَا أُلْقِيَ فِيهَا مِنْ شَيْءٍ قَبِلَتْه»؛«قلب کودک ،چنان زمین خالی است که هر بذری در آن ریخته شود،رشد میکند»(1)
نکته دوم : آموزش غیرمستقیم فرزندان پس از تولد با گفتن اذان و اقامه شروع میشود و با رفتار دینی والدین در منزل که موردتوجه کودکان است، ادامه پیدا میکند.
نکته سوم: با توجه به آغاز حس مذهبی از 2 سالگی ، آموزش مستقیم از این سن شروع شود.صلوات بر محمد و آل محمد،گفتن لا اله الا الله ، حب نبی اکرم و اولاد ایشان صلوات الله علیهمالسلام،خوبی و بدی ، وضو،نماز،محرم و نامحرم و...(2)
نکته چهارم : بهترین نوع تربیت و تقویت آموزههای دینی و اعتقادی ، تربیت عملی است که همان نوع زندگی و رفتار و عملکرد والدین در پیش گاه فرزندان است. به قول شاعر : « در گفتن عیب دگران بستهزبان باش*با خوبی خود عیب نمای دگران باش».
پینوشت:
1. نهج البلاغة (للصبحي صالح)، ص: 393
2. نسیم مهر،ج 1 ، ص 67
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقبال شهید آیت الله رئیسی از دختر دانشجو معلول
پویش #شهید_جمهور
♦️رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی):رئیسی عزیز خستگی نمی شناخت.
🔹در آستانه شروع فرایند چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پویش #شهید_جمهور آغاز به کار می کند.
محور پویش:کدام ویژگی #شهید_جمهور ملاک شما برای انتخاب در بین کاندیدای ریاست جمهوری خواهد بود.
🔹کاربران محترم می توانند آثار خود را در قالب ویدئویی کوتاه(حداکثر ۱ دقیقه)تا روز ۲۰ خردادماه به آیدی @M_siasi ارسال نمایند.
🎁به بهترین آثار ارسالی هدیه ای به رسم یادبود اهدا خواهد گردید.