هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤خبر خبر خبر .....سهمیه ویژه مشهد مقدس، شهر مقدس قم و شیراز برای فصل تابستان اومد🌹شرایط ثبت نام مانند قبل می باشد و هر رده براساس روش خود که در جریان است عمل می کند.
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🌺مسابقه بزرگ سیاسی🌺
به مناسبت چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مسابقه بزرگ ما شرکت کنید و برنده شوید .
🎁🎁70 جایزه یک میلیون تومانی به 70 نفر
📲 سه شنبه های سیاسی
📣 نشستهای بصیرتی سیاسی در روزهای سه شنبه ساعت ۲۱
💬موضوع: جریان شناسی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
📢سخنران: دکتر احد نوری اصل
🕖زمان: سه شنبه ۱۴۰۳/۳/۲۲ ساعت ۲۱
🌍آنلاین از طریق اسکای روم
https://www.skyroom.online/ch/gshreza/sepehrsiyasat
🎁🎉 به همراه اهداء جوایز به دو نفر از شرکت کنندگانی که در کلاس و نظرسنجی شرکت کنند
✅نظر شما در خصوص مباحث مطرح شده و استاد چگونه است؟
1- عالی
2- خوب
3- متوسط
4- ضعیف
📲 برای شرکت در نظرسنجی عدد یکی از گزینه های را به سرشماره ۵۰۰۰۹۶۲۱ تا ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه پیامک کند
🔰موضوعات مختلف روز رسانه و سیاسی در این نشست ها بررسی می شود.
🔷 حضور در جلسه از طریق لینک زیر با گزینه مهمان
👇👇👇👇
https://www.skyroom.online/ch/gshreza/sepehrsiyasat
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤عزیزانی که در برنامه اردویی فرهنگی شهر مقدس قم تاریخ ۲۶ خرداد ثبت نام کرده اند، جهت دریافت دعوتنامه به روابط عمومی مراجعه نمایند. 🌹
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
📲 سه شنبه های سیاسی
📣 نشستهای بصیرتی سیاسی در روزهای سه شنبه ساعت ۲۱
💬موضوع: جریان شناسی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
📢سخنران: دکتر احد نوری اصل
🕖زمان: سه شنبه ۱۴۰۳/۳/۲۲ ساعت ۲۱
🌍آنلاین از طریق اسکای روم
https://www.skyroom.online/ch/gshreza/sepehrsiyasat
🎁🎉 به همراه اهداء جوایز به دو نفر از شرکت کنندگانی که در کلاس و نظرسنجی شرکت کنند
✅نظر شما در خصوص مباحث مطرح شده و استاد چگونه است؟
1- عالی
2- خوب
3- متوسط
4- ضعیف
📲 برای شرکت در نظرسنجی عدد یکی از گزینه های را به سرشماره ۵۰۰۰۹۶۲۱ تا ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه پیامک کند
🔰موضوعات مختلف روز رسانه و سیاسی در این نشست ها بررسی می شود.
🔷 حضور در جلسه از طریق لینک زیر با گزینه مهمان
👇👇👇👇
https://www.skyroom.online/ch/gshreza/sepehrsiyasat
#اطلاعیه
✔️به کارگیری نیروی خدمات خانم
مرکز مشاوره خانه سبز واقع در تهران میدان نوبنیاد نیازمند یک نفر نیروی خدماتی خانم جهت کار درمرکز نیاز دارد.
روزهای کاری شنبه الی چهارشنبه از ساعت ۸صبح الی ۱۵عصر
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۰۲۸۶۳۸۷۶۹ تماس ویا پیام خودرا ارسال نمائید.
┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
@khanesabz110
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌹تقویم شیعه🌹
شمسی: چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی
میلادی Wednesday 12 June 2024
قمری: الأربعاء ۰۵ ذی الحجه ١٤٤۵
🌹متعلق است به:
🔸حضرت امام موسی بن جعفر كاظم عليه السّلام
🔸حضرت امام علی بن موسی الرضا عليهما السّلام
🔸حضرت جواد الائمه؛ محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸حضرت امام هادي، علي بن محمد النقي عليهما السّلام
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا حى یا قیوم
👈۵۴۱مرتبه یا متعال بگوید تا عزت دائمی یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ، خداوندا در آخر الزمان دین ما را حفظ کن
✅ وقایع روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
🗓روزشمارتاریخ:
⬛️⏳۰۲ روز تا سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام (۱۱۴ه ق)
🕋⏳۰۳ روز تا سالروز حرکت حضرت امام حسین علیه السلام از مکه بسوی کربلا (۶۰ه ق)
🕋⏳۰۴ روز تا روز عرفه
💐⏳۰۵ روز تا عید سعید قربان
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#زوال_رژیم_صهیونیستی
نکته تفسیری صفحه ۵۷۰:
مالک و صاحب اختیار مشرق ها و مغرب ها:
در آیات قرآن، از مشرق و مغرب به سه شکل سخن گفته شده است. گاهی به صورت مفرد آمده است؛ مثلاً در آیه ی 115 سوره ی بقره میخوانیم: «وَ لِله المَشرِقُ وَ المَغرِب»؛ یعنی«مشـرق و مغرب برای خداست.» برخی اوقات به صورت تثنیه آمده است؛ چنانکه در آیه ی 17 سوره ی رحمن می خوانیم: «رَبُّ المَـشرِقَینِ وَ رَبُّ المَغرِبَین»؛ یعنی «مالک و صاحب اختیار دو مشرق و مالک و صاحب اختیار دو مغرب». در برخی از موارد نیز به صورت جمع آمده است؛ مانند آیه ی مورد بحث که می فرماید: «فَلاِّ اُقسِمُ بِرَبِّ المَشارِقِ وَ المَغارِب اِنّا لَقادِرون»؛ یعنی «سوگند به مالک و صاحب اختیار مشرق ها و مغرب ها که ما می توانیم...». برخی از مفسّرانِ بزرگ معتقدند که این سه تعبیرِ متفاوت، به سه نکته ی جداگانه و مهم اشاره می کنند. در جایی که مشرق و مغرب مفرد آمده، منظور، مشرق و مغرب کلّی و عمومی است که مثلاً گفته می شود: در مشرق و مغربِ زمین، چنین چیزی وجود ندارد. در این جمله، جای خاصی را در نظر نداریم؛ بلکه منظورمان تمام نقاط روی زمین است. اما هنگامی که قرآن از دو مشرق و دو مغرب سخن می گوید، به نکته ای اشاره می کند که برای مردم عصر نزول قرآن ـ غیر از معصومـین ـ پـوشـیده بوده است. آن نکته، «وجود قاره ی دیگری در نیمکره ی دیگر زمین» است. دلیلِ این مطلب این است که دو مشرق و دو مغرب، تنها در حالتی معنا دارد که محل غروب آفتاب در یک سرزمین، محل طلوع آفتاب در سرزمین دیگر، و محل غروب در آن سرزمین، محل طلوع در آن یکی باشد. در این صورت، ما دو نیمکره ی پهناور در زمین داریم که مغرب یکی، مشرق دیگری، و بالعکس است. میدانیم در آن زمان هنوز قاره ی آمریکا کشف نشده بود؛ ولی هم اکنون همه می دانند که روز و شب در آن قاره، برخلاف روز و شب در قاره های آسیا و اروپا و به ویژه محیط نزول قرآن یعنی خاورمیانه است.
امّا آیه ی مورد بحث و آیاتی که در آنها واژگان مشارق و مغارب آمده، به نکته ی علمی دیگری اشاره می کنند که آن نیز تا چند قرن قبل برای مردم ناشناخته بود. آن نکته ی علمی، «کروی بودن زمین» است. اکنون می دانیم که خورشید در هر لحظه، از نقطه ای طلوع و در نقطه ای غروب می کند. برای همین، به شمار نصف النهارهایی که برای طلوعه ا و غروب های خورشید می توان در سطح زمین رسم کرد، مشرق و مغرب داریم. این را نیز می دانیم که این پدیده تنها یک علت دارد، و آن، کروی بودن زمین است. در واقع زمینِ کروی، با گردش به دور خود، لحظه به لحظه نقطه ای را در معرض نور خورشید قرار می دهد، و نقطه ای نیز از تیررس تابش آن خارج می شود. بنابراین هنگامی که قرآن از مشرق ها و مغرب ها سخن می گوید، به حقیقتی اشاره می کند که برای مردم آن زمان کاملاً نامعلوم بوده و بعدها دانشمندان کشف کرده اند[1].
[1] - در نگارش این متن از کتاب البیان فی تفسیر القرآن (اثر آیت الله سید ابوالقاسم خویی)، ص74 به بعد استفاده شده است.
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از پرده پوشى خداوند مغرور مباش
#نهج_البلاغه
◽️الْحَذَرَ الْحَذَرَ فَوَاللَّهِ لَقَدْ سَتَرَ، حَتّى کَأَنَّهُ قَدْ غَفَرَ
🟤هشدار هشدار به خدا سوگند چنان پرده پوشی کرده که پنداری تو را بخشیده است.
✍️اشاره به اين که يکى از صفات پروردگار، ستار العيوب بودن است. با رحمت واسعه اش گناهان پنهانى بندگان را افشا نمى کند تا آبروى آنها در نزد دوست و دشمن ريخته نشود شايد بيدار شوند به سوى خدا باز گردند و از گناهان خويش توبه کنند و دست بردارند. اما بسيار مى شود که افراد از اين لطف و رحمت الهى سوء استفاده مى کنند و گمان دارند گناهى نکرده اند يا اگر گناهى مرتکب شده اند خداوند بدون توبه آنها را مشمول عفو خود قرار داده است.امام عليه السلام در اينجا هشدار مى دهد که از اين لطف و عنايت الهى مغرور نشويد به خصوص اين که ممکن است اين از قبيل نعمت هاى استدراجى باشد يعنى خداوند گروهى از گنهکاران را لايق عفو و بخشش نمى بيند; آنها را به حال خود رها مى کند تا مجازاتشان را به تأخير بيندازد تا پشتشان از بار گناه سنگين شود و آنگاه به شدت آنها را گرفته و مجازات مى کند.
📚#حکمت_30