4_5859295763611256679.mp3
1.92M
🔸ترتیل صفحه 362 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۶۲🌷
خدایا، قوم من قرآن را رها کردند!:
خداوند در آیات این سوره به بعضی از حوادث قیامت اشاره می فرماید؛ حوادثی مانند دیده شدن فرشتگان، نابود شدن کارهای دشمنان خدا، قرار گرفتن دوستان خدا در بهترین جایگاه در بهشت، شکافته شدن آسمان و فرود آمدن فرشتگان، حال و روز سخت کافران و پشیمانی شان از گذشته، و «اظهار ناراحتی پیامبر اسلام از بی توجّهی امّتش به قرآن» . آری، زمانی فرا خواهد رسید که آخرین پیامبر خدا و بهترین بنده ی او، در پیشگاهش می ایستد و از مردمی که به قرآن بی اعتنایی کرده و به آن توجّه نکرده اند، با ناراحتی یاد می کند. آن رهبر الهی، بیست وسه سال رنج کشید، کتک خورد، توهین شد، در محاصره ی اقتصادی قرار گرفت، عزیزانش را از دست داد، از زادگاهش هجرت کرد و جهاد کرد، و خلاصه، هر مصیبتی را به جان خرید تا پیام خدا را به مردم برساند و به وسیله ی آن، ایشان را از چاه جهل و نادانی نجات دهد و در آسمان علم و روشنی به پرواز درآورد.
پیامی که اکنون پیش روی ماست و راه سعادت را برای ما توضیح می دهد، راهنمایی است که هر کس آن را پیش روی خود قرار دهد و به آن عمل کند، بهشت جاودان را به دست می آورد، و هر کس به آن پشت کند، به سوی دوزخ رهسپار می شود . متأسّفانه امّا بسیاری از مردم با این تحفه ی آسمانی برخورد مناسبی نکردند و به آن بی اعتنایی کردند. اگر از کافران و مخالفان اسلام ـ که قرآن را از اصل دروغ می شمرند ـ بگذریم، بسیاری از مسلمانان نیز به قرآن جفا کرده اند. گروهی از آنان اصلاً با قرآن کاری ندارند، و جمعی دیگر آن را در گوشه ای از خانه یا بر سر سفره ی عقد و هفت سین و... می گذارند. گروهی هم آن را با صدای زیبا می خوانند؛ ولی به معانی ارجمندش توجّهی ندارند و به دستورهایش عمل نمی کنند. شاید اندکی از مسلمانان قرآن را مرتّب می خوانند و در معانی آن می اندیشند، و از همه مهم تر، به دستورهایش عمل می کنند. آری، این واقعیت تلخ سبب خواهد شد که پیامبر اسلام در قیامت از رفتار نامناسب مردم با قرآن، به خدا شکایت کند. بر اساس روایات، نه تنها پیامبر، که خودِ قرآن نیز از کسانی که به او بی توجّهی کرده اند، شکایت خواهد کرد. در حدیثی از امام صادق می خوانیم:
«سه چیز به خدا شکایت می کنند: مسجدی که به سبب توجّه نکردن مردم و نماز نخواندن در آن به ویرانه ای تبدیل شده است؛ دانشمندی که در میان افراد نادان قرار دارد و از علم او بهره ای برده نمی شود؛ و قرآنی که رها شده و غبار بر روی آن نشسته و خوانده نمی شود.»
💞نابسامانى ها در پرتو وجودش سامان مى يابد
#نهج_البلاغه
💥يَا قَوْمِ، هذَا إبَّانُ وُرُودِ کُلِّ مَوْعُود، وَدُنُوٍّ مِنْ طَلْعَةِ مَا لاَ تَعْرِفُونَ
💠اى جماعت ! اکنون، هنگام فرا رسيدن تمام آنچه (به شما) وعده داده شده است، مى باشد (از ظهور فتنه ها و آشوبها و سلطه ظالمان و تحت فشار قرار گرفتن مظلومان) و نيز هنگام نزديک شدن طلوع چيزى است که از آن آگاهى نداريد (از حکومت عدل و داد و برچيده شدن ظلم و فساد)»
خطبه ۱۵۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸حاج قاسم: پارچه سفیدی خریدم و روی آن نوشتم: «حبّالمهدی، حبّالله»!
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | روز شکوفایی آرزوها
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «تبریک عرض میکنم اعیاد شعبانیّه را، بخصوص عید نیمهی شعبان را که روز شکوفایی آرزوهای همهی بشریّت در طول تاریخ است، که امیدواریم انشاءالله خدای متعال آن روز را، روز فرج را، روز ظهور را به ما نشان بدهد و هر چه زودتر انشاءالله اتّفاق بیفتد.» ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن ولادت حضرت ولیعصر عجلاللهتعالی فرجهالشریف و عید نیمهی شعبان، نماهنگ «روز شکوفایی آرزوها» را منتشر میکند.
🏷 #نیمه_شعبان | #مهدویت | #انتظار | #آماده_باش
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=49836
#پندانه
💠خانواده یک کانون گرم و پُربرکتی است که قویترین پایههای تربیت انسان در این کانون گذاشته میشود.
👨👩👦👦در کانون خانواده است که اوّلین و مهمترین پایههای تربیت روحی و فکری بشر بنا نهاده میشود.
🏚خانه بهترین محیط آسایش جسم و جان است، بهترین کانون رفع خستگی تن و روح است، حقیقیترین فضای صمیمیّت است؛ هیچ صمیمیّتی در هیچ محیطی به قدر خانواده و بین مادر، فرزند، پدر، همسران تصوّر نمیشود و وجود ندارد.
❤️در چنین کانون مبارکی محور کیست؟ مادر
❤️اصل کیست؟ مادر
❤️مرکز دایره کیست؟ مادر
💎 مادر_محور_خانواده_است.
✍مقام معظم رهبری
🔷🔶🔹🔸
بیا ماه دلارا اومده - @Maddahionlin.mp3
8.92M
🌸 #میلاد_امام_زمان(عج)
💐بیا ماه دلارا اومده
💐گل نرگس به دنیا اومده
🎤 #محمد_فصولی
❓رشوه یعنی چی؟🤔
❓رشوه با هدیه چه فرقی داره؟🧐
❓رشوهدادن در چه حالتی گناه نداره؟
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ ماجرای عجیب تفحص یک شهید در نیمه شعبان
✨ انتشار به مناسبت ولادت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
دسته گلی ازجنس صلوات نثار همه شهدا
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
🌺🌱🌺🌱🌺🌱🌺🌱
🌱🌺🌱🌺🌱🌺🌱
🌺🌱🌺🌱🌺🌱
🌱🌺🌱🌺🌱
🌺🌱🌺🌱
🌱🌺🌱
🌺🌱
🎉با سلام و عرض تبریک ایام ولادت صاحب الزمان (عج)،
اسامی بـرنـدگـان مسابقه «مهارتها و موانع گوش دادن فعال»، بر اساس قرعهکشی میان بهترین پاسخها، به شرح ذیل اعلام میگردد.🎁
⭕️لطفا جهت دریافت هدایای نقدی ۳۰۰هزار تومانی خود
۱_تصویر کارت ملی
۲_شماره تماس خود
۳_شماره کارت سپه خود
۴-محل خدمت و نام صنعتِ سرپرست خود
را به آیدی زیر ارسال نمایید:
@mds3thr
🔸۱.احمد ملایی
🔹۲.فاطمه پورامین
🔸۳.سمیرا احمدی
🔹۴.ناهید غفورزاده
🔸۵.سمیرا سادات صانعی زاده
🔹۶.سهیلا اسماعیلی
🔸۷.نسرین معتمدی
🔹۸.طیبه بوالحسنی
🔸۹.سمیرا رفیعی کرکوندی
🔹۱۰.محسن سرمدی
┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
@khanesabz110
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
هدایت شده از گل یاس
💠 به نام خداوند جان و خرد!
سلام به شما
خستگی را در رختخواب رخوت بپیچیم
و کفش هایمان را به صبحی تازه آشنا کنیم
و با سلامی دوباره به آفتاب، سفر صبح را آغاز کنیم
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز شنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز شنبه :
یا رب العالمین ( ای پروردگار جهانیان )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(363)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
هدایت شده از گل یاس
4_5863799363238627597.mp3
1.73M
🔸ترتیل صفحه 363 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از گل یاس
🌷تفسیر مختصر صفحه ۳۶۳🌷
منبع: برگزیده ی تفسیر نمونه / آیت الله ناصر مکارم شیرازی
(آیه 33)- سپس براى تأکید بیشتر روى پاسخ فوق مىفرماید: «آنها هیچ مثلى براى تو نمىآورند (و هیچ بحث و سخنى را براى تضعیف دعوت تو طرح نمىکنند) مگر این که ما حق را براى تو مىآوریم، و تفسیرى بهتر» و پاسخى دندان شکن که در برابر آن ناتوان شوند! (وَ لا یَأْتُونَکَ بِمَثَلٍ إِلَّا جِئْناکَ بِالْحَقِّ وَ أَحْسَنَ تَفْسِیراً).
(آیه 34)- و از آنجا که این دشمنان کینهتوز و مشرکان متعصب و لجوج بعد از مجموعه ایرادات خود چنین استنتاج کرده بودند که محمّد و یارانش با این صفات و این کتاب و این برنامههایى که دارند بدترین خلق خدایند- العیاذ باللّه- و چون ذکر این سخن با کلام فصیح و بلیغى همچون قرآن تناسب نداشت در این آیه خداوند به پاسخ این سخن مىپردازد بىآنکه اصل گفتار آنها را نقل کند، مىگوید:
تو گمراه نیستى «آنان که بر صورتهایشان به سوى جهنم محشور مىشوند بدترین محل را دارند و گمراهترین افرادند» (الَّذِینَ یُحْشَرُونَ عَلى وُجُوهِهِمْ إِلى جَهَنَّمَ أُوْلئِکَ شَرٌّ مَکاناً وَ أَضَلُّ سَبِیلًا).
این از یک سو نشانه خوارى و ذلّت آنهاست، چرا که آنها در دنیا نهایت کبر و غرور و خود برتر بینى نسبت به خلق خدا داشتند، و از سوى دیگر تجسّمى است از گمراهیشان در این جهان.
در مقابل گروهى قامتهایى همچون سرو دارند و صورتهاى درخشانى همچون ماه، با گامهاى بلند بسرعت به سوى بهشت مىروند.
(آیه 35)- این همه درس عبرت و این همه بىخبرى! در اینجا قرآن مجید براى دلدارى پیامبر صلّى اللّه علیه و آله و مؤمنان از یک سو و تهدید مشرکان بهانهجو از سوى دیگر به تاریخ اقوام گذشته و سر گذشت شوم آنها اشاره کرده، نخست مىفرماید: «و ما به موسى، کتاب (آسمانى) دادیم، و برادرش هارون را یاور او قرار دادیم» (وَ لَقَدْ آتَیْنا مُوسَى الْکِتابَ وَ جَعَلْنا مَعَهُ أَخاهُ هارُونَ وَزِیراً).
(آیه 36)- ما به آن دو خطاب کردیم «و گفتیم: به سوى این قوم بروید که آیات ما را تکذیب کردند» (فَقُلْنَا اذْهَبا إِلَى الْقَوْمِ الَّذِینَ کَذَّبُوا بِآیاتِنا).
آنها از یک سو آیات و نشانههاى خدا را که در آفاق و انفس و در تمام عالم هستى وجود دارد عملا تکذیب نمودند و از سوى دیگر تعلیمات انبیاى پیشین را نیز نادیده گرفته، و آنها را تکذیب نمودند.
ولى با تمام تلاش و کوششى که موسى و برادرش انجام دادند، و با دیدن آن همه معجزات عظیم و متنوع و روشن، باز راه کفر و انکار را پیش گرفتند، لذا «ما آنها را شدیدا در هم کوبیدیم و نابود کردیم» (فَدَمَّرْناهُمْ تَدْمِیراً).
(آیه 37)- همچنین «قوم نوح را هنگامى که رسولان الهى را تکذیب کردند، غرق نمودیم و (سر نوشت) آنها را نشانه روشنى براى عموم مردم قرار دادیم، و براى همه ستمگران عذاب دردناکى فراهم ساختیم» (وَ قَوْمَ نُوحٍ لَمَّا کَذَّبُوا الرُّسُلَ أَغْرَقْناهُمْ وَ جَعَلْناهُمْ لِلنَّاسِ آیَةً وَ أَعْتَدْنا لِلظَّالِمِینَ عَذاباً أَلِیماً).
(آیه 38)- همچنین «قوم عاد و ثمود و اصحاب الرس و اقوام بسیار دیگرى را که در این میان بودند» هلاک کردیم (وَ عاداً وَ ثَمُودَ وَ أَصْحابَ الرَّسِّ وَ قُرُوناً بَیْنَ ذلِکَ کَثِیراً).
قوم عاد همان قوم «هود» پیامبر بزرگ خدا هستند، که از سر زمین احقاف (یا یمن) مبعوث شد، و قوم ثمود، قوم پیامبر خدا «صالح» هستند که از سر زمین وادى القرى (میان مدینه و شام) مبعوث گردید، و «اصحاب رس» قومى بودند که درخت صنوبرى را- که «یافث» فرزند «نوح» غرس کرده بود- مىپرستیدند، آنها دوازده شهر آباد داشتند که بر کنار نهرى به نام «رس» بود.
هنگامى که آنها در کفر و بت پرستى فرو رفتند، خداوند پیامبرى از بنى اسرائیل به سوى آنها فرستاد اما آنها ایمان نیاوردند، پیامبر براى قلع ماده فساد از خدا تقاضا کرد آن درخت بخشکد آن درخت خشکید.
آنها هنگامى که چنین دیدند سخت ناراحت شدند، و تصمیم بر کشتن آن پیامبر گرفتند، چاهى عمیق کندند و او را در آن افکندند.
خداوند به خاطر این اعمال زشت، و این ظلم و ستمها آنها را به عذاب شدیدى گرفتار کرد و نابود ساخت.
(آیه 39)- ولى ما هرگز آنها را غافلگیرانه مجازات نکردیم، بلکه «براى هر یک از آنها مثلها زدیم» (وَ کُلًّا ضَرَبْنا لَهُ الْأَمْثالَ).
به ایرادهاى آنها پاسخ گفتیم، همچون پاسخ ایرادهایى که به تو مىکنند، اخطار کردیم، انذار نمودیم، و سر نوشت و داستانهاى گذشتگان را براى آنها باز گو کردیم.
اما هنگامى که هیچ یک از اینها سودى نداد «هر یک از آنها را در هم شکستیم و هلاک کردیم» (وَ کُلًّا تَبَّرْنا تَتْبِیراً).
(آیه 40)- و سر انجام در این آیه اشاره به ویرانههاى شهرهاى قوم لوط مىکند که در سر راه مردم حجاز به شام قرار گرفته، و تابلو زنده و گویایى از سر نوشت دردناک این آلودگان و مشرکان است، مىفرماید: «آنها [مشرکان مکّه] از کنار شهرى که باران شرّ
هدایت شده از گل یاس
و بد بختى [بارانى از سنگهاى نابود کننده] بر سرشان ریخته شد گذشتند آیا آنها (در سفرهایشان به شام) این صحنه را ندیدند» و در زندگى آنها نیندیشیدند؟! (وَ لَقَدْ أَتَوْا عَلَى الْقَرْیَةِ الَّتِی أُمْطِرَتْ مَطَرَ السَّوْءِ أَ فَلَمْ یَکُونُوا یَرَوْنَها). آرى! این صحنه را دیده بودند، ولى هرگز درس عبرت نگرفتند چرا که «آنها به رستاخیز ایمان و امید ندارند»! (بَلْ کانُوا لا یَرْجُونَ نُشُوراً).
مرگ را پایان این زندگى مىشمرند، و اگر به زندگى پس از مرگ هم معتقد باشند اعتقادى بسیار سست و بىپایه دارند.
(آیه 41)- این آیه نمونه دیگرى از منطق مشرکان و کیفیت بر خورد آنها با پیامبر اسلام و دعوت راستین او را باز گو مىکند.
نخست مىگوید: «آنها هنگامى که تو را مىبینند (تنها کارى که انجام مىدهند این است که) به باد مسخرهات مىگیرند (و مىگویند:) آیا این همان کسى است که خدا او را به عنوان پیامبر بر انگیخته است» (وَ إِذا رَأَوْکَ إِنْ یَتَّخِذُونَکَ إِلَّا هُزُواً أَ هذَا الَّذِی بَعَثَ اللَّهُ رَسُولًا).
(آیه 42)- سپس قرآن در ادامه گفتار مشرکان و از زبان آنها چنین نقل مىکند:
«اگر ما بر پرستش خدایانمان استقامت نمىکردیم بیم آن مىرفت که ما را گمراه سازد» و ارتباطمان را با آنها قطع کند (إِنْ کادَ لَیُضِلُّنا عَنْ آلِهَتِنا لَوْ لا أَنْ صَبَرْنا عَلَیْها).
ولى قرآن از چند راه به آنها پاسخ مىگوید نخست با یک جمله کوبنده به این گروه که اهل منطق نبودند چنین پاسخ مىدهد: «هنگامى که عذاب الهى را ببینند بزودى مىفهمند چه کسى گمراهتر بوده است»؟! (وَ سَوْفَ یَعْلَمُونَ حِینَ یَرَوْنَ الْعَذابَ مَنْ أَضَلُّ سَبِیلًا).
(آیه 43)- دومین پاسخى که قرآن به سخنان آنها مىدهد در این آیه آمده است، روى سخن را به پیامبر کرده، به عنوان دلدارى و تسلّى خاطر و هم به عنوان بیان دلیل اصلى عدم پذیرش دعوت پیامبر از سوى آنان مىفرماید: «آیا دیدى کسى که معبود خود را هواى نفس خویش برگزیده»؟! (أَ رَأَیْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلهَهُ هَواهُ).
«آیا با این حالت تو قادر به هدایت او و دفاع از او هستى»؟! (أَ فَأَنْتَ تَکُونُ عَلَیْهِ وَکِیلًا).
یعنى، اگر آنها در برابر دعوت تو دست به استهزاء و انکار و انواع مخالفتها زدند نه خاطر آن بوده که منطق تو ضعیف و دلائل تو غیر قانع کننده و در آئینت جاى شک و تردید است بلکه به خاطر این است که آنها پیرو فرمان عقل و منطق نیستند، معبود آنها هواى نفسشان است، و هوى پرستى سر چشمه غفلت و بىخبرى و کفر و بىایمانى است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🖋 امید برای روز نو
👈🏼 انتظار حقیقی فرج و انجام وظایف منتظران ظهور حضرت ولیعصر(عج) چه نتیجهای دارد؟
🔻 انتظار فرج همواره عاملی مؤثر برای تحرّکآفرینی در جامعهی اسلامی خصوصاً شیعیان بوده است «انتظار، سازنده است، لذا در روایات ما، معارف ما، انتظار فرج جایگاه بسیار مهمّی دارد... اَفضَلُ اَعمالِ اُمّتی انِتِظارُ الفَرَج؛ یعنی برترینِ اعمال امّت من این است که منتظر فرج باشند؛ [یعنی] امید. در یک روایتی از موسیبنجعفر [آمده]: اَفضَلُ العِبادَةِ بَعدَ المَعرِفَةِ اِنتِظارُ الفَرَج. معرفت یعنی توحید و معرفتِ حقایق الهی، [برترین اعمال] بعد از آن، انتظار فرج است... پس در انتظار فرج امید هست، تحرّک هست، اقدام وجود دارد» ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
📜 نسخه کامل #سخن_هفته این شماره خط حزبالله را در khl.ink/khat مطالعه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در ساعات باقیمانده سال چه کنیم؟
▪️آقامجتبی تهرانی
27.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺🎈
🌺کلیپ زیبای آقا مهدی خوب
👈بسیار زیبا و دلنشین
👈حتما ببینید
🔷🔸💠🔸🔷
🔆 طنز تاریخی زمانِ شاه...
📲 در فضای مجازی در یکی از گروها، جوان ۲۲ سالهای بحث میکردم
➖ میگفت: زمان شاه گرانی نبود و مردم رفاه داشتند!
➕ پرسیدم پس چرا #انقلاب کردند؟
➖اصل حرفش این بود که امام مردم را با وعدههای دروغین فریب داد؟
➕ گفتم مثلا چه وعدهای که مردم حاضر شدند بخاطر آن، دست از رفاه بکشند و مقابل توپ و تانک بروند و آن همه کشته بدهند!؟
➖ گفت: آب، برق، مسکن و اتوبوس مجانی!
➕دیدم سند تاریخی آوردن فایدهای ندارد، فقط پرسیدم: این مردم در چه رفاهی بودند که اکثریت آنها محتاج آب و برق مجانی بودند!!!!
👌اگر رفاه بود، دیگر کسی به چنین وعده هایی نیازی نبود.👌
📚در مرور و فهم تاریخ ساده نباشیم./علیرضا زادبر
#پهلوی_بدون_روتوش
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم، با ذکر #صلوات ،
33.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولادت حضرت مهدی مبارک باد
کاری از امیر عباس نوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری از خانم ستایش غلامیان
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از ۱۳۰۱ تا ۱۴۰۱
خلاصهای از مهمترین اتفاقهای قرن ۱۴ در ایران