هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب، صبح امروز: در دولت سیزدهم، شرطی کردنِ جامعه و نگاه به بیرون تا میزان زیادی کاسته شده است
🔻 حضرت آیتالله خامنهای، در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت: یک توفیق دیگر این دولت این بود که جامعه را از حالت چشمانتظاری و نگاه به بیرون خارج کرد.
🔹 از اینکه دائم منتظر باشیم ببینیم دیگران دربارهی ما چه میگویند چه تصمیم میگیرند چه کار میخواهند بکنند، از این حالت خارج شده.
🔺 به ظرفیتهای داخل کشور اهمیت داده شده روی آنها تکیه شده و کار دارد میشود؛ اینکه بگویند که حالا باید حتماً با فلان کشور ارتباط برقرار کنیم تا مشکلاتمان حل بشود یا فلان گره باید از فلان جا باز بشود تا مشکلات ما حل بشود این خیلی برای کشور مضر است. این شرطی کردن حوادث کشور و در انتظار دیگران نگه داشتن چیز بدی است که این الحمداللّه در دولت شما به میزان زیادی کاسته شده. ۱۴۰۱/۰۶/۰۸
🏷 #دیدار_هیئت_دولت
💻 Farsi.Khamenei.ir
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی | پیش به سوی خوبیها
👊 آیا میتوانیم با موارد منکر برخورد فیزیکی کنیم؟!
🥰 #خوبی_از_خودتونه
🍃♦️دلم برای امام تنگ شده بود
♦️ [بعد از ماجرای ترور] دلم براى امام تنگ شده بود... آمديم [جماران] و امام را زيارت كرديم. اوّلين روزى بود كه من عصا دستم گرفتم. من همينطور، متحيّر ايستاده بودم كه يك وقت امام وارد شدند و با خنده جلو آمدند.
♦️ گفتند:
"اتّفاقاً من الان به فكر تو بودم. با خودم گفتم همه اينجا جمع شدهاند؛ جاى فلانى خالى است." خيلى خوشحال شدم و دستشان را بوسيدم. بعد اصرار كردند: "اينجا، روى اين صندلى بنشين." من، نمىنشستم. بهنظرم آنقدر اصرار كردند تا من نشستم.
📚 انتشار بهمناسبت حضور رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ شهید رجایی در جماران(۱۱ مرداد ۱۳۶۰)
هدایت شده از گل یاس
🌹تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه ۰٩ شهریور ۱۴۰۱
میلادی:Wednesday 31August 2022
قمری: الأربعاء ٠٣ صفر ١٤٤٤
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت امام موسی بن جعفر كاظم عليه السّلام
🔸حضرت امام علی بن موسی الرضا عليهما السّلام
🔸حضرت جواد الائمه؛ محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸حضرت امام هادي، علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈هزارمرتبه یا حى یا قیوم
👈۵۴۱مرتبه یا متعال بگوید تا عزت دائمی یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ، خداوندا در آخر الزمان دین ما را حفظ کن
✅ وقایع روز:
💐ولادت حضرت امام محمد باقرعلیه السلام به روایتی(۷۵ه ق)
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۰۲ روز تا شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها (۶۱ه ق)
⬛️⌛️٠۴ روز تا شهادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام به روایتی (۵۰ه ق)
⬛️⌛️۱۷ روز تا اربعین حسینی
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۲۷🌷
همنشین ابدی انسان:
یکی از مهمترین اصول در زندگی اجتماعی انسان، «اصل مالکیّت» است. بر اساس این اصل است که انسان ها، مالک دارایی های خویش شناخته می شوند و دیگران از تعرّض و دست درازی به آن ها منع می شوند. ما از هنگامی که خودمان را شناخته ایم، با این اصل آشنا شده ایم و چیزهایی را دارایی خود می شناسیم؛ ولی حقیقت این است که مالکیّت ما بر چیزهای گوناگون، مالکیّت حقیقی نیست؛ چراکه در پی برخی حوادث روزگار، از ما گرفته می شود. روزی خانه مان به سبب سیل و زلزله ویران می شود؛ روز دیگر پول و جواهرمان را گم می کنیم؛ زمانی سلامت مان با بیماری از دست می رود و حتّی بدنمان و اعضای ارزشمندش ـ که در مالکیّت خود بر آنها شکّی نداریم ـ در وقت مرگ از ما جدا می شود. آری، مالک حقیقی همه چیز، پروردگار جهان است و مالکیّت ما بر دارایی هایمان، مالکیّتی مجازی است که البتّه برای زندگی در عالم دنیا به شدّت به آن نیاز داریم و در صورت نبودن آن، از کوچک ترین حقوق اجتماعی محروم می شویم. خداوند در قرآن بارها به این حقیقت اشاره کرده است؛ تا آنجا که به انسان ها یادآوری می کند که مالک گوش و چشم آن ها نیز خود اوست . آیه ی مورد بحث امّا می¬فرماید که انسان مالکیّت یک چیز را به معنای حقیقی در اختیار دارد، و آن چیز، «عمل او» است.
آری، ما انسان ها، مالک حقیقی کارهایمان هستیم و هیچ حادثه ای نمی تواند کارهایمان را از ما بگیرد؛ حتّی مرگ نیز قدرت جدا کردن اعمالمان را از ما ندارد و این دارایی تا ابد با ما خواهد بود؛ مانند مسافری که مدّتی در یک مسافرخانه اقامت داشته و امکاناتی در اختیارش قرار گرفته و در پایان سفر البته تنها وسایلی را با خود می برد که متعلق به اوست، و اجازه ندارد امکاناتی مانند میز و صندلی و... را نیز با خود ببرد؛ چرا که مالک آن ها نیست. امیر مؤمنان علی(ع) می فرماید: «هنگامی که یک نفر میمیرد، مردم می گویند: چه چیزهایی به جا گذاشته؛ ولی فرشتگان می گویند: چه کارهایی پیش فرستاده است؟» ؛ زیرا فرشتگان می دانند که انسان، مالک چیزهایی است که با خود به قیامت می برد؛ نه چیزهایی که در دنیا داشته و اکنون برای او نیست. در روایتی پندآموز از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم که به یکی از اصحابش به نام «قیس» که از او درخواست نصیحتی کرده بود، فرمود: «ای قیس، تو هم نشینی داری که ناچار همراه تو دفن می شود؛ در حالی که زنده است، و تو با او دفن می شوی؛ در حالی که مرده ای. پس اگر گرامی باشد، تو را گرامی می دارد، و اگر پست باشد، تو را تسلیم عذاب می کند. او فقط با تو محشور می شود و تو نیز فقط با او محشور می شوی. تو فقط از آن بازخواست می شوی و تنها همراه او زنده خواهی شد؛ بنابراین آن را جز شایسته قرار مده؛ زیرا اگر شایسته باشد، جز با او انس نمی گیری، و اگر زشت باشد، جز از آن نمی ترسی. آن هم نشین، عمل توست. »
#دفاع_از_غیبت_شونده
❓اگه کسی پیش ما غیبت کرد، لازمه از اون فردی دفاع کنیم که ازش غیبت شده؟
📚 مقام معظم رهبری: بله. اگه دارین به غیبت گوش میدین، لازمه دفاع کنین؛ اما اگه اتفاقی به گوشتون خورد، لازم نیست دفاع کنین.
📚 آیتالله سیستانی و مکارم: نه. دفاعکردن واجب نیست؛ ولی کار خوبیه.
📚 آیتالله زنجانی و وحید: بله. در صورت امکان، دفاع واجبه.
⭕️ نکته: غیبتکردن، یعنی حرفزدن پشتسر دیگران بهشکلی که غیبتشونده راضی نباشه.
🔺 رساله سیزده مرجع، ۲/۸۳۳، م۳۱؛ رهبری، رساله آموزشی، ج۲، بحث غیبت؛ وحید، منهاج، ۲/۵؛ همان، رساله، م۴۰۲؛ سیستانی، ۱/۱۷؛ سبحانی، المواهب، ۵۶۶؛ مکارم، احکام ویژه، ۳۷؛ همان، استفتای کتبی، ش۱۳۳۶۸۱؛ مظاهری، رساله، م۴۹۱.
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 قصه «حلما کوچولوی قهرمان» قسمت سی و یکم
✍️ نویسنده: مجتبی ملک محمد
🎤 با اجرای: ناهید هاشم نژاد،راحیل سادات موسوی و محمد علی حکیمی
🔷 مناسب سن ۴ سال به بالا
💠 هدف قصه: بیان ارزشهای اخلاقی و اهداف حرکت امام حسین علیهالسلام است.