ScreenHunter 03.pdf
607K
آموزش تسبیحات حضرت زهرا (س) به کودکان با کاردستی
📎 #ایران_مقتدر
📎 #میلاد_حضرت_زهرا
مداحی آنلاین - نور روی تو بهشته - حسین طاهری.mp3
7.15M
🌸 #میلاد_حضرت_زهرا(س)
💐به امر مادرم تا آخر باهاتم
💐خدا میدونه که محتاج دعاتم مادر
🎤 #حسین_طاهری
👏 #سرود
👌فوق زیبا
🌷
🔘19 دی نماد غیرت دینی
⭕️ باید از حوادثی مانند 19 دی #عبرت بگیریم. مردم قم برای دفاع از مقام مرجعیت با دست خالی در برابر رژیم طاغوت ایستادند چون ایمان و غیرت دینی داشتند. وقتی مردم به خیابان ها آمدند و با نیروهای رژیم مواجه شدند، و تعدادی به #شهادت رسیدند یا مجروح شدند، نه قیام کنندگان و نه دیگران هرگز فکر نمیکردند که همین حرکت منشأ چه تحول عظیمی در دنیا خواهد شد.
🎤 امام خامنهای؛ ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
⭕️ حرکت مردم قم [در ۱۹دی] حرکت بسیار اثرگذاری بود و ایران را لرزاند.
🎤 امام خامنه ای، ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
⭕️ نوزدهم دى مبدأ یک حرکت عمومى در میان ملّت ایران شد.
🎤 امام خامنه ای؛ ۱۳۹۳/۱۰/۱۷
⭕️ مردم قم برای دفاع از مقام مرجعیت، با دست خالی در برابر رژیم طاغوت ایستادند چون ایمان و غیرت دینی داشتند.
🎤 امام خامنه ای، ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
یادرزمندگان هشت سال دفاع مقدس
خصوصارزمندگان کربلای پنج جاودان باد
19 دی ماه هر سال يادروز دلاوریهای رزمندگان اسلام در عمليات کربلای 5 است. 19 دی ماه هر سال ياد آور فريادهای يا زهرايی است که قلب دشمن را در خاک شلمچه لرزاند و هراس را برای دشمن اشغالگر به ارمغان آورد. 19 دی ماه هر سال بوی خون و باروت را در شلمچه زنده میکند و يادآور رشادتهای بینظير سربازانی است که بیمحبا برای آزادی خاک ميهن به قلب دشمن زدند و بسياری به شهادت رسيدند.
در این عملیات طولانی که با سنگینترین و بیشترین پاتکهای دشمن توام بود، چندین تن از فرماندهان برجسته ایرانی مانند «حسین خرازی» فرمانده لشکر14 امام حسین (7) از اصفهان، «یدالله کلهر» قائممقام لشکر27 محمد رسول الله (9) از تهران، «حجتالاسلام والمسلمین عبدالله میثمی» مسؤول حوزه نمایندگی حضرت امام (4) در قرارگاه خاتم الانبیأ9))، اسماعیل دقایقی فرمانده لشکر9 بدر، هاشم اعتمادی فرمانده تیپ امام حسن (7) محمدعلی شاهمرادی فرمانده تیپ44 قمر بنیهاشم، حاج قاسم میرحسینی قائممقام لشکر41 ثارالله، محمد فرومندی قائممقام لشکر5 نصر و... نیز به شهادت رسیدند.
پاس میداریم مقام والای همه شهدای راخصوصا کربلای۵ راباذکر صلواتی بر محمد و آل محمد
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
هدایت شده از گل یاس
برنامه مجازی با سخنرانی حجت الاسلام دهنوی با موضوع ارتباط زوجین زمان: دوشنبه 19 دی ماه از ساعت 20 الی 21 برای استفاده از برنامه از طریق لینک روبرو به عنوان مهمان وارد برنامه شوید. https://www.skyroom.online/ch/eshpa/shimiaei به تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه هدایایی اهدا خواهد شد.
🌹 تقویم شیعه🌹
شمسی: سه شنبه ۲۰ دیماه ۱۴۰۱
میلادی: Tuesday 10 January 2023
قمری: الثلاثاء ١٧ جمادي الثانية ١٤٤٤
🌹 متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا ارحم الراحمین
👈۹۰۳مرتبه یا قابض بگوید تا به حاجت خود برسد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
🇮🇷شهادت میرزا تقی خان امیرکبیر (۱۲۳۰ه ش)
🗓روز شمار تاریخ:
💐⏳۰۳ روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها(سال هشتم قبل از هجرت)
💐⏳۰۳ روز تاتولد حضرت امام خمینی رحمه الله علیه رهبرکبیر انقلاب اسلامی (۱۳۲۰ه ق)
💐⌛️۲۲ روز تاولادت با سعادت حضرت امام محمد تقی علیه السلام (جوادالائمه ۱۹۵ه ق)
💐⌛️۲۵ روز تاولادت حضرت امیر المومنین علی علیه السلام (۲۳ سال قبل از هجرت) 🥀روز پدر🥀
⬛️⌛️۲۷ روز تا ارتحال حضرت زینب سلام الله (۶۲ ه ق)
💐⌛️۳۲ روز تاپیروزی انقلاب اسلامی ایران و سقوط نظام شاهنشاهی (۱۳۵۷ ه ش)
⬛️⌛️٣۷ روز تاشهادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام(۱۸۳ه ق)
#لبیک_یا_خامنه_ای
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۱:🌺
جاذبه هاي زندگي؛ نعمت يا عذاب؟
از هنگاميكه ما پا به جهان گذاشتيم، با انواع چيزهاي دوست داشتني آشنا شده ايم. انواع خوردني ها، نوشيدني ها، پوشيدني ها و ... چيزهايي هستند كه ما انسانها با آنها زندگي مي كنيم و بخش عمّده اي از تلاش و كوشش ما براي به دست آوردن آنهاست. گويي در وجود همة ما برنامه اي تنظيم شده كه تلاش و كوشش كنيم تا به آن چيزهاي دوست داشتني برسيم. همسر خوب، فرزندان صالح، خوراک و پوشاک مناسب، اتومبیل، مال و ثروت و... همگی نعمت های خدا هستند و مورد علاقة انسان ها؛ امّا آيا اين علاقه و دوست داشتن، مطلب بدي است و آيا آن چيزهاي دوستداشتني، امور پست و بي ارزشي هستند؟ قطعاً پاسخ اين سؤال منفي است. توجّه انسان به چيزهاي مورد علاقه اش، در حقيقت يك برنامه ريزي دقيق از سوي خداي داناست تا زندگي انسان در روي زمين ادامه يابد. امّا رسيدن به اين نعمت هاي خوب، هدف زندگي ما نيست؛ بلكه وسايلي براي رسيدن به يك هدف مهم مي باشد. خدايي كه انسان را آفريده، توسّط بهترين بندگان خود ـ يعني پيامبران ـ به او پيغام داده است كه او را براي رسيدن به هدفي بسيار والا و مهم خلق كرده است و تمام اسباب و وسايل زندگي،«متاعي» براي رسيدن به آن هدف است.«متاع» يعني وسيلة بهره مندي از زندگي. انسانها از داشتن همسر، فرزند، وسايل سواري راهوار، خانه هاي آرام و باغهاي سرسبز استفاده مي كنند تا زندگي كنند و به آن هدف عالي برسند.
امّا اگر اين چيزهاي دوست داشتني، جاي خود را با هدف انسان عوض كنند، ديگر براي او مفيد نيستند؛ بلكه مانعي براي رسيدن به هدفش مي شوند. اگر هدف انسان از زندگي، خوب خوردن، خوب خوابيدن، جمع مال و ثروت و ازدواج و داشتن فرزند باشد، از هدف واقعي زندگي اش غافل شده و پس از چند سال زندگي و فرا رسيدن مرگ، بي آنكه براي زندگي پس از مرگ آماده شده باشد، بايد از تمام چيزهاي مورد علاقه اش دل بكند و به سفري برود كه براي آن آمادگي ندارد. ولي همين چيزهاي دوست داشتني مي تواند وسيلة نزديك شدن او به هدف اصلي اش يعني رسيدن به مقام قرب و نزديكي به خدا و زندگي ابدي در بهشت برين گردد. پيشواي چهارم ما در اين باره فرموده است: «نعمت هاي دنيا دو نوع است؛ يكي نعمتهايي است كه وسيلة رسيدن به هدف واقعي انسان مي شود(كه در اين صورت بسيار خوب و ارزشمند است) و يكي نعمتهايي است كه(مانع رسيدن به هدف مي شود و در آن صورت) لعنت شده(و بي ارزش) است»[1]. در تاريخ آمده است كه شخصي در حضور اميرمؤمنان علي(ع) از نعمت هاي دنيا به بدي ياد كرد. حضرت از اين سخن او ناراحت شدند و فرمودند: «دنيا محل تجارت دوستان خداست؛ در آن، رحمت خدا را به دست مي آورند و بهشت را به عنوان سود تجارتشان كسب مي كنند»[2].
[1] كافي، ج2، ص131
[2] نهج البلاغه؛ حكمت 135