سوم اردیبهشت ماه مصادف با سالروز شهادت سپهبد محمدولی #قرنی نخستین رییس ستاد ارتش پس از پیروزی انقلاب اسلامی است؛
شهیدی از تبار عاشوراییان و از پیروان و مجاهدان راستین و صدیق حضرت امام خمینی(ره) و انقلاب؛ شهیدی كه سربازی عالم و آگاه برای وطن و ملت بود.
شهید قرنی شخصیتی بود که نه تنها در تثبیت موقعیت ارتش در نظام جمهوری اسلامی نقش کلیدی داشت بلکه با شهامت و ایستادگی در مقابل طرحهایی که در جهت فروپاشی ارتش مطرح میشد که در پشت این قضیه دست آمریکا بود به ارتش هویت داد و به همین خاطر خاری در چشم دشمنان شد و او را به شهادت رساندند.
نثار شیر مردان سرزمین اسلامیمان صلوات
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
#اطلاعیه
🔴مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی
🍀«خــانــه ســبــز»🍀
🔶ویژه کارکنان و خانوادههای محترم (شاغل و بازنشسته)
🔹مشاوره حضوری ،آنلاین و تلفنی (رایگان)
🔶با حضور روانشناسان مجرب خانم و آقا
درتهران وشهرستان ها
💠خدمات مشاورهای در زمینههای:
✔️ازدواج و مهارتهای پیش از ازدواج
✔️خودآگاهی (مسائل فردی)
✔️خانواده و زوج درمانی
✔️مذهبی و روانسنجی
✔️تحصیلی و شغلی
✔️ انجام تست های استعداد یابی، ویژه کودکان ونوجوانان
✔️انجام تست های پیش از ازدواج
✔️برگزاری کارگاه های تخصصی در حوزه خانواده وفرزند پروری
آدرس سایت نوبت دهی:
https://khaneyehsabz.ir
☎️شمارههای تماس:
۰۹۰۲۸۶۲۸۷۷۰ - ۰۹۰۲۸۶۳۸۷۶۹
📍آدرس: میدان نوبنیاد، خیابان صنایع (شهید فخریزاده)، تربیتبدنی سازمان صنایع دفاع.
🌸🍃🌸🍃🌸 🍃🌸
https://eitaa.com/khanesabz110
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
📖 تقویم شیعه
☀️
شمسی: دوشنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ هجری شمسی
میلادی: Tuesda 24 April 2023
قمری: الثلاثاء ۰۳ شوال ١٤٤٤
🌹 متعلق است به:
🔸حضرت امام حسن مجتبی و امام حسین عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈صد مرتبه ذکر یا قاضى الحاجات
👈۱۲۹مرتبه یالطیف بگوید تا مال کثیر یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
💐هلاکت متوکل خلیفه دهم عباسی
🗓روز شمار تاریخ:
◼️⏳۱۲ روز تا سالروز شهادت حضرت حمزه علیه السلام (۰۳ه ق)و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام(۲۵۲ه ق)
⬛️⏳۲۲ روز تا شهادت حضرت امام جعفرصادق علیه السلام(۱۴۸ه ق)
💐⏳۲۷ روز تا میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر (آغاز دهه کرامت)
💐⏳۳۱ روز تا بزرگداشت حضرت صالح بن موسی کاظم علیه السلام
💐⏳۳۲ روز تا بزرگداشت حضرت احمد بن موسی کاظم علیه السلام(شاهچراغ)
💐⏳۳۷ روز تا ولادت با سعادت حضرت امام رضا علیه السلام(۱۴۸ه ق)
🇮🇷⬛️⏳۴۱ روز تا سالروز ارتحال حضرت امام خمینی رحمهالله علیه (۱۳۶۸ه ش)
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۵۵🌷
👈بهشت؛ سرای بدون کینه:
خداوند در آیات قبل، به سرنوشت شوم کافران اشاره کرد، و پس از آن، سرانجام نیک افراد باایمان را برشمرد. در این آیه، خدا به یکی از لطف های بزرگ خود به بهشتیان اشاره فرموده است. بر اساس این آیه و آیه ی 47 سوره ی حجر، خداوند هر گونه کینه و حسدی را که بهشتیان در گذشته نسبت به هم داشته اند، از دلهایشان برطرف می کند و آنها در بهشت بدون هیچ ناراحتی و کینه ای از یکدیگر با صلح و صفا روبروی هم می نشینند. آری، بهشت، سرای صلح و سلامت و نور و محبّت است، و تنها کسانی اجازه ی ورود به آن را دارند که دلهایی پاک و خالی از هر گونه خلق وخوی ناشایست مانند کینه و حسد داشته باشند. در مقابل، دل های اهل دوزخ که سرای زشتی ها و بداخلاقی هاست، پر از کینه و نفرت از یکدیگر است.
در آیه ی 38 همین سوره می خوانیم: «هر گروهی که وارد دوزخ می شوند، گروه دیگر را لعنت می کنند و از خدا می خواهند که بر عذاب آن ها بیفزاید»؛ در حالی که به فرموده ی قرآن، سخنان بهشتیان با یکدیگر، سرشار از لطف و مهربانی است و هیچ ناسزا و سخن زشتی میان آنان رد و بدل نمی شود. در حقیقت، دشمنی با افراد باایمان و نگه داشتن کینه ی آنان در دل، صفت ناپسندی است که برازنده ی اهل بهشت نیست، و به همین سبب اگر در دل و جانشان کینه ای وجود داشته باشد، در همان ابتدای بهشتی شدن، از دل هایشان پاک می شود. پس چه خوب است که ما در همین دنیا، دل و جانمان را از این خوی زشت پاک کنیم و هیچ کینه ای از مردم باایمان در دل نداشته باشیم، و اگر خدای ناکرده با کسی دشمنی داریم، با خلق و خوی خوب و دادن هدیه ای به او، آن را برطرف کنیم؛ زیرا در روایتی از پیامبر می خوانیم: «خوش رویی، کینه را از بین می برد.» همچنین امام صادق فرموده است: «به یکدیگر هدیه، بدهید تا محبّت میان شما زیاد شود؛ زیرا هدیه، کینه ها را از بین می برد.» به یاد داشته باشیم که پیشوای ششم ما فرموده همچنین است: «کینه ی مؤمن [اگر پیش بیاید]، فقط به همان اندازه ای است که اختلافی با برادر مؤمنش پیدا می کند، و پس از این که از برادر دینی اش جدا می شود، دیگر هیچ احساس بدی نسبت به او ندارد؛ ولی انسان کافر در تمام عمرش به دیگران کینه می ورزد.»
#شرح_خطبه
🪐وَاللهِ مَا أَرَى عَبْداً يَتَّقِي تَقْوَى تَنْفَعُهُ حَتَّى يَخْزُنَ لِسَانَهُ
🔮به خدا سوگند، پرهيزكارى را نديده ام كه تقوا براى او سودمند باشد مگر آن كه زبان خويش را حفظ كرده بود
✍️اين تأکيد امام عليه السلام که با سوگند به ذات پاک خدا مقرون شده، اشاره به آن چيزى است که همه پويندگان راه حق و ارباب سير و سلوک قائل اند که نخستين گام در اين راه را اصلاح زبان مى شمارند و تا کسى از اين گردنه صعب العبور نگذرد، هرگز به حقيقت تقوا و پرهيزکارى و قرب الى الله نخواهد رسيد.
📘#خطبه_176
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_نوشت | عدالت
✏️ آیا عدالتطلبی فقط در مسائل اقتصادی است؟
👆بیانات رهبر انقلاب در دیدار اخیر دانشجویان را ببینید
💻 Farsi.Khamenei.ir
همین حالا گریه ات را تمام کن...
شما باید به کودکتان گریه کردن یا ابراز احساسات را یاد دهید.
اگر او اکنون ناراحتی یا عصبانیت خود را پنهان کند، در آینده نیز فردی درونگرا و گوشه گیر خواهد شد.
کودکان باید یاد بگیرند که نشان دادن شادی، غم، عصبانیت و... اشتباه نیست.
همانطور که شما به بزرگ تر ها نمی گویید:
«گریه نکن»،
برای کودکتان نیز نباید این جمله را بیان کنید.
پس به او بگویید میدانم ناراحتی،
هر زمان گریه ات تمام شد بیا با هم صحبت کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ یکی از زیباترین صحنه های مبارزه با نفس رو در این کلیپ میشه دید...
🇮🇷
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
20.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیرمحمد محمدی ادبی ۸ساله که روزه گرفته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه میشه حتما ببینید
سوریه چه ربطی به ایران داره؟؟؟!!!!
آنچه برسوریه گذشت
درسی فراموش نشدنی
ماجرای اعتراض ساده چند فوتبالیست
درطول چندماه حضور داعش
بیش از ۶۱۰
هزار نفر در سوریه
کشته شدند و بیش
از ۶میلیون نفر آواره شدند
دیدن این فیلم برانهایی که ازرسانه های بیگانه استفاده میکنند بیشترتوصیه میشود
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْفَرَجَهُم
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۵۶🌷
👈 اصحاب اعراف:
بخش عمده ای از آیات قرآن، در مورد معاد سخن می گوید. این بخش از قرآن، به مراحل گوناگونی که انسان ها از هنگام جان دادن به بعد تجربه می کنند، اشاره می کند. این بخش معمولاً با بیان ویژگی های بهشت یا دوزخ به پایان می رسد. این آیات امّا در مورد یکی از مراحل عجیبی سخن می گوید که برخی از انسان ها در قیامت در آن قرار می گیرند.
بر اساس این آیات، پس از بهشتی شدنِ مؤمنانِ نیکوکار و دوزخی شدن کافرانِ بدکردار، گروهی از مردم باقی می مانند که اگرچه در دنیا ایمان داشته اند، گناهان و کارهای زشتشان از بهشتی شدن آنان جلوگیری می کند و حتّی آنان را تا مرز دوزخی شدن پیش می برد. آنان در «اعراف» (مکانی بلند) که بین بهشت و دوزخ قرار دارد، می ایستند و به حال و روز هر دو گروه بهشتی و دوزخی نظاره میکنند. گاهی به اهل بهشت و نعمت هایشان نگاه می کنند و به آنان درود می فرستند و آرزو می کنند که ایکاش با آنها می بودند؛ ولی حسـرت می خورند که گناهانشان اجازه ی ورود به بهشت را از آنان گرفته است. گاهی هم نظرشان را به آن طرف یعنی جهنّم می اندازند و با دیدن عذاب های هولناک آن، از خدا درخواست می کنند که به آنان رحم کند و ایشان را با ستمکارانی که در آتش دوزخ می سوزند، قرار ندهد. البته در اعراف، افراد دیگری نیز حضور دارند؛ افراد بزرگ و والامقامی که همه ی بهشتیان و دوزخیان را به خوبی می شناسند و اختیارات گسترده ای از سوی خدا به آنان داده شده است. در آن هنگام، این افراد به فریاد کسانی که در اعراف قرار دارند، می رسند و به آنان فرمان می دهند که بدون هیچ ترس و وحشتی وارد بهشت شوند. امام صادق در توضیح این آیات فرموده است: «اعراف، تپه ای بین بهشت و دوزخ است که تمام پیامبران و جانشینان آن ها، همراه افراد گنهکار زمان خودشان [که ایمان داشته اند] بر آن می ایستند؛ همانطور که فرمانده یک لشکر همراه افراد ناتوان لشکر می ایستد [و به آنان کمک می کند]. این در حالی است که افراد نیکوکار [پیشتر] به بهشت روانه شده اند. در آن هنگام، جانشینان پیامبران به آن گنهکاران میگویند:
به برادران نیکوکار خود نگاه کنید که به بهشت روانه شده اند. و آنان به بهشتیان سلام می کنند.» این آیات، به یکی از اعتقادات مهم ما یعنی «شفاعت» اشاره می کند. بر اساس این عقیده، پیشوایان بزرگ دین، فرشتگان، شهیدان و افراد صالح و نیکوکار با اجازه ی خدا در روز قیامت به برخی از افراد باایمان که صلاحیت کامل برای بهشتی شدن ندارند، کمک می کنند و خداوند به سبب درخواست آن بندگان پاک، از گناهان این افراد صرف نظر می کند. در واقع، شفاعت، یکی از جلوه های رحمت و بخشایش خداست که در آینه ی برخی از بندگان شایسته ی او نمایان می شود.
#نهج_البلاغه
🔮إنَّ الَّذِي أُمِرْتُمْ بِهِ أَوْسَعُ مِنَ الَّذِي نُهِيتُمْ عَنْهُ. وَمَا أُحِلَّ لَکُمْ أَکْثَرُ مِمَّا حُرِّمَ عَلَيْکُمْ. فَذَرُوا مَا قَلَّ لِمَا کَثُرَ
🌐آنچه به آن مأمور شده ايد گسترده تر از آن است که از آن نهى شده ايد و آنچه براى شما حلال شده بيشتر از آن است که بر شما حرام گرديده، پس کم را به خاطر زياد ترک گوييد و محدود را به خاطر آنچه گسترده است رها سازيد
✍يعنى آنچه براى شما مجاز شمرده شده نسبت به گناهان بسيار بيشتر و گسترده تر است، چنان نيست که ترک گناه شما را در فشار قرار دهد، بلکه مسير وسيعى در مقابل شما براى رسيدن به دين و دنيا وجود دارد. به يقين اگر گناهان را شماره کنيم ـ مخصوصاً گناهان کبيره را ـ به عدد محدودى مى رسيم امّا اگر آنچه را شرع مقدّس مجاز شمرده است ملاحظه کنيم دايره بسيار وسيع ترى در برابر خود مى بينيم. همين طور در مورد حلال و حرام، غذاهاى حلال در مقابل غذاهاى حرام بسيار بيشتر است معاملات حلال در مقايسه با معاملات حرام افزون تر است. زنانى که ازدواج با آنها حلال است نسبت به زنانى که ازدواج با آنها حرام است، بسيار بيشترند بنابراين اطاعت فرمان خدا و رعايت حلال و حرام، انسان در تنگنا قرار نمى دهد و اين در واقع پاسخى است براى آنها که دين خدا را مجموعه اى از محدوديّتها و ممنوعيّت ها مى پندارند.
📘#خطبه_114