5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌اعتیاد به نمایش تجملات در فضای مجازی
🔸ترویج فرهنگ مصرفگرایی یکی از معضلاتی است که امروزه در فضای مجازی شاهد آن هستیم. این موضوع باعث شده که افرادی بدون توجه به نیازهای خود و صرفاً به علت اعتیادی که به اشتراکگذاری عکسهای متفاوت از زندگی خصوصی در فضای مجازی پیدا کردهاند، به خرید کردن و نمایش تجملات بپردازند و باعث ایجاد آسیبهای رفتاری و اجتماعی شوند.
#فضای_مجازی
#شبکه_های_اجتماعی
#سواد_رسانه_ای
•┈•••✾•🌾🌼🌾•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دوباره آمده ماهِ فدای یار شدن
- #استوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 #روضه_موشن | مسلم روی دارالعماره، داره میسوزه یاد طفل شیرخواره ...
👇 نکات مهم از زیارت عاشورا
🔵 به هنگام خواندن زیارت عاشورا به نکات زیر توجه می کنیم
🔺زیارت عاشورا به دو قسمت
تولی ( سلام بر افراد جبهه ی حق )
تبری ( لعن بر افراد جبهه ی باطل )
تقسیم می شود.
🔺در زیارت عاشورا می آموزیم عبادتی که با اطاعت نباشد فریبی بیش نیست زیرا انسان به وسیله عبادت توام با اطاعت است که میتواند به درجه عبد (بندگی) برسد.
🔺 در زیارت عاشورا یزید و شمر متهمان ردیف اول نیستند بلکه #لعن_اول؛ متوجه پایه گذاران ظلم می باشد.
⚠️⛔️ پس یاد بگیریم که هرکاری که خواستیم انجام دهیم آینده آن را تصور کنیم و بدون بصیرت هیچ اقدامی نکنیم. زیرا که می تواند موجب لعن خدا بر خود و خاندانمان شود.
🔺 در زیارت عاشورا آخرین نفرین بر «تابعین» است؛یعنی کسانی که به کشته شدن یاران خدا رضایت دارند. پس مواظب اعمالمان و مواظب تایید کردن ها و رد کردن های زبانی خود باشیم. بدانیم که هر رای و نظر ما در نهایت یا به یاری ولی خدا می انجامد یا به کشته شدن ولی خدا
🔺در زیارت عاشورا کسانی که برای جبهه ی باطل اسب آماده کردند لعنت شده اند. پس مواظب کمک های مادی خود به این و آن باشیم؛ زیرا یاری ما نیز در نهایت یا به یاری ولی خدا می انجامد یا به کشته شدن ولی خدا.
سلام علیکم، بابت این چند روز که در کانال پیامی بارگذاری نشد پوزش می طلبم، به خاطر مشغله کاری این چند روز قادر به بارگذاری پیام نبودیم، پوزش بنده را بپذیرید.🌹
📖 تقویم شیعه
شمسی: شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۲
میلادیSaturdy 22 july 2023
قمری: السبت ۰۴ محرم الحرام ۱۴۴۵ هجری قمری
🌹 متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا رب العالمین
👈 ۱۰۶۰مرتبه یاغنى بگوید تا غنى گردد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع مهم روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
⌛️روز شمار تاریخ:
⬛️⏳۰۵ روز مانده به تاسوعای حسینی
⬛️⏳۰۶ روز مانده به عاشورای حسینی (شهادت حضرت امام حسین علیه السلام و یاران باوفای آن حضرت ۶۱ ه ق)
⬛️⏳۰۸ روز مانده به سالروز شهادت حضرت امام سجاد علیه السلام (۹۵ه ق)
#اَیْنَ_طّالِبُ_بِدَمِ_الْمَقْتُولِ_بِکَرْبَلاءَ
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
چ🌷نکته تفسیری صفحه 🌷244
پیمانه ی پادشاه:
پسران یعقوب كه از احترام و پذیرایی عزیز مصر یعنی برادر كوچكشان یوسف كه البته او را نشناخته بودند به وجد آمده بودند، با باری از گندم ،حتی بیش از آنچه گمان می كردند به سرزمین خود كنعان بازگشتند؛ امّا پس از مدّتی كه دوباره خواستند برای گرفتن بار گندم به مصر بروند، سخن عزیز را به یاد آوردند كه گرفتن گندم را مشروط به آوردن برادر كوچكترشان یعنی بنیامین ،كه برادر تنی اش بود، كرده بود. به همین سبب نزد پدر رفتند و با اصرار و پافشاری از او خواستند كه بنیامین را با آنان بفرستد. یعقوبِ پیامبر كه هنوز خاطره ی تلخ یوسف را از یاد نبرده بود، ابتدا نپذیرفت؛ امّا پس از اصرار فراوان فرزندان، پس از گرفتن پیمان از آنان، بدین کار رضایت داد. آنگاه پسـرانش به سوی مصر روانه شدند و نزد عزیز رفتند. یوسف با دیدن بنیامین، مخفیانه خود را به وی معرّفی كرد و او را - كه از آزار و اذیت برادران دیگر، سخت رنجیده بود ـ آرام كرد و به او دلگرمی داد. پس از راضی شدن بنیامین به ماندن نزد برادر، یوسف نقشه ی دقیقی طراحی كرد؛ بدین صورت كه پیمانه ی آبخوری پادشاه را در میان اسباب و وسایل بنیامین قرار داد. پس از خارج شدن برادران یوسف از قصر، مأموران كاخ كه از مفقود شدن جام پادشاه خبردار شده بودند، كاروان كنعان را نگه داشتند و فریاد برآوردند كه شما دزد هستید! پسران یعقوب كه از حیرت و وحشت خشكشان زده بود، ترسان و لرزان، علّت آن اتّهام را سؤال كردند و پاسخ مأموران را شنیدند. برادران یوسف گفتند كه ما دزد نیستیم و حتماً اشتباهی رخ داده است. مأموران قصر به آنان گفتند: ما به روش خودتان با دزد برخورد می كنیم. شما بگویید که اگر حرفتان راست نبود و پیمانه ی پادشاه نزد شما بود، با دزد چه کار کنیم. آنان گفتند: راه و رسم ما این است كه دزد، خدمتكار كسی می شود كه از او دزدی كرده، و نزد او می ماند. در این هنگام، حضرت یوسف شروع به بازرسی اسباب و وسایل برادران خود كرد، و برای این كه به او شك نبرند، ابتدا اسباب و وسایل برادرانِ دیگر را وارسید، و پس از آن، وسایل بنیامین را وارسی کرد و جام پادشاه را از میان آن بیرون آورد. بدین ترتیب، یوسف با نقشه و تدبیری كه خدا به او آموخته بود، بدون اینكه به بنیامین آسیبی برساند، او را نزد خود نگه داشت. بر اساس قوانین مصر در آن روزگار، مجازات دزد، تنبیه بدنی و زندان بود؛ ولی یوسف می خواست برادرش را بدون هیچ آسیبی نزد خود نگه دارد تا اوّلاً به او دلگرمی بدهد و ناآرامی و بی قراری او را كه از دوری و جدایی چندده ساله ی او از یوسف ایجاد شده بود، برطرف کند؛ ثانیاً آزمودن یعقوب و سنجش میزان صبر و تحمّل او پس از جدایی از یوسف كامل شود؛ و ثالثاً مقدّمه ی دیدار یوسف با پدر و خانواده اش فراهم شود و كدورت های میان او و برادرانش از بین برود.