▪️دلنوشته شهید عباس دانشگر که گویی برای امروز مظلومان غزه و احوال ما نوشته شده است ...
تاریخ شهادت ۹۵/۳/۲۰ حلب
🔹 دنیا بوی خون گرفته است؛ظلمت ظالم بر عالم پرده افکنده است...ای مسلمانان به خون کشیده شده ؛قدری تحمل کنید؛قدری بیشتر دوام بیاورد. دستانم یارای کمک به شما را ندارد، اما دلم به اندازه تمام شما آتش میگیرد.
🔸و این اخبار دیگر برای ما طبیعی است. انگار ما هم مثل BBC وCNN که این اخبار را در ردیف عادی قرار می دهد،ماهم چند ثانیه ای متأثر می شویم ودیگر هیچ!
🔹️آی بشر...آی انسان...فاین تذهبون؟به کجا میرویم؟
حق، زیر چکمه ی باطل لگد مال میشود وصدای شکستن پهلوی مادرمان هر روز شنیده میشود و صدای هلهله ی لشکر شمر، گوشمان را از شنیدن ندای هل من ناصر ینصرنی اربابمان کر کرده است...
🔹️چه ستمی ، چه ظلمی بالاتر از این میتوان کرد؟مسلمانان را سر میبرند، میسوزانند، تکه تکه میکنند،در مقابل دوربین های جهانی وبعد مخابره میکنند:آنقدر که تو میبینی اما چشمانت را عادت میدهند.
🔸️کربلای حسین (ع) تماشاچی نمیخواهد...یاحقی یا باطل...راستی من کجا هستم؟
شهید عباس دانشگر
شهادت۹۵/۳/۲۰
جنوب حلب سوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شورای نگهبان سایر کشورها!
#شورای_نگهبان
📖 تقویم شیعه
شمسی: دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی
میلادی:monday 10 June 2024
قمری: الثلاثاء ۰۳ ذی الحجه ۱۴۴۵ هجری قمری
🌹 متعلق است به:
🔸حضرت امام حسن مجتبی و امام حسین عليهما السّلام
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه ذکر یا قاضى الحاجات
👈۱۲۹مرتبه یالطیف بگوید تا مال کثیر یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
🕋ورود پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلّم به مکه در سفر حج الوداع (۱۰ه ق)
🗓روزشمارتاریخ:
⬛️⏳۰۴ روز تا سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام (۱۱۴ه ق)
🕋⏳۰۵ روز تا سالروز حرکت حضرت امام حسین علیه السلام از مکه بسوی کربلا (۶۰ه ق)
🕋⏳۰۶ روز تا روز عرفه
💐⏳۰۷ روز تا عید سعید قربان
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#زوال_رژیم_صهیونیستی
نکته تفسیری صفحه ۵۶۸:
گوشهای شنوا:
جهان هستی پر از نشانه های خدا و پدیده های عبرت آموز است. مخلوقات خدا در آسمانها و زمین، همگی دفتر خداشناسی هستند. حوادث تاریخی نیز پندآموز و عبرت انگیز است. این نشانه ها، در اختیار انسان ها قرار دارد و همگان می توانند از آنها بهره ببرند؛ درست مانند آیات نورانی قرآن که پیامبر خدا برای تمامی جهانیان خوانده و در اختیار همه ی مردم دنیا قرار داده است؛ همچون قطرات زندگی بخش باران که بدون تبعیض، به تمام نقاط یک سرزمین می بارد؛ امّا همانطور که تمام نقاط یک سرزمین به یک اندازه از باران بهره نمی برند، مردم نیز به یک اندازه از نشانه های خدا و آیات قرآن استفاده نمی کنند؛ زیرا مهم ترین شرط برای بهره بردن از آن، کنار گذاشتن هر گونه تعصّب و لجاجت، و باز کردن پنجره ی قلب برای تابش خورشید حقیقت به دل و جان است، و تا زمانی که انسان، خود را از اسارت تعصّب های بی جا و هواپرستی و شهوت رانی رها نکند، از نشانه های خدا و آیات قرآن بهره ای نخواهد برد. آیه ی مورد بحث، به همین نکته ی ظریف اشاره کرده، می فرماید: «تعیها اذنٌ واعیه»؛ یعنی کسانی از نشانه های خدا بهره می برند و آن را در دل جای می دهند که برای شنیدن آن، «گوش شنوا» داشته باشند.
آری، کسانی که ـ به قول معروف ـ «از یک گوش می شنوند و از گوش دیگر بیرون می افکنند»، با شنیدن قرآن هیچ اثری در وجود خود حس نمی کنند. در آیه ی 16 سوره ی محمد صلوات الله علیه می خوانیم:
«برخی از آنها به [قرآن خواندن] تو گوش می کنند؛ پس هنگامی که از نزد تو بیرون می روند، به کسانی که خدا به آنان علم و دانش عطا کرده، می گویند: هم اکنون او چه گفت؟! آنها کسانی هستند که خدا [به سبب لجاجت و هواپرستی شان] بر دلهایشان مهر نهاده [تا چیزی از حقایق قرآن را نفهمند] و [کسانی هستند که] از هوا و هوس خود پیروی می کنند.»
از سوی دیگر، هر چه انسان از قید و بند هواپرستی آزادتر و در جستوجوی حقیقت کوشاتر باشد، استفاده اش از قرآن بیشتر می شود و مفاهیم زندگی بخش قرآن را بیشتر در دل خود حفظ می کند. در روایات فراوانی که در توضیح آیه ی مورد بحث نقل شده، می خوانیم که امام علی علیه السلام ، روشن ترین نمونه ی کسانی است که برای شنیدن آیات قرآن گوش شنوا داشته اند، و سینه اش، جایگاه علوم و معارف قرآن کریم بوده است[1]. در حدیثی از خود آن امام می خوانیم: «هیچ آیه ای از قرآن بر پیامبر صلوات الله علیه نازل نشد مگر اینکه آن را برای من می خواند و می گفت تا آن را بنویسم، و من آن را با خط خودم می نوشتم. پیامبر، تأویل، تفسیر، ناسخ، منسوخ، محکم، متشابه، خاص و عام قرآن [علوم و معارف گوناگون قرآن کریم] را به من آموخت و از خدا خواست که توفیق فهم و حفظ آن را به من عنایت فرماید. به همین جهت، از آن زمان که پیامبر آن دعا را فرمود، من هیچ آیه ای از کتاب خدا و هیچ مطلبی را که برایم توضیح داده و من آن را نوشته ام، فراموش نکرده ام.»[2]
[1] - ر.ک به تفاسیر المیزان و نمونه، ذیل آیة مورد بحث
[2] - الکافی، ج1، ص64
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهج_البلاغه
▫️مَنْ نَظَرَ فِي عَيْبِ نَفْسِهِ اشْتَغَلَ عَنْ عَيْبِ غَيْرِهِ
🟤هركس به عيب خود نگاه كند از عيب جويى ديگران بازمى ماند.
✍️بى شك انسان بى عيب غير از معصومان وجود ندارد. بعضى عيوب كمترى دارند و بعضى بيشتر، بنابراين عقل و درايت ايجاب مى كند انسان به جاى اينكه به عيب ديگران بپردازد به اصلاح عيب خويش بپردازد. اصولاً كسى كه به اصلاح عيب خويش مى پردازد مجالى براى عيب جويى ديگران نمى بيند واگر مجالى هم داشته باشد شرم مى كند و به خود مى گويد: من با داشتن اين عيوب چگونه به عيب جويى ديگران بپردازم. البته منظور حضرت ترك عيبجويى است و گرنه بيان كردن عيب ديگران به عنوان امر به معروف و نهى از منكر و براى اصلاح آن صفات و آن هم به گونه اى كه به احترام و شخصيت آنان برنخورد نه تنها عيب نيست، بلكه كارى است بسيار پسنديده و در بسيارى از موارد، واجب.
📘#حکمت_349
💠 نجاست موی سگ
💬 سؤال:
آیا موی سگ پس از شسته شدن باز هم نجس است؟ برای برطرف کردن نجاست موی سگ چه عملی به جز شستن باید انجام داد؟
✅ پاسخ:
موی سگ مانند خود سگ نجس است و با شستن، پاک نمیشود و برای تطهیر محلی که با رطوبت مسریه با آن ملاقات کرده ابتدا باید موی سگ جدا شود و بعد محل مزبور شسته شود.
📚 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله خامنهای.
#احکام
📚 #احکام_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پویش #شهید_جمهور
یسنا اسکندری ملک ۲
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پویش#شهید_جمهور
حسنا اسکندری
ملک ۲
کد ۲۰۰