فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️«هوش مصنوعی» اسرائیلی چگـــونه فرماندهان مقاومت را شناسایی میکند؟
🎬 برشی از دورهٔ شناخت هوش مصنوعی
🎙استاد عمادِ امامی
#هوش_مصنوعی
🎤به اطلاع همکاران محترم می رساند برنامه خانواده ولایی ۱۷ آبان ماه کنسل و به تاریخ دیگری موکول شده است که متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مروری بر وقایع ۱۳ آبان
به مناسبت #روز_دانش_آموز
سمیرا طاهری
🔴#اطلاعیه🔴
📣مرکز مشاوره خانه سبز با همکاری همای رحمت برگزار میکند:
🔆برگزاری کارگاههای آموزشی🔆
ویژه همه سنین و گروهها
به صورت آنلاین
📆🔴دومین جلسه🔴
🕗دوشنبه ۱۴ آبان ساعت ۱۹ الی ۲۰
موضوع:پیشگیری از طلاق عاطفی
✅با حضور سرکار خانم دکتر مرجان صادق خانی
تخصص: خانواده،فردی
پس از پایان کارگاه، از محتوای آن جلسه مسابقه برگزار شده و به ۳ نفر از برگزیدگان کارت هدیه ۵۰۰.۰۰۰ تومانی اهدا خواهد شد.
جهت شرکت در کارگاه، از طریق لینک زیر به عنوان مهمان وارد شوید:
https://www.skyroom.online/ch/gshreza/khanesabz
#مرکز_مشاوره_خانه_سبز
🌸🍃🌸🍃🌸 🍃🌸 https://eitaa.com/khanesabz110
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌹 تقویم شیعه🌹
شمسی: سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ هجری شمسی
میلادی:Tuesday 05 novembet 2024
قمری: الثلاثاء ۰۳ جمادی الاولی ۱۴۴۶ هجری قمری
🌹 متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا ارحم الراحمین
👈۹۰۳مرتبه یا قابض بگوید تا به حاجت خود برسد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
🗓روز شمار تقویم:
💐⏳۰۲ روز تا ولادت باسعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها (۰۵ ه ق) روز پرستار
⬛️⏳۱۰ روز مانده به سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها (۱۱ ه ق) به روایتی
💐⏳۱۲ روز مانده به ولادت حضرت امام سجاد علیه السلام به روایتی (۳۸ه ق))
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌺نکته تفسیری صفحه ۱۰۹ 🌺
مؤمنان باید تنها بر خدا توکّل کنند:
همه ی ما برای انجام یک کار و رسیدن به یک هدف، از علل و اسباب گوناگونی بهره می گیریم. مثلاً برای به دست آوردن نان، وجود آرد، آب، آتش و توانایی برای پختن نان لازم است، و هنگامی که همهی این موارد در کنار هم جمع شوند، نان پخته می شود. در یک نگاه سطحی، موارد ذکرشده، اسباب به وجود آمدن نان هستند؛ ولی با نگاهی عمیق تر در می یابیم که تمام آن موارد، وابسته به علل و اسباب دیگری است. مثلاً وجود آرد، وابسته به گندم، و وجود گندم، وابسته به خاک و آب و نور خورشید است، و این سه منبع مهم انرژی نیز در ید قدرت خداوند هستند. بنابراین همه چیز در نهایت به خدای بی نیاز می رسد که به هیچ چیزی وابسته نیست. به همین سبب، خداوند به بندگان باایمان خود دستور می دهد که از اسباب و عللی که او در جهان قرار داده، استفاده کنند و در عین حال به یاد داشته باشند که این اسباب و علل در اختیار خداست و او هر طور که صلاح بداند، نظام هستی را اداره می کند. از همین رو باید همراه با تلاش و کوشش و بهره گرفتن از اسباب جهان هستی، کارهایشان را به خدا بسپارند و از او بخواهند که آنان را در رسیدن به اهدافشان یاری کند.
با این توضیح روشن می شود که چرا قرآن کریم و پیشوایان معصوم ما این همه بر داشتن «توکّل» تأکید کرده اند؛ زیرا کسی که تمام تلاش خود را به کار برده و بر خدا نیز توکّل کرده است، از مشکلات و سختی هایی که در راه رسیدن به اهدافش وجود دارد یا پیش می آید، نمی هراسد و یقین دارد که آنچه برایش پیش می آید، به نفع اوست؛ زیرا او کارش را به خدایی سپرده که همهی امور در اختیار اوست و حتّی از مادر و پدرش هم بر او مهربان تر است. بدون شک در زمان پیامبر، کسی جنگاورتر، سیاستمدارتر و مدبرتر از آن حضرت نبود. آن انسان حکیم، در تمام لحظات زندگی خود، تمام جوانب امور را می سنجید و از تمام قوای خود و مسلمانان برای پیش برد اهداف مقدّسش استفاده می کرد. در عین حال، هیچ کسی به اندازهی آن حضرت، مردم را به توکّل و سپردن کارها به خدا دعوت نمی کرد. بنابراین، این تصوّر که معنای توکّل، تنبلی و دست روی دست گذاشتن است، پنداری کاملاً اشتباه است. هر یک از پیشوایان دیگر ما نیز کوشاترین افرادِ زمان خود بوده اند و این مطلب به ما کمک می کند که با معنای توکّل بیشتر آشنا شویم. در حدیثی آموزنده می خوانیم که روزی مردی نزد پیامبر آمد و پرسید: «ای پیامبر خدا، آیا شترم را رها کنم و بر خدا توکّل کنم؛ یا آن را ببندم و بر خدا نیز توکّل کنم؟» پیامبر فرمود: «آن را ببند و بر خدا توکّل کن.» بر اساس آموزه های دینی، توکّل در کنار تلاش و کوشش، علاوه بر تأثیر روحی و روانی فوق العاده، تأثیراتی در عالم هستی دارد که شاید ما از آن بی خبر باشیم. خدا در قرآن می فرماید: «هر کس بر خدا توکّل کند، خدا برایش کافی است [و کارهای او را سامان می¬دهد].» به همین سبب، ما کوچک ترین کارهای خویش را نیز با نام و یاد خدا آغاز می کنیم و در انجام آن ها، از آن نیروی بی پایان کمک می خواهیم
بخت و اقبال و پنهان ماندن عیوب
#نهج_البلاغه
🟠عَيْبُكَ مَسْتُورٌ مَا أَسْعَدَكَ جَدُّكَ
▫️ «عيب تو (از چشم ها) پنهان است تا وقتى دنيا به تو اقبال دارد»
✍️نخست هنگامى كه دنيا به كسى اقبال كند تمام عيوب او را به فراموشى مى سپارند، بلكه گاهى عيب را حُسن معرفى مى كنند و به عكس، هنگامى كه دنيا به كسى پشت كند صفات برجسته او را ناديده مى گيرند، بلكه گاهى عيب مى شمرند و اين اشتباه بزرگى است كه بسيارى از مردم گرفتار آن اند.ديگر اين كه انسان بايد تنها نگاه به سخنان مردم نكند و بكوشد عيوب خويش را كه از چشم آنها به سبب اقبال دنيا پنهان شده، دريابد و نيز محاسن و صفات نيك خود را كه به دليل پشت كردن دنيا به او در نظر مردم ناچيز شمرده مى شود كم نشمرد.ديگر اين كه از زوال نعمت ها نگران نشود شايد خداوند مى خواهد بدين وسيله عيوب او را روشن سازد تا براى برطرف كردن آن بكوشد كه اين خود نعمتى از سوى پروردگار محسوب مى شود.
📘#حکمت_51
💢حرف مرد دوتاست!
آیت الله سیّد موسیٰ شُبیری زنجانی:
مرحوم آقای حاج شیخ عبدالکریم حائری میفرموند:
معروف است که:
حرفِ مرد یکی است، من میگویم حرفِ مرد دوتاست!
زیرا مرد آن است که وقتی فهمید حرفش باطل است، روی آن پافشاری نکند و حق را بپذیرد!
📚جرعه ای از دریا؛ ج۲، ص۵۰۳، سید موسی شبیری زنجانی، نشر موسسه کتاب شناسی شیعه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عمر عشق و ارادت بدون شرح 💔💔❤️😭😭😭🥀🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت کلیپ روز دانش آموز
حسنا اسکندری کد ۲۰۰
چرا هنگام حوادث امنیتی مراجع رسمی دیر اطلاعرسانی میکنند
🔹سخنگوی سپاه: اصل مورد تأکید در کار اطلاعرسانی، انتشار بهموقع اخبار است و اعتقاد داریم تأخیر در روایت حوادث، آفتهای زیادی دارد ولی گاهی آفت بدتر این است که روایت اول، روایت نامعتبر و ضعیف باشد.
🔹وقتی یک مسئله و جزئیات یک حادثه مشخص نیست، ابهام وجود دارد، نمیتوان روایت جزئیات داشت. مجبور هستید افکار عمومی را در انتظار بگذارید که متأسفانه روایتسازی میشود.
🔹ما نمیتوانیم مانند دشمن روایت پروپاگاندایی داشته باشیم. اعتبار و مستند بودن روایت برای ما اصل است. البته معتقدیم وقتی نمیتوانیم روایت کنیم، باید صادقانه بگوییم ماجرا روشن نیست، زمان برای بررسی نیاز داریم.
🔹نکتۀ دیگر این است که ما در جنگ هستیم، باید باور کرد، نباید هر اطلاعاتی را بهآسانی و بدون هزینه در اختیار دشمن قرار داد.
🔹همچنان که شفافیت در اطلاعرسانی، دانستن و روشنگری و روایت اول اهمیت دارد، حفاظت و رعایت اصول حفاظتی اهمیت بیشتری دارد.
🔹برخی اخبار، اسرار امنیتی هستند که برای دشمن ارزش دارد و حاضر میشود، برای دریافت آن هزینه کند. نباید بهراحتی و ناخودآگاه در رسانهها به دشمن خود کمک کنیم.
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤🎤برندگان مسابقات قرآن در سطح گروه به شرح بالا می باشد، برندگان ملک 2 جهت دریافت هدیه خود به روابط عمومی مراجعه نمایند، هدایای ملک های 21،22،23،24 ارسال خواهد شد.🟢🌹🌺
اختلاف هدایا به علت اختلاف امتیازات و کسب رتبه های مختلف است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴۰ روز گذشت....
✏️ رهبر انقلاب: سیّد مقاومت، یک شخص نبود، یک راه و یک مکتب بود، و این راه همچنان ادامه خواهد یافت. خون شهید سید عباس موسوی بر زمین نماند، خون شهید سید حسن هم بر زمین نخواهد ماند. ۱۴۰۳/۷/۷
📝 بخشی از پیام رهبر انقلاب به مناسبت شهادت جناب سیدحسن نصرالله رضواناللهعلیه دبیرکل شهید حزبالله لبنان
یادش گرامی وراهش پررهرو
هدیه ارواح مطهر همه شهدا صلوات
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْفَرَجَهُم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تصاویر حیرتانگیز حیوانات از نمای نزدیک
#دیدنی
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۱۰🌷
👈دو عامل خروج از تاریکی ها:
روشنایی و تاریکی، دو حالتی ست که بی شک همه ی ما آن را بارها تجربه کرده ایم. ما در روشنایی، اطراف خود را می بینیم، از موانع روبرویمان می گذریم و براحتی به راه خود ادامه می دهیم. برعکس، در حالت تاریکی حتّی نمی توانیم جلوی پایمان را ببینیم، در اضطراب و وحشت به سر می بریم و با موانع روبرویمان برخورد می کنیم و امکان حرکت و ادامه ی راه برایمان وجود ندارد. خداوند بارها در قرآن بیان فرموده که همانطور که جسم انسانها در یکی از دو حالت روشنایی یا تاریکی به سر می برد، روح و جان آنان نیز در نور یا ظلمت قرار می گیرد. در حالت نورانیت و صفای دل، انسان احساس آرامش می کند، از زندگی خود راضی است، از مردم کینه به دل ندارد، به کسی حسد نمی ورزد و لذّت بخش ترین چیز برای او، مناجات و سخن گفتن با آفریدگار مهربان هستی و انجام کارهایی ست که او را خشنود می کند. در این حالت، انسان، زندگی را مسیری روشن و با هدفی مهم و ارزشمند می شمارد.
به همین سبب، تا هنگامی که زنده است، برای جمع آوری توشه برای زندگی ابدی اش، از آن بهره می گیرد و هنگامی که با مرگ روبرو شود، با کمال میل آن را می پذیرد و برای منزل گرفتن در بهشت جاوید می شتابد. در حالت تاریکی و ظلمت اما انسان در حیرت و سرگردانی دائم قرار دارد. پیوسته خودش را با لذّت های گوناگون دنیا سرگرم می کند؛ امّا باز هم به آرامش حقیقی نمی رسد. او در زندگی اش هدفی را دنبال نمی کند و مرگ را وحشتناک ترین پدیده ی جهان می شناسد؛ زیرا از نظر او، مرگ، پایان هستی و زمان خداحافظی با لذّت ها و چیزهای دوست داشتنی اوست. سراسر وجودش پر از کینه و نفرت به دیگران است و هیچ رابطه ای با آفریدگار خود ندارد.
بر اساس این آیات، قرآن و پیامبر، دو هدیه ی ارزشمند خدا به بندگانش است تا آنان را از تاریکی های روحی به روشنایی و نور برسانند؛ وضعی آرمانی که به آن «سبل السلام»(جاده های سلامت) می گویند، و در آن، سلامت فردی، اجتماعی، جسمی، روحی، خانوادگی و... تضمین شده است. البته این انتقال و گذر از تاریکی ها به نور، یک شرط مهم و اساسی دارد، و آن، «پیروی از رضایت و خشنودی خدا» است. آری، آموزه های قرآن و پیامبر، کسانی را می تواند از تاریکی ها خارج کند و به نور برساند که در برابر خواست و فرمان خدا تسلیم شده باشند و از دستورهای او پیروی کنند. بنابراین، کسانی که خواست خود را بر خواست خدا ترجیح می دهند، از هدایت قرآن و پیامبر بهره ای نخواهند برد.