🌸نکته تفسیری صفحه ۱۳۲🌸
سرانجام اندرزناپذیران:
خداوند، پیامبری از پیامبرانش را به سوی مردم می فرستد. او برای مردم دلایل روشن و معجزاتی می آورد؛ ولی بیشتر آنان به او ایمان نمی آورند و او را دروغگو می شمرند . خدای مهربان اما باز هم مهلت دیگری به آنان می دهد؛ مهلتی که به ظاهر تلخ و در حقیقت به سود آنان است. البته این فرصت، آمیخته با مشکلات و مصایب و بیماری هاست. آری، خدا آنان را به سختی های روزگار گرفتار می کند تا مگر به خود بیایند و از خواب سنگین غفلت بیدار شوند و دریابند که جهان، پروردگاری دارد و اسباب رهایی از مشکلاتشان تنها به دست اوست؛ پس به درگاه او بروند، با زاری و تضرع از او عذرخواهی کنند و بخواهند که مشکلاتشان را برطرف کند. اسف انگیز اینکه معمولاً چنین اتّفاقی نمی افتد؛ زیرا دل های مردم در پی لجاجت با حق و حقیقت سنگ می شود و پرده ای از تاریکی و ظلمت بر جانهایشان می افتد، و شیطان، کارهای زشتشان را در نظر آنان زیبا جلوه می دهد؛ به طوری که خود را درستکار می پندارند و نیازی نمی بینند که به درگاه خدا توبه و زاری کنند. به همین سبب، به جای زاری و تضـرع، با غرور و تکبّر می گویند: جای نگرانی نیست؛ گذشتگان ما نیز گاهی دچار این مشکلات می شدند! و بدین ترتیب، آخرین پل پشت سر خود را ویران می کنند. در این هنگام، یکی از قوانین الهی در مورد آنان اجرا می شود؛ یعنی مشکلات یکی پس از دیگری برطرف می شود و سختی ها جای خود را به نعمت ها می دهند. البته نه به سبب اینکه مورد لطف و بخشش خدا قرار گرفته اند، بلکه برعکس، دوران لطف و مهربانی تمام شده و خشم خدا به صورت نعمت های رنگارنگ جلوه کرده است!
گاهی آدمیان چنان غرق نعمت میشوند که به فرموده ی این آیه، «درهای همه چیز برویشان باز می شود». مردم از نعمت ها سرمست می شوند و با خود می گویند: دوران سختی ها گذشت و دنیا به کام ماست . پس دیگر ذرّه ای برای وعده ی پیامبران ارزش قائل نمی شوند؛ بلکه با این وضعیت جدید، آنان را دروغگو نیز می خوانند و ادعا می کنند که اگر آن وعده ها راست بود، ما در این نعمت ها غرق نمی شدیم، و بدین ترتیب، تمام روزنه های امید به رویشان بسته می شود. در این هنگام ناگهان فرمان خدا فرا رسیده، فرصت طلایی عمر به پایان می رسد. آری، مرگ، گلوی آنان را می فشرد و آنان در اوج کفر و غفلت جان می سپرند و به استقبال کیفری ابدی میشتابند. پیشوای نخست ما علی ع در این باره می فرماید:
«ای فرزند آدم، هنگامی که میبینی در حال نافرمانی خدا هستی و او در همین حال پیوسته نعمت هایش را به تو ارزانی می کند، از او بترس.»
#فرزند_دماوند
#مسابقه
فراخوان شرکت در مسابقه هنری به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت دکتر محسن فخری زاده
به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت شهید گرانقدر دکتر محسن فخری زاده، دانشمند برجسته هستهای و دفاعی کشور، یک مسابقه هنری با هدف گرامیداشت یاد و خاطره ایشان و تبیین دستاوردهای علمی و فرهنگی وی برگزار میشود.
موضوع مسابقه:
شرکتکنندگان میتوانند آثار هنری خود را در قالبهای مختلف با توجه به یکی از موضوعات زیر ارسال کنند:
1. زندگی و دستاوردهای علمی دکتر فخری زاده
2. نقش دکتر فخری زاده در توسعه صنعت هستهای و دفاعی ایران
3. ایثار و فداکاری دکتر فخری زاده در خدمت به میهن
4. تأثیر شهادت دکتر فخری زاده بر پیشرفت علمی کشور
شرایط شرکت:
- آثار میتوانند در قالبهای مختلف از جمله نقاشی، طراحی، گرافیک، کاریکاتور، پوستر، عکس، و ویدئو باشند.
- آثار باید بهطور خلاقانه به معرفی شخصیت و دستاوردهای دکتر فخری زاده بپردازند.
- محدودیتی در سن شرکتکنندگان وجود ندارد.
جوایز مسابقه:
- نفرات اول در هر بخش هنری جوایز ویژهای دریافت خواهند کرد.
مهلت ارسال آثار:
- مهلت ارسال آثار تا تاریخ ۳۰ آذر ماه
طریقه ارسال آثار:
- آثار خود را به آدرس زیر ارسال نمایید
@honarmandan110
نکات مهم:
- آثار باید اصل و دستساز باشند.
📸 تنها دستاورد!
🔹 نظرسنجی پس از اعلام خبر آتش بس
#شکست_رژیم_صهیونیستی
#پایان_صهیون
درخواست مهدی تاج برای بازگشت میزبانیها به ایران
مهدی تاج با ارسال نامهای برای شیخ سلمان، رئیس AFC، خواستار بازگشت میزبانی مسابقات بینالمللی به ایران شد.
تاج در این نامه اعلام کرد با توجه به انجام پروازهای داخلی و بینالمللی بهطور منظم و برگزاری مسابقات بینالمللی دیگر رشتههای ورزشی در ایران، تیمهای ایرانی مشکلی برای میزبانی ندارند.