فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ «بزرگترین دشمن»
حجتالاسلام رفیعی
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزهای زیبادراسلام که باید بدانید..
حُبُ القرآن 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشگویی ایت الله قاضی درباره انقلاب اسلامی و امام خمینی و رهبری
✍️
انشاه در مورد شرکت در انتخابات
مقدمه: مردمی که حق رای نداشته باشند و دیگران برایشان تعیین تکلیف کنند، بهتر است بمیرند و زنده نباشند. وقتی در یک کشور زندگی می کنیم باید در سرنوشت و امروز و فردایش دخالت کنیم و افرادی شایسته و لایق را بر سر کار بیاوریم تا در راه اعتلای وطن موثر باشیم.
بدنه: کشور با رای و خواست یک نفر اداره نمی شود و هر هم وطن موظف است که در سرنوشت و بهبود شرایط کشورش نقشی موثر داشته باشد. اگر هر ایرانی در مورد سرنوشت و حاکمان کشورش بی تفاوت باشد، هر آینه کشور به سمت بیراهه رفته و دچار مشکلاتی متعدد می گردد.
رای دادن ما را در مقابل رویدادهای مهم کشور حساس و مسئول می کند، یعنی همان یک رای گاهی نقشی اساسی دارد. ما در مجلس دوران مدرس دیدیم که مدرس با صدای بلند و رسا در صحن مجلس فریاد زد که تنها رای من چه شد و من با همین یک رای حساب همه را می رسم.
کشور اسلامی مانند یک کشتی است که همگی باید در حفظ و نگهداری و سعادتش کوشا باشند. اگر همه ساکنان این کشتی بی خیال شوند و دیگری کشتی را سوراخ کند، به زودی کشتی غرق خواهد شد و همه مردم گرفتار ناملایمات می گردند. به گفته امام خمینی شرکت در انتخابات یک واجب عینی است که باید همه افراد جامعه در آن شرکت کنند.
برخیز که نور ناب را بنویسیم
آیینه ترین کتاب را بنویسیم
برخیز به خط روشن آزادی
منظومه انقلاب را بنویسیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹﷽🌹🍃
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✨صبح یعنی پرواز🦋
✨قد کشیدن در باد🌲
✨چه کسی می گوید🌿
✨پشت این ثانیه ها⏰️
✨تاریک است؟🔘
✨گام اگر برداریم🏃
✨روشنی نزدیک است💫
صبحتون بخیر و خوشی سحرخیزان عزیز😍😍
اولین یکشنبه ماه شعبان شما خواهران فاطمی پُر از رزق و برکت🤲
بریم و امروز رو با انرژی شروع کنیم💪
✨️ به برکت صلوات بر محمد و آل محمد....✨️
🌿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍀🍀🍀
ابتدای صبح یاری بگیریم از مادرمون✅️✅️
✨️گروهمون رو نورانی کنیم با ذکر یافاطمه زهرا سلامالله علیها❤️❤️❤️