قطعا شہادت گل رز زیبایی است که هنگامی که فڪرمان بہ آن نزدیڪ میشود آرزوی مشاهدهٔ آن را داریم و وقتی آن را مشاهده کردیم آرزو داریم بویِ خدا را استنشاق کنیم.
#شهیداحمدمشلب
💛@yaranemoud💛
قم غرقِ شکوفه بارانِ حضورت
با هلهله گلفشان کند عبورت
ای قامتِ کهکشان خوش آمدی، قم
آغوش گشوده در مقدمِ نورت !
#23ربیع_الاول_سالروز💐
#ورود_حضرت_معصومه_به_قم🌺
#بر_همگان_مبارکباد💐
💛@yaranemoud💛
سردار#شهید_حسین_همدانی
ساعت 3:30 شهید همدانی با همکارانش برای بازدید و شناسایی به منطقهای که دست تکفیریها بود رفته و در راه به کمین بر می خورند
پاره ای از آتشی که دشمن در آن جا روشن کرده به ماشین اصابت می کند و ماشین را منحرف کرده و به رگبار می بندند و راننده از ناحیه کمر و سردار از ناحیه چشم و سر آسیب جدی دیده و به بیمارستان فرستاده می شود که ساعت 8 شب شهید می شود.
"یک تسبیح و یک انگشتر متبرک شده همراه با پیکر شهید همدانی هدیه #حاج_قاسم که همراه سردار همدانی دفن شد".
چهارده شاخه گل صلوات هدیه برای شادی روح این شهید مدافع حرم
💛@yaranemoud💛
بخش سوم - مناجات (همیشه هر شب جمعه به سینه غم دارم) - حاج مهدی رسولی.mp3
10.29M
🌿°•
#پیشنهاد_دانلود
مناجات
همیشه هر شب جمعه..
🎙بامداحی: حاج مهدی رسولی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#حجاب
💛@yaranemoud💛
🔴 دستور رهبر معظم انقلاب برای ارسال پیشنهادات نخبگان به رئیسجمهور
♦️قائممقام بنیاد ملی نخبگان:بعد از جلسه دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری، از دفتر ایشان با ما تماس گرفته و اعلام کردند که امسال به قدری صحبتها و نقطهنظرات نخبگان خوب بوده است که مقام معظم رهبری دستور دادند که این نظرات نخبگان توسط دفتر ایشان دستهبندی و برای رئیسجمهور ارسال شود.
♦️این اقدامات توسط دفتر انجام شده و از سوی دفتر مقام معظم رهبری نامهای به هیئت دولت برای پیگیری و اجرای پیشنهادات نخبگان ارسال خواهد شد.
💛@yaranemoud💛
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسخه کم حجم کلیپ
🎥⭕️حتما ببینید
تو دوران وطنفروشایی مثل علیکریمی و…
تو یه باغیرت مثل نیما نکیسا باش👌🏻💎
💛@yaranemoud💛
🎐 #مکتب_حاج_قاسم | #حاج_قاسم
🔹شهید زنده
🔸آقای مهندس ابومهدی یک شهید زنده هست واقعا مجاهدی با 40 سال مبارزه لذا ما سرباز مهندس ابومهدی بودیم و هستیم و افتخار می کنیم ما این جبهه را جبهه حق می دانیم و هر گونه سربازی را در این جبهه منشا افتخار خود می دانیم
💛@yaranemoud💛
یاران موعود
😂😂😂😂 ساقیه مهربون 🤣 💛@yaranemoud💛
صدبار گفتم از موتوری جنس نگیرید
اینم نتیجش🤣
شاید تشبیه جالبی باشد
شعار دادن مردان برای حجاب زنان مانند شعار دادن گرگ ها برای آزادی خوردن بره هاست دلم برای آن بره ها میسوزد که نمی دانند که حمایت گرگ ها برای شامه شب خودشان است وگرنه گرگ هابی خودی دلسوزه بره جماعت نیست!!!
#پای_انقلاب_ایستاده_ایم
#حجاب
#ایران
#زن_عفت_افتخار
💛@yaranemoud💛