eitaa logo
یاران فاطمه زهرا سلام الله علیها
127 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
4.7هزار ویدیو
61 فایل
پیشنهادات و انتقادات Moshtaghkarbala110
مشاهده در ایتا
دانلود
شهر با شماها خیلی زیباتره👏👏👏 🤲🏻🤲🏻🌷
❤️ برای کسانی که کافر شدند فرقی نمی‌کند، آن‌ها را بترسانی یا نترسانی؛ ایمان نخواهد آورد. چون کاری کرده‌اند که خدا بر دل‌ها و شنوایی آنها مهر زده است. 📖 سوره بقره، آیه ۶ و ۷
🔰 حضور مردم و تذکر لسانی به قبح‌شکنان، سُنت حسنه‌ای که باید ادامه پیدا کند!! 🔸 واکنش تعدادی از افرادی که به دلیل کشف حجاب با تذکر لسانی گروه‌های مردمی در تهران مواجه شده‌اند قابل تامل است. 🔹 مردم به وظیفه خود در امر به معروف و نهی از منکر عمل می‌کنند اما آقایان مسئول، بدانید که باید   🔸 عده‌ای نباید خود را فراتر از قانون بدانند.
ادعای صهیونیست‌ها درباره "گروه تسلیحاتی" ایران مسئله برنامه هسته ای ایران در روزهای اخیر و با اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه ایران مواد لازم برای ساخت ۵ بمب را بدست آورده است، مجددا در دایره توجه صهیونیست ها قرار گرفته است. یک منبع صهیونیستی با اشاره به سخنان یوآو گالانت در رابطه با توانایی ایران برای ساخت بمب هسته ای گفت: «این نقشه ای بود که از اسناد «آرشیو هسته ای» به سرقت رفته از تهران فاش شد. سخنان وزیر جنگ مبنی بر اینکه ایران امروز دارای اورانیوم غنی شده برای ۵ بمب است، نشان می دهد که برنامه هسته ای ایران به هدفی که در سال ۲۰۰۰ برای آن تعیین شده بود، رسیده است. قطعه گم شده این پازل، وضعیت "گروه تسلیحاتی" است». بر اساس گفته صهیونیست ها تیم یا گروهی که در ایران روی ساخت کلاهک هسته ای که باید روی یک موشک سوار شود کار میکند، در اصطلاح حرفه ای"گروه تسلیحاتی" نامیده میشود. به عقیده آنها این گروه در سایت هایی حضور دارد که در آنجا برنامه ساخت کلاهک موشک مناسب برای حمل بمب هسته ای و مکانیسمی که آن را فعال می کند، پیگیری میشود. صهیونیست‌ها، شهید محسن فخری زاده را مسئول پیشین گروه تسلیحاتی معرفی میکنند.
پـــروردگـارا دستانم به سوی تـوست نگاهم به مهربانی و کرم توست با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن فرما که باخدای بی‌همتایی چون تو معجزه زندگی جان می‌گیرد. شبتون قشنگ 🌙
💢مصادره ابن‌سینا 🔹یک شبکه تلویزیونی ترکیه در صدد ساخت سریالی از زندگی شیخ‌الرئیس ابوعلی‌سینا است تا این نابغه ایرانی را با هویت ترکی به جهان معرفی کند. ساخت سریال «نابغه کوچک؛ ابن‌سینا» در جهت ملت‌سازی ترکیه است. 🔸ترک‌ها مولانا را از مدت‌ها پیش به‌ عنوان شاعری ترک جا زدند، به دلیل دفن بودن او در قونیه، مولوی را جز نواده و شاعران برجسته خود میدانند
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سابقه‌ قتل در پرونده یکی از قاتلان شهید «الداغی» سخنگوی قوه قضائیه: 🔹موضوع سابقه‌دار بودن متهمان پرونده شهید الداغی در رسانه مطرح شده و یکی از این متهمان همچنان زیر ۱۸ سال دارد و پیش از این تاریخ هم در ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۰ در یک نزاع دسته جمعی شرکت داشته که منجر به یک قتل دیگر شده بود. 🔹این متهم در همان زمان دستگیر شده و با صدور قرار بازداشت موقت در کانون اصلاح و تربیت می‌ماند. پس از انجام تحقیقات به لحاظ سن و پیچیدگی پرونده که نیاز به رسیدگی دقیق داشته با تشخیص قاضی با صدور وثیقه از زندان آزاد می‌شود و پرونده در حال رسیدگی است که منجر به صدور رأی نشده است. 🔹حکمی برای او صادر نشده که بخواهیم بگوییم بازدارنده بوده است یا خیر. پس قانون کاهش مجازات حبس در اینجا مصداق ندارد.
🇮🇷 📝 خبرگزاری فارس، جریمه‌ی نقدی ۱.۵ میلیون تومانی حجاب را شوخی قوۀقضائیه با سلبریتی‌های مروج بی‌حجابی دانست 🍃🌹🍃 🔻 این رسانه نوشت: برای مجازات کشف حجاب این افراد در ملأعام جریمۀ نقدی ۱.۵ میلیون تومانی در نظر گرفته‌شده! اینجا سوال پیش می‌آید که آیا این اقدام سلبریتی‌ها جرم شخصی بوده که تنها با جریمه‌ای ناچیز با آن برخورد شده است؟ 🔹این مجازات، همان شوخی قوۀقضائیه با سلبریتی‌هاست. نادیده‌گرفتنِ ابعاد دیگر کشف حجاب سلبریتی‌ها از سوی قوه‌قضائیه و مجازات سبک آنان نه‌تنها بازدارنده نیست بلکه باعث گسترش قانون‌شکنی در بین دیگر سلبریتی‌ها خواهد شد. ‌❌ توضیح قوۀقضائیه دربارۀ جریمۀ نقدی سلبریتی‌ها 🔸جریمۀ ۱.۵ میلیونی پانته‌آ بهرام و کتایون ریاحی مربوط به پروندۀ گذشتۀ این دو نفر برای کشف حجاب است که به‌تازگی حکم آن صادر شده. 🔺 پروندۀ جدید کشف حجاب این دو بازیگر برای جریحه‌دارکردنِ عفت عمومی تشکیل و به‌تازگی برای آن قرار مجرمیت صادر شده و همچنان باز است./فارس
چند واکنش به بیانیه دفتر علی لاریجانی که در پی خبر تسنیم منتشر شد: 🔸 ‏خود ‎علی لاریجانی و برادرش آملی، از بانیان اصلی وضعیت موجودند. حذف احمدی‌نژاد و حامیانش را به یاد بیاورید، حمایت جدی از شیخ حسن روحانی را در هر دو دوره ریاست جمهوری به یاد بیاورید. کسی که می‌گوید الان ‎خالص‌سازی شده، نه جریانات را می‌شناسد نه اشخاص و نه سیستم را! مدرسیان 🔹 لاریجانی «خالص‌سازی» دوست ندارد اما از همه کاره ماجرا (رهبری) فاصله نمی‌گیرد! هیچ کس هم نباید بفهمد داستان چیست، همه باید مثل بز اخفش سر تکان بدهند که بله، بله، تو فرق داری. دانشطلب 🔸 چاره ملک همان بود که پس از نزدیک به یک دهه، جریان ‎خالص‌سازی، [برادران] لاریجانی از ارابه قدرت پایین آمدند. به عقب برنمی‌گردیم. مولوی 🔹 همیشه در پست‌های کلیدی حضور داشته‌اید، ۱۰ سال رییس صداوسیما بوده‌اید، ۱۲ سال روی صندلی‌ مجلس نشسته‌اید، رییس مجلس بوده‌اید، عضو مجمع تشخیص هستید، بعد آمده‌اید و می‌گویید «ملک را چاره‌ای دیگر نیاز است». عالیجناب! شما الان باید پاسخگو‌ی ملت باشید، نه که ژست اپوزیسیون بگیرید. معمار 🔸 امان از ضعف حافظه تاریخی، جوری حرف زده انگار تازه می‌خواهد وارد سیاست شود! حسین 🔹 سراغ بدهکار نروی طلبکار می‌شود. تهرانی
⭕️واکنش فرمانده کل سپاه ‌به تحولات اخیر منطقه 🔻فروپاشی آمریکا و اسرائیل را شاهدیم* سرلشکر ‌سلامی:‌ 🔻غرب به‌تازگی درک کرده که سیستم‌ها باعث پیروزی در جنگ‌ها نمی‌شوند بلکه این انسان‌ها هستند که می‌توانند سرنوشت هر جنگ را رقم بزنند. 🔻آمریکایی‌ها ‌دیگر تمایلی به حمایت از صهیونیست‌ها ندارند. دیگر کسی به فلسطین اشغالی سفر نمی‌کند و مقامات صهیونیستی هم راه به خاک آمریکا ندارند. 🔻صهیونیست‌هایی که چند ماه قبل به رجزخوانی افتاده بودند، اکنون خیره مانده‌اند زیرا هر روز بیش از ۳۰ عملیات مسلحانه در سرزمین‌های اشغالی صورت می‌گیرد. 🔻آن‌ها می‌خواستند سوریه را به آشوب بکشند اما بشار ماند، دوباره به اتحادیه عرب بازگشت و اکنون صهیونیست‌ها خودشان دم از فروپاشی می‌زنند.
ماه مبارک رمضان در حرم امام رضا طلبه ای در رواق دارالحجه پشت بلندگو 🔊 قبل از اقامه ی نماز واجب به صراحت اعلام کرد کاشت ناخن 💅 و مژه توسط تمام مراجع تقلید ممنوع و حرام اعلام شده و پول 💸 💰 حاصل دستمزد این امر حرام هست حتی وقتی شخصی مکانی در اختیار این افراد قرار میده جهت انجام این امر پول حاصل از اجاره ی آن هم حرام است ⛔ علت آن هم فرمودند اگه به هر دلیلی نمازخوان نبود طرف یا حتی مقید هم بود کامل تحقیق نکرده بود و به احکام داخل آرایشگاه ها بسنده کرده و انجام واجبات شرعی رو با تیمم و وضوی جبیره انجام داد بعد مرگ جهت غسل میت عنوانی با غسل جبیره و تیمم و فلان تو این زمینه ی کاشت ناخن وجود ندارد و باید بدن تطهیر کامل صورت بگیره تنها راهش برداشتن ناخن هاست که هیچ غسالی اینکار رو انجام نمیده چون دیه گردن غساله میوفته و میت بدون غسل دفن میشه... قسم خورد گفت شمایی که شنیدید به همه بگید به هر کس که میخواد این کار رو انجام بده موظفید ابلاغ کنید لطفاً همه ی زنان مومن در گروه ها پخش کنید مخصوصا به دست آرایشگرها برسونید.