🔺این سه توئیت را به دقت ببینید؛
توحشگران دقیقا از یک روز قبل از جنایت ایذه دقیقا به مانند دهه 60 مسلح شده اند
راستی قوانین توئیتر عوض شده؟
برای مثال
الان شما میتوانید عکس از سلاح منتشر کنید؟
شهروندان فرانسه چه طور؟
با تمام امکانات و توان و حیثیت آمده اند و تمام خط قرمزها را برای ایران غیر فعال کرده اند بلکه به هدف برسند.
تهش هم به انقلاب نرسیدند
مردم محل سگ نگذاشتند
حالا میخواهند از مردم انتقام بگیرند...
م ص:
#حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا
@yarankharazi14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آمریکا هم پشت اوکراین را خالی کرد
🔹 بایدن رییس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره منشاء حمله موشکی به لهستان و ادعای زلنسکی که میگفت منشاء آن روسیه است گفت: شواهد اینطور نیست!
🔹 پیشتر وزیر دفاع آمریکا گفته بود که طبق بررسیهای آمریکا و لهستان این موشکها از سیستم دفاعی موشکهای اوکراین شلیک شده است.
م ص:
#حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا
@yarankharazi14
🔴 استیصال اغتشاشگران و حامیان آنان
🔹حملات تروریستی اخیر اغتشاشگران به ویژه در ایذه و اصفهان هر چند به دلیل شهادت شماری از هموطنانمان بسیار تلخ و ناگوار بود اما در عین حال، استیصال و درماندگی اغتشاشگران داعشی صفت و تروریست و حامیان آنان را نشان داد.
🔹طراحان صحنه اغتشاش درمانده و ناامید شده اند زیرا حتی بسیاری از معترضان نیز صف خود را از آنها جدا کرده و توطئه اعتصابات سراسری نیز با هوشیاری کسبه و بازاریان سراسر کشور شکست خورد.
🔹بنابراین طبیعی است که استکبار و صهیونیسم و پیاده نظام آنها در داخل عصبانی شده و به اقدامات کور و مسلحانه و حتی کودک کشی روی بیاورند. اعتراف اخیر جان بولتون مبنی بر مسلح شدن اغتشاشگران نیز در همین راستا قابل تحلیل است.
🔹اکنون صحنه اغتشاشات آنقدر روشن شده که حتی آنهایی هم که تا کنون تردید داشته اند دیگر مطمئن شده اند که هدف قطعی آمریکا،اسرائیل، اروپایی ها و عربستان ویران سازی ایران و شکست نظام اسلامی است اما رهبری حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب و اتحاد و هوشیاری ملت و نیروهای امنیتی و انتظامی این توطئه شیطانی را در هم شکست.
م ص:
#حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا
@yarankharazi14
📍پیام جدید آمریکا به ایران
شنیده شده که چند روز پیش آمریکا از طریق عمان به #جمهوري_اسلامي پیام می دهد که اگر می خواهید #اغتشاشات در ایران تمام شود #برجام را امضا و مذاکره در مورد موشک را آغاز کنید!
🔻پ ن:
اغتشاشگران، ماموریت دارند ایران را به آتش و خون بکشند تا زمستان غرب گرم شود!/حمیدرضا ابراهیمی
م ص:
#حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا
@yarankharazi14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا