eitaa logo
سربازان امام زمان
2.6هزار دنبال‌کننده
15.9هزار عکس
9.6هزار ویدیو
709 فایل
کپی ازاد لینک دعوت کانال تلگرام ما روبیکا ما صفحه ما در روبینو https://rubika.ir/yaranmontaazer http://rubika.ir/yaranmontazerr https://t.me/fuunny_patog https://eitaa.com/yaranmontaazer @sarbaz_emamee_zaman
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 عبادت دسته جمعی و درخواست حاجت در روز دحوالارض 🔵 امام علی علیه‌السلام فرمودند : 🟡 أيما جماعة اجتمعت ذلك اليوم في ذكر ربهم عز وجل، لم يتفرقوا حتى يعطوا سؤلهم 🟣 هر جماعتی که در روز دحوالارض در جایی جمع شوند و خدا را یاد کنند، قبل از متفرق شدن خداوند حاجات آنان را برآورده می‌نماید. 📚 إقبال الأعمال، ج ۲ ص ۲۷ 🟢 چه خوب است که در این روز جمع شویم و فرج امام عصر ارواحنا فداه را از خداوند طلب کنیم.
آخرالزمان - شماره 12} در ادامه این سری پیامها، به بررسی آیات مربوط به آخرالزمان در قرآن می‌پردازیم. در برخی از این آیات، خداوند این ویژگی ها را به گونه ای ذکر کرده است که کثرتِ مردمِ غرق شده در دنیا را، نشان می‌دهد. به عنوان مثال در آیات ١ و ٢ سوره انبیاء می‌فرماید: «حساب مردم به آنان نزدیک شده، در حالی که در غفلتند و رویگردانند. (١) هیچ یادآوری تازه ای از طرف پروردگارشان برای آنها نمی‌آید، مگر آنکه با بازی (و شوخی) به آن گوش می‌دهند. (٢)» این آیات، نشان دهنده‌ی وضع جامعه و همچنین گمراهی اکثر مردمِ آخرالزمان است که این وضع، از زمان پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) تا به امروز شدیدتر شده و به اوج خود رسیده است.
ادعیه و زیارات مهدوی - شماره 38} سید بن طاووس گوید: دوست ما ملک مسعود، برایم گفت: در خواب دیده است که شخصى از پشت دیوارى با او سخن میگوید ولى صورتش را نمیبیند، و گفت: "یَا صَاحِبَ القَدَرِ وَ الأَقدَارِ وَ الهِمَمِ وَ المَهَامّ عَجَّل فَرَجَ عَبْدِکَ وَ وَلِیِّکَ وَ الحُجَّةِ القائم فى خَلْقِکَ وَ اجْعَلْ لَنَا فى ذَلِکَ الخِیَرَةَ" (اى صاحبِ فرمان و اندازه‌ها و اى آنکه تمام قصدها به سوى او است و همه مهمات نزد او، فَرَج بنده و ولیَّت و حجت بپاخاسته در آفریدگانت را زودتر برسان و در آن براى ما خیر را قرار ده.) [مکیال المکارم، ص ۱۱۲۶]
مهدویت در نهج البلاغه - شماره 9} امیرالمؤمنین در بخش ابتدایی خطبه 138 نهج البلاغه به یکی از مهمترین دستاوردهای دوران ظهور اشاره می‌کنند و می‌فرمایند: «...آراء و اندیشه‌ها را تابع قرآن گرداند در روزگارى که قرآن را تابع آراء و اندیشه‌هاى خود ساخته باشند...» آخرالزمان دورانی است که عدّه‌ای به خواسته‌های دلشان بیشتر از آنچه خدا به آن امر کرده است، اهمیت می‌دهند. هوسرانی را آزادی می‌خوانند و دروغ و حقّه‌بازی را فهم و شعور و سیاست می‌دانند. ریشهٔ همهٔ بدبختی‌های انسان نیز در این است که دنباله‌روی هوای نفس است تا جایی که حتی از طریق تفسیر به رأیِ قرآن، به دنبال تطبیق خواسته‌های خود با آیات الهی می‌گردد. زمانی که حضرت مهدی ظهور کنند با این انحراف‌ها مبارزه می‌کند. و همچنین حضرت، آراء، نظریات و تفسیرهای شخصی را از چهرهٔ قرآن پاک می‌نمایند. و قطعاً مردم در سایهٔ تفسیر صحیحِ اسلام و قرآن توسط ایشان است که در مسیر سعادت قرار خواهند گرفت.
تمثیلات و مثالهای مهدوی - شماره 7} برخی فقط پوست و بعضی فقط مغزند! در صورتی که پوست و مغز باید باهم باشند که دانه جوانه زده و سبز شود... ولادت امام زمان عجل الله فرجه در اندازه ی شکلات و چراغانی که فقط نیست؛ یعنی لازمه ولی کافی نیست؛ البته اینها پوست کار هستند. ولی باید در کنار این شربت و کیک دادن ها، برای «شناخت عمیق» هم کار بشود.
منبرک و دلنوشته مهدوی - شماره 19} ای کاش لااقل شیعیانت ذرّه ای از غربت و مظلومّیت تو را درک می کردند و با رفتار و گفتار خویش، نمک به زخم های دلت نمی پاشیدند. کاش دنبال پاسخی برای این سوال می گشتیم که آیا غیبت ولیّ خدا، سرنوشت محتوم و تقدیرناپذیر الهی است و یا این ما هستیم که تا کنون او را نخواسته ایم و ظهورش را طالب نبوده ایم؟ کاش متوجه می شدیم که فرمول ظهور، سخت و پیچیده نیست و این آگاهی، بیداری، درخواست و دعای ماست که ظهور را پیش از موعد مقدّر رقم خواهد زد و غفلت و خواب آلودگی ما از جمله علل اساسی در تاخیر ظهور حجّت خداست، ای کاش میدانستیم در دعا برای ظهورت چه اسراری نهفته است و چه برکات و آثاری بر آن مترتب است؟ اگر پیامت را جدی گرفته بودیم، اگر از این غفلتی که ریشه در دوازده قرن دوران غیبت دارد فاصله می گرفتیم، اگر همه با هم یک دل و یکپارچه از درگاه حضرت حق، ظهور نورانی ات را خواستار می شدیم، اگر آماده ی پذیرش و تحمل شما و اطاعت از اوامرت می شدیم، آیا تا بحال ظهورت صورت نپذیرفته بود؟ [کتاب آشتی با امام زمان، ص۹]
سربازان امام زمان
✏️📘✏️📕✏️ #متن_شرح_زیارت_جامعه_کبیره ⬅️قسمت چهل و سوم 🗣جابر بن عبدالله انصاری از پیغمبر (ص) سوال
✏️📘✏️📕✏️ ⬅️قسمت چهل و چهارم 🔆«وَ جَعَلَ صَلاَتَنَا (صَلَوَاتِنَا) عَلَیْکُمْ وَ مَا خَصَّنَا بِهِ مِنْ وِلاَیَتِکُمْ..» 👌می گوید خداوند نعمت فرستادن و ولایت را اختصاص به ما داده.. و این دو نعمت صلوات بر اهل بیت پیغمبر و چهار چیز👇را سبب می‌شود: 1⃣-«طیِباً لِخَلْقِنَا» سبب پاکی طینت ما می‌شود. 2⃣-«طَهَارَة لِأَنْفُسِنَا» طهارت ارواح ما، یعنی هم پاکی جسمی هم معنوی. 3⃣-«تَزْکِیَة لَنَا» اخلاق ما را پاکسازی می‌کند. 4⃣-«وَ کَفَّارَة لِذُنُوبِنَا» گناهان ما را پاک می‌کند. 🔸پس چهار نوع به برکت صلوات و ولایت اهل بیت✨ از بین می‌روند. 🔆«طیِباً لِخَلْقِنَا ..» 👈اگر بخواهیم و طینت خودمان را از تلخی ها و ناگواری ها کنیم، چه کار می کنیم⁉️ درختی که خوب میوه نمی دهد به درختی که میوه می دهد می زنند میوه‌اش خوب می شود🍎🍇، البته به شرطی که خوب پیوند بخورد. پس ما انسانها درخت بد میوه ای هستیم طینت ما خوب نیست خودمان را به درخت خوش میوه به نام پیوند می زنیم. ⚠️پس یک صلوات ما و ولایت ما بر اهل بیت این است که سرشت ما پاک می‌شود.⚠️ 🔆«طَهَارَة لِأَنْفُسِنَا ..» 👥ما افکار زشت و خواطر ناپسند زیادی داریم. آدم ممکن است بد عمل نباشد ولی در عین حال زشت و خواطر ناپسندی ممکن است از ذهنش خطور بکند و به خودش مشغول کند.❌ 👀 دیدید در طول روز بارها به چیزهای بیخود فکر می کنیم، دیدید در طول روز به مختلف فکر💭 می کنیم، می‌گوید صلوات بر پیغمبر و ولایت بر اهل بیت این تفکرات تو‌ را پاک می کند. ‌ ☝️فکر گناه در فضای اثر می گذارد، درست است عمل و اثر خود گناه را ندارد ولی.. مثلا دود و آتش، قطعا آتش گیاه را می سوزاند🔥 و می کند اما در اتاق اگر آتش نباشد و فقط دود باشد باز هم اثر خودش را می گذارد، اتاق را سیاه می کند و جلوی رشد 🥀طبیعی گل را می‌گیرد. 🔰فکر گناه هم همین طور است، درست است فکر گناه، گناه نیست اما جلوی رشد من و تو را می گیرد، می گوید صلوات بر پیغمبر (ص)✨ و ولایت بر اهل بیت فکرت را خوب می کند. 🔆«تَزْکِیَة لَنَا ..» ⬅️می گوید صلوات بر پیغمبر (ص) و ولایت بر اهل بیت بد ما را که خوب می کند، اخلاق بد ما را هم خوب می‌کند. 🚫اخلاق بد❌ ظلمت عمیق تری است نسبت به افکار بد، اما ولایت اهل بیت و خوردن🌟 با شجره طیبه این ظلمت را از صفحه دلت پاک می کند. 🔆«وَ کَفَّارَة لِذُنُوبِنَا ..» 🔹وقتی به اهل بیت پیوند بخوری فایده دیگرش این است که کفاره گناهانت هم می شود. چه بسیار که بر اثر اعمال زشت😔 و گناهان در مخزن جان ما انباشته شده، اما خدا به برکت صلوات بر اهل بیت و ولایتشان می گوید این اقرار به ولایت را گناهانت قرار می دهم. از این بالاتر چه می خواهید⁉️ البته ولایت عملی. نه اینکه بگویی من علی (ع) دارم چه غم دارم، شیعه ام تمام شد! نه، ولایت را عملی انجام بدهید، عملا اهل بیت باشید.
سربازان امام زمان
┌˚❀‌ֶָ─ֶָ─ֶָ──◌─ - ─ֶָ─ֶָ──◌─❀‌ֶָ˚ #ܩࡄܢߺ࡙ܝ‌ܢߺ࡙ߊ‌ܝ‌ࡊ قسمت⓺ꈼ آیه 30 سوره ملک : 👈🏻 قلْ أَرَأَیتُمْ
┌˚❀‌ֶָ─ֶָ─ֶָ──◌─ - ─ֶָ─ֶָ──◌─❀‌ֶָ˚┐ #ܩࡄܢߺ࡙ܝ‌ܢߺ࡙ߊ‌ܝ‌ࡊ قسمت ⓻ꈼ آیه 55 سوره نور : 🔶 در این آیه شریفه یکی از وعده های الهی ذکر شده است ؛ 🔶 در این آیه شریفه ، سخن از وعده تخلف ناپذیری است که دوران طلایی حاکمیت دین اسلام را بشارت می دهد ؛ دورانی آرمانی که زمین از لوث کفر و نفاق و شرک پاک میشود و جامعه ای فضیلت مدار و امن شکل میگیرد ؛ جامعه طیب و طاهری که دنیا تا به آن زمان مثل آن را به خود ندیده است . 🔷 امام صادق درباره این آیه میفرماید : 👈🏻 نزَلَتْ فِي اَلْقَائِمِ وَ أَصْحَابِهِ ؛ 👈🏻 این آیه درباره حضرت قائم و یاران او نازل شده است . ( الغیبة للنعمانی ، ج 1 ، ص 240 ) 🔹ادامه دارد.... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   #ߊ‌ࡋࡋܣܩَّ‌ࡃܟ᳝ߺࡋ‌ࡋ၄‌ࡋܢߺ࡙ࡏ‌ߊ‌ࡋܦ߭ܝ‌ܟ᳝ߺ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آثار اعتقاد به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) 🎙حجت الاسلام 📎 عجل الله تعالی فرجه الشریف 📎
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 مجموعه گفتگومحور 📹 همه ما دوست داریم جایگاه و شخصیت داشته باشیم. ولی مهمترین مقام و جایگاه دنیایی چیست؟