فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیز تر از جانم شهید سید احمد پلارک
🔸 این مردک را میخواستند به صداوسیما برگردانند.
🔹 مدیر بیشرف برای بچههای دبستانی موزیک پخش کرده تا با گل کشیدن و تکیلا خوردن(نجاست خواری) و چرخیدن با سه نفر به عنوان زاپاس برقصند و این بیشعور درآمده که هیچ نسبتی با «گفتمان نسل نو» ندارید!
🔸 شما بروید «گفتمان نسل نو» را به دختران خودتان آموزش بدهید. درباره جامعه و مدرسه و... غلط زیادی نکنید.
🌸🌿🌸
امام مهربانم . . .
بِنَفْسي أنْتَ مِنْ تِلادِ نِعَمٍ لا تُضاهی
ای نعمت خاصّ خدا سلام ؛
به قَلبَت سلام ؛
به چَشمَت سلام ؛
به رنج و به بغض و به صبرت سلام
اللّهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرج
#سلام_امام_مهربانم
شب بخیر 🌸
🌸🌿🌸
#فرزندپروری
هدف از بچهدار شدن
وقتی بانهایت توان سر کودک خود داد میزنیم با جملات وکلمات نامناسب به او توهین میکنیم ویا به او آسیب جسمی میرسانیم، در حال تربیت او نیستیم،بلکه خشم خود را تخلیه میکنیم.
از خودمان بپرسیم آیا هدف ما از بچه دارشدن، آوردن موجودی به این دنیا بود تا تمام خشمهای فروخوردهیمان را بر سر او تخلیه کنیم؟
بپرسیم از خود که آیا برای ما لذت بخش است فردی مارا به منزلش دعوت کند ومدام ما را مورد بیاحترامی تحقیر توهین وخشم خود قرار دهد؟
این همان کاریست که بیشتر مابا کودکمان انجام میدهیم
به مدیریت خشم خود بیشتر توجه کنیم