eitaa logo
یاشیل وطن _ تبریز ، مرند ، ارس و ....
18.9هزار دنبال‌کننده
79.5هزار عکس
13هزار ویدیو
67 فایل
پایگاه خبری یاشیل وطن 👈اخبار مهم آذربایجان شرقی (تبریز، مرند، جلفا، شبستر و .....)، کشور و جهان 👈 مطالب اجتماعی و آموزشی و دینی 🥷 http://eitaa.com/Yashil_admin ادمین 🍃لینک عمومی eitaa.com/joinchat/3389718528C2b27eabdaf سایت www.yashilvatan.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰حماس جمعه را روز خشم اعلام کرد 🔹جنبش حماس در بیانیه‌ای امروز جمعه را روز «خشم گسترده» در محکومیت ترور شهید اسماعیل هنیه و نسل‌کشی مردم غزه اعلام کرد. ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰بی توجهی به سرماخوردگی و عفونت گلو در کودکی باعث روماتیسم قلبی میشود 🔹 گلودردهای به ظاهر ساده را جدی بگیرید، چون در صورت عدم درمان آنتی بیوتیکی مناسب میتوانند به روماتیسم قلبی منجر شوند! ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰خوردن این سه غذا در وعده صبحانه سم خطرناک است !❌ ▫️کورن فلکس ▫️شیرینی و کیک‌ها ▫️سوسیس و کالباس ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰۳۰ ثانیه از صدای طبیعت را بشنوید.الهی شکرت ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰کاخ سفید: باید حرف ایران درباره انتقام از اسرائیل را جدی بگیریم 🔹 سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از توانایی و اراده حمله به اسرائیل برخوردار است. ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰افزایش نرخ جرایم رانندگی منجر به کاهش تخلفات رانندگی شد رییس پلیس راهور فراجا: 🔹در پی جو روانی ایجاد شده در سه ماهه اول سال جاری پیرامون افزایش نرخ جرایم، کاهش ۷.۶ معادل ۳۸۸ نفر کاهش جان باختگان را داشتیم. 🔹همچنین با اجرای افزایش نرخ جرایم رانندگی از میزان تصادفات و تخلفات رانندگی کاسته شده است. ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰اینستاگرام در ترکیه فیلتر شد 🔹بر اساس اطلاعات موجود در وب‌سایت سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه، از صبح امروز جمعه دوم آگوست، دسترسی به اینستاگرام مسدود شده است. 🔹در پی این تصمیم، کاربران در ترکیه قادر به دسترسی به اینستاگرام نیستند. 🔹در وب‌سایت سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، اطلاعاتی درباره مدت زمان این مسدودیت ارائه نشده است. ╲\╭┓ ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🌐 آگهی 💜 دنیای فانتزی لوازم التحریر مهستان 💜 💥فروش لوازم تحریر مدارس با تخفیف ویژه به مدت 10 روز 😍 💥 با قیمت های باورنکردنی 😍😍😍 📒دفتر 100 برگ  👈 ۴۵ هزار ✏️مداد 👈 ۵ هزار 🖌خودکار 👈 ۵ هزار 📝تخته شاسی👈 فقط ۳۵ هزار 🖊مداد فشاری👈 شروع قیمت از ۲۵ هزار 🔸مداد تراش 👈 ۵ هزار 🔸پاکن 👈 ۵ هزار 🔷 کلیه اجناس با کیفیت بالا و قیمت پایین 😍 💌 قیمت های دنیای لوازم التحریر فانتزی را از پیج انیستا و کانال تلگرامی ما مقایسه کنید 🟪 پیج اینستا 👇👇👇 instagram.com/mahestanthingsshop 🟦 پیج تلگرام https://t.me/mahestan_things 📞 شماره تماس : ۰۹۱۴۶۱۲۱۳۳۸ ۰۹۱۴۷۷۸۳۶۵۰ 📌آدرس👇👇👇 شهر یامچی، محله بازار ، روبروی مخابرات 🌼🔰🌼
🔰حذف ارز ترجیحی فعلا امکان‌پذیر نیست «مرتضی افقه» کارشناس اقتصادی: 🔹بنده هم مانند بسیاری از کارشناسان معتقدم که ارز ترجیحی نباشد اما در شرایط فعلی به نظر می‌رسد که حذف این ارز عملاً امکان‌پذیر نیست. 🔹ارز تک نرخی در شرایط کنونی امکانپذیر نیست و این مهم منوط به رونق اقتصادی و عدم تحریم و برقراری روابط مالی با دنیا است. 🔹دولت زمانی می‌تواند ارز را تک نرخی کند که ارز نفتی و غیرنفتی به اندازه کافی وارد کشور شود و بانک مرکزی هم بتواند سیاست گذاری کند. ╲\╭┓ 🌺🍃 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰چند توصیه‌ تغذیه‌ای برای سلامت قلب زنان خانم‌ها با رعایت نکات زیر می‌توانند سلامت قلب خود را تأمین کنند: 🔹افزایش مصرف میوه‌ها و سبزیجات 🔹مصرف غلات کامل 🔹استفاده از چربی‌های سالم 🔹گنجاندن اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی 🔹جایگزینی لبنیات کم‌چرب به‌جای انواع پرچرب آن 🔹مصرف پروتئین بدون چربی ╲\╭┓ ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🔰رسانه‌های عبری پاسخ متفاوتی از ایران را پیش‌بینی می‌کنند 🔹رسانه‌های عبری پیش بینی می‌کنند که پاسخ ایران به جنایت ترور رئیس دفتر سیاسی حماس ظرف چند روز انجام شود و با پاسخ بعد از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی آن در دمشق در ماه آوریل، متفاوت باشد. ╲\╭┓ ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
یاشیل وطن _ تبریز ، مرند ، ارس و ....
🔰دلایل دشمنی اسرائیل با ایران و مقاومت انقلاب اسلامی در مقابل آن (۱) 👈بخوانید ؛ ندانسته اظهار نظر ن
🔰دلایل دشمنی اسرائیل با ایران و مقاومت انقلاب اسلامی در مقابل آن (۲) 👈بخوانید ؛ ندانسته اظهار نظر نکنیم ✏️نهضت و نظامی که آزادی‌خواه و به دنبال مناسب برای حکومت صالحان است نخواهد توانست با نظامی افراطی و ضدانسانی یا نژادپرست صهیونیسم مخالفت نداشته باشد و یا با آن ارتباط داشته باشد و هماره یکی از اهداف خود را این نظام خودکامه خواهد دانست. در کنار تضادهای ایدئولوژیک ، باید به تهدیدات مکرری که هماره از گذشته تا کنون از سوی این رژیم غاصب نسبت به منافع ملی و امنیت کشورمان وجود داشته و دارد ، توجه نمود ؛ که نمونه آشکار آن را در نفوذ گسترده صهیونیسم و تشکلهای وابسته به آن را می توان در ابعاد مختلف رژیم پهلوی و تلاش برای وابسته و تضعیف کشور اسلامیمان ، مشاهده نمود و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان شاهد تهدیدات آشکار و نهان آن در ضربه زدن به امنیت ، استقلال و خودکفائی کشور تا وطن پرست ایرانی بصورت علنی در عرصه های مختلف می باشیم . بخشی از سؤال به این مطلب ارتباط داشت که مخالفت ایران با نظام جعلی اسرائیل چه تأثیری در معادلات سیاسی دارد. این بخش ممکن است دو مفهوم داشته باشد، اول این‌که این امر چه مسائلی را در سر راه جمهوری اسلامی ایران قرار می‌دهد و چه وجه مثبت یا منفی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد، و دیگر این‌که این امر چه تأثیری بر نظام جعلی اسرائیل دارد. برای بخش اول می‌توان گفت؛ مخالفت ایران با اسرائیل هماره این نظام را خاطر نشان خواهد کرد و خطر این تفکر را برای جهان اسلام خاطر نشان خواهد کرد. دیگر این‌که ایران را به عنوان پرچم‌دار و آزادی‌خواهان جهان اسلام، یا به تعبیری ملجاء و پناه مظلومان خواهد بود. اگرچه ممکن است این امر را نیز برای نظام اسلامی ایجاد کند آسیب‌هایی که ممکن است در هر مخالفت با ظلم، ایجاد شود. به عنوان نمونه می‌توان به که برخی کشورهای تحت سلطه فکری، اقتصادی و سیاسی صهیونیست‌ها،‌ علیه ایران اعمال می‌کنند یا حتی سازمان‌هایی که به این امر می‌پردازند. که اگر نگوییم در برخی موارد موجب پیشرفت جامعه ایران شده حداقل در مسیر استقلال ایران در ابعاد مختلف سهم قابل توجهی داشته است. ادامه دارد...‌‌ @yashilvatan_ir 🌺 یاشیل وطن