فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔#زنگ_خطر❌
🎥💢یعقوب هرتزوگ در بازار تهران
چشمتان روشن
🔴اما هرتزوگ کیست؟
هرتزوگ در سن ۱۲ سالگی از ایالات متحده به فلسطین اشغالی رفت و در دبیرستان یشیوا در کریات اربع و سپس در دبیرستان یشیوا در هار براخا تحصیل کرد.
حاخام یعقوب یسرائیل هرتزوگ (۴۴ساله)، متاهل و پدر هفت فرزند، ساکن محله رامات شلومو در اورشلیم (قدس) است، در موسسات مذهبی صهیونیستی بزرگ شد و برخی از فرزندانش هنوز در این مکان ها تحصیل می کنند
او ۲۵ سال است که به عنوان بخشی از تجارت خصوصی خود در زمینه صادرات بذر تراریخته! از اسرائیل، از جمله دانه های گوجه فرنگی و فلفل و... با سعودی ها در تماس بوده است
اومی گوید من شرکتی دارم که بذر را از اسرائیل به سراسر جهان از جمله جهان عرب صادر می کند.
هرتزوگ علاوه بر شرکت اسرائیلی shneorseed در شرکت اسرائیلی kamor tire holding هم به عنوان مدیرپروژه فعال بوده و در زمینه لاستیک ماشین فعالیت میکرده است
حاخام هرتزوگ خوشبین است و معتقد است که وضعیت را در سعودی به سوی بهبود ادامه خواهد داد.
از نظر او، هدف از مأموریت او تأثیرگذاری بر ملل جهان و ترویج فرمان های هفت گانه فرزندان نوح، نزدیک کردن آنها به ارزش های جهانی است.
#نفوذ
#حفرهی_امنیتی
@yassefidd
🔴نقطه مقابل
✅رهبر معظم انقلاب: سفارش من به جوانهای عزیزمان این است که امروز ببینند دشمن در چه خطّی حرکت میکند، دشمن چه چیزی را هدف گرفته، نقطه مقابل آن را عمل کنند و حرکت کنند.
💯💯دشمن این دو راه را در پیش گرفته: دشمنیِ اقتصادی، دشمنیِ رسانهای
🔮کانال مرجع گفتمان
#ایران_قوی
@yassefidd
✍ #فاصله_گرفتن
🌻از كسانى كه دوستشان داريم بى فايده است، چرا كه زمان به ما نشان خواهد داد
هيچ جانشينى براى آن ها وجود نخواهد داشت.
🍃🍂🍃
#گوته
💟 @yassefidd
بسم الله
بیست و هفتمین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
🎙سخنران: استاد گرامی
جناب آقای دکتر محسن محمدی الموتی
استادیار روابط بین الملل
دانشکده شهید محلاتی قم
🖋موضوع جلسه:
رژیم حقوقی دریای خزر
و پاسخ به شبهات پیرامون آن
🕣تاریخ: چهارشنبه چهارم اسفند
ساعت ۲۰:۳۰
🔶جلسه در کانال تحلیل صوتی روبیکا:
https://rubika.ir/tahlil_samen
♦️معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان♦️
@yassefidd
💢 *در مقابل شبهات و تخریبها سکوت نکنیم*
✍️ سید رضوی
🔻 با شدت گرفتن فشار اقتصادی به زندگی مردم و افزایش قیمتهای سرسامآور، به ظاهر پر هزینهترین موضع، دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است. این حالت روانی ترس از هزینه دادن و احیانا فحش و ناسزا شنیدن، سبب شده تا تقریبا هیچ کسی جرئت نکند سرش را از پشت خاکریز بالا بیاورد و از انقلاب خمینی دفاع بکند.
🔻 این عدم جرئت هرچه طولانیتر میشود و از فردی به فرد دیگر منتقل میشود، ایجاد یک سکوت وهمناک میکند.
همه با خودشان میگویند: ما در اقلیتیم و اگر حرفی بزنیم، افکار عمومی با ما برخورد سختی خواهد کرد.
در نتیجه این دسته افرادی که مدافع یک نگرش هستند، همه دست به دست هم میدهند و سکوت را عمیقتر میکنند و به آتش توهّم اقلیت میدمند. هرچه زنجیره سکوت ادامه دارتر، سکوت وهمناکتر ...
🔻 حال در این فضای ساکت وهمانگیز، فقط یکصدا به گوش میرسد، صدای ضد انقلاب با تمام توان، با تمام ابزارهای رسانهای و تبلیغی!
🔻 او شروع میکند حقائق را وارونه جلوه دادن. حقائق را پوشاندن. باطل را به جای حق نشاندن و کافیست یک نادانی آتو به دستشان بدهد تا آنها با تمام توان وارد میدان شوند و سایتها و شبکههای اجتماعی و روزنامههایشان پُر بشود.
نمونه میخواهید؟ مثل همین ماجرای اخیر اهواز و آن فاجعه ...
🔻 خانم الیزابت نوپل نیومن به این حالت میگوید: « مارپیچ سکوت» یعنی چی؟
یعنی در خصوص یک موضوع مناقشهانگیز، مردم درباره افکار عمومی حدسهایی میزنند. آنها سعی میکنند دریابند که در اکثریت قرار دارند یا در اقلیت و سپس میکوشند که تعیین کنند که آیا تغییر افکار عمومی در جهت موافقت با آنهاست یا خیر.
🔻 حالا اگر آنها احساس کنند که در اقلیت هستند یا افکار عمومی در جهت مخالفت با آنهاست، ترجیح میدهند که سکوت اختیار کنند. هر چقدر این دسته بیشتر سکوت کنند، جریان افکار عمومی نیز گمان میکند که حرف جدید دیگری وجود ندارد، لذا مارپیچ سکوت تشدید میشود.
🔻 نظریه مارپیچ سکوت این را میگوید که: مردم به شدت از انزوا میترسند. بیشتر مردم از ترس انزوا، بر ضد قضاوتها و ارزیابیهای خودعمل میکنند.
🔻 اما چند نکته ی مهم در خصوص مارپیچ سکوت و رسانههای جمعی:
1⃣ اگر مردم احساس کنند دارای عقاید مشترک با دیگران هستند، دربارهی آن با یکدیگر صحبت میکنند؛ اما اگر احساس کنند فقط خودشان صاحب عقیدهی خاصی هستند، آن عقیده را آشکارا ابراز نمیکنند.
2⃣ افراد ممکن است، از رسانههای جمعی به عنوان منبع انتقال عقائد استفاده کنند، اگر اعتقاد خاص آنها در رسانه مطرح نشده باشد، آنها نتیجه میگیرند که آن عقیده مورد پذیرش عمومی نیست.
3⃣ بسیاری از افراد که عقیدهی خاصی دارند به سبب ترس از انزوا آنرا بیان نمیکنند، لذا هرچه بیشتر افراد ساکت بمانند، دیگران احساس میکنند که عقیده مخالف وجود ندارد، بنابراین مارپیچ سکوت در جامعه شکل میگیرد.
4⃣ اما نکتهی مهم این است که در این فرآیند مردم بیشتر به آنچه دیگران به صورت عمومی بیان میکنند، اتّکا و اعتماد میکنند تا به آنچه واقعا فکر میکنند.
در این بین ماها شعار میدهیم که شیعیان تنوری هستیم! دروغ میگوئیم؛ ما شیعیانِ فقط احساسی هستیم!
شیعیانی که ضرری برای استکبار ندارند! ما خیلی گوگولی هستیم! مرد جنگ نیستیم.
هر شب، استوری احساسیمان ترک نمیشود. اما دریغ از یک کلمه حرف حق! یک کلمه دفاع از عقبهی پرافتخار انقلاب خمینی.
هیچ کس جرئت نمیکند از جایش تکان بخورد و این سکوت تو در تو را بشکند!
🔻 در جهاد تبیین اولین قدم، شکستن این سکوت است. دست به دست هم بدهیم و مثل یک شبکه منظم، با صراحت، شجاعت و منطقی از آرزوی_انبیا دفاع کنیم.
آیا یک مَرد نیست که سر از پشت خاکریز بیرون آورد و با یک الله اکبر خط را بشکند؟!
جنگ را نمیبینید؟! خمینی در جماران تنهاست! همت کجاست؟!
هل من ناصر خامنهای بلند است. کجاست سلیمانی که در این جنگ ترکیبی، فرماندهی کند و لشکر حزب الله را امامت؟!
🔻 فرمان جهاد رسیده. جهاد تبیین! سرت را از پشت آن ترس لعنتی، بیرون بیاور و از شرفت بگو. از معجزه امام خمینی دفاع کن!
ولایت مداری به حرف نیست! مرد عمل کجاست؟!
حرف بزن!
چهره به چهره! استوری به استوری!
فرد به فرد ! گروه به گروه!
لات کوچه خلوت نباش ! در این جنگ ترکیبی، شمشیر بکش! اقدام کن!
@yassefidd
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥♨️ توضیح مزایای #طرح_حمایت از کاربران فضای مجازی در پنج دقیقه
🔹استاد #مومن_نسب
چرا در مورد این طرح به ما دروغ میگویند⁉️
❌ منافع چه کسانی با این طرح به خطر میافتد
@yassefidd
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
فرمانده اعلان جنگ داده!
▪️ارمغان جنگ روانی دشمن:
❌ مردمی که در اوج اقتدار هستند، احساس ضعف میکنند
❌ انقلابیهایی که خستگی، خوف، و یاس پیدا میکنند
▫️راهکار خنثی سازی آثار جنگ روانی دشمن:
✅ زنجیره تواصی
✅ جهاد تبیین
@yassefidd
خوشبختی وقتی بوجود میاد که چیزی که بهش فکر میکنی و چیزی که میگی و کاری که میکنی با هم هماهنگ باشن.
💟 @yassefidd
⁉️در اوکراین چه خبر است؟!
🔻پس از دستور حمله نظامی روسیه به اوکراین،خبرگزاری ریانوستی روسیه به نقل از وزارت دفاع این کشور: روسیه زیرساخت های نظامی، دفاع هوایی و نیروهای هوایی اوکراین را با سلاح های بسیار دقیق هدف قرار می دهد اما به شهرهای این کشور حمله نمی کند.
🔻 وزارت کشور اوکراین گزارش داد: مطمئنا صدها نظامی تاکنون در اثر حملات موشکی روسیه جان خود را از دست دادهاند.
🔻جداییطلبان اوکراین که مورد حمایت روسیه هستند هم اعلام کردند که؛ کنترل شهرک مولیوی و هورودیشا در منطقه لوگانسک را به دست گرفته ایم.
🔻منابع محلی در اوکراین از اصابت موشک های بالستیک به شهرهای کیف پایتخت اوکراین، بوریسپیل، اودسا، خارکف، بردیانسک، کراماتورسک و نقاط دیگر در شرق اوکراین خبر دادند.
🔻نماینده دائم اوکراین در سازمان ملل از شورای امنیت خواست تا فوراً یک جلسه اضطراری جدید برای بحث در مورد اقدامات لازم برای "توقف جنگ" تشکیل دهد.
🔻دبیرکل سازمان ملل متحد از مسکو خواست تا سربازان خود را بازگرداند و اجازه ندهد بدترین جنگ در اروپا از ابتدای قرن جاری تاکنون رخ دهد.
🔻 سخنگوی کاخ سفید هم اعلام کرد: دولت آمریکا تحت هیچ سناریویی قصد اعزام نیروهای آمریکایی به اوکراین برای جنگ با روسیه را ندارد
🔻وزیر خارجه اوکراین هم اعلام کرد؛
روسیه جنگی تمام عیار علیه اوکراین به راه انداخته است. شهرهای آرام اوکراین زیر حمله هستند. این یک جنگ تجاوزکارانه است. اوکراین از خود دفاع کرده و پیروز خواهد شد. جهان میتواند و باید جلوی پوتین را بگیرد. اکنون زمان عمل است
🔻دبیر کل ناتو: حمله روسیه به اوکراین را که جان تعداد بیشماری از غیرنظامیان را به خطر می اندازد به شدت محکوم می کنم. ما در این زمان وحشتناک در کنار مردم اوکراین می ایستیم، ناتو تمام تلاش خود را برای محافظت و دفاع از همه متحدان انجام خواهد داد.
🔺نکات راهبردی:
۱.تهدید های آمریکا و کشورهای غربی نتوانست روسیه را از اقدام راهبردی خود منصرف کند.
۲. کنترل روسیه بر اوضاع نشان داده که توانسته است که قبل از شروع جنگ و در همین آغاز عملیات طرف های مقابل را منفعل کند و از هر گونه اقدام نظامی و تدافعی آنها جلوگیری بعمل آورد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@yassefidd
⁉️اوکراین چه بود و چه شد؟!(۳)
🔰در دوران جنگ سرد و وجود اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین(یکی از جمهوری های شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1370، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
❌انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل 130 موشک بالستیک قاره پیما با برد بین 5 تا 10 هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای 10 کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
❌اما در سال 1373، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند . اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
❌در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تا کنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به برخورد نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
❌"یوری کاستنکو" سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب " اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: " همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
❌آنچه در اوکراین رخ می دهد، انسان را به یاد آنچه در عراق اتفاق افتاد، می اندازد. عراق که زمانی قدرتمندترين کشور عربی بود، تبدیل به کشوری حاشیه ای شده که حتی کارگاهی برای ساخت سلاح سبک هم ندارد و قادر به دفاع از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود نیست.
✅این سرنوشت کشورهایی است که به حمایت و پشتیبانی و وعده های آمریکا و جهان غرب اعتماد می کنند.
✍ دکتر امیرحمزه مهرابی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@yassefidd