🔴این چهارمین جنگ بزرگ علیه حجاب است
🔻اولین جنگ را رضاشاه با دیکتاتوری علیه حجاب شروع کرد که با زور به دنبال حذف حجاب بود اما عاقبت خود تبعید و متواری شد.
🔻دومین جنگ را محمدرضا پهلوی و فرح به صورت مهندسی فرهنگی و براندازی نرم برعلیه حجاب زنان ایران انجام دادند که انقلات اسلامی به پیروزی رسید و خودشان از کشور تبعید شدند
🔻جنگسوم همان تحمیل بیحجابی به انقلاب اسلامی توسط تودهایها و بقایای پهلوی بود که این هم به تدبیر امام به نتیجه نرسید و قانون حجاب در کشور اجرا شد
🔻و زن زندگی آزادی آخرین جنگ بزرگ علیه حجاب در ایران است که با فرزانگی رهبر انقلاب و مطالبهگری و صحنه گردانی مردم انقلابی با دستاوردهای بزرگ مردم ایران شکست بزرگی خواهد خورد .
البته لازم به ذکر است از زمان پیدایش بهائیت مبارزه با حجاب در خفا و آشکار به عنوان پروژه دائمی این جریان دین ستیز قرار دارد.
منبع :کافه تاریخ
✍عالیه سادات
📣 مهم و فوری : 🇮🇷
پویش تغییر پروفایل
با عنوان #قهرمان_من
✅ اطلاع رسانی گسترده🌹
سر خط رسانه ای در موضوع لغو بازی سپاهان -الاتحاد
🔰 اسامی غائبان تیم الاتحاد در بازی با سپاهان :
کریم بنزما: مهاجم اصلی!
عبدالرزاق حمدلله: 5 بازی 5 گل!
احمد شراحیلی: کاپیتان و مدافع اصلی!
بعلاوه احمدحجازی و عبدالله الجدانی!
و فابینیو
⭕️ اینها مصدومان و محرومان الاتحاد مقابل تیم سپاهان بودند که همگی از جمله بازیکانان اصلی تیم به حساب میان!
⭕️ الاتحاد ترس و هراس جدی از بازی با سپاهان را داشت.
✅ نماینده امنیتی AFC روز قبل باشگاه را با همین شکل و شمایل تایید کرده بود.
✅ الاتحاد دیروز با همین وضعیت در ورزشگاه با همین شکل و شمایل تمرین کرده بود.
✅ فضای ایجاد شده در ورزشگاه با هیاهو و تشویق های هواداران تیم سپاهان ترس عجیبی در دل بازیکنان الاتحاد ایجاد کرده بود.
⭕️ عدم حضور تیم الاتحاد در زمین بازی در برابر طوفان زرد آسیا بنا به دلایلی مانند عدم توان رویارویی با سپاهان و ترس از بازی با این تیم کاملا مشهود است.
‼️ نکته قابل تامل این است که بازیکنان تیم الاتحاد از ورزشگاه مستقیم به فرودگاه رفتند!
یعنی اینکه قبل از بازی، وسایل خود را از هتل تخلیه کرده و اتاق های هتل را تحویل داده اند. به عبارت ساده تر ترس از بازی و عدم حضور در زمین کاملا از پیش طراحی شده بوده است...
🔘 همه این موارد حاکی از خباثت تیم الاتحاد و عدم حضور در این بازی است
📣 مطالبه منطقی و قانونی هواداران و لیدرهای تیم قدرتمند سپاهان از AFC، اعلام نتیجه بازی به نفع تیم سپاهان است.
63.Munafiqoon.08.mp3
3.33M
🌹🍃🌸🍃...
تفسیر سوره منافقون ۶ ...
#استاد_قرائتی
Part11_کیمیاگر.mp3
6.09M
#کیمیاگر ۱۱
روایتی تاریخی که در دوران امام موسی کاظم اتفاق افتاده
اثبات حقانیت امیرالمؤمنین علی علیه السلام در دربار هارون الرشید توسط دختری جوان و مناظره اش با علمای مطرح آن دوران
انتشاردهنده این صوت با ارزش باشید .
پایان
🔴رئیس دفتر رهبری:حقاً و انصافاً در این دوران ما رئیس جمهوری پر تلاش مثل #دکتر_رئیسی سراغ نداریم.
♦️سفر رئیس جمهور به سازمان ملل، #بسیار_موفق_بود؛
♦️رئیس جمهور پشت میز نشین نیست و این کشور به #چنین_فردی احتیاج دارد.
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت امیرعبداللهیان از حملۀ ایران به عینالاسد
🔹آمریکا همزمان با تهدید، پیغام میداد که بیایید در خصوص نحوۀ انتقام ایران توافق کنیم.
🔹آنها حتی پیشنهاد دادند که در خصوص پایگاهی که ایران به آن حمله کند مذاکره کنیم.
🔹بعد گفتند آمادگی دارند نحوۀ انتقام ایران را خودشان تعریف کنند و بعد از حملۀ ایران هم سکوت کنند.
🔹چند دقیقه بعد از حمله به عینالاسد پیامی از دولت ترامپ گرفتیم که محتوایش این بود: دیگر نزنید، تمام کنید.
زن زندگی آزادی
🔰 قسمت پنجم #ژاپن
🖋 قدرتهای استعماری دنیا در طول تاریخ، بارها از بهانه #نجات_زنان برای توجیه #اشغال کشورهای دیگر استفاده کردند. یکی از این کشورها #ژاپن است که آمریکایی ها برای تداوم اشغال ژاپن، از بهانه نجات زنان استفاده کردند.
🖋 آمریکاییها، پس از جنگ جهانی دوم، ژاپن را اشغال کردند و یکی از دلایلی که در افکار عمومی آمریکا و دیگر کشورهای دنیا، مطرح کردند این بود که ما باید زنان ژاپنی را نجات دهیم.
به اعتقاد آمریکاییها زنان ژاپنی برای قرنها قربانی سنت فئودالی، #عقبماندگی و فقدان #تمدن_آمریکاییها در نظر گرفته میشدند، و اکنون! بایست از توسط مردان آمریکایی و سفید پوست #آزاد شوند.
🖋 آمریکاییها از قالبهای مختلف هنری از جمله #رمان، #فیلم_سینمایی و ... استفاده کردند مانند #رمان و #فیلمسینمایی سایونارا با بازی مارلون براندو از مطرحترین آثار هنری در این زمینه است.
🖋 این در حالی بود که زنان ژاپنی قبل از ورود آمریکاییها، #دستاوردهای مهمی به دست آورده بودند اما توسط آمریکاییها #سانسور شد و مطرح نشد مانند سازمان "ضدالکلی مسیحی زنان" یک سازمان ملی که در سال 1893 تاسیس شد و نقش اصلی را در جنبشهای #حق_رای و اتحادیه زنان قبل از جنگ بازی کرد. سازمان دیگر اتحادیه حق رای زنان بود که نقش مهمی در جنبش حق رای زنان قبل از جنگ ایفا کرد.
🖋 در ارتباط با حق رای، #فمنیستهای ژاپنی در دوران قبل اشغال حق رای را برای #شورای_شهر و ... گرفته بودند و عملاً چیزی نمانده بود که حق رای #پارلمان را هم دولت به ایشان بدهد. پس از اشغال ژاپن، اما ژنرال مکارتور دو روز بعد در یک فرمان 5 مادهای، که اولین آن دادن حق رای زنان بود و در آن خواستار رهایی زنان ژاپن از طریق حق رای شده بود این دستاورد را از جنبش حقوق زنان و دولت ژاپن #دزدید!
🖋 پس از ورود آمریکاییها به ژاپن، گزارشهای متعدد و بسیاری از #تجاوز_سربازان_آمریکایی به زنان ژاپنی گزارش شد. در 10 روز اول اشغال، 1336 تجاوز توسط سربازان آمریکایی تنها در استان کاناگاوا گزارش شده است. آمریکایی ها تنها مرتکبان چنین جنایاتی نبودند. یک روسپی سابق به یاد می آورد که به محض ورود سربازان استرالیایی به شهر کوره در اوایل سال 1946، زنان جوان را به داخل جیپهای خود کشانده، به کوه بردند و سپس به آنها تجاوز کردند. تقریبا هر شب صدای فریاد آنها را میشنیدم که کمک میخواستند، چنین رفتاری امری #عادی بود.
🖋 به عنوان مثال، در سال 1955، یک #دختر_6_ساله به نام ناگایاما یومیکو، در شهر ایشیکاوا، توسط یک سرباز مستقر در پایگاه کادنا ربوده شد، مورد تجاوز جنسی قرار گرفت و به قتل رسید.
یکی از مواردی که به طور گسترده منتشر شد، ربودن و تجاوز به یک دختر 12 ساله اوکیناوا در راه بازگشت از خرید به خانه توسط سه سرباز آمریکایی در سپتامبر 1995 بود. این حادثه باعث تظاهرات گسترده علیه ایالات متحده در اوکیناوا شد.
🖋 کار به جایی رسید که دو سال پس از اشغال ژاپن توسط آمریکا، بیماریهای جنسی #دو_برابر شد و به 400.000 مورد رسید. ژاپنیها برای اینکه تمام اقشار زنان آنها مورد تجاوز آمریکاییها قرار نگیرند، #انجمن_تفریح_و_سرگرمی ایجاد کردند تا با دادن مزایای بسیار زنان طبقات پایین جامعه را #قربانی کنند و آنها به مردان آمریکایی خدمات جنسی بدهند اما این کار هم موثر نبود و پس از 2سال #تعطیل شد.
🖋 اینگونه بود که آمریکا با استفاده از بهانه #نجات_زنان توانست افکار عمومی دنیا را جهت تداوم اشغال ژاپن اقناع کند و نه تنها دستاوردی برای زنان ژاپنی نداشتند، بلکه تجاوزهای گستردهای علیه زنان این کشور انجام دادند و هنوز که هنوز است زنان ژاپنی از #پیامدهای_اشغال آمریکاییها، رنج میبرند و تجمعهایی در اعتراض به این تجاوزها انجام میدهند...
📚 منتظر کتاب #ناگفته_های_صورتی باشید...
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء