4_5830097704054687396.mp3
1.55M
🔸ترتیل صفحه 255 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
قرآن ترجمه المیزان
سوره 13
سوره مبارکه الرعد
صفحه 255
وَيَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَسْتَ مُرْسَلًا ۚ قُلْ كَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدًا بَيْنِي وَبَيْنَكُمْ وَمَنْ عِنْدَهُ عِلْمُ الْكِتَابِ (43)
و آنان که کافر شدند ، مى گويند: <تو فرستاده نيستى>. بگو: <همانا کافى است که خداوند ميان من و شما گواه باشد و [نيز] کسى که دانش اين کتاب نزد اوست>. (43)
سوره 14
سوره مبارکه ابراهيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
الر ۚ كِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ إِلَيْكَ لِتُخْرِجَ النَّاسَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِ رَبِّهِمْ إِلَىٰ صِرَاطِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ (1)
ا،ل،ر. [اين] کتابى است که آن را به سوى تو نازل کرديم تا مردم را به اذن پروردگارشان، از تاريکى ها به سوى نور بيرون آورى; به سوى راه [خداى] عزّتمندِ ستوده. (1)
اللَّهِ الَّذِي لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ وَوَيْلٌ لِلْكَافِرِينَ مِنْ عَذَابٍ شَدِيدٍ (2)
خدايى که آنچه در آسمان ها و آنچه در زمين است، از آنِ او است، و واى بر کافران از عذابى سخت! (2)
الَّذِينَ يَسْتَحِبُّونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا عَلَى الْآخِرَةِ وَيَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا ۚ أُولَٰئِكَ فِي ضَلَالٍ بَعِيدٍ (3)
همانان که زندگى دنيا را بر آخرت برمى گزينند و [مردم را] از راه خدا بازمى دارند و براى آن کجى مى خواهند. اينان در گمراهيى به دور [از حق و حقيقت]اند. (3)
وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا بِلِسَانِ قَوْمِهِ لِيُبَيِّنَ لَهُمْ ۖ فَيُضِلُّ اللَّهُ مَنْ يَشَاءُ وَيَهْدِي مَنْ يَشَاءُ ۚ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ (4)
و هيچ رسولى را نفرستاديم مگر به زبان قومش، تا [بتواند پيامش را] براى آنان بيان کند. پس خدا هر که را بخواهد گمراه مى کند و هر که را بخواهد راه مى نماياند; و او است عزّتمندِ حکيم. (4)
وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَىٰ بِآيَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
و همانا موسى را با نشانه ها [و معجزه ها]يمان فرستاديم که: قوم خود را از تاريکى به سوى نور بيرون بياور و با [گزارش]ايام الله (روزهاى قهر و مهر خدا) متذکر [و هشيار]شان کن. بى ترديد در اين [روزهاى خدا]نشانه هايى است [بيدار کننده]براى هر شکيباى سپاسگزار. (5)
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۵۵🌷
بهترین قانون و برنامه و مجری:
در هر جامعه ای، برای رشد و سعادت انسان ها و ایجاد امنیّت و آرامش، قوانین و برنامه هایی تنظیم می شود. بی شک هر چه قانون گزار داناتر باشد، قانون او دقیق تر خواهد بود. البته روشن است که در هیچ جامعه ای، وجود قانون به تنهایی کافی نیست و برای عملی شدن آن باید افراد کارشناس و زبردستی که از قوانین اطلاع کافی دارند، آن ها را اجرا کنند و بر اجرای آن ها نیز به دقّت نظارت داشته باشند. خدای بزرگ برای رشد و تکامل بندگانش، بهترین و جامع ترین قانون را در قالب آخرین کتاب آسمانی نازل فرموده است. قرآن بدون شک کامل ترین برنامه ی زندگی بشر است که عمل به دستورهای آن، انسان را به قلّه ی سعادت و خوشبختی می رساند؛ ولی این قانون و برنامه ی کامل و بی همتا نیز مانند همه ی قوانین، به مجری شایسته نیاز دارد. به همین سبب، خداوند، بهترین بندگان خود را که با قرآن آشنایی کامل دارند، مسئول اجرای قانون زندگی انسان ها یعنی قرآن کریم قرار داده است. از این رو در این آیه می خوانیم:
«این کتابی است که بر تو نازل کرده ایم تا مردم را از تاریکی ها خارج کنی و به نور و روشنایی برسانی.»
آری، پیامبر گرامی اسلام، نخستین معلّم قرآن و مجری دستورهای آن است. آن حضرت نیز به دستور خدا، دوازده تن از بهترین بندگان او را رهبران بشریت معرّفی فرمود و بیان کرد که اجرای درست دستورهای قرآن، از عهده ی کسی جز آنان برنمی آید. در حدیث مشهور ثقلین که هم شیعیان هم و اهل سنّت نقل کرده اند، می خوانیم که پیامبر فرموده است:
«قرآن و اهلبیت هیچ گاه از هم جدا نمی شوند.»
بنابراین تا پایان دنیا که اجرای قانون قرآن لازم است، وجود مجری آگاه و معصوم برای آن نیز لازم است، و در دوران ما که مجری معصوم قرآن غایب است، لازم است برای فهم آیات قرآن که مقدمه ی اجرای دستور های آن است، به فقها و دانشمندان قرآن شناسی رجوع کنیم که با مکتب اهلبیت به خوبی آشنا هستند.
37.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ درس یازدهم : بزرگی روح ۴
در این درس به ریشه ی تمام مشکلات (کم ظرفیتی)، پرداخته می شود و از زوایای مختلف مورد بررسی قرار می گیرد.
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آيا صحت دارد که ابليس و شياطين يکي نيستند؟بلکه ابليس فرمانده بزرگ و اعظم است ، و شياطين سربازان و فرمانبرداران اون هستند؟
✍️پاسخ:
✅ابليس يکي از شياطين است ؛ لذا هر شيطاني ابليس نيست. ابليس نام خاصّ همان جنّي است که در داستان خلقت حضرت آدم (ع) بر او سجد نکرد و با وسوسههاى خود او را از بهشت بيرون نمود. ولى «شيطان» يک واژه عمومى است که به معناى موجود شرور و موذى و وسوسهگر مي باشد ؛ که ابليس فرد بارز آن است ؛ چون از او هر موجود مضرّي زيانبارتر مي باشد. پس شيطان افراد ديگرى غير از ابليس هم دارد .
طبق آيات و روايات ، ابليس داراى ذريه و اعوان و انصاري از جنّهاست که به همه ي آنها شيطان يا شياطين گفته مىشود. همچنين از افراد انسان نيز به کسانى که شرور و موذى باشند و در مسير ابليس گام برداشته و دانسته يا نادانسته ، مجري خواستهاي او باشند ، شيطان گفته مىشود.
بنابر اين ابليس اسم شخص و شيطان اسم جنس است و ابليس جز به آن موجود معين که به آدم سجده نکرد به کس ديگرى اطلاق نمىشود. اما «شيطان» از مادّه «شطن» مشتق است که به معناى دور شدن است و به هر عصيانگر متمرّد و موذي از انس و جن و حيوانات «شيطان» گفته مىشود ؛ و «شاطن» به معناى خبيث است.
در برخي آيات نيز به انسانهاي تابع ابليس و شاطين جنّ ، شيطان گفته شده است.
« وَ إِذا خَلَوْا إِلى شَياطِينِهِمْ قالُوا إِنَّا مَعَکُمْ و منافقان چون با شياطين خود خلوت مىکنند، مىگويند ما با شما هستيم. »(بقره/ 14)
« وَ کَذلِکَ جَعَلْنا لِکُلِّ نَبِي عَدُوًّا شَياطِينَ الْإِنْسِ وَ الْجِنِّ ــــــ همچنين براى هر پيامبرى دشمنى قرار داديم از شيطانهاى انس و جن. » (انعام/112)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
هدایت شده از 🌴 یاوران نماز 🌴
🥩کبد چرب اگر درمان نشود تبدیل به سرطان کبد و در نهایت مرگ میشود❌
به فکر درمان کبد چرب و دیابت خود باشید و راهکار آن را از ما بخواهید👇👇
https://formafzar.com/form/azj54
✨درمان قطعی و پاکسازی ۱۰۰٪ کبد چرب
✅خستگی بیش از حد🥱
✅داغی وگزگزکف پاها👣🔥
✅چاقی ناحیه شکم وپهلو😔
یک بار برای همیشه از شرهمش خلاص شو😍 💎
❌همین الان برای تست رایگان کبدچرب و مشاوره رایگان روی لینک زیر بزنید و فرم پر کنید
👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/azj54
https://formafzar.com/form/azj54
https://formafzar.com/form/azj54
امام سجاد علیهالسلام:
«فَأمّا حَقُّ الصَّلاةِ فَأن تَعلَمَ أنَّها وِفادَةٌ إلَى اللّه ِ وأنَّكَ قائِمٌ بها بَينَ يَدَىِ اللّه»؛
«حقّ نماز اين است كه بدانى نماز، روى آوردن به درگاه خداست و تو در نماز در برابر خداوند ايستادهاى».
📚 تحف العقول، ج1، ص258.
#نماز
#آثار_نماز
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 صحبت جنگ صهیونیست با مسلمان نیست، دنیا اگر عداوت عمیق یهود را با دیگر اقوام و ادیان میدانست، ساکت نمینشست.
💎 قرآن در مورد یهود میفرماید:
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا.
۸۲ مائده
مسلما يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيده اند دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى یافت
#طوفان_الاقصی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
حق الناس آبرویی.mp3
8.3M
حق الناس آبرویی ..!) | 🎙#پادکست
همین امروز حقالناس رو صاف کن😎
داستان جالبی از غیبت کردن شخصی
از زبان آیت الله مجتهدی تهرانی......؛؛
اگه غیبت کسیو کردی یا آبرویی رو
بردی ، بعدش اینکار رو انجام بده👌
#غیبت
#حق_الناس
#امیرحسین_دریایـی
#تا_خدا_اینجاست_نگرانی_بیجاست
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#ادبستان_نماز
نماز گفتگوی راز است و برآوردن نیاز ،راز بزرگ بندگی و نیاز به سخن گفتن با همصحبتی که در صحبتش ملالی نیست و آنچه از همدمی اش بار می آید شیرینی و راحتی و آسایش است
#نمازاول_وقت
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
این اتاق منه 🏠
عاشقشم😍
💜 روتختی و پرده ها رو از
محصولات خودمون برداشتم 💜
دو ساله که دارم ازشون استفاده میکنم
و
آخ نگفتن💪😎
🍃توی کانالم
برای هر سلیقه ای طرح دارم🍃
⭕ عکس اتاقِتو بفرست
طرح مختص خودتو بگیر 😉⭕
منتظرتم 👇
https://eitaa.com/joinchat/3816292550C573d3e6170
.
هدایت شده از یاوران نماز
شب عروسیم مادر زنم طوری نگاهم میکرد که انگار غمگین بود اونکه همیشه میگفت منو خیلی بیشتر از داماد های دیگش دوست داره ولی چرا امشب ناراحت بود فکر کردم برای اینه که دخترش قراره از پیشش بره شهر دیگه برای همین ازش خواستم تا بیاد ته باغ تا کمی دلداریش بدم وقتی اومد دستمو گرفت و شروع کرد به گریه کردن در کمال تعجب حرفی زد که شبانه روانه ی بیمارستان شدم...
https://eitaa.com/joinchat/1811742879C1d9ac30d93
صفحه ۲۵۶ مصحف شریف
سوره مبارکه ابراهیم علیه السلام
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5832655202460632829.mp3
1.83M
🔸ترتیل صفحه 256 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 14
سوره مبارکه ابراهيم
صفحه 256
وَإِذْ قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ اذْكُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ أَنْجَاكُمْ مِنْ آلِ فِرْعَوْنَ يَسُومُونَكُمْ سُوءَ الْعَذَابِ وَيُذَبِّحُونَ أَبْنَاءَكُمْ وَيَسْتَحْيُونَ نِسَاءَكُمْ ۚ وَفِي ذَٰلِكُمْ بَلَاءٌ مِنْ رَبِّكُمْ عَظِيمٌ (6)
و [ياد کن] زمانى را که موسى به قومش گفت: نعمت خدا را بر خودتان به يادآوريد، آن گاه که شما را از[ چنگ] فرعونيان نجات داد; در حالى که عذاب سختى را بر شما تحميل مى کردند و پسرانتان را سر مى بريدند و زنانتان را زنده مى گذاشتند و در اين [سرگذشت شما] آزمايش بزرگى از پروردگارتان بود. (6)
وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ (7)
و هنگامى که پروردگارتان گوشزد کرد که همانا اگر شکر [نعمت را] به جاى آوريد، حتماً [آن را ]براى شما افزون مى کنم و اگر ناسپاسى کنيد، بى شک عذاب من [براى ناسپاسان] سخت خواهد بود. (7)
وَقَالَ مُوسَىٰ إِنْ تَكْفُرُوا أَنْتُمْ وَمَنْ فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا فَإِنَّ اللَّهَ لَغَنِيٌّ حَمِيدٌ (8)
و موسى گفت: اگر شما و هر که در زمين است همگى کافر شويد [براى خدا زيان ندارد; زيرا ]بى ترديد خدا بى نياز و ستوده است. (8)
أَلَمْ يَأْتِكُمْ نَبَأُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ قَوْمِ نُوحٍ وَعَادٍ وَثَمُودَ ۛ وَالَّذِينَ مِنْ بَعْدِهِمْ ۛ لَا يَعْلَمُهُمْ إِلَّا اللَّهُ ۚ جَاءَتْهُمْ رُسُلُهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ فَرَدُّوا أَيْدِيَهُمْ فِي أَفْوَاهِهِمْ وَقَالُوا إِنَّا كَفَرْنَا بِمَا أُرْسِلْتُمْ بِهِ وَإِنَّا لَفِي شَكٍّ مِمَّا تَدْعُونَنَا إِلَيْهِ مُرِيبٍ (9)
آيا خبر کسانى که پيش از شما بودند: قوم نوح و عاد و ثمود و آنان که بعد از آنها بودند، به شما نرسيده است؟ [شمار]آنان را جز خدا نمى داند. رسولانشان دليل هاى روشن براى آنان آوردند; پس دست هاشان را در دهان هايشان بردند و گفتند: جدّاً ما آنچه را که بدان فرستاده شده ايد منکريم، و درباره آنچه مارا به آن دعوت مى کنيد سخت در شکيم. (9)
۞ قَالَتْ رُسُلُهُمْ أَفِي اللَّهِ شَكٌّ فَاطِرِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۖ يَدْعُوكُمْ لِيَغْفِرَ لَكُمْ مِنْ ذُنُوبِكُمْ وَيُؤَخِّرَكُمْ إِلَىٰ أَجَلٍ مُسَمًّى ۚ قَالُوا إِنْ أَنْتُمْ إِلَّا بَشَرٌ مِثْلُنَا تُرِيدُونَ أَنْ تَصُدُّونَا عَمَّا كَانَ يَعْبُدُ آبَاؤُنَا فَأْتُونَا بِسُلْطَانٍ مُبِينٍ (10)
رسولانشان گفتند: آيا در خداى آفريننده آسمان ها و زمين شکى هست؟ شما را دعوت مى کند که بخشى از گناهانتان را ببخشايد و تا سرآمدى معين مهلتتان دهد. گفتند: شما نيستيد مگر بشرهايى مانند ما، که مى خواهيد ما را از آنچه پدرانمان پرستش مى کردند بازداريد، پس براى ما دليلى روشن بياوريد. (10)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۵۶🌷
شکر نعمت، نعمتت افزون کند:
همه ی ما از کودکی آموخته ایم که در برابر لطف و مهربانی دیگران، از آنان تشکّر کنیم. بی شک هر چه لطف شخصی بزرگ تر باشد، تشکّر بیشتری برای سپاسگزاری از او لازم است. در این حال چگونه می توان از خدای بزرگ که تمام زندگی و هستی ما به لطف او فراهم آمده تشکّر کرد و شکر نعمت هایش را به جای آورد؟ خداوند در این آیه اعلام کرده که اگر نعمت هایش را شکر کنیم، آن ها را زیادتر می کند. به راستی شکر خدا چیست و چگونه می توان نعمت های او را سپاس گفت تا آن ها را بر ما زیاد کند؟ از مجموع آیات قرآن و روایات معصومین فهمیده می شود که شکر خدا، سه مرحله دارد که اگر هر سه مرحله طی شود، شکر واقعی او انجام شده است.
نخستین مرحله ی شکر، «شکر قلبی» است. در این مرحله، انسان هر نعمتی را که دارد، از خدا می بیند و در دل خود، از لطف او سپاسگزار است. به فرموده ی امام صادق، «کمترین حدّ شکر این است که نعمت را از خدا بدانی.» دوّمین مرحلهی شکر، «شکر زبانی» است. در این مرحله، انسان با زبان خود از نعمت های خدا تشکّر می کند و او را سپاس میگوید. البتّه این شکر نیز در جای خود لازم است؛ به ویژه گفتن عبارت «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» . هرچند این دو مرحله، لازم و اساسی است، سوّمین مرحله ی شکر یعنی «شکر عملی» ، مهم ترین و والاترین مرحله ی آن محسوب می شود. در این مرحله، انسان باید به خوبی بیندیشد که هر نعمتی برای چه هدفی به او داده شده است و آنگاه آن را در مسیر همان هدف به کار ببندد. به راستی چرا خدا به ما توان دیدن و نعمت شنوایی و قدرت سخن گفتن بخشیده است؟ آیا جز برای این بوده که شکوه و عظمت او را در این جهان ببینیم، راه زندگی را بشناسیم و با این وسایل، در مسیر تکامل و سعادت گام برداریم؟ آیا با شکر زبانی نعمت بینایی و به کار بستن آن در مسیر گناه و نافرمانی، شکر آن به جای آورده شده است؟ امام صادق در این باره فرموده است: «[یکی از نمودهای] شکر نعمت، پرهیز از گناهان است.» رابطه ی «شکر» و «زیاد شدن نعمت ها» نیز از همین فرموده روشن می شود؛ زیرا هر گاه انسان نعمت های خدا را در مسیر مشخّص آن صرف کند و در راه خلاف آن به کار نگیرد، ثابت کرده که لیاقت آن نعمت را دارد، و این شایستگی باعث لطف و بخشش بیشتر خدا می شود. باغبانی که میبیند گل ها و گیاهان یک قسمت باغ، از خاک و آب آن به خوبی بهره می گیرند و رشد می کنند و گل می رویانند و میوه می دهند، به رسیدگی بیشتر به آن قسمت از باغ مشتاق تر می شود؛ امّا گیاهانی از خاک و آب باغ به خوبی استفاده نکنند، کم کم مورد بی توجّهی باغبان قرار می گیرند و حتّی ممکن است که کنده یا سوزانده شوند.
«بـسوزنـد چـوب درخـتـان بـی بَر
سزا خود همین است مَر بی بری را»!
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#دوره_تجویدقرآن
🔸 درس ششم: صفات حروف
در این درس با صفات حروف،
صفات اصلی و صفات فرعی آشنا
خواهید شد.🔰
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd