امیرالمؤمنین در قرآن 1 ؛ بهترین مداح امیرالمؤمنین.mp3
1.49M
امیرالمؤمنین در قرآن 1 ؛ بهترین مداح امیرالمؤمنین
#امیرالمؤمنین
#قرآن
اگر گیری وضو با آب زمزم
اگر سجاده گردد عرش اعظم
اگر گویی اذان بر بام افلاک
گر از تکبیر گردد سینه ات چاک
اگر ضرب المثل گردد خشوعت
به حمد و قُل هوُ الَّه در رکوعت
اگر باشد به توحیدت تعهُّد
اگر گردی شهید اندر تشهد
مبادا بر نماز خود بنازی
علی (ع) را گر نداری بی نمازی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۲۴۸ مصحف شریف
سوره مبارکه یوسف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5811944805734810939.mp3
1.74M
🔸ترتیل صفحه 248 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 12
سوره مبارکه يوسف
صفحه 248
وَمَا تَسْأَلُهُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ ۚ إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعَالَمِينَ (104)
و حال اينکه از ايشان هيچ مزدى براى آن (ابلاغ قرآن) درخواست نمى کنى. آن نيست جز دانشى به ياد ماندنى براى تمام مردم. (104)
وَكَأَيِّنْ مِنْ آيَةٍ فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَمُرُّونَ عَلَيْهَا وَهُمْ عَنْهَا مُعْرِضُونَ (105)
و بسيار نشانه در آسمانها و زمين هست که بر آنها مى گذرند در حالى که ايشان از آنها روى گردانند. (105)
وَمَا يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللَّهِ إِلَّا وَهُمْ مُشْرِكُونَ (106)
و بيشتر آنان به خدا ايمان نمى آورند، مگر اينکه ايشان [براى خدا] شريک قائلند. (106)
أَفَأَمِنُوا أَنْ تَأْتِيَهُمْ غَاشِيَةٌ مِنْ عَذَابِ اللَّهِ أَوْ تَأْتِيَهُمُ السَّاعَةُ بَغْتَةً وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ (107)
پس آيا ايمن شده اند از اينکه فراگيرنده اى از عذاب خدا بيايدشان يا ناگهان قيامت آنان را فرا رسد ، در حالى که توجّه ندارند؟ (107)
قُلْ هَٰذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلَىٰ بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي ۖ وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ (108)
بگو: <اين راه من است ، به سوى خدا فرا مى خوانم. من و کسانى که پيرويم کرده اند ، بر حجّت روشنى هستيم و خداوند را منزّه مى دانم و من از مشرکان نيستم>. (108)
وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ إِلَّا رِجَالًا نُوحِي إِلَيْهِمْ مِنْ أَهْلِ الْقُرَىٰ ۗ أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۗ وَلَدَارُ الْآخِرَةِ خَيْرٌ لِلَّذِينَ اتَّقَوْا ۗ أَفَلَا تَعْقِلُونَ (109)
و به رسالت نفرستاديم پيش از تو مگر مردانى از اهل همين آباديها که به آنان وحى مى کرديم. پس آيا در زمين گذر نکرده اند تا ببينند فرجام کسانى که پيش از آنان مى زيستند چگونه بود؟ و حقّاً سراى آخرت براى کسانى که تقوا پيشه کردند ، بهتر است؟ پس آيا نمى فهميد؟ (109)
حَتَّىٰ إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ وَظَنُّوا أَنَّهُمْ قَدْ كُذِبُوا جَاءَهُمْ نَصْرُنَا فَنُجِّيَ مَنْ نَشَاءُ ۖ وَلَا يُرَدُّ بَأْسُنَا عَنِ الْقَوْمِ الْمُجْرِمِينَ (110)
تا وقتى که آن رسولان نوميد شدند و [امتشان] مطمئن گشتند که حتماً به ايشان دروغ گفته شده است ، يارى ما به سراغشان آمد. آن گاه کسانى را که خواستيم نجات داده شدند و عذاب ما از مردم گنهکار برگردانده نمى شود. (110)
لَقَدْ كَانَ فِي قَصَصِهِمْ عِبْرَةٌ لِأُولِي الْأَلْبَابِ ۗ مَا كَانَ حَدِيثًا يُفْتَرَىٰ وَلَٰكِنْ تَصْدِيقَ الَّذِي بَيْنَ يَدَيْهِ وَتَفْصِيلَ كُلِّ شَيْءٍ وَهُدًى وَرَحْمَةً لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ (111)
به راستى در داستان آنان ، درس عبرتى براى خردمندان هست. [قرآن ]سخنى نيست که به دروغ بافته شود ، بلکه تأييد کننده است آنچه (کتابهاى آسمانى) را که پيش از آن بوده و بيانگر هر چيزى است و براى گروهى که ايمان مى آورند راهنما و رحمت است. (111)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۴۸🌷
مؤمنان مشرك:
بدون شك نخستین و مهم ترین مأموریت پیامبران، دعوت مردم به یگانه پرستی و بازداشتن آنها از پرستش كسی یا چیزی غیر از خدای یگانه بوده است. در آیه ی 25 سورهی انبیاء می خوانیم: «پیش از تو هیچ پیامبری را نفرستادیم مگر این كه به او وحی كردیم که هیچ معبودی جز من وجود ندارد؛ بنابراین، تنها مرا بپرستید.» همچنین در آیه ی 36 سوره ی نحل می خوانیم: «بی شک در میان هر امّتی، پیامبری را فرستادیم تا [بگوید كه] خدا را بپرستید و از پرستش خدایان دروغین بپرهیزید.» می دانیم كه تنها راه نجات و سعادت انسان، به كار بستن دستورهای آفریدگار هستی در زندگی است، و این كار تنها زمانی شدنی است كه انسان به خدای یگانه و جهان آفرین ایمان آورد و او را سرپرست و برنامه ریز خود انتخاب كند و از فرمان و برنامه ی كسی جز او پیروی نكند. بر همین اساس، هر كس می خواهد به محدوده ی دین نجات بخش اسلام وارد شود، باید نخست با گفتن «لا اله الا الله»، به یگانگی خدا اعتراف كند و بپذیرد كه تنها از فرمان او اطاعت می كند. این اعتراف زبانی كه البته بسیار مهم و باارزش است انسان را از افرادی كه آشكارا برای خدا شریك قرار می دهند، جدا می كند و در شمار افراد مسلمان و یكتاپرست در می آورد. در عین حال امّا ممكن است مسلمانی كه در ظاهر به یگانگی خدا اعتقاد دارد، در باطن برای خدا شریك قرار دهد و مشرك باشد؛ یعنی چنان كه باید و شاید، به خدای بی شریک معتقد نباشد و فرمان او را اطاعت نکند و افراد و چیزهایی غیر از او را جداگانه و به خودی خود، در جهان مؤثّر و نیرومند بشمارد.
از همین رو، در این آیه می خوانیم: «بیشتر آنان به خدا ایمان نمی آورند مگر این كه مشـرك هستند.» در روایات اهل بیت، نمونه هایی توجّه برانگیز برای این شرك پنهانی بیان شده تا هر یک از ما بیندیشیم كه چنین شركی در ما وجود دارد یا خیر. بنا بر این روایات، هر گونه اطاعت از وسوسه ی شیطان به جای اطاعت از امر خدا؛ یا مؤثر دانستن انسانی در احوال جهان، مستقل و جدا از خدا، نوعی شرک محسوب می شود. همچنین در روایات ما، «ریا» و انجام عبادات و كارهای خوب برای خوشامد دیگران، نوعی شرك برشمرده شده است. در روایتی می خوانیم که پیامبر فرمود: «بیشترین چیزی كه من از آن برای شما می ترسم، شرك كوچك تر است.» مردم گفتند: «ای پیامبر خدا، شرك كوچك تر چیست؟» حضرت فرمود: «ریاء.» بنابراین، منظور از شرك در این آیه، شركی است كه ممکن است با اسلام آوردن ظاهری انسان همراه باشد؛ نه شركی كه انسان را از گروه مسلمانان خارج می کند.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
📖 قرآن کریم برای معرفی افراد ازچه روشهایی استفاده کرده است؟
✍ قرآن کریم، در جایگاه قانون اساسی،در موارد متعدد،کلیات مسائل اسلامی را مطرح کرده است وبیان بسیاری ازحقایق رابه پیامبر( صلی الله علیه و آله وسلم) وجانشینان او واگذار کرده است وصریحاً،پیامبر( صلی الله علیه و آله وسلم ) رامبیّن ومفسّر قرآن معرفی کرده است.
《 وانزلنا الیکَ الذکّر لتُبیّنَ لِلنّاسِ مَانُزِّلَ اِلَیهمِ 》: قرآن رابرای تونازل کردیم،تا آنچه رابرای مردم نازل شده است،برای آنان بیان کنی.
نکته لطیف این است که خداوند از کلمه《 تبیین》استفاده کرده است که به معنای توضیح و تفسیر است.نه الفاظی مانند قرائت وتلاوت که به معنای خواندن است.
خداوند،درقرآن کریم برای معرفی افراد از روش های مختلفی استفاده کرده است؛ برای نمونه:
✍الف. معرفی به نام: 《ومّاکانَ مُحَمّدابَا احَدمِّن رجالِکُم ولکن رسِّولَ الله وخاتَمَ النبیِّنَ وَکَانَ الله بکلِّ شَیءِِ علیماً》:
" محمد ( صلی الله علیه و آله وسلم )پدر هیچ یک از مردان شما نبوده و نیست؛ ولی رسول خدا وختم کننده آخرین پیامبران است؛ و خداوند به همه چیز آگاه است. "
✍ب.معرفی با عدد: 《 وَلَقَد اخَذَاللهُ مِیثَاقَ بَنِی اِسرائِیلَ وَبَعَثنَا مِنهمُ اِثنِی عَشَرَنَقِیباً 》:
خدا ازبنی اسرائیل پیمان گرفت وازآن ها ،دوازده نقیب[ سرپرست ] برانگیختیم".
✍ج. معرفی باصفت: 《 اَلَذِیِنَ یَتَبِعُونَ الرسولَ النبیَّ الاُّمِیِّ اَلذِّی یَجِدوُنَهُ مَکتُوباً عِندَهُم فِی الَّوراَه والانجیلِ یَامُرُهُم بِالمعرُفِ ویَنهَاهُم عنِ المُنکَرِویَحِلُّ لَهُمُ الطَّیِّبَاتِ وَیُحَرّمُ عَلَیهِمُ الخَبَائِثَ ویَضَعُ عَنهُم اِصرَهُم وَالاَغلاَلَ الَّتِی کَانَت عَلَیهِم...》؛ همانا که از فرستاده ( خدا) پیامبر که صفاتش را در تورات و انجیلی که نزدشان است می یابند: آن ها را به معروف دستور می دهد واز منکر باز می دارد؛ اشیاء پاکیزه رابرای حلال می شمرد وناپاکی ها راتحریم می کند؛ وبارهای سنگین وزنجیرهایی راکه برآن ها بود،( از دوش وگردنشان) برمی دارد...".
📚 آفتاب مهر( پرسش وپاسخ مهدویت ) ص۶۹،۷۰
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسماء متبرکه را چه کار کنیم؟
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حال سجده یا نمازی خوندی بهش افتخار کنی؟
🌹اهل تقوا با دو رکعت آسمان را می خرند
🌹تو خودت کل نمازت را چه قیمت می خری؟
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🌹 پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
4_5987555822215892955.mp3
23.02M
#حرف_خاص | #استاد_شجاعی
✘ | ظاهر برزخی من چجوریه؟ |
این سؤالِ ذهنی خیلی از آدماست.
سؤالی که جوابش، با چند تا فرمول بسیار ساده بدست میاد.
🔴 درک ظهور و یار حضرت شدن
🔵 امام صادق علیه السلام فرمودند :
🟢 هر کس سوره اسراء را در هر شب جمعه بخواند نمی میرد تا آنکه زمان قائم آل محمد علیه السلام را درک کند و از یاران او بشود.
📚 ثواب الاعمال شیخ صدوق ص ۲۲۵
🟠 متن وصوت سوره اسراء
#ادبستان_نماز
نماز سفینه است،
سفینهای برای بالا رفتن و رسیدن،
سفینهای برای دور شدن و نزدیک شدن،دور شدن از خود، و نزدیک شدن به خدا !
※ باید سوار شدن در این سفینه را آموخت،
و در استفاده از اجزای این سفینه مهارت یافت وگرنه شصت سال نماز خواندن، صرفاً یک ادای تکلیف است و عملاً رشدی در ما ایجاد نمیکند
#نمازاول_وقت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیدهای_تربیتی
🎥 تا به #دلها وارد نشوی، نمیتوانی به سرها وارد شوی...
☀️ خدای رحمان در قرآن کریم به رسول عزیزش میفرماید:
💎 وَ لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ ۖ .
و اگر تندخو و سختدل بودی مردم از گِرد تو متفرق میشدند.
✨ آیه ۱۵۹ سوره آل عمران
𖣐➸━➵━➵━➸┅┄
🎙 خاطرهای شنیدنی از نویسندهی ترک که به عنوان نویسنده برتر سال انتخاب شد!
🔸لطفا این کلیپ رو حتما ببینید و تا میتونید منتشر کنید.💥
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جرعهای از زلال قرآن
📖سوره مبارکه حشر ۲۰ و ۲۱
💠 لَا يَسْتَوِي أَصْحَابُ النَّارِ وَأَصْحَابُ الْجَنَّةِ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ هُمُ الْفَائِزُونَ
لَوْ أَنزَلْنَا هَٰذَا الْقُرْآنَ عَلَىٰ جَبَلٍ لَّرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُّتَصَدِّعًا مِّنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَ تِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ
💠 ﺩﻭﺯﺧﻴﺎﻥ ﻭ ﺑﻬﺸﺘﻴﺎﻥ ﻳﻜﺴﺎﻥ ﻧﻴﺴﺘﻨﺪ، ﺑﻬﺸﺘﻴﺎﻥ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺳﺘﮕﺎﺭﺍﻧﻨﺪ.(٢٠) ﺍﮔﺮ ﺍﻳﻦ ﻗﺮﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻛﻮﻫﻲ ﻧﺎﺯﻝ ﻣﻰﻛﺮﺩﻳﻢ، ﻗﻄﻌﺎً ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﺧﺪﺍ ﻓﺮﻭﺗﻦ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻢ ﭘﺎﺷﻴﺪﻩ ﻣﻰﺩﻳﺪﻱ. ﻭ ﺍﻳﻦ ﻣﺜﻞﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺮﺩم ﻣﻰﺯﻧﻴﻢ ﺗﺎ ﺑﻴﻨﺪﻳﺸﻨﺪ(٢١)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
⚜ ذکر صالحین ⚜
🔴 زمینی از جنس آسمان
از ویژگیهای سپاه حضرت این است که از هر گروهی در آن حضور دارند. سمت راست لشکریان، جبرئیل است و سمت چپ، میکائیل. همهٔ نیروهای زمینی و آسمانی با پرچمی که جبرئیل برایشان آورده، آماده و گوش به فرمانِ امام ایستادهاند. این پرچم، پرچمِ پیامبر در جنگ بدر و پرچمِ امیرالمؤمنین در جنگ جمل است که اکنون به وارثشان، امام زمان، رسیده است.*۱
فرشتگانی که نوح را در کشتی، ابراهیم را در آتش، موسی را هنگام شکافتنِ نیل، عیسی را هنگام عروج به آسمان و پیامبر را در روز بدر همراهی کردند و فرشتگانی که برای یاری امام حسین در کربلا حضور داشتند و از منتظران مهدی بودند، همه و همه حضور دارند.*۲
علاوه بر اینها در این لشکر، مردانی با قدرت و صلابت و زنانی دلسوز و با بصیرت را میبینی که در رکاب حضرتاند.*۳ هر کدام با توجه به روحیات و توانایی خود وظایفی دارند. حتی جنّیانی مخلص هم در لشکر حضرت هستند.*۴
حضرت، یارانِ وعدهداده شدهٔ دیگری هم دارد، حضرت عیسی که بر ابر سفیدی نزول میکند، حضرت خضر، الیاس، ادریس و یارانی که با رجعت دوباره زنده میشوند، مومنانِ پاکی که لیاقت یاری امام زمان را دارند.
📚 ۱. امام صادق، غیبت نعمانی، ترجمه فهری، ص ۳۶۱، ۳۶۲
۲. امام صادق، متن و ترجمه غيبت نعمانى، ص ۴۲۹
۳. کتاب هنگامه ظهور، علی اصغر رضوانی، ص ۵۹
۴. امام علی، ارشادالقلوب، شیخ مفید، ج ۲، ص ۲۸۶
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd