🍀 #زیباییهای_آفرینش
واینخلقتبه عشـ💜ـق توستایانسان!
#یادآورینعمتها_انسانراعاشقخدامی کند.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#دقایقی_باقرآن
۳ آیه درسرزنش تفرقه واختلاف
🌷1.حضرت موسی به برادرش هارون گفت:
چرا گذاشتی مردم گوساله پرستی بشن؟
هارون گفت ترسیدم بینشون تفرقه و اختلاف بیفتد.....۹۴ طه
🌷اختلاف و تفرقه ازگوساله پرستی بدتر وخطرناک تراست
🌷2.تفرقه و اختلاف انداختن بین مسلمانان باعث عذاب عظیم خداست......۱۰۵ آل عمران
🌷3.به مقدسات مخالفین لعن نکنید که آنها هم به مقدسات شما توهین نکنند..۱۰۸ انعام
🌷واعتصموا بحبل الله جمیعا ولاتفرقوا..۱۰۳آل عمران
برمحور قرآن وعترت که ریسمان الهی است باهم باشیدوتفرقه نکنید
🌷...وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ...۴۶انفال
دعوا نکنیدکه سست میشویدوهیبت تون میریزد
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #نماز_رسانه|حمله شیطان موقع نماز
▫️استاد میرباقری
#نماز
#ایام_فاطمیه
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🍀 #زیباییهای_آفرینش
واینخلقتبه عشـ💜ـق توستایانسان!
#یادآورینعمتها_انسانراعاشقخدامی کند.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
😳خواب= شروع دوباره
میدونی خدا تو قرآن در مورد علت خلق خورشید و ماه چی گفته؟
💠والشَّمْسَ وَالْقَمَرَ حُسْبَانًا ۚ {انعام96}
و خورشید و ماه را وسیله حساب(ما) قرار داده است. یعنی خورشید و ماه رو برای برنامه ریزی ما قرار داده.
خب این حساب و کتاب به چه درد ما میخوره؟
باز ببینیم خدا تو قرآن چی گفته. میگه:
💠ومِنْ رَحْمَتِهِ جَعَلَ لَكُمُ اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ لِتَسْكُنُوا فِيهِ وَلِتَبْتَغُوا مِنْ فَضْلِهِ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ {قصص73} میدونی یعنی چی؟ یعنی داداش جون من روز رو گذاشتم بری دنبال کار و رزق و روزی و شب رو برای استراحت و آرامش قرار دادم.
میدونی خدا به آدمهای که شبا سفر میکنند یا دنبال تجارتاند؛ چی گفته؟ 💠وجَعَلْنَا النَّهَارَ مَعَاشًا{نبأ11} یعنی آی کسی که میخوای زندگی کنی، امرار معاش کنی روز رو برای اینکار قرار دادم. برای دانش آموزان میشه شبِتو بخاطر بستههای ایرانسل و همراه اول خراب نکن نشین تا صبح فردا کلی درس داری. روز بهترین فرصت برای تلاش کردن ماست؛ اما شب بهترین فرصت برای استراحت و ریکاوریِ تا فردا رو بهتر شروع کنی. شب یه خاصیت دیگهای هم داره. که بازاریا خوب ازش استفاده میکنند.
-چه خاصیتی؟
+یه بازاری وقت کارش تمام میشه میره سراغ دفتر حساب و کتابش ببینه چقدر سود کرده و چقدر ضرر. اینجوری نقاط قوت و ضعف کارش رو پیدا میکنه. اما می دونی اگر ماهم آخر هرروز قبل از خواب حساب و کتاب کنیم؛ چه نتیجهای داره؟ میفهمیم روزی که گذشت رو چطور سر کردیم. اینطوری هم از اشتباهها درس میگیریم و هم بابت پیشرفتهامون شاکر و خوشحال میشیم ؛ برای فردای که قراره بیاد هم، بهتر برنامه ریزی میکنیم. اینکار باعث میشه هر بار که روز رو شروع کردی تو گذشته نمونی و از زمان فعلی که توش هستی؛ بهترین استفاده رو ببری و نسبت به لحظه لحظه عمرت حساس و دقیق باشی.
🧐ایستگاه تفکر
⁉️چرا عمر از بزرگترین سرمایههای انسان است؟
⁉️شما برای استفاده بهتر از زندگی چه پیشنهادی دارید؟
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۲۳ مصحف شریف
سوره مبارکه بقره
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_6007983957985985453.mp3
1.75M
🔸ترتیل صفحه 23 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه ۲۳:
مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم:
ما انسان ها در هر لحظه در دو جهان زندگی می کنیم: جهان بیرون و جهان درون. آنچه می بینیم، می شنویم، می چشیم و می بوییم، مربوط به جهانی است که خارج از وجود ما قرار دارد و ما با آن ارتباط داریم. جهان دوّم اما، عالم درون ماست. ما عشق و علاقه، نفرت و دشمنی، شادی و نشاط، و غم و اندوه را در جهان درونی خود حس می کنیم. بارها دیده ایم که دو نفر در یک مکان قرار دارند؛ امّا یکی خوشحال و بانشاط، و دیگری خسته و نومید است. جهان بیرون این دو نفر، یکی است؛ ولی جهان درونشان این همه تفاوت دارد. حقیقت این است که احساساتی از قبیل غم و شادی، امیدواری و نومیدی، آرامش و اضطراب و...، همگی ناشی از نگاه درونی ما به حوادثی است که در جهان بیرونی اتّفاق می افتد. اگر انسان، جهان را مجموعه ای از خاک و سنگ و آب و هوا و ... بداند که به خودی خود به وجود آمده و بدون هدف در حال حرکت است و بی آنکه علّتی داشته باشد، پیوسته گروهی به آن پا می گذارند و گروهی از آن می روند، جهان درونش به خانه ای کودکانه تبدیل می شود که او با یافتن دانه ی نقلی، در آن جشن به پا می کند و با از دست دادن آن، مجلس عزا به راه می اندازد! اگر امّا انسان، جهان بیرون را ساخته ی قدرتی بینهایت، بسیار مهربان و دانا بداند، جهان درونش به بهشت خرّمی تبدیل می شود که در برابر زلزله های اضطراب و ناآرامی مقاوم است و هیچ بی هدفی و خستگی و نومیدی و کسالتی، حق ورود بدان نمی یابد.
خدای بزرگ به وسیله ی قرآن بارها به انسانها پیام داده است که همیشه او را به یاد داشته باشند و بدانند که تنها راه آرامش آنان، یاد اوست. به راستی «یاد خدا»، یکی از بزرگترین نعمت های او به ما بندگان کوچک است. آن آفریدگار بزرگ که سیارات و ستارگان و کهکشان ها با همه ی بزرگی و راز و رمزهایشان نزد او چیزی به شمار نمی آیند، از ما می خواهد که او را به جهان درون خود راه دهیم و آنجا را خانه ی او بسازیم؛ آنگاه به ما می گوید که اگر او را به حریم خصوصی خود راه دهیم، او هم ما را به حریم خصوصی اش راه میدهد؛ جایی که ناپاکان، حق ورود به آن را ندارند و اثری از رنج و بدی و خستگی در آن نیست. واقعاً چقدر خدا به ما احترام گذاشته و عزّت بخشیده است! مگر یاد کردن ما به او سودی می رساند؟ آیا او از نماز و عبادت ما نفعی می برد؟ در مقابل، اگر فرمانروای هستی، ما را به نیکی یاد کند، ما در این جهان چه جایگاهی پیدا می کنیم! آیا کسی که خدا به یاد او باشد، دیگر از فراموش شدن در ذهنهای دیگران می ترسد؟ پیشوای سوّم ما، حسین بن علی علیه السلام ، چه زیبا در دعای عرفه به خدا می گوید که «کسی که تو را پیدا کرده، چه چیزی از دست داده، و کسی که تو را از دست داده، چه چیز باارزشی پیدا کرده است؟». [1]
در روایات آمده است که خدا به موسی علیه السلام فرمود: «من همنشین کسی هستم که مرا یاد کند.» عارفان گفته اند که یاد خدا، سه حالت دارد: یکم اینکه در دل به یاد خدا باشیم و او را فراموش نکنیم. دوم اینکه با زبان، ذکر او را بگوییم؛ مانند گفتن تسبیحات حضرت زهرا… پس از هر نماز.[2] سوم اینکه خدا را در عمل یاد کنیم. اعمالی مانند نماز، روزه و عبادتهای دیگر، به ویژه پرهیز از گناهان، جزء این گروه است؛ زیرا کسی که واقعاً به یاد خداست، در حضورش کاری نمی کند که ناراضی شود.[3]
[1] . اقبال الاعمال ، ص 349
[2] . اقتباس از وسایل الشیعه ، ج 6 ، ص 442
[3] . اقتباس از المیزان فی تفسیر القرآن ، ج 1 ، ص 324
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دکتر_امیرحسین_دباغ
🍁🍂 قدرتشو باور کن
♦️باکارشناسی: دکتر امیرحسین دباغ
♦️موضوع: «آرامشو🕊خوشبختی»
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷ممکنه یک گناه چنان دل رابمیراند که هرگز توبه نکندوتا ابدجهنمی شود:
🌷بَلَىٰ مَنْ كَسَبَ سَيِّئَةً وَأَحَاطَتْ بِهِ خَطِيٓئَتُهُ فَأُولَٰٓئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (٨١)بقره
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
⁉️چه کسانی بر گردن خدا حق دارند؟
🌼وقتی خداوند متعال در قیامت اعلام میکند:
هر کسی که بر گردن من حق دارد، بلند شود.
❗️همه تعجب میکنند.
🌺از سوی خدا خطاب میآید:
🔰 هر کسی هنگام نزاع و دعوا از خود بخشش نشان داده، تا مسأله اصلاح شود، بر گردن من حقی دارد.
📖 قرآن میفرماید:
🍃⚜️فمَنْ عَفا وَ أَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ إِنَّهُ لا يُحِبُّ الظَّالِمينَ / سوره شوری، آیه ۴۰
✨خدا میفرماید:
"اجرت بر من است"
🔹انسان باید خیلی کوچک و حقیر باشد، که این مدال و این جایگاه را رها کرده و بگوید: نه، من نمیبخشم، من میخواهم دلم را خنک کنم!
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ؛ اذان در مدرسه #کاتولیک ها
اذان در مدرسه مسیحی کاتولیک
به همراه شرح و توضیح عبارات
نام مقدس :
❤️اشهد ان علیا ولی الله در بلاد کفر...
فتح #کاخ_سفید هم نزدیک هست.
به همراه خانم فاطمه(با حجاب کامل) تازه مسلمان و همسرش (فیلمبردار)
و شیخ محمد عزیز از دوستان طلبه فعال و دلسوز
در مدرسه کاتولیک «ماریو تسوری»
🎙 حجت الاسلام مجتهد زاده
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
لوح | یلدای فاطمی
💠 انار باب دل مادر حسن بوده
عجب ندارد اگر تاج روی سر دارد
انار هم چو حسن غصه دار سیلی شد
عجب ندارد اگر قلب خون جگر دارد
#مادر #فاطمیه #حضرت_زهرا #شب_یلدا #خادم_گراف
✅ @khademgraph
🍀بهار مومن از #شب_یلدا آغاز میشود
🌹پیامبر خدا صلی الله علیه و آله :
♦️زمستان بهار مؤمن است، از شب های طولانی اش برای شب زنده داری، و از روزهای کوتاهش برای روزه داری بهره می گیرد.
📚 وسائل الشیعه،ج7،ص302
نکته تفسیری صفحه ۲۴:
اِنّا لِلهِ وَ اِنّا اِلَیهِ راجِعون:
لباس من، کفش من، خانه ی من، اتومبیل من، دست من، قلب من، چشم من، فرزند من و ...، عباراتی است که ما از زمانی که معنای مالکیت را فهمیده ایم، صدها و هزاران بار به زبان آورده ایم. همه ی ما خود را صاحب چیزهایی می دانیم و اجازه نمی دهیم کسی آنها را از ما بگیرد؛ ولی در طول زندگی کمکم متوجّه می شویم که برخی از آن چیزها از دست ما می روند و ما نمی توانیم آنها را برای همیشه نزد خود نگه داریم؛ گویی قانونی بر جهان حاکم است که دارایی های افراد، کم کم یا یک جا از آنها گرفته می شود. در حادثه ای، محصولات کشاورزی یک نفر از بین می رود. پس از تصادفی، فرزند یک نفر کشته می شود. در زلزله ای، هزاران نفر از بین می روند؛ و این قانونیاست که هر یک از ما به نحوی با آن مواجه شده ایم یا خواهیم شد. امّا داستان چیست؟ آیا جهان، مرکب افسارگسیخته و بی صاحبی است که روزی به انسان سواری می دهد و روز دیگر او را به زمین می زند؟ یا اینکه قدرتی بزرگ آن را آفریده و همو خوشی و ناخوشی آن را رقم زده است؟ پیامبران خدا، پاسخ این پرسش را بیان کرده و راه و روش روبه رو شدن با مشکلات را به بشر آموخته اند.
آری، مشکلات و ناکامی ها، از دست دادن عزیزان، از بین رفتن دسترنج سالها کار و تلاش، جزئی از برنامه ی خدا در زندگی ماست؛ ولی نه برای آزار و اذیت ما، بلکه برای آزمایش و معلوم شدن ایمانمان به خدا. در حقیقت، این مشکلات، مانند راه های ناهموار و صعب العبوری هستند که گذر موفقیت آمیز از آن، انسان را به گنجی بزرگ می رساند. اگرچه سختی ها ظاهری تلخ و ناخوشایند دارند، در باطن، شیرین و گوارا هستند. آری، هدف خدا از گرفتن نعمتها، آزار و رنج بندگانش نیست؛ بلکه او می خواهد بدین وسیله، نعمت های بهتری را جایگزین آن نعمت ها کند، و این مطلب، تنها با صبر و شکیبایی بندگان در برابر سختیها به دست می آید. به همین سبب، امام صادق علیه السلام فرموده است:
«اگر خدا بنده ای را دوست داشته باشد، او را در مشکلات غوطه ور میکند.»[1]
این صبر و شکیبایی امّا با توجّه به این حقیقت مهم به دست می آید که تمام چیزهایی که ما برای خودمان می دانیم، برای ما نیستند، و در واقع، مالک حقیقی همه چیز، خداست. مال و ثروت، همسر و فرزند، سلامت و تندرستی، همه و همه، امانت های خدا هستند و او روزی آنها را از ما می گیرد. آیا اگر شما چیزی را که به دوستتان امانت داده اید، از او بگیرید، کار بدی کرده اید؟ این قانون قطعی خداست که همه ی ما را با گرفتن امانت هایش آزمایش می کند؟ ولی ما چگونه می توانیم از این آزمایش سربلند بیرون آییم؟ این آیه، پاسخ این پرسش را به ما می دهد. خدا می فرماید: کسانی از این آزمایش سربلند بیرون می آیند که هر گاه گرفتاری و مصیبتی به آنان برسد، صبر می کنند و می گویند: «اِنّا لِله وَ اِنّا اِلَیهِ رّْاجِعونَ»؛ یعنی ما و دارایی ما، برای خداست و خدا امانتش را از ما گرفته است و ما دیر یا زود به سوی خدا باز می گردیم. البته طبیعی است که انسان به سبب از دست دادن عزیزی اندوهگین شود و گریه کند؛ ولی نباید سخنانی بگوید که نزد خدای بزرگ، بی ادبی محسوب شود.
در تاریخ نقل شده که حضرت محمّد صلوات الله علیه پسری به نام ابراهیم داشت. او در دو سالگی به سبب بیماری از دنیا رفت. پیامبر صلوات الله علیه بر ابراهیم بسیار گریست؛ تا حدی که برخی از مردم تعجب کردند. پیامبر صلوات الله علیه در برابر تعجب آنان فرمود: «چشم، گریان است و دل، اندوهگین؛ ولی چیزی نمی گویم که خدا را به خشم آورد.» [2]
[1] . اقتباس از المیزان فی تفسیر القرآن ، ج 1 ، ص 324
[2] . مسکن الفؤاد ، ص 101
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۲۴ مصحف شریف
سوره مبارکه بقره
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_6010396819073270839.mp3
1.92M
🔸ترتیل صفحه 24 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز - نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd