6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 وای بر کودکان آخرالزمانی
🎙سخنران : کامران صاحبی«روانشناس دینی»
#ظهورمدیا(کلیپ📺)
🟢الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🟣شکر نعمت، نعمتت افزون کند
کفر نعمت، از کفت بیرون کند
ﻣﺮﺩﯼ ﺩﺭ ﺳﻦ ٧٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ بیمار ﺷﺪ و ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯی ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺩﯾﺪﻥ ﻧﺒﻮﺩ.
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﺩﮐﺘﺮ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺩارو، ﺩﮐﺘﺮ ﺑﻪ
ﺍﻭ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻋﻤﻞ ﺟﺮﺍﺣﯽ ﺩﺍﺩ و ﻣﺮﺩ ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﮐﺮﺩ.
ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺮﺧﺺ ﺷﺪﻥ ﺍﺯ بیمارستان، برگه تسویه حساب ﺭﺍ به پیرمرد ﺩﺍﺩند تا هزینه جراحی را بپردازد.
پیرﻣﺮﺩ همین که برگه را گرفت؛ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩ ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻥ. ﺑﻪ ﺍﻭ گفتند که ﻣﺎ میتوانیم ﺑﻪ ﺗﻮ ﺗﺨﻔﯿﻒ ﺑﺪﻫﯿﻢ ﻭﻟﯽ ﻣﺮﺩ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﮔﺮﯾﻪ میکرد.
ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ گفتند: میتوانیم ﻣﺨﺎﺭﺝ ﺭﺍ ﻗﺴﻄﯽ بگیریم
ﻭﻟﯽ ﻣﺮﺩ ﮔﺮﯾﻪﺍﺵ ﺷﺪﯾﺪﺗﺮ ﺷﺪ.
ﻣﺘﻌﺠﺐ ﺷﺪند و از او پرسیدند:
ﭘﺪﺭﺟﺎﻥ ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ تو را ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽﺍﻧﺪﺍﺯﺩ؟ نمیتوانی هزینه را ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﯼ؟
ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﮔﻔﺖ:
ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽﺍﻧﺪﺍﺯﺩ ﺑﻠﮑﻪ چیزی که مرا به گریه میاندازد این است ﮐﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ٧٠ ﺳﺎﻝ به من ﻧﻌﻤﺖ ﺑﯿﻨﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﻋﻄﺎ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻫﯿﭻ برگه تسویه حسابی ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻠﺶ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩ.
🔰ﭼﻘﺪﺭ ﮐﺮﯾﻢ ﺍﺳﺖ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﻡ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻧﻌﻤﺎﺕ ﺭﺍ به ﻣﺎ ﺍﺭﺯﺍﻧﯽ داده ﻭ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻠﺶ ﻫﯿﭻﭼﯿﺰﯼ نمیخوﺍﻫﺪ جز اینکه با او باشیم.
ﻭﻟﯽ ما ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻗﺪﺭ ﺁﻥ ﻧﻌﻤﺎﺕ ﺭﺍ نمیدﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﺷﮑﺮﺵ ﺭﺍ بهجا نمیآوریم ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺁﻥ ﻧﻌﻤﺖ ﺭﺍ از دست بدهیم.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌸حکایت قرآنی🌸
بزرگی به عقل است نه به سال
نوجوانی را به مجلس متوکل آوردند. در آن مجلس، علمای بزرگی حاضر بودند نوجوان خواست حرفی بزند. گفتند: در محضر بزرگان، بی ادبی است که یک کودک حرف بزند. نوجوان گفت: هر چند که من کوچک هستم، ولی کوچکتر از هدهد نیستم و خلیفه هم بزرگتر از حضرت سلیمان نیست. هدهد پیش سلیمان گفت: اَحطّ بما لَم تُحِط بِه (نمل 22) ( من بر چیزی آگاهی یافتم که تو بر آن آگاهی نیافتی)
خود سلیمان با وجود کمی سن در حضور پدرش داوود حکم می کرد و خداوند در حق او فرموده فَفَهَّمناها سُلَیمانَ (انبیاء79) (ما (حکم واقعی) آن را به سلیمان فهماندیم)
متوکل از سخنان نوجوان شگفت زده شد و متوجه تربیت او گردید.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ذکری نورانی
سفارش شده توسط
پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم
___
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۳۹ مصحف شریف
سوره مبارکه بقره
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5764687542569927995.mp3
1.8M
🔸ترتیل صفحه 39 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست - سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 2
سوره مبارکه البقرة
صفحه 39
حَافِظُوا عَلَى الصَّلَوَاتِ وَالصَّلَاةِ الْوُسْطَىٰ وَقُومُوا لِلَّهِ قَانِتِينَ (238)
بر همه نمازها و [بويژه ]نماز ميانه مواظبت کنيد، و خاضعانه براى خدا برپا مى شويد. (238)
فَإِنْ خِفْتُمْ فَرِجَالًا أَوْ رُكْبَانًا ۖ فَإِذَا أَمِنْتُمْ فَاذْكُرُوا اللَّهَ كَمَا عَلَّمَكُمْ مَا لَمْ تَكُونُوا تَعْلَمُونَ (239)
و اگر بيم داشتيد، پياده يا سواره [نماز بگزاريد]. پس وقتى ايمن شديد خدا را ياد کنيد به پاس اينکه به شما ياد داد آنچه را نمى دانستيد. (239)
وَالَّذِينَ يُتَوَفَّوْنَ مِنْكُمْ وَيَذَرُونَ أَزْوَاجًا وَصِيَّةً لِأَزْوَاجِهِمْ مَتَاعًا إِلَى الْحَوْلِ غَيْرَ إِخْرَاجٍ ۚ فَإِنْ خَرَجْنَ فَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِي مَا فَعَلْنَ فِي أَنْفُسِهِنَّ مِنْ مَعْرُوفٍ ۗ وَاللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ (240)
و کسانى از شما که مى ميرند و همسرانى برجاى مى گذارند، براى همسرانشان متاعى را تا يک سال وصيّت کنند، بى آنکه آنان را [از خانه ]بيرون کنند. پس اگر خود بيرون رفتند، در مورد هر کار پسنديده اى که درباره خود انجام مى دهند بر شما گناهى نيست، و خدا عزّتمند و حکيم است. (240)
وَلِلْمُطَلَّقَاتِ مَتَاعٌ بِالْمَعْرُوفِ ۖ حَقًّا عَلَى الْمُتَّقِينَ (241)
و براى زنان مطلقه به طور پسنديده متاعى مقرّر است که حقى است بر عهده تقواپيشگان. (241)
كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ (242)
بدينگونه خدا آيات خود را براى شما بيان مى کند، باشد که عقل خود را به کار گيريد. (242)
۞ أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ خَرَجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ وَهُمْ أُلُوفٌ حَذَرَ الْمَوْتِ فَقَالَ لَهُمُ اللَّهُ مُوتُوا ثُمَّ أَحْيَاهُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَذُو فَضْلٍ عَلَى النَّاسِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَشْكُرُونَ (243)
آيا نظر نيفکنده اى به کسانى که از ترس مرگ از ديارشان بيرون رفتند در حالى که هزاران نفر بودند، پس خدا به آنان گفت: بميريد، سپس زنده شان کرد؟ همانا خدا صاحب فضلى [عظيم ]بر مردم است ولى بيشتر مردم سپاس نمى گزارند. (243)
وَقَاتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (244)
و در راه خدا پيکار کنيد و بدانيد که خدا شنوا و داناست. (244)
مَنْ ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ أَضْعَافًا كَثِيرَةً ۚ وَاللَّهُ يَقْبِضُ وَيَبْسُطُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ (245)
کيست آن کس که به خدا قرض دهد قرض دادنى نيکو تا آن را براى او با برابرهاى بسيار افزون کند؟ و خداست که تنگى و گشايش پديد مى آورد و فقط به سوى او بازگردانده مى شويد. (245)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه ۳۹:
مردگانی که زنده شدند:
دنیای ما، دنیای قوانین است؛ قوانینی که آفریدگار بزرگ وضع کرده تا جهان هستی برپا باشد و به سوی هدفی که برایش مشخص شده، حرکت کند. قانون جاذبه، نیروی گریز از مرکز، آتش و سوزندگی اش، آب و خنکی اش، زنده شدن موجودات و مردن آنها، همه و همه، قوانین خداست که بر جهان هستی حاکم است و او به واسطه ی آن، جهان را اداره می کند. خدا امّا برای اینکه قدرت خود را نشان دهد و به مردم بفهماند که قوانین جهان در تسلط او هستند، گاهی آنها را تغییر می دهد و از حالت عادی خود خارج می کند: آتش سوزاننده را بر ابراهیم علیه السلام خنک و مطبوع میکند و چاقوی تیز و بُرّان را بر گلوی نرم و نازک اسماعیل ، بی اثر. اینها، نشانه های خداست که انسان را از خواب غفلت بیدار میکند و به او می فهماند که قانون گذار و مجری قانون در این جهان فقط خداست و عادی شدن حوادث جهان، دلیل آن نیست که باید این گونه باشد؛ بلکه به لطف آفریدگار دانا و تواناست که چنین می شود.
این آیات نیز به یکی از حوادث عجیب جهان اشاره می کنند. امامان دانای ما که از معنا و تفسیر همه ی آیات قرآن آگاه هستند، فرموده اند که این آیه در باره ی مردم شهری از شهرهای سرزمین شام سخن می گوید که هفتاد هزار نفر جمعیت داشت. در آن زمان، بیماری طاعون سراغ شهرشان می آید و آنان از ترس بیماری به بیابان فرار می کنند؛ ولی خواست خدا چنین بوده که همگی آنان در آنجا بمیرند و بدنهای بی جانشان بر زمین آن بیابان بیفتد. سالها می گذرد و بدنهای آنان به استخوان و سپس به خاک تبدیل میشود. روزی، یکی از پیامبران خدا به نام حزقیل از آن بیابان گذر می کند و با دیدن آن صحنه ی دلخراش به گریه می افتد. خداوند برای نمایش قدرت خود به بندگانش، همه ی آن مردگان را زنده می کند و آنان سال های سال دوباره در دنیا زندگی می کنند.[1] آری، خدای بزرگ با این کار به همه ی بندگانش فهماند که زنده کردن مردگان برای او به هیچ وجه دشوار نیست و زنده شدن مردگان در قیامت، امری کاملاً ممکن است. این آیات همچنین از آیاتی هستند که امکان «رجعت» را اثبات می کند. رجعت، یکی از عقایدی است که ما شیعیان با توجه به سخنان پیشوایان معصوم خود به آن معتقدیم. بر اساس این اعتقاد، عدّه ای از افراد بسیار باایمان و برخی از افراد گنهکار و کافر، پیش از قیامت زنده می شوند و گوشه ای از پاداش یا کیفر خود را در همین دنیا خواهند دید. برخی از افراد نادان، شیعیان را متهم می کنند که به مطلبی که مخالف قرآن است، اعتقاد دارند؛ در حالی که رجعت، هیچ مخالفتی با آیات قرآن ندارد؛ بلکه برخی از آیات قرآن مانند این آیه، امکان آن را اثبات میکند. [2]
[1] . اقتباس از کافی، ج8 ، ص198 و تفسیر عیاشی ، ج1 ، ص130
[2] . اقتباس از تفسیر نمونه ، ج2 ، ص222
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#میدونستی
✅اسم اصلی #ابلیس «حارث» بود
✅بعدها که خیلی عبادت کرد اسمشو گذاشتن «عزازیل» یعنی عزیز خدا
✅بعد که متکبر شد «ابلیس» خطاب شد
✅بعدا که از درگاه خدا رانده شد اسمش شد« #شیطان»
✴️کلی هم لقب داره مثل👇
سرحوب، ضریس، ابوکردوس
ابو لبینی(لبینی اسم دخترشه انگار)
ابوالحسبان و....
📚منابع
🔹مجمع البحرین
🔸اعلام القرآن
🔹کشف الاسرار
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd