🍁تو آن دلیل خدایی که حاضری امّا
بـرای آمـدنت نـدبه خوانـده ام؛آقا
🍁خدا کند که بتـابی به باور مردم
و گل کنی به بلندی عشق در دلهـا
#سلاممولایمن
#امام_زمان ♥
صفحه ۲۴۲ مصحف شریف
سوره مبارکه یوسف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5791745836534728149.mp3
1.7M
🔸ترتیل صفحه 242 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 12
سوره مبارکه يوسف
صفحه 242
۞ وَمَا أُبَرِّئُ نَفْسِي ۚ إِنَّ النَّفْسَ لَأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلَّا مَا رَحِمَ رَبِّي ۚ إِنَّ رَبِّي غَفُورٌ رَحِيمٌ (53)
و نفس خويش را تبرئه نمى کنم ، چرا که نفس يقيناً به بدى بسيار امر کننده است مگر آن کس که پروردگارم [به او ]مهرورزى کند. همانا پروردگار من آمرزنده و مهربان است>. (53)
وَقَالَ الْمَلِكُ ائْتُونِي بِهِ أَسْتَخْلِصْهُ لِنَفْسِي ۖ فَلَمَّا كَلَّمَهُ قَالَ إِنَّكَ الْيَوْمَ لَدَيْنَا مَكِينٌ أَمِينٌ (54)
و پادشاه گفت: <او را نزد من آوريد [اگر آمد] وى را ويژه خويش مى گردانم. پس آن گاه که با او به سخن پرداخت ، گفت: همانا تو امروز نزد ما بلند مرتبه و امينى>. (54)
قَالَ اجْعَلْنِي عَلَىٰ خَزَائِنِ الْأَرْضِ ۖ إِنِّي حَفِيظٌ عَلِيمٌ (55)
گفت: <مرا بر گنجينه هاى اين سرزمين بگمار ، چرا که من نگهبانى دانايم>. (55)
وَكَذَٰلِكَ مَكَّنَّا لِيُوسُفَ فِي الْأَرْضِ يَتَبَوَّأُ مِنْهَا حَيْثُ يَشَاءُ ۚ نُصِيبُ بِرَحْمَتِنَا مَنْ نَشَاءُ ۖ وَلَا نُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ (56)
و اين گونه به يوسف در آن سرزمين قدرت و مکنت داديم در هر کجاى از آن که خواهد اقامت کند. رحمت خويش را به هر کس که بخواهيم مى رسانيم و پاداش نيکوکاران را تباه نمى کنيم. (56)
وَلَأَجْرُ الْآخِرَةِ خَيْرٌ لِلَّذِينَ آمَنُوا وَكَانُوا يَتَّقُونَ (57)
و همانا پاداش آخرت براى کسانى که ايمان آورده و پرهيزگارى مى کردند ، بهتر است. (57)
وَجَاءَ إِخْوَةُ يُوسُفَ فَدَخَلُوا عَلَيْهِ فَعَرَفَهُمْ وَهُمْ لَهُ مُنْكِرُونَ (58)
و برادران يوسف آمدند. آن گاه بر او وارد شدند و [او] آنان را شناخت و ايشان او را نشناختند. (58)
وَلَمَّا جَهَّزَهُمْ بِجَهَازِهِمْ قَالَ ائْتُونِي بِأَخٍ لَكُمْ مِنْ أَبِيكُمْ ۚ أَلَا تَرَوْنَ أَنِّي أُوفِي الْكَيْلَ وَأَنَا خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ (59)
و آن گاه که زاد و توشه آنان را برايشان آماده ساخت ، گفت: <برادرى که از پدرتان داريد نزد من آوريد ; آيا نمى بينيد که من پيمانه را به تمام و کمال مى پردازم و من بهترين ميزبانانم ; (59)
فَإِنْ لَمْ تَأْتُونِي بِهِ فَلَا كَيْلَ لَكُمْ عِنْدِي وَلَا تَقْرَبُونِ (60)
پس اگر او را نزد من نياوريد ، هيچ پيمانه اى نزد من نداريد و به من نزديک نشويد>. (60)
قَالُوا سَنُرَاوِدُ عَنْهُ أَبَاهُ وَإِنَّا لَفَاعِلُونَ (61)
گفتند: <همانا ما با رفق و مدارا از پدرش مى خواهيم که او را به ما واگذارد و به يقين ما [اين کار را ]انجام مى دهيم>. (61)
وَقَالَ لِفِتْيَانِهِ اجْعَلُوا بِضَاعَتَهُمْ فِي رِحَالِهِمْ لَعَلَّهُمْ يَعْرِفُونَهَا إِذَا انْقَلَبُوا إِلَىٰ أَهْلِهِمْ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ (62)
و به غلامانش گفت: <سرمايه آنان را در بارهايشان قرار دهيد. اميد است آنان وقتى به خانواده خويش باز گشتند ، آن را باز شناسند. باشد که ايشان باز گردند>. (62)
فَلَمَّا رَجَعُوا إِلَىٰ أَبِيهِمْ قَالُوا يَا أَبَانَا مُنِعَ مِنَّا الْكَيْلُ فَأَرْسِلْ مَعَنَا أَخَانَا نَكْتَلْ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ (63)
پس آن گاه که به سوى پدرشان باز آمدند ، گفتند: <اى پدر! پيمانه از ما منع شد. پس برادرمان را همراه ما بفرست. [اگر بيايد] سهميه خواهيم گرفت و ما حتماً مراقب او هستيم>. (63)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۴۲🌷
نَفس امّاره:
افكار، سخنان و رفتار ما انسان ها با یكدیگر متفاوت است. گاهی تفاوت های موجود میان افراد آنقدر زیاد است كه آنان را تنها می توان در شكل ظاهری شان شبیه هم دانست، و غیر از آن، هیچ شباهتی در فكر، سخن و عمل آن ها نمی توان پیدا كرد. برای مثال، آیا میان امام حسین و یزید، جز شكل ظاهری شان كه شبیه بقیه ی انسان ها بوده می توان شباهتی دیگر پیدا كرد؟ آیا می توان بر موجود ناپاك و پلیدی مانند یزید، نام انسان نهاد؟! امّا به راستی ریشه ی این تفاوت ها در چیست؟ چرا بعضی از انسان ها به اوج خوبی می رسند و برخی به قعر بدی میافتند؟ از قرآن كریم و روایات معصومین استفاده می شود كه منشأ خصلت های خوب یا بد هر انسان، «نَفْس»، یا به تعبیر دیگر، «شخصیت» اوست؛ حقیقتِ پیچیده ای كه بسیاری از دانشمندان را به خود مشغول كرده است.
نفس انسان که در ابتدا دارای تمایلات پَست و حیوانی ست، با تربیت و مراقبت، به شخصیت پاك و زیبایی تبدیل می شود كه افكار خوب، سخنان زیبا و كارهای شایسته از آن ظاهر می شود و سعادت جاودان او را تضمین می كند؛ امّا اگر نفس انسان به حال خود رها شود، از هر حیوان وحشی و تندخویی بدتر می شود و سراسر وجود انسان را افكار و سخنان و رفتار آلوده پر می كند. آفریدگار انسان، این واقعیت مهم را در سوره ی شمس به روشنی بیان می کند و پس از سوگند به یازده مخلوق از مخلوقات خود می فرماید: «بی شک كسی كه نفس خود را پرورش داد و از بدی ها پاك كرد، رستگار می شود، و بی شک كسی كه جلوی پرورش نفسش را گرفت و بدینوسیله آن را نابود كرد، نومید و محروم می شود.» این آیه نیز به همین حقیقت اشاره كرده، بیان می کند كه نفس انسان در صورت بی توجّهی و رها شدن، به شخصیت شیطان صفتی تبدیل می شود كه همواره انسان را به بدی ها و كارهای زشت فرمان می دهد(اَنَّ النَّفسَ لَاَمّارَةٌ بِالسّوء). از این رو به چنین نَفْس و شخصیتی، «نفس امّاره»(شخصیتی كه انسان را به بدی فرمان می دهد) گفته می شود كه اگر به حال خود رها شود، انسان را به نابودی قطعی و هلاكت ابدی می كشاند؛ زیرا تنها خواسته ی چنین انسانی، رسیدن به لذّات و شهوات زودگذر است و او دیگر به سرانجام هوس هایش نمی اندیشد؛ مانند همسر عزیز مصر كه به سبب خواسته ی زشت و نامشـروعش، حیثیت و آبروی خود و همسرش را به باد داد و ذلّت و رسوایی را برای خود خرید! از این رو پیشوایان دین تأكید كرده اند كه هر مسلمان باید پیوسته با نَفْس امّاره و هوس جوی خود مبارزه كند و از دشمنی با چنین شخصیت پلیدی غافل نشود. در روایتی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «دشمن ترین دشمنان تو، نفس [امّاره ی] توست كه در وجودت قرار دارد.» همچنین در روایت دیگری از همان حضرت می خوانیم كه به گروهی از مسلمانان كه از جنگی بازگشته بودند، فرمود: «آفرین به گروهی كه از جهاد كوچك تر (و آسان تر) بازگشتند و هنوز جهاد بزرگ تر(و دشوارتر) را انجام نداده اند.» آنان گفتند: «ای پیامبر خدا، جهاد بزرگ تر چیست؟» حضرت فرمود: «جهاد با نفس [امّاره].»
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🔵#آخرالزمان
بسته شدن راه توبه!
🔹در ادامه مبحث آخرالزمان از ديدگاه قرآن، به آيه ۱۵۸ سوره انعام میرسيم.
در اين آيه خداوند ميفرمايد: «... اما آن روزی که بعضی از آيات پروردگارت تحقق پذيرد، ايمان آوردن افرادی که قبلاً ايمان نياورده اند يا در ايمانشان عمل نيکی انجام نداده اند، سودی به حالشان نخواهد داشت! بگو: انتظار بکشيد، ما هم انتظار میکشيم.»
🔹امام صادق علیهالسلام در تأويل اين آيه فرمودند:
«... آياتِ پروردگار، امامان هستند و آيه منتظره، قائم میباشد كه اگر كسی تا روز قيام او به شمشير، ايمان نياورده باشد؛ ديگر ايمانش سودی نبخشد، اگر چه به امامان پيشين ايمان داشته باشد.»
📚کليد واژه آيات مهدوی، ص ۱۳۵
کمال الدين، ج ۲، ص ۳۳۶
🔵 نکته: زمان قيام با زمان ظهور متفاوت است.
📌پس در آخرالزمان بايد ايمانمان را کامل کنيم تا در دوره قيام «قائم» علیه السلام، جزء انصار ايشان باشيم.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✅ «حکومت جهانی حضرت مهدی»
✴ «لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّه»
🌸در سه آیه از قرآن، خداوند وعده داده است که اسلام کل کره زمین را فرا می گیرد. و این فراگیر شدن اسلام در زمان امام زمان صورت میگیرد.
✴ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ و َلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ(توبه/33)
ﺍﻭ ﻛﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺭﺳﻮﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺁﺋﻴﻦ ﺣﻖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ﺗﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺁﺋﻴﻨﻬﺎ ﻏﺎﻟﺐ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﻛﺮﺍﻫﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ. (توبه/33)
✴ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ و َدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ و َكَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدًا (فتح/28)
ﺍﻭ ﻛﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺭﺳﻮﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺣﻖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ، ﺗﺎ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﺩﻳﺎﻥ ﭘﻴﺮﻭﺯ ﻛﻨﺪ، ﻭ ﻛﺎﻓﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺷﺎﻫﺪ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﺎﺷﺪ. (فتح/28)
✴ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ (صف/9)
ﺍﻭ ﻛﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺣﻖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ﺗﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﺩﻳﺎﻥ ﻏﺎﻟﺐ ﺳﺎﺯﺩ، ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﻛﺮﺍﻫﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ. (صف/9)
✅ اين آيه ها وعدهى حاكميّت اسلام بر جهان را بيان مىكند. مسألهى قيام جهانى حضرت مهدى، از مسلّمات اعتقادى شيعه و اهلسنّت است.
✅ حضرت علی فرمود: در زمان ظهور امام زمان هيچ خانهاى و هيچ قريهاى نخواهد بود، مگر آنكه اسلام وارد آن خواهد شد، چه بخواهند، چه نخواهند. و صداى اذان هر صبح و شام در هر قريهاى شنيده خواهد شد.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#عطر_نماز🌸🕋
لحظات ملکوتی اذان است,,,,
حضرت مهدی غریبانه کجا است,,,
السلام علیک یا اباصالح
هرکجا هستی التماس دعا مولا
☘نـــــمازت را مــــتّصل کن
به نـــــمازِ امـــــامـ زمــــان«عج»
و ســــجاده ات را شــــاهد بـــگیر
که هـــــیچ نـــمازے
بــــدونِ دعـــــاے بر فــــرجش نــــبوده اســــت.
#نماز_اول_وقت📿
#التماس_دعای_فرج 🤲
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🔵 خوردن انار در روز جمعه
🔴 امام کاظم (ع) میفرمایند:
🌕 «کسی که یک انار در روز جمعه و ناشتا بخورد، قلبش را چهل روز نورانی میکند، و اگر دو انار بخورد هشتاد روز نورانی میکند، و اگر سه انار بخورد صد و بیست روز نورانی میکند و وسوسه شیطان را از او دور میکند و کسی که وسوسه شیطان از او برطرف شود خدا را معصیت نمیکند و کسی که خدا را معصیت نکند، خدا او را وارد بهشت میکند.»
📚محاسن ج ۲ص۵۴۴
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢صدقه به نیت امام زمان عجل الله
💚خوشا آن درد که درمانش تو باشی⚘
🎤 #حجت_الاسلام_عالی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#ادبستان_نماز
لذتِ نقد
آدمو پررو بار میاره
آدمو شرطی میکنه
توقع رو میبره بالا
آدمو زودرنج میکنه
راحت طـلب میکنه
لذت نماز
خیلی غیرِنقده. خیلی
#نمازاول_وقت
صفحه ۲۴۳ مصحف شریف
سوره مبارکه یوسف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5796249436162098653.mp3
1.92M
🔸ترتیل صفحه 243 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 12
سوره مبارکه يوسف
صفحه 243
قَالَ هَلْ آمَنُكُمْ عَلَيْهِ إِلَّا كَمَا أَمِنْتُكُمْ عَلَىٰ أَخِيهِ مِنْ قَبْلُ ۖ فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ (64)
گفت: <آيا غير از آنگونه که پيشتر شما را بر برادرش امين دانستم بر او امينتان بشمارم؟ پس خداوند بهترين نگهبان است و او مهربان ترين مهربانان است>. (64)
وَلَمَّا فَتَحُوا مَتَاعَهُمْ وَجَدُوا بِضَاعَتَهُمْ رُدَّتْ إِلَيْهِمْ ۖ قَالُوا يَا أَبَانَا مَا نَبْغِي ۖ هَٰذِهِ بِضَاعَتُنَا رُدَّتْ إِلَيْنَا ۖ وَنَمِيرُ أَهْلَنَا وَنَحْفَظُ أَخَانَا وَنَزْدَادُ كَيْلَ بَعِيرٍ ۖ ذَٰلِكَ كَيْلٌ يَسِيرٌ (65)
و آن گاه که کالاى خويش گشودند ، دريافتند که بضاعتشان به آنان باز گردانده شده است. گفتند: <اى پدر! چه مى خواهيم اين سرمايه ماست که به ما باز گردانده شده. [با آن کمک گرفته] و براى خانواده خويش آذوقه مهيّا مى کنيم و برادرمان را محافظت مى کنيم و بار شترى اضافه مى طلبيم آن [چه آورديم ]پيمانه اندکى است>. (65)
قَالَ لَنْ أُرْسِلَهُ مَعَكُمْ حَتَّىٰ تُؤْتُونِ مَوْثِقًا مِنَ اللَّهِ لَتَأْتُنَّنِي بِهِ إِلَّا أَنْ يُحَاطَ بِكُمْ ۖ فَلَمَّا آتَوْهُ مَوْثِقَهُمْ قَالَ اللَّهُ عَلَىٰ مَا نَقُولُ وَكِيلٌ (66)
گفت: <هرگز او را همراه شما نمى فرستم تا اينکه پيمانى از خدا به من بسپاريد. سوگند ياد کنيد که او را نزد من مى آوريد ، مگر آنکه از هر سو محاصره شويد>. پس آن گاه که پيمان خويش به وى سپردند ، گفت: <خداوند بر آنچه مى گوييم وکيل باشد>. (66)
وَقَالَ يَا بَنِيَّ لَا تَدْخُلُوا مِنْ بَابٍ وَاحِدٍ وَادْخُلُوا مِنْ أَبْوَابٍ مُتَفَرِّقَةٍ ۖ وَمَا أُغْنِي عَنْكُمْ مِنَ اللَّهِ مِنْ شَيْءٍ ۖ إِنِ الْحُكْمُ إِلَّا لِلَّهِ ۖ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ ۖ وَعَلَيْهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ (67)
و گفت: <اى پسران من! از يک درب وارد نشويد واز دربهاى متعدد و جداى از يکديگر داخل شويد و [من با اين تدبير ]هيچ چيزى را که از ناحيه خداوند [تقدير شده ]باشد از شما باز نمى گردانم. حکم راندن جز از آنِ خداوند نيست. تنها بر او توکّل کرده ام و لذا توکّل کنندگان بايد فقط بر او توکّل کنند>. (67)
وَلَمَّا دَخَلُوا مِنْ حَيْثُ أَمَرَهُمْ أَبُوهُمْ مَا كَانَ يُغْنِي عَنْهُمْ مِنَ اللَّهِ مِنْ شَيْءٍ إِلَّا حَاجَةً فِي نَفْسِ يَعْقُوبَ قَضَاهَا ۚ وَإِنَّهُ لَذُو عِلْمٍ لِمَا عَلَّمْنَاهُ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ (68)
و آن گاه که داخل شدند از جايى که پدرشان فرمانشان داده بود ، [اين تدبير ]باز نداشت از ايشان هيچ چيزى را که از ناحيه خداوند [تقدير شده ]بود [و ثمرى نداشت ]جز خواسته اى که در نهاد يعقوب بود که [خداوند ]آن را به انجام رسانيد و همانا او - بدين سبب که تعليمش داده بوديم - از دانشى [عميق ]بهره مند بود و ليکن بيشتر مردم نمى دانند. (68)
وَلَمَّا دَخَلُوا عَلَىٰ يُوسُفَ آوَىٰ إِلَيْهِ أَخَاهُ ۖ قَالَ إِنِّي أَنَا أَخُوكَ فَلَا تَبْتَئِسْ بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (69)
و آن گاه که بر يوسف درآمدند ، برادرش را در کنار خويش جاى داد. گفت: <همانا من خودم برادر تو هستم. پس بر آنچه مى کردند اندوهگين مباش>. (69)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۴۳🌷
چشم زخم:
هنگامی كه حضرت یعقوب، پسرانش را برای دومین بار به سوی مصر روانه كرد، به آنان توصیه کرد كه همگی با هم از یك دروازه وارد پایتخت مصر نشوند؛ بلكه جداگانه و از چند دروازه وارد شهر شوند. برخی از مفسّران معتقدند كه این توصیه بدین علت بود كه یعقوب نمی خواست جمع یازده نفره ی پسران رشید و خوش قامتش در كنار هم، نظر اهالی شهر را به سوی خود بکشاند و مبادا چشم زخمی به آنان برسد. آری، چشم زخم، حقیقتی است كه در جهان انسان ها وجود دارد و پیشوایان معصوم نیز وجود آن را تأیید كرده اند.
در روایتی از امیر مؤمنان علی می خوانیم:
«چشم زخم حقیقت دارد، و دعا برای دفع آن نیز حقیقت دارد.»
این ویژگی را علوم جدید نیز تأیید می کند. امروزه بسیاری از دانشمندان معتقدند كه در بعضی از چشم ها، نیروی مغناطیسی خاصی نهفته شده كه كارایی زیادی دارد و حتّی با تمرین می توان آن را زیاد كرد. خواب مغناطیسی، از طریق همین نیروی مغناطیسی چشم ها انجام می شود. در دنیایی كه اشعّه ی لیزر نامرئی می تواند كاری كند كه از هیچ سلاح مخرّب دیگری ساخته نیست، وجود نیرویی در بعضی از چشم ها كه از طریق امواج مخصوصی در طرف مقابل اثر بگذارد، باورپذیر است. افراد زیادی نقل كرده اند كه با چشم خود اشخاصی را دیده اند كه چشمانشان دارای این نیروی مرموز بوده است و افراد یا حیوانات یا اشیایی را از طریق چشم زدن از كار انداخته اند. روایات زیادی از پیشوایان دین در دست است که در آن ها دعا یا ذکری برای دفع خطر چشم زخم به مردم یاد داده شده است؛ که به آن «رقعه» یا «تعویذ» می گویند. البته این مطلبِ راست، نزد برخی از مردم با خرافات و مطالب بی اساسی در هم آمیخته كه باعث بدبینی دیگران به حقیقت داشتنِ اصل آن شده است. البته باید توجّه داشت که هر حادثه و پیش آمدی را نمی توان به چشم زخم مرتبط دانست. از این رو باید برای آگاهی از آن و آشنایی با دعاهای دفع آن، به كتاب ها و دانشمندان معتبر اسلامی مراجعه كرد.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
💠 درس چهارم : مخارج حروف
در این درس به مخارج تعدادی از حروف
و نحوه ی ادا آن ها پرداخته شده است. 🔰
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd