تسبیحات امیرالمومنین (علیه السلام)📿
سئوال:
کیفیت تسبیحات حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام به شرح زیر است:
١٠ بار سبحان الله
١٠ بار الحمدلله
١٠ بار الله اکبر
١٠ بار لا اله الا الله
درباره فضیلت این تسبیحات امیرالمؤمنین (علیه السلام) به براء بن عازب فرمودند:
آیا کاری به تو یاد دهم که چون آن را انجام دهی، از اولیای خدا خواهی بود؟
براء عرض کرد: بله.
حضرت تسبیحات فوق را به او آموزش دادند و سپس فرمودند: هر کس این تسبیحات را بعد از هر نماز بخواند، خدا هزار بلای دنیوی را از او دور می کند، که آسان ترین آن بازگشت از دین است و در آخرت برای او هزار منزلگاه آماده می کند که یکی از آن منزلت ها مجاورت رسول خدا (صلی الله علیه وآله) است.
📚مستدرک الوسائل، ج٥، ص ٨٢
#امیرالمومنین
#تعقیبات_نماز
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
صفحه ۲۴۹ مصحف شریف
سوره مبارکه رعد
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5814196605548496543.mp3
1.86M
🔸ترتیل صفحه 249 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 13
سوره مبارکه الرعد
صفحه 249
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
المر ۚ تِلْكَ آيَاتُ الْكِتَابِ ۗ وَالَّذِي أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ الْحَقُّ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يُؤْمِنُونَ (1)
المر. اينها آيه هاى اين کتاب است و آن چيزى که از ناحيه پروردگارت بر تو نازل شده ، سراسر حق است و ليکن بيشتر مردم ايمان نمى آورند. (1)
اللَّهُ الَّذِي رَفَعَ السَّمَاوَاتِ بِغَيْرِ عَمَدٍ تَرَوْنَهَا ۖ ثُمَّ اسْتَوَىٰ عَلَى الْعَرْشِ ۖ وَسَخَّرَ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ ۖ كُلٌّ يَجْرِي لِأَجَلٍ مُسَمًّى ۚ يُدَبِّرُ الْأَمْرَ يُفَصِّلُ الْآيَاتِ لَعَلَّكُمْ بِلِقَاءِ رَبِّكُمْ تُوقِنُونَ (2)
خداوند است آن که آسمانها را بدون پايه هايى که ببينيدشان برافراشت. آن گاه بر عرش استيلا يافت و خورشيد و ماه را مقهور و رام ساخت. همگى براى مدتى مشخص روانند. امر آنها را تدبير مى کند. آيات خويش را به روشنى بيان مى نمايد ; شايد شما به لقاى پروردگارتان يقين کنيد. (2)
وَهُوَ الَّذِي مَدَّ الْأَرْضَ وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ وَأَنْهَارًا ۖ وَمِنْ كُلِّ الثَّمَرَاتِ جَعَلَ فِيهَا زَوْجَيْنِ اثْنَيْنِ ۖ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهَارَ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ (3)
و اوست که زمين را گسترانيد و در آن کوه هايى استوار و رودخانه هايى قرار داد و از همه درختان در آن جفتى دوتايى پديد آورد. شب را بر روز مى پوشاند. همانا در آن [ها که ياد شد] ، نشانه هايى است براى مردمى که مى انديشند. (3)
وَفِي الْأَرْضِ قِطَعٌ مُتَجَاوِرَاتٌ وَجَنَّاتٌ مِنْ أَعْنَابٍ وَزَرْعٌ وَنَخِيلٌ صِنْوَانٌ وَغَيْرُ صِنْوَانٍ يُسْقَىٰ بِمَاءٍ وَاحِدٍ وَنُفَضِّلُ بَعْضَهَا عَلَىٰ بَعْضٍ فِي الْأُكُلِ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَعْقِلُونَ (4)
و در زمين قطعه هايى است در کنار يکديگر و باغهايى از انگورهاست و کشتزار و درختان خرمايى که بر يک ريشه اند و بر غير يک ريشه ، با يک آب مشروب مى شوند و [بااين حال ]برخى از آنها را در ثمرشان بر برخى ديگر برترى مى دهيم. همانا در آن [ها که ياد شد] ، نشانه هايى است براى مردمى که مى فهمند. (4)
۞ وَإِنْ تَعْجَبْ فَعَجَبٌ قَوْلُهُمْ أَإِذَا كُنَّا تُرَابًا أَإِنَّا لَفِي خَلْقٍ جَدِيدٍ ۗ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ كَفَرُوا بِرَبِّهِمْ ۖ وَأُولَٰئِكَ الْأَغْلَالُ فِي أَعْنَاقِهِمْ ۖ وَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (5)
و اگر تعجب مى کنى عجيب سخن ايشان است: <آيا وقتى که خاک گشتيم آيا ما بى هيچ ترديد در آفرينشى نو قرار مى گيريم؟> آنان کسانى اند که به پروردگارشان کافر شدند و آنان در گردنهايشان غلها و بندهاست و آنان همدم آتشند ; ايشان در آن جاودانه اند. (5)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۴۹🌷
دو نشانه از نشانه های خدا و دو دلیل بر معجزه بودن قرآن:
بر اساس آیات قرآن كریم و نیز دلایل قطعی و عقلی، خدای یگانه و جهان آفرین به هیچ وجه با حواس پنجگانه درك نمی شود و دیدنی نیست. همچنین فكر و اندیشه ی انسان نمی تواند به چگونگی خدا پی ببرد و بفهمد كه او چیست. خدای بزرگ و مهربان امّا برای شناساندن خود به بندگانش، آنان را به تفكّر و اندیشه در جهان هستی دعوت كرده تا آنان با شناخت آفرینش دقیق و بینظیر او، به دانش و قدرت بی پایانش پی ببرند. قرآن كریم نیز در آیات متعددی توجّه انسان ها را به مخلوقات گوناگون خدا جلب كرده است. این آیات به برخی از نشانه های خدا اشاره می كند كه اندیشه در باره ی آن ها، انسان را به عظمت و دانش بی پایان پروردگار هستی راهنمایی می كند. یكی از این نشانه ها، «وجود ستون های نامرئی در آسمان» است.
در آیه ی 2 می خوانیم: «خداوند، کسی است که آسمان ها را بدون ستون هایی دیدنی برافراشت.»
شاید این مطلب در زمان نزول قرآن به خوبی فهمیده نمی شده؛ ولی هم اكنون با پیشرفت علم، از این آیه معنای روشنی دریافت می شود. در هنگام نزول این آیات، هیأت بطلمیوسی بر افكار جهان حكومت می كرد. بر اساس آن فكر می كردند كه كره ی زمین، مركز جهان است و آسمان ها به صورت كره هایی تودرتو ـ همانند طبقات پوست پیاز ـ روی هم قرار دارند؛ ولی حدود هزار سال پس از نزول این آیات، علم و دانش بشر به اینجا رسید كه نظریه ی افلاك پوست پیازی، به كلّی بی پایه است، و آنچه واقعیت دارد، این است كه کره ها هر یک در مدار و جایگاه خود ـ بی آنكه تكیه گاهی داشته باشند ـ ثابت هستند، و تنها چیزی كه آن ها را در جای خود نگه می دارد، تعادل قوّه ی جاذبه و نیروی گریز از مركز کره هاست كه یكی با جرم این كره ها ارتباط دارد و دیگری مربوط به حركت آن هاست. منظور از ستون های نامرئی كه آسمان ها را برافراشته است، شاید همین نیروی نامرئی و قدرتمند باشد. یكی دیگر از نشانه های خدا كه در این آیات بیان شده، «زوجیت گیاهان» است.
خداوند در آیه ی 3 سوره ی رعد می فرماید: «و در آن[زمین]، از تمام میوه ها یک جفت آفرید.»
هرچند از گذشته های دور، مردم می دانستند كه برخی از گیاهان - مانند خرما ـ با گرده افشانی و نشستن گردهی گیاه ماده بر روی گیاه نر بارور می شوند، تا اواسط قرن هجدهم میلادی و كشف دانشمند سوئدی (لینه) در این مورد، كسی نمیدانست كه این راز تقریباً یك قانون كلی و همگانی در جهان گیاهان است؛ در حالی که قرآن كریم بیش از هزار و صد سال پیش از آن كشف، به این حقیقت مهم اشاره كرده است، آری، این دو پدیدهی مهم، علاوه بر این كه دو نشانه از نشانه های قدرت خدا هستند، دو نشانه از معجزه بودن قرآن كریم نیز هستند؛ زیرا هیچكس در زمان نزول آیات قرآن، از معنای دقیق این آیات اطّلاع نداشت و بزرگ ترین دانشمندان عصر پیامبر نیز از این حقایق بی اطّلاع بودند.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
34.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 این نماز استغفار فوق العادست‼️
⚠️ از کنار این رزق راحت نگذرید ... ⚠️
زندگیهاتون لبریز از برکات مادی و معنوی 🌺
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
✍پست معرفتی
🌷حجت الاسلام رفیعی :
✨ در قیامت جهنمی ها از بهشتی ها می پرسن مگه ما باهم تو یه محله تو یه شهر نبودیم؟ چی باعث شد شما بهشتی بشین ما جهنمی؟!!
بهشتیان جواب میدن، به #پنج_دلیل شماها صفتون از ما جدا شده، سوره حدید آیه ۲۲:
✨اول: ❶【خود فریب بودید】. هِی توجیه کردید، مالیات دادید به دولت گذاشتید پاحساب خمس، تو کارهاتون سعی کردید توجیه کنید و از استدلال بگریزید
✨دوم: ❷【در کار خیر تعلل کردید.】 آقا در کار خیر بشتابید. روایت دارد که وقتی انسان میخواد صدقه بده شیطان دست آدمو میگیره و وسوسه می کنه، لذا قرآن درباره کار خیر می فرماید: "فالستبقو الخیرات" در کار خیر سبقت بگیرید
✨سوم: ❸【 شک کردید】. یقین در زندگیتون نداشتید. یه روز رو سند این دعا شک کردید، یه روز رو آیه فلان کردید، خیلی مواظب باشید، دشمنا خیلی دارن شبهه افکنی می کنند تا مردم از دین فرار کنند.
✨چهارم: ❹【آرزوهای طولانی شما رو گول زد】.
✨پنجم: ❺【شیطان بر شما حاکم شد】.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd