eitaa logo
•یٰاوَراݩِ‌گُمنٰامِْ‌إمٰاݦ‌زَمٰاݩ(عـج)•🇵🇸
1هزار دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
3هزار ویدیو
305 فایل
•🍃←بِســمِ‌رَّبِ‌‌بَـقیَٖةَ‌الله→💫 گروه‌فرهنگےیاوران‌گمنام‌امام‌زمان(عج) چن‌ٺـانوجـووݩ دهه‌هۺـټادےوانـقلابے✌ تولدگروہ:1397/02/01(نیـمہ شعبـان❤) مطالب‌‌روتامیتونید‌انتشار‌بدید‌💛 اجرڪم‌عنداللہ🌿 چنل‌رسمے✌ کانال دوممون :) @afsaran_110
مشاهده در ایتا
دانلود
•یٰاوَراݩِ‌گُمنٰامِْ‌إمٰاݦ‌زَمٰاݩ(عـج)•🇵🇸
شما خیلی زرنگی میری به غریبه ها کمک میکنی! خندت برا دیگرانِ اخلاقتُ برم وقتی غریبه ها رو میبینی حالت
اگه که نه!!! دوزار خنده های بیرونت ارزش نداره همش مَکاریِ! کجا داری میری؟ خدایی که میگه؛ وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ ما انسان رو نیافریدیم مگر اینکه؛ به مقام عبودیت برسه این معناش اینه که هر چی برای این انسان قرار دادیم همه اونا هم تک تکشون عبودیته! همسر انتخاب کردن هدفش عبودیتِ! هدفش راحتی،خوشگذرونی نیست! اقا به خانمم محبت میکنم که؛ این عبودیت تحقق پیدا بکنه برای رضای خدا! من بنا نیست به خانمم محبت بکنم که؟! به خانمم محبت کرده باشم که؟! من نمیخوام تشکیل خانواده داده باشم که؟! اینا همه اجزای بندگیه وقتی اجزای بندگی شد! اون وقت من به شما و خدمتتون میرسم🙂
•یٰاوَراݩِ‌گُمنٰامِْ‌إمٰاݦ‌زَمٰاݩ(عـج)•🇵🇸
اگه که نه!!! دوزار خنده های بیرونت ارزش نداره همش مَکاریِ! کجا داری میری؟ خدایی که میگه؛ وَمَا خَلَق
عرض میکنم که؛ هیچی مثل خانواده بندگی و عبودیت انسان رو رونق نمی بخشه!! اگر شما خانواده رو هدفشُ بندگی بگیرید جوری که تو خانواده با اخلاق خوب، رفتار خوب بنده خدا میشی تو خیابون با اخلاق و رفتار خوب بنده خدا نمیشی! از خونه میره بیرون تیپ میزنه ببخشید چرا شما این تیپُ تو خونه نزدی؟! حالا من که زورم ب اعضای کانال نمیرسه اما با آقایونم! برای مثال حضرت امام تو خونه زیر جامشون رو اتو میکردن!! در روایت هست که همون جور که مردا دوست دارن خانمشون پیششون تزئین کنند! خانم ها هم دوست دارن آقاشون خودشون رو تزئین کنه اومدن خونه امام باقر دیدن یه لباسی پوشیده رنگش رنگ معمولیه ها خصوصی بود این رفیق اومد تو دید لباس خونگیشون رنگش اینجوریه گفت اقا جون چرا اینجوری پوشیدی؟ فرمود خانمم اینجوری خوشش میاد ای جانم☺️ یکم به خانوادت برس مشتی شهید حججی پای مادر،پدرشُ بوسید! که عاقبت به خیر شد... اخلاق خوبتُ بزار برا خانوادت نه برا اهل کوچه و بازار خودمون رو بسازیم!!! با همون چیزی که حتی تو ذهنت هم نیست تو این کتاب تو این سخنرانی تو فلان منبر دنبال راه های خودسازی میگردی!! دور نرو! محبت به خانواده یکی از راه های خودسازیِ
‼️⚠️حقیقتُ بگو؛ 👇🏻 با خانوادت چطور رفتاری رو داری؟! لینک پیام ناشناس: https://harfeto.timefriend.net/16688822697008
لازم است ک بدانیم موضوع «اخلاق در خانه» یکی از موضوعات کلیدی اخلاق است که اهمیت به آن، علاوه بر سلامت خانواده، منجر به سلامت اخلاقی اجتماع خواهد شد.
•یٰاوَراݩِ‌گُمنٰامِْ‌إمٰاݦ‌زَمٰاݩ(عـج)•🇵🇸
لازم است ک بدانیم موضوع «اخلاق در خانه» یکی از موضوعات کلیدی اخلاق است که اهمیت به آن، علاوه بر سلام
در خانه؛ خانواده محتاج مهر و محبت است و هیچ‌کس بدون محبت، قادر به اداره مناسب و مطلوب زندگی نیست. اساساً اجبار و اکراه و زورگویی در هیچ کاری نتیجه نمی‌دهد و اگر هم مثلاً اعضای یک کشور یا اعضای یک خانواده، از سر ترس یا در اثر تهدید یا برای کسب منافع، تسلیم قانون محض و بدون عاطفه و محبت شوند، تسلیم آنان موقتی است و حتماً روزی نتیجه عکس می‌دهد. قرآن کریم بر مبنای همین حقیقت مهم، حتی دین‌داری اجباری و همراه با زور و اکراه را بی‌فایده دانسته و می‌فرماید:  «لا إکراه فی‌الدین قد تبین‌الرشد من‌الغی» منظور قرآن کریم از بیان این آیه شریفه، این نیست که هرکس در انتخاب دین خود مختار است؛ زیرا دین مورد نظر خداوند برای دوران آخرالزمان، طبق ادله عقلی و نقلی فراوان و آیات دیگر قرآن کریم، دین اسلام است. بنابراین قرآن کریم در این آیه، به یک حقیقت مهم اشاره می‌فرماید و آن این‌که: با اجبار و با زور و قلدری کسی مسلمان نمی‌شود و اگر هم بشود، دین او فایده ندارد. یعنی طبق آنچه در ادامه آیه آمده است، راه گسترش اسلام، تبلیغ و شناساندن حقیقت اسلام به بشریت است تا آن‌ها خود و با میل و علاقه قلبی و باطنی به اسلام گرایش پیدا کنند. در واقع، اسلام عزیز برای دین‌داری آدمیان نیز محبت را عنصر و عامل اصلی و اساسی قلمداد می‌کند. وقتی محبت و علاقه قلبی، در مهم‌‌ترین موضوع زندگی بشر که همان انتخاب دین است، چنین جایگاه برجسته‌ای دارد، معلوم است که اداره مطلوب یک کشور یا اداره مناسب زندگی بدون محبت و بدون علاقه قلبی اعضای آن کشور یا خانواده، غیر ممکن است. بنا بر تصریح قرآن کریم، مهر و محبت و به تعبیری، مودت و رحمت، لازمه زندگی است: «و من آیاته أن خلق لکم من أنفسکم أزواجاً لتسکنوا إلیها و جعل بینکم مودةً و رحمةً» بر این اساس، زندگی با نشاط و توأم با آرامش و آسایش، در پرتو محبت، رأفت و مهربانی اعضای خانواده و به خصوص زن و شوهر نسبت به همدیگر پدید می‌آید. کمبود محبت در خانه، چه بین زن و شوهر و چه بین آن‌ها و فرزندان، منجر به فروپاشی نظام خانواده می‌شود و خانواده بی‌محبت و عاری از رأفت و مهربانی، افراد ناسالم و پرخاشگر و افرادی که دچار بیماری روحی و روانی هستند، تحویل جامعه می‌دهد که قادر به پیشرفت و تعالی روحی و معنوی و حتی پیشرفت مادی نخواهند بود.
•یٰاوَراݩِ‌گُمنٰامِْ‌إمٰاݦ‌زَمٰاݩ(عـج)•🇵🇸
در خانه؛ خانواده محتاج مهر و محبت است و هیچ‌کس بدون محبت، قادر به اداره مناسب و مطلوب زندگی نیست. اس
تأثیر قانون، محتاج رأفت و مهربانی است:) قرآن کریم با بیان نحوه موعظه لقمان حکیم به فرزندش، به بندگان می‌آموزد که هیچ‌کس با اجبار، اکراه، تهدید و ارعاب، تابع قانون نمی‌شود و تأثیر و نفوذ توصیه و نصیحت چه در خانه و چه در اجتماع، نیازمند عطوفت و مهربانی است: «و إذ قال لقمان لابنه و هو یعظه یا بنی لا تشرک بالله إن‌الشرک لظلمٌ عظیمٌ» هنگامی که لقمان حکیم قصد توصیه فرزند خود به پرهیز از شرک را داشت، با پرخاش و تندی و قلدری، او را نصیحت نکرد؛ بلکه با جملاتی نظیر فرزندم، عزیزم و جانم، محبت او را به خود جلب کرد و پس از آن، توصیه خود را با اقامه دلیل و با استدلال بیان کرد و به او گفت: «فرزندم! مشرک نباش؛ زیرا شرک ظلم بزرگی است.» بنابراین، اگر محبت در خانه و بین افراد خانواده، حکم‌فرما باشد، خانه و خانواده، سالم و رو به پیشرفت مادی و معنوی هستند، وگرنه افراد آن خانه عقده‌ای و مضر برای خود و اجتماع خواهند شد. این موضوع، علاوه بر تصریح قرآن کریم، به تجربه و در عرف اجتماع نیز اثبات شده است؛ یعنی خانواده پرخاش‌گر، تندخو و عاری از مهر و محبت، معمولاً فرزندانی ناراحت و زورگو و خودرأی دارند و نه‌تنها نشاط و شادمانی در چنین خانه‌ای راه ندارد، بلکه تاریکی و ظلمت در آن خانه حکم‌فرماست و افراد آن مبتلا به مرگ تدریجی هستند. بنابراین، ریاست مرد و مدیریت زن در خانه، مرهون مهر و محبت حاکم بین آن‌هاست و تربیت فرزندان صالح و شایسته نیز وابسته به همان مهر و محبت و عطوفت و مهربانی خواهد بود.
•یٰاوَراݩِ‌گُمنٰامِْ‌إمٰاݦ‌زَمٰاݩ(عـج)•🇵🇸
تأثیر قانون، محتاج رأفت و مهربانی است:) قرآن کریم با بیان نحوه موعظه لقمان حکیم به فرزندش، به بندگان
عاقبت تندخویی در خانه یکی از اصحاب خاص پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) از دنیا رفت؛ پیامبر گرامی در تشییع و در کفن و دفن او شرکت کردند و فرمودند: ملایکه الهی نیز برای تشییع او به زمین نازل شدند. هنگامی که پیامبر‌اکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) با دست مبارک خود، لحد او را بستند و خاک روی او ریختند، فرمودند: قبر چنان فشاری به او داد که استخوان‌های سینه‌اش در هم شکست و زیر منگنه الهی له شد. افراد حاضر گفتند: یا رسول‌الله او آدم خوبی بود، اهل جبهه و جهاد و مقید به ظواهر شرع بود و از لحاظ اعتقادی هم با ایمان بود! پیامبراکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) فرمود: بله، او اهل بهشت است، اما در اثر تندخویی در خانه، ناچار است فشار قبر را تحمل کند.8 فشار قبر در اثر تندخویی و سردی در خانه، مختص مرد نیست؛ بلکه زن هم اگر در خانه کج‌خلق باشد و محیط خانه را با نق‌زدن و توقعات بی‌جا سرد کند و آرامش اهل خانه را با دیدن نواقص و کاستی‌ها و ندیدن فضایل و نعمت‌ها، به ناراحتی و ناآرامی مبدل سازد، باید منتظر فشار قبر باشد.
رفاقت و دلسوزی، عامل موفقیت در خانواده: زن و شوهر موفق، کسانی هستند که علاوه بر روابط زوجیت، دو رفیق دلسوز و با محبت برای همدیگر می‌باشند. علاوه بر آن، آن‌ها باید با فرزندان خود هم رفیق باشند و رابطه عاطفی و همراه با دلسوزی و مهربانی داشته باشند. رفتار پدر و مادر با فرزندان باید به قدری صمیمی باشد که اگر آن‌ها مشکلی داشتند، قبل از هر کس دیگری، آن مشکل را با پدر و مادر خود در میان بگذارند و با آن‌ها درد و دل کنند. این نحوه رفتار و این میزان رفاقت و دلسوزی، علاوه بر اینکه موجب سلامت محیط خانواده می‌شود و معضلات و گرفتاری‌های اهل خانه را بر طرف می‌سازد، ثواب و ارزش معنوی فراوانی هم دارد. امام محمدباقر(علیه‌السلام) فرمودند: خانمی که خانه را گرم کند و مردی که به همسر و فرزندان خود خدمت نماید، ثواب هفت حج و عمره در نامه عمل او نوشته می‌شود. عزیمت به خانه خدا و به‌جاآوردن عمره مفرده و طواف بیت‌الله‌الحرام، آرزوی همه مسلمانان است و می‌توان گفت: کسی نیست که مشتاق چنین عبادتی نباشد، اما امام محمدباقر(علیه‌السلام) می‌فرمایند: همه می‌توانند با ایجاد محبت و صمیمیت در خانه، مکه را به خانه خود بیاورند و نه‌تنها یک عمره، بلکه هفت حج و عمره به‌جا آورند. این ثواب‌ها استحقاقی نیست، بلکه تفضلی است و به قول استاد بزرگوار ما حضرت امام خمینی(ره)، اهل‌بیت(علیهم‌السلام) با وضع چنین ثواب‌های شگفت‌انگیزی، دانه می‌ریزند تا کبوتر جمع کنند؛ یعنی مثلاً برای این‌که خانه مسلمان گرم و با محبت و سرشار از عطوفت باشد، چنین ثوابی برای آن وضع شده است.