eitaa logo
🌺 یاوران امام مهدی( عج)🌺✌️ رو لینک زیر کلیک کنید و عضو کانالمون در ایتا بشید.
168 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
34 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم دستیابی تروریست ها به مهمات سپاه راسک جعلی از آب در آمد 🔸تروریست‌ها پس از شکست در نفوذ به سپاه راسک و دادن تلفات، با استفاده از دروغ و فیلم‌های ساختگی برای خود دستاورد می‌سازند. 🔸این حملات تروریستی درست زمانی رخ داد که صهیونیست ها از ترس پاسخ ایران به حملاتشان علیه ساختمان کنسولی سفارت کشورمان در دمشق، در آماده باش کامل قرار دارند و برخی سفارتخانه هایشان را هم به طور کامل تخلیه کرده اند. 🔸دیگر کوچکترین تردیدی باقی نماند که، گروه تروریستی جیش الظلم، تحت هدایت و رهبری رژیم صهیونیستی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰معاون امنیتی وزیر کشور: وضعیت در راسک و چابهار تحت کنترل است 🔸میراحمدی: تروریست‌ها به مقر انتظامی دریابانی و مقر سپاه در راسک به‌طور همزمان حمله کردند. ضمن اینکه در مسیر اعزامی نیروهای کمکی هم کمین‌گذاری شده بود تا از اعزام نیروها برای کمک‌رسانی جلوگیری کنند. 🔸در برخی ساختمان های اطراف مناطق نظامی تروریست‌ها اقدام به تیراندازی کور می‌کنند. 🔸وضعیت در راسک و چابهار تحت کنترل است. 🔸۳ نفر از رزمنده‌های ما نیز به شهادت رسیدند. درگیری ها ادامه دارد اما اوضاع تحت کنترل است و تروریست‌ها در محاصره هستند. 🔸تروریست ها در محاصره اند و قطعاً کشته یا اسیر خواهند شد. 🔸به جز راسک و چابهار هیچ محل دیگری درگیری وجود نداشته است.
🌙 رهبر انقلاب: بعد از طوفان‌الاقصی محاسبات منطقه‌ای تغییر کرده است.
🌺 یاوران امام مهدی( عج)🌺✌️ رو لینک زیر کلیک کنید و عضو کانالمون در ایتا بشید.
🔰معاون امنیتی وزیر کشور: وضعیت در راسک و چابهار تحت کنترل است 🔸میراحمدی: تروریست‌ها به مقر انتظامی
📍همزمان با توجه ها به ایران در خصوص نوع پاسخش به رژیم صهیونیستی تروریست های تکفیری توجه ها را به جنوب شرق ایران جلب کرده اند. در زمان اقدام تروریستی قبلی رژیم صهیونیستی نیز داعش با حمله ای توجه ها را به کرمان جلب کرد. خیلی حرف است. ایران شیعه در حال دفاع از اهل سنت و همچنین اهل سنت امید بسته به ایران در مسئله فلسطین اند. آن وقت تکفیری ها در شرایط کنونی با دریوزگی تمام در حال خدمت به رژیم یهودی هستند. پرچم بالاست 🇮🇷✌️
سردار قاآنی خطاب به ادمین‌ها: یه دیقه ساکت شین ببینیم داریم چیکار میکنیم 😊 🥷
🖤 🔸مقام معظم رهبری: رژیم خبیث صهیونیستی را از این جنایت پشیمان خواهیم کرد به حول و قوه الهی✌🏻 ❤️
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دشمن می خواهد ما بترسیم ... 📣راهپیمایی روزقدس شهرستان ۱۱۰۰شهیدفسا رأس ساعت۱۱ میدان شاهزاده قاسم (ع) به سمت مصلی نمازجمعه✌️🇮🇷
پیمانکار پسر باجناق میرحسین موسویه؛ خَیّر و بانی مسجد هم پدر زن تاج‌زاده س. چرا مسائل درون خانوادگی تون رو پای نظام فاکتور می‌کنید؟! کارزار علیه ساخت مسجد هم راه انداختین؟! شوخی می‌کنید، نه!!!
تشدید تنش ها با ایران در بازار سرمایه اسقاطیل نیز منعکس شده است، شکل امروز در مقایسه با ارزهای اصلی ضعیف شد و بازارهای سهام در بورس تل آویو کاهش شدیدی را ثبت کردند.