💥 درخواست امام خمینی(ره) از ملت ایران و دولت جمهوری اسلامی
💠 #امام_خمینی(ره):
«مسئولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست. انقلاب مردم ایران نقطۀ شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت ـ ارواحنافداه ـ است که خداوند بر همۀ مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد. مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظهای مسئولین را از وظیفهای که بر عهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد. باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در ادارۀ هر چه بهتر مردم بنماید، ولی این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است منصرف کند.
مردم عزیز ایران که حقاً چهرۀ منوّر تاریخ بزرگ اسلام در زمان معاصرند، باید سعی کنند که سختیها و فشارها را برای خدا پذیرا گردند تا مسئولان بالای کشور به وظیفۀ اساسی شان که نشر اسلام در جهان است برسند و از آنان بخواهند که تنها برادری و صمیمیت را در چهارچوب مصلحت اسلام و مسلمین در نظر بگیرند. چه کسی است که نداند مردم عزیز ما در سختی هستند و گرانی و کمبود بر طبقۀ مستضعف فشار میآورد، ولی هیچ کس هم نیست که نداند پشت کردن به فرهنگ دوَل دنیای امروز و پایه ریزی فرهنگی جدید بر مبنای اسلام در جهان و برخورد قاطع اسلامی با امریکا و شوروی، فشار و سختی و شهادت و گرسنگی را به دنبال دارد و مردم ما این راه را خود انتخاب کرده اند و بهای آن را هم خواهند پرداخت و بر این امر هم افتخار می کنند. این روشن است که شکستن فرهنگ شرق و غرب، بی شهادت میسر نیست.
من بار دیگر از مسئولین بالای نظام جمهوری اسلامی میخواهم که از هیچ کس و از هیچ چیز جز خدای بزرگ نترسند و کمرها را ببندند و دست از مبارزه و جهاد علیه فساد و فحشای سرمایهداری غرب و پوچی و تجاوز کمونیزم نکشند که ما هنوز در قدمهای اول مبارزۀ جهانی خود علیه غرب و شرقیم.»
📜 لینک متن کامل پیام #امام_خمینی(ره) به مهاجرین جنگ تحمیلی (لزوم استقامت در مقابل هجوم نظامی، سیاسی و فرهنگی جهان خواران)، ۱۳۶۸/۱/۲:
▶️ B2n.ir/e90777
👈 در بعضی صفحات مجازی، تعابیر فوق را به استاد میرباقری نسبت میدهند و نقد یا تخریب میکنند، در حالی که فرمایشات فوق از #امام_خمینی(ره) است نه استاد میرباقری!
☑️ @mirbaqeri_ir
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🏴 بیرقهای عزای سیدالشهدا در نیویورک برافراشته شد
🔹در منطقه منهتن نیویورک آمریکا دوستداران #امام_حسین(ع) در رثای سیدالشهدا، عزاداری و سینهزنی کردند.
#محرم ۱۴۴۶ #عاشورا
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@yavaranenghelabe
╚══••⚬🌍⚬••═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🔴باورتون میشه ایشون با این ادبیات دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تهران یا همون شانا یا جمنا هست؟!
چرا باید مهدی اقراریان اینگونه دکتر زاکانی رو خطاب قرار بده؟!
چرا این مواضع، مشابه مواضع جریان اصلاحطلب در تخریب آقای زاکانی هست؟!
آیا رابطهای پنهانی بین جمنا یا شانا با اصلاحطلبان وجود دارد یا ما اشتباه میکنیم و فقط نظر این شخص است؟!
پ.ن: اجازه نمیدهیم اصلاحطلبان هرکار دلشون خواست انجام بدهند، حتی با هماهنگی برخی اصولگرایان! #اصولگرا #اصلاح_طلب
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@yavaranenghelabe
╚══••⚬🌍⚬••═╝
🌠☫﷽☫🌠
🔴برچسب #کاندیدای_پوششی که مهدی اقراریان، دبیر شورای ائتلاف تهران به دکتر زاکانی چسباند، خوراک رسانهای جدید برای شبکه معاند اینترنشنال در تخريب دکتر زاکانی شده است.
سوال: علت هماهنگی بین اصلاحطلبان و اصولگرایان در هجمه سنگین به دکتر زاکانی چیست؟!
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@yavaranenghelabe
╚══••⚬🌍⚬••═╝
🌠☫﷽☫🌠
وقتی اسرا ب شام میرسن، زنهایی نزدیک می شن از حضرت زینب(س) میپرسند چی میخواید؟
ایشون میگه برای ما جامه بیارید تا حجابمون کامل شه، گرسنه و تشنه بودند طعام نگرفتند ک صدقه بر ما حرامه. اما حجاب مهم بود حتی به صدقه.
اسلام واقعی اینه.
غلط میکنید #حجاب رو بی اهمیت جلوه میدید!#امام_حسین ع #عاشورا
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@yavaranenghelabe
╚══••⚬🌍⚬••═╝
17.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
هماکنون؛ لحظاتی از نوحهخوانی آقای میثم مطیعی در مراسم عزاداری شب #عاشورا در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۴/۲۵ #محرم #امام_حسین
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@yavaranenghelabe
╚══••⚬🌍⚬••═╝