4_5855008570206060642.mp3
1.48M
✅ ربّنا با صدای زیبا وملکوتی قاری نوجوان
سید علیرضا موسوی...
#لحظات_استجابت_دعا
#التماس_دعا
🤲🌺🤲🌺🤲🌺🤲🌺🤲
🔸کانال رایحهیاحکام
@khosravi1253
🔸همراه#بالینکارسالشود
🌸💧 #نماز_شب عجیب در پشت بام حرم رضوی💧 🌸
💛 آقای «نظام التوليه» سركشيک آستان قدس رضوی نقل كرد كه: شبی از شبهای زمستان كه هوا خیلی سرد بود و برف می باريد، نوبت کشیک من بود.
💙 اول شب خدّام آستان مباركه [حضرت رضا عليه السلام] به من مراجعه كردند و گفتند به علت سردی هوا و بارش برف زائری در حرم نيست، اجازه دهيد حرم را ببنديم، من نيز به آنان اجازه دادم.
💜 مسئولين درها را بستند و كليدها را آوردند و مسئول بام حرم مطهر آمد و گفت: حاج #شيخ_حسنعلی_نخودکی اصفهانی از اول شب تاكنون بالای بام و در پای گنبد مشغول #نماز می باشند و مدتی است كه در حال #ركوع هستند و چند بار كه مراجعه كرديم ايشان را به همان حال ركوع ديديم، اگر اجازه دهيد به ايشان عرض كنيم كه می خواهيم درها را ببنديم.
💚 گفتم: خير، ايشان را به حال خود بگذاريد، و مقداری هيزم در اطاق پشت بام كه مخصوص مستخدمين است بگذاريد كه هرگاه از نماز فارغ شدند استفاده كنند و در بام را نيز ببنديد.
مسئول مربوطه مطابق دستور عمل كرد و همه به منزل رفتيم.
❤️ آن شب برف بسیاری باريد. هنگام سحر كه برای باز كردن درهای حرم مطهر آمديم، به خادم بام گفتم برو ببين حاج شيخ در چه حالند. پس از چند دقيقه خادم مزبور بازگشت و گفت: ايشان همان طور در حال ركوع هستند و پشت ايشان با سطح برف مساوی شده است معلوم شد كه ايشان از اول شب تا سحر در حال ركوع بوده اند، نماز ايشان هنگام نماز #اذان صبح به پايان رسيد.
📚 نشان از بی نشان ها، ص ۸۵.
🙏نمازشب امشب را هدیه می کنیم به روح مطهر شیخ نخودکی (رحمه الله )
✅یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
#اعمال_هرروز_ماه_رمضان
🌷 از جمله #مستحبات ماه رمضان در هر روز ، صد مرتبه #صلوات فرستادن بر رسول خدا و اهل بیتش میباشد و هرچه زیادتر فرستد بهتر است
🌸 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🌹 یاوران نماز @yavarannamaz
mojir_samavati _357090483001885351.mp3
6.44M
🌹 دعــای مجیـــر با نوای دلنشین : حاج مهدی سماواتی
♦️ أَجِـرْنَا مِنَ النَّارِ يَا مُجـِيرُ
♦️پناه ده ما را از آتش ای پناه دهنده
🌹🌹🌹 دعای مجیر دعایی است رفیع الشان مروی از حضرت رسول (ص) که جبرئیل (ع) برای آن حضرت آورد در وقتیکه در مقام ابراهیم (ع) مشغول به نماز بودند وکفعمی دربلد الامین ومصباح این دعا را ذکر کرده وفرموده هر که این دعا را در ایام البیض ماه رمضان (روز ۱۳و۱۴و۱۵) بخواند گناهانشان آمرزیده شود اگر چه بعدد دانه های باران و برگ درختان وریگ بیابان باشد وبرای شفای مریض وقضا دین وغنا و توانگری و رفع غم خواندن آن نافع است.
📚مفاتیح الجنان
⭕️یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🙏 به استقبال نماز می رویم :
❌ قابل توجه دوستانی که گاهی نماز میخوانند و گاهی نمی خوانند👌
🔴 #شیطان هیچ وقت نمی آید انسان مومن را با #بدی به سمت خود #جذب کند! یعنی هیچ وقت به یک #مؤمن نمی گوید بیا شراب بخور!
📝بلکه در #روایات داریم ممکن است به یک فرد اهل عبادت این طور #تلقین کند که :👇
👈🔷بیشتر #عبادت کن یا وقتی تصمیم به #استمرار در انجام عمل صحیحی را داشته باشید.
👈🔶 شیطان یک #عمل_بزرگتر و بهتر را پیش روی شما قرار می دهد تا از این عمل کوچک و #دائمی دست بردارید...
👈🔻چون شیطان خوب می داند که عمل بزرگ دوامش برای انجام دادن #کم است.
👈🔺اما انجام یک عمل مداوم اما کوچک خیلی برای شیطان #سنگین است.
✅شیطان نگران #استمرار کارها و #اعمال نیک است.
🔰یاوران نماز 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
✍ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
#بی_نماز درخواست مي كند به #دنيا برگردد [تا نماز بخواند] ، و اين سخن خداوند متعال است كه وقتی #مرگ یکی از آنان می رسد می گوید:
🙏 (پروردگارا مرا برگردانيد تا شايد عمل شايسته انجام دهم در آن چه ترک کرده ام ، هرگز [به او #مهلت داده نمی شود] آن تنها سخني است که می گوید ، و پیش روی آنها تا روزي كه برانگيخته شوند [یعنی قیامت] #برزخ فاصله است. )
📚 (بحارالانوار ، ج 77 ، ص 58 . اصول وافي ، ج 2 ، ص 65)
🆔 یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab