⭕️اعتراض روحانی بصیر یزدی به ندای حمایت از باغیان انقلاب
🔹 شب گذشته در مسجد حضیره یزد، آقای مسیح مهاجری طی سخنانی از فتنه گران و باغیان بر انقلاب حمایت کرد. حاج آقای احسان زاده که از فعالین فرهنگی استان یزد است صبر کرد تا سخنرانی وی تمام شود. وی در پایان سخنرانی، خطاب به آقای مهاجری گفت بنده سوال دارم.
🔷 آقای مهاجری مانند سیره آقای هاشمی، حاضر به پاسخگویی نشده و از جایگاه پایین آمدند. گفتگوی چالشیای بین حاج آقای احسان زاده و این #حامی_فتنه شکل گرفت...
🔹حاج آقای احسان زاده، ضمن بیان دهها نکته دقیق و انقلابی، در اعتراض به غلبه جریان فتنه بر مسجد حظیره، این مسجد را مسجد ضرار لقب داد.
🔷حالا رسانه های جریان اصلاحات در یزد از جمله پیج خانم عامری با تقطیع این بخش از جملات آقای احسان زاده در پی القای آنند که اولا وی سخنرانی آقای مهاجری را قطع کرده و ثانیا به مسجد توهین کرده است❗️
🔹 شانتاژ رسانه ای حامیان فتنه مهم نیست؛ حضور به موقع این روحانی بصیر و شجاع در صحنه تطهیر فتنه گران و باغیان خیانتکار، نشان داد که به موازات حضور عناصر حامی فتنه، نفس های شهید صدوقی و روح انقلاب هنوز در یزد جریان دارد.
@qannas
💠 هیات یاوران نور برگزار می کند:
✅ مناسبت : جلسه هفتگی
☑️ ویژه : برادران
✔️ سخنران دینی : حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا جمشیدی
◀️ تحلیل مسائل سیاسی :
استاد محمد اکبری
✅ با نوای : مداحان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام
⬅️ زمان برگزاری :
چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۱۵
از نماز جماعت مغرب و عشاء
🏠 مکان :
حسینیه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
✨ آدرس :
شهرري خ.ش.غیوری مقابل باغ ظهیر پ۲۳۵
🔰 گروه فرهنگی هیئت یاوران نور
🆔️Telegram:@yavaran_noor135
🆔 Soroush: @yavaran_313
🆔 Soroush: @yavaran_noor135
🆔 eitaa: @yavarannoor_110
🔴️تهران میزبان سفره جشن ۱۰ کیلومتری عید غدیر/ اعلام آمادگی گروه های مردمی از کشورهای عراق و افغانستان
🔹ساسان زارع، سخنگوی ستاد مردمی جشن غدیر از برپایی سفره ۱۰ کیلومتری جشن بزرگ عید غدیر در تهران خبر داد و گفت: طبق برنامهریزی ها و مجوزهای اخذ شده، قرار بر این است که این مهمانی عصر روز غدیر از ساعت ۱۸ تا ۲۲ حدفاصل چهارراه ولیعصر(عج) تهران تا چهارراه پارک وی برگزار شود.
🔸گفتنی است، پویش مهمونی ۱۰کیلومتری تنها به صورت میدانی اجرا نخواهد شد، بلکه مخاطبان و شرکت کنندگان محترم میتوانند از طریق فضای مجازی هم روایتگر این رویداد بزرگ باشند.
🔸فقط کافی است حضور خود و خانواده محترم در جشن بزرگ عید غدیر را به صورت تصویری یا عکس ثبت نموده و با انتشار در صفحات شخصی خود با درج هشتگ #به_عشق_علی و #مهمونی_۱۰_کیلومتری منتشر کنند و یا با مراجعه به صفحه اصلی تلوبیون در بخش پویش به عشق علی، محتوای خود را بارگذاری نمایند تا دیگر هموطنان عزیز هم از دیدن این تصاویر بهره مند شوند.
🔸ضمنا به پربازدیدترین ویدئو یا عکس ها در تلوبیون جوایز نفیس و به یادماندنی اهدا خواهد شد.
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
#غدیر یعنی:
کسانیکه عقب ماندهاند برسند،
و کسانیکه جلو رفتهاند برگردند.
#غدیر یعنی با ولایت حرکتکردن
عاشورا نتیجه از یاد بردن غدیر
است.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
*👈چقدر به هم نزديک و مربوطند:*
*✅«قربان»،*
*✅«غدير»،*
*✅«عاشورا»*
*🔸«قربان»: تعريف عهد الهى*
*🔸«غدير»: اعلام عهد الهى*
*🔸«عاشورا»: امتحان عهد الهى*
*👈چقدر آمار قبولى پايين است!!*
*⬅️نه فهميدند، عهد چيست؟!*
*⬅️نه فهميدند، عهد با كيست؟!*
*⬅️نه فهميدند، عهد را چگونه بايد پاس داشت؟!*
*👈خدایا*
*⬅️ما را بر عهدمان با امام زمانمان عج استوارساز تا مرگمان،"مرگ جاهلی" نباشد.*
🛑🛑🛑🛑🛑
💠 هیات یاوران نور برگزار می کند:
✅ مناسبت : جلسه هفتگی
☑️ ویژه : برادران
✔️ سخنران دینی : حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا رزاقی
◀️ تحلیل مسائل سیاسی :
استاد محمد اکبری
✅ با نوای : مداحان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام
⬅️ زمان برگزاری :
چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۲
از نماز جماعت مغرب و عشاء
🏠 مکان :
حسینیه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
✨ آدرس :
شهرري خ.ش.غیوری مقابل باغ ظهیر پ۲۳۵
🔰 گروه فرهنگی هیئت یاوران نور
🆔 Telegram:@yavaran_noor135
🆔 Soroush: @yavaran_313
🆔 Soroush: @yavaran_noor135
🆔 eitaa: @yavarannoor_110
چرا هاشمی و روحانی مخالف اجرای مراسم برائت از مشرکین بودند؟
سالهاست مقامات سعودی که خود را بهعنوان خادم حرمین شریفین جا میزنند، در پی آناند تا از فریضه حج، چهرهای منفعل و غیرسیاسی و حداکثر در حد و اندازه یک عبادت دستهجمعی ارائه کنند. این خلاف آن چیزی است که رهبر معظم انقلاب فرمودند که «حج یک کار سیاسی و عیناً تکلیف دینی است».
در این گزارش، ضمن تبیین وجوب برائت از مشرکین به اجمال به برخی از نظرات سیاسی داخلی و خارجی مخالف با این فریضه مهم اشاره شده است:
مأموریت ویژه امیرالمؤمنین برای ابلاغ آیات سوره برائت به مشرکین
آیات سوره برائت در پایان سال نهم، نازل و پیامبر (ص) از سوی خداوند مأمور شد در ذیالحجه همان سال هنگام اجتماع مشرکان در مکه، آیات را به آنان ابلاغ کند[1]. پیامبر به همین مناسبت ابتدا ابوبکر را به سوی مردم مکه فرستاد، اما پس از آن، ایشان امام علی (ع) را فراخواندند و از ایشان خواستند به سوی ابوبکر رفته و نوشته را از او بگیرد و خود به سوی مردم مکه بروند. امام علی (ع) نیز در جُحفه به ابوبکر رسیدند و نوشته را از او گرفتند. وقتی ابوبکر نزد رسول (ص) بازگشت، حضرت به او گفتند، علت این کار پیام جبرئیل بود که از من خواست: [پیام] از جانب تو را جز خودت یا مردی از [خاندان] تو نمیرساند[2].
امیرالمؤمنین (ع)، در روز حج اکبر (قربان یا عرفه)، با صدای بلند آیات سوره برائت را خواندند و اینگونه از مشرکین و منافقین برائت جستند. به گونهای که این واقعه به گوش قبایل مختلف مشرکین برسد. این واقعه در تاریخ اسلام نقش تعیین کننده داشت و زمینه گسترش اسلام و عقب نشینی سرکشان را فراهم ساخت. به دنبال این هشدار هیئتهای نمایندگی عرب (وفود) یکی پس از دیگری رهسپار مدینه شدند و با پیامبر به مذاکره پرداختند و موجودیت اسلام را باور کردند[3].
اعلان برائت از مشرکان از ارکان توحیدی و واجبات سیاسی
مرحوم علامه طباطبایی و آیتالله مکارم شیرازی، در ذیل تفسیر آیات 3 و 4 سوره برائت معتقدند که برائت آمده در این آیات، برائت از مشرکین است. این برائت قرار است به منزله اتمام حجتی با مشرکین و منافقین باشد تا آسودگی و امنیت خود را از دست دهند. البته به تعبیر دیگر این اعلان برائت، پیامی برای توبه مشرکین و منافقین است و انذار از شکست حتمی آنان است[4].
امام خمینی (ره) نیز میفرمایند: «اعلان برائت از مشرکان از ارکان توحیدی و واجبات سیاسی حج است». ایشان معتقدند که اعلان برائت مسئله کهنه شدنی نیست، چراکه در طول تاریخ همیشه مشرکین بودهاند و خط آنها تا پیکار پیروزی بخش ظهور ادامه خواهد یافت، ما در شرایطی قرار داریم که مشرکین از هر جهت به ما فشار میآورند و وضعیت مشابهی با جامعه مدنی رسولالله (ص) پیدا کردهایم و این که اعلان برائت تنها یک امر سیاسی نیست، کما اینکه سیاست از دین جدا نیست، بلکه یک امر توحیدی است و تجدید میثاقی با خدا در مقابل دشمنان اوست[5] (صحیفه امام، ج 20، صص. 311 - 347).
نگاه رهبر معظم انقلاب درباره حج بیبرائت
رهبر معظم انقلاب معتقدند که حج یک کار سیاسی است که عیناً یک عمل دینی به حساب میآید[6]. از منظر ایشان، «حجّ همراه با برائت، حجّ همراه با تفاهم با مسلمین، حجّی که مظهر «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار» و «رُحَماءُ بَینَهُم» است[7]» در واقع از دید ایشان «جدالی که در برائت هست، جدال با شرک است، جدال با کفر است؛ این جزو اساسیترین خطوط حیات اسلامی است[8]». امام خمینی (ره) نیز معتقدند که ما در اسلام حج بدون برائت نداریم و در این خصوص میفرمایند: «مسلّم حجِ بی روح و بی تحرک و قیام، حج بی برائت، حج بی وحدت و حجی که از آن هدم کفر و شرک بر نیاید، حج نیست. خلاصه، همهٔ مسلمانان باید در تجدید حیات حج و قرآن کریم و بازگرداندن این دو به صحنههای زندگیشان کوشش کنند؛ و محققان متعهد اسلام با ارائهٔ تفسیرهای صحیح و واقعی از فلسفهٔ حج همهٔ بافتهها و تافتههای خرافاتی علمای درباری را به دریا بریزند (صحیفه امام، ج 21، ص.78)».
نامه رهبر انقلاب به مرحوم ریشهری
رهبر معظم انقلاب در نامه به آقای محمد محمدی ریشهری، سرپرست سابق حجاج ایرانی، خاطرنشان کردند که: «حرکت تلخ و غیرمسئولانه و غیرمنطقی دولت سعودی در جلوگیری از آئین برائت حجاج محترم در مکه مکرمه (زادها الله شرفا) مایه تعجب و تأسف شد ... [و] اینجانب ضمن استنکار شدید این حرکت غیر اسلامی، اعلام میدارم که حق ملت ایران در اقامهٔ مراسم برائت در حج محفوظ است و کسی حق جلوگیری از آن را ندارد» (بیانات رهبری: 7/3/1372)[9].
چرا سعودیها از برائت مشرکین ناراحت میشوند؟
سعودیها بارها در اجرای مراسم برائت از مشرکین اختلال ایجاد کرده بودند و حتی در سال 1366، این مراسم را به خاک و خون کشیدند و تلاش کردند تا نظرات همپیمانان و حامیان خود را اجرا کنند. حتی امیر عبدالله در مذاکره خود با هاشمی رفسنجانی که د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹پاسخ زیبای آیت الله قرائتی به یک سنیوهابی که از او پرسیده بود چرا شیعه هستی.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به دیـــــــده بــــــان بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/691208313Ce043051afa
لطفاً #جدی بگیرید!
حجتالاسلام میرزامحمدی:
هیئتهای عزاداری به این زودی به #استقبال_محرم نروند. اجازه دهید در ایام بین عید قربان و #عید_غدیر مردم زیباییها و حلاوت شادی برای ولایت و امامت را بچشند. بعد از ایام مباهله فرصت برای برپایی خیمههای عزا و سیاهپوشی هست.
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
🖼#عکس_نوشت|نقطه عطف تبیین
💠 دوره امام باقر و فرزند بزرگوار ایشان امام صادق را میتوان نقطه عطف تاریخ تشیع در تبیین معارف دینی دانست. امام باقر با توجه به شرایط و نیاز فرهنگی دوره خود، در راستای حفظ و صیانت از دین اسلام و احیا و گسترش معارف اسلامی، سه هدف عمده را پیگیری کردند
💠 اول آنکه به تبیین و گسترش معارف اسلامی و تصحیحی اشتباهات پرداختند؛ دوم اینکه با تربیت شاگردانی برجسته، به گسترش و حفظ این معارف الهی پرداختند؛ و در نهایت آنکه، با تعالیم گسترده و ارزشمند خود در علوم مختلف اسلامی، زمینه ساز گسترش فعالیتهای علمی و فرهنگی امام صادق(ع) شدند.
📖برگرفته از کتاب شکافنده دانش امام محمدباقر (ع)، نوشته رسول جزینی
#برشی_از_کتاب
🆔 @iictchannel
♦️هجرت های تمدن ساز (شهر ساز)
از ابراهیم(ع) تا امام حسین(ع)
▫️به مناسبت آغاز حرکت امام حسین(ع) از مکه به سمت کوفه
✍️امیر ایوب
🔻تمدن در طول تاریخ بشری، همیشه حاوی دو پدیده ی مهم و مشتکل از دو پدیده مهم بوده، شهر و سفر
1⃣ مدنّیت و شهر نشینی جوهر تمدن سازی و لب هر تمدن شهرهای آن است. شهر که مادر تمدن است در نظر غربی وقتی شکل میگیرد که کنار رود ( انگیزه کشاورزی) یا کنار جاده(انگیزه تجاری) قرار داشته باشد. اما در تلقی اسلامی شهر های مهم وجوده داشته که تمدن سازی اسلامی را به جلو پرتاب کرده(جهش داده) و هر دو ابتداً به علت تقدس مکان(شَرَفُ المكانِ بالمكينِ) و وجود آرامگاه، عبادتگاه، بارگاه مطهر و مسجد بوده شکل گرفتند.
2⃣سفر نیز پدیده ای که در اغلب تمدن ها وجود داشته هجرت موسی(ع) از مصر به سمت فلسطین، سفرِ انگلیسی ها به مستمعره های جدید، امریکا و استرالیا نمونه بارز آن اند.
✳️هجرت اول
💢به گفته علامه البدری(از محققین برجسته در عراق) سفر حضرت ابراهیم(ع) مستقیماً از بین النهرین و عراق امروزی به مکه بوده. محل حیات و حتی تولد حضرت ابراهیم(ع) به گفته ایشون غرب فرات و محدوده ی نجف، کربلا و حله ی امروزی بوده است.(پیوست 1)
⭕️در تورات های آرامی و اکدی آمده است که حضرت ابراهیم(ع) بعد از عدم هدایت مردم بین النهرین و شکست دعوتش، بین النهرین که آن روز از تمدن های عظیم بشری بود را "طلاق" داد، لفظی که ابداً در تورات عبریِ موجود و تحریف شده، وجود ندارد.
💢به همین دلیل حضرت ابراهیم مستقیماً از فرات غربی به مکه هجرت کرد که در مسیر، حضرت لوط که همراه او بود به اردن منتقل شد. به دلیل طلاق دادن سرزمین بین النهرین و بازنگشتن به آن، محیطی که حائل بین مسکن جدید حضرت ابراهیم(ع) و خانواده اش بود(مکه) با بین النهرین را حجاز(حاجز) به معنای مرز، حد و حجاب نامیدند.
💢سفر حضرت ابراهیم(ع) به مکه و ترمیمِ بیت الله الحرام تمدن ساز بود چون به گفته قرآن اصلا آن مکان، محلی قابل زندگی و حیات و سکونت نبود(رَّبَّنَا إِنِّي أَسْكَنتُ مِن ذُرِّيَّتِي بِوَادٍ غَيْرِ ذِي زَرْعٍ )
🔻در واقع حضرت ابراهیم(ع) دعایی برای شهر سازی و تمدن سازی کرد که به قول علامه جوادی آملی(تفسیر تسنیم_سوره بقره) دعای حضرت ابراهیم دو دعا بود نه یک دعا(إِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ رَبِّ اجْعَلْ هَٰذَا بَلَدًا آمِنً ) یعنی یک دعا این بود که این مکان را بلد و شهر قرار بده و دعا دوم این بود که اینجا را امن قرار بده.
⭕️مکه به تبع ترمیم کعبه توسط حضرت ابراهیم(ع) مرکز تمدن اسلامی و محل سکونت جدید فرزندان حضرت ابراهیم(ع) شد که قبل از آن در بین النهرین می زیستند.
✳️هجرت دوم
💢تا چند هزار سال بعد از شهر سازی حضرت ابراهیم(ع) مکه محل اصلی توحید و تدین و تمدن اسلامی بود تا اینکه نبی مکرم اسلام در مکه آغاز به حرکت کرد و مبعوث شد.
🔻هجرت از مکه به یثرب و شهرسازی نبی اسلام حول مسجد در مدینه النبی، شهر دیگری را مبتنی بر تلقی اسلامی بنا نهاد که نمونه ای متکامل از تمدن سازی اسلامی است.
💢با عبور سریع از تاریخ بعد از نبی، وقت که به عصر امام حسین(ع) میرسیم سفر این حضرت دقیقاً سیر معکوس سفر حضرت ابراهیم از بین النهرین به مکه است، به این دلیل که اولین پشت کنندگان به قیام امام حسین(ع) اهالی مدینه بودند که امام مجبور به هجرت به سمت مکه شد و اتفاقاً اولین عذاب الهی به دلیل پشت کردن به ولایت را مردم مدینه با حمله ی یزید چشیدند همان طور که در نامه امام حسین(ع) به بنی هاشم هنگام خروجش از مدینه این امر پیش بینی شد
( فَاِنَّهُ مَنْ لَحِقَ بی مِنْکُمْ اُسْتُشْهِدَ، وَ مَنْ تَخَلَّفَ لَمْ یَبْلُغْ مَبْلَغَ الْفَتْحِ وَ السَّلام)
⭕️هجرت امام حسین(ع) به کربلا و به نوعی "طلاق" دادن مدینه موجب شد منطقه غرب فرات و کربلا جزو اصلی ترین پایگاه های تشیع در جهان شود جدا از شهر هایی مثل نجف و بغداد(در شمال کربلا) فقط شهر حله(پایتخت تمدن بابل) که چهل کیلومتری شمال کربلا واقع است شاهد حضور 18 زعیم شیعه امثال علامه حلی بوده که هر کدام جریانات سیاسی، علمی، فقهی و فرهنگی را بنیان نهادند.
✅فلذا
🔰دو هجرت حضرت ابراهیم(ع) از غرب فرات به محدوده ی مکه و مدینه و بازگشت امام حسین(ع) از مدینه به کربلا، دو محدوده، منطقه و شهر را بنا کردند که جزو پیشرانان تمدن اسلامی و ملک طلق اهل حق شدند.
📎پیوست 1:
https://www.youtube.com/watch?v=z5v5LUZDQcc