فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: پشتیبانی از کارگر فقط محدود به افزایش حقوق نیست، بلکه سطح مهارت، بیمه و بهداشت و درمان کارگران، امنیت شغلی و مسکن کارگران هم باید پشتیبانی شود
💻 @Khamenei_ir
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
🔺️ تذکر رهبر انقلاب درباره حرفهای بیهوده انتخاباتی و برخی اظهارات مسئولان
👈 نیروی قدس، بزرگترین عامل موثر جلوگیری از دیپلماسی انفعالی است
💻 @Khamenei_ir | ۴۰۰/۲/۱۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: بهترین و موفقترین راه برای حل مسئله تحریم ها تقویت واقعی تولید ملی است
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: برخی در اظهار نظرات به گونه ای صحبت می کنند که گویا ازقانون اساسی اطلاعی ندارند
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: بیانات رهبر انقلاب دربارهی قضایای اخیر پیرامون انتشار صوت مصاحبهی وزیر امور خارجه
💻 @Khamenei_ir
جیب ما را نزن؛ ارزانی ارز پیشکش!
♦️اگر کسی به شما گفت "دلار به خاطر مذاکرات وین در حال ارزان شدن است"، به یادش بیاورید:
🔹مطابق تبلیغات و تصاویر جشن های برجامی، وانمود می شد قیمت دلار 3700 تومانی در حال سقوط است و به 1000 تومان، یا 500 تومان کاهش می یابد؛
♦️اما دلار در همین روند شرطی سازی اقتصاد کشور، تا 8 برابر گران شد و به 33 هزار تومان هم رسید.
🔹ارزش پول ملی، با همت درونزا و حمایت از رونق تولید ملی+ اهتمام به مهار و بی اثر کردن تحریم ها افزایش می یابد و فقط این گونه می توان قیمت ارز خارجی را واقعا کاهش داد.
♦️بی تردید، هر نسخه ای غیر از این، چشم بندی برای زدن جیب و برداشتن کلاه شماست. اگر دوباره، شعبده بازانی از این دست دیدید، بی معطلی به آنها بگویید شما جیب ما را نزنید، افزایش ارزش پول ملی پیشکش!
#محمدایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍آیا با وجود این اسناد زنده اصلاح طلبان می توانند حسابشان را از دولت روحاني جدا کنند؟!
❗️ جهانگیری دیشب گفته است اگر به ما رای ندهید مافیا و اشرار بر سر شما مسلط می شوند!
لطف کنید این کلیپ را مشاهده کنید و برای دیگران هم بفرستید بفهمند اشرار چه کسانی هستند.
#روانبخش
♦️انتشار چندباره شایعات درباره ستادهای آیت الله رئیسی
🔹چند روزی است که متنی با عنوان «خبر فوری!» با محتوای قطعی شدن کاندیداتوری آیتالله رئیسی در انتخابات در حال دست به دست شدن در فضای مجازی است.
🔹در این خبر شخصی به نام «دکتر شیرمردی» که «رئیس ستاد انتخاباتی آیتالله رئیسی» معرفی شده، خبر از حضور حتمی وی در انتخابات داده است.
🔹پیگیریهای رجانیوز حاکی از آن است که اساساً نه چنین شخصی وجود خارجی دارد و نه ستادی برای آقای رئیسی تشکیل شده که چنین شخصی ریاست آن را عهدهدار شده باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: بیانات رهبر انقلاب درباره نظام تصمیم گیری در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران
💻 @Khamenei_ir
⛔️وزارتخارجه در «خسارتمحض» مسولیتی نداشت؟
👈پاسخ به یک شبهه سادهسازانه درباره بیانات امروز رهبر انقلاب
بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاستهای کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیمگیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این ۸ سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است.
🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیمگیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکتهای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور حکمرانی در دنیاست.
🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاههای بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری میکنند.
🔹لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیمگیری است(کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همهی تصمیمگیری با او نیست.
🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیمگیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند.
🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود.
🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند حاج قاسم پیگیری میشد کاملا محقق میگشت. به نحوی که سیاست مقابله با داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت.
🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژهی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.
✍عبدالله عبداللهی
مروری بر سخنان ظریف،برخی بند های برجام وfatf👆👆
ازجمله:
#تحریم و...#سردار_سلیمانی ...
#خیانت_لیبرالها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: معلمان باید به گونه ای شاگردان را تربیت کنند که اهل فکر بشوند
💻 @Khamenei_ir
🛑 #نکته_مهم
✍ شاید برخلاف انتظار خیلی ها که منتظر بودند امام خامنه ای در مورد مذاکرات وین منویات خودشان را اعلام کنند، اما همانگونه که انتظار میرفت ایشان به عنوان یک مدیر باتجربه و آگاه که از ریز مسائل در جریان هستند، نیازی ندیدند در این مورد صحبتی کنند...
تیر جریان غربگدا که از دیروز در تکاپوی عجیبی بسر میبرد و مدام با دستکاری وپایین اوردن نرخ ارز سعی در تشدید دوقطبی معیشت_مذاکره و انداختن تمامی مشکلات اقتصادی بر دوش رهبری میکرد؛به خطا رفت
حالا مانده بااین دلار۲۱ هزارتومنی چه خاکی برسرش بریزد رهبری که هوشمندانه اشاره ای به #تئاتر_وین نکردند از آنطرف هم فعلا از توافق جدید در وین خبری نیست ☺️☺️
ومکرو مکر الله والله خیر الماکرین
#رهبر_انقلاب
#مقتدر
#رهبر_مسلمین_جهان
#فرزانه_و_حکیم
‼️ آبی بر آتش دوقطبی
سخنان حکیمانه امروز مقام معظم رهبری(حفظه الله) آب سردی بود بر آتش دوقطبی مصنوعی و تفرقه انگیز میدان_دیپلماسی.
میدان و دیپلماسی هردو ابزارهای مکملی هستند برای اِعمال سیاست های خارجی نظام جمهوری اسلامی
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
✍زمانه
خلاصه سیاستهای اصلاح طلبان:
1⃣ اگر تو انتخابات پیروز بشن: انتخابات نماد دموکراسی در جمهوری اسلامی است!
2⃣ اگر تو انتخابات پیروز نشن: تقلب شده - نظارت شورای نگهبان باید حذف بشه!
3⃣ شب امضای برجام: همه مسئولیت مذاکرات با من است
4⃣ بعد از بالا اومدن گند برجام: تصمیم خود نظام بود، ما هیچ کارهایم
✳️ آیه ۱۴۳ سوره نساء: منافق آرامش ندارد. چون پيوسته بايد موضع جديد، تصميم فوری و عجولانه بگيرد! (تفسیر نور)
#همینقدر_جالب
#اصلاحات_بردگان_شیطان
#سمبل_وقاحت
#محاکمه
📌۱۴۰۰ کدام گفتمان
🔸بانگاهی به انتخاباتهای گذشته می بینیم که در هر دوره براساس اوضاع داخلی و خارجی کشور گفتمانی غالب بوده است .برای مثال هاشمی رفسنجانی با گفتمان توسعه( مبتنی بر تکنوکراسی و عملگرائی)، خاتمی با گفتمان آزادی، احمدینژاد با گفتمان عدالت و روحانی با گفتمان کارآمدی و توسعه(مبتنی بر بروکراسی و گفتگو🗝) در انتخابات وارد شدند و به پیروزی رسیدند.اما در این دوره کدام گفتمان می تواند نظر مردم را جلب کند موضوعی است که ذهن تحلیلگران و حتی مردم را بخود مشغول کند.
بعد از سوء تدبیرهای دولت در ۸سال گذشته و پیوند زدن معیشت مردم به مذاکره باآمریکا که نتیجه آن تورم وحشتناک و صفهای طولانی مرغ و میوه ودرکنار آن بحث گاندوها و جریان نفوذ در مذاکرات ،انتشار فایل صوتی و محرمانه اخیر از وزیرامور خارجه ناکارآمدی این گفتمان بوضوح قابل مشاهده شد.
حال بنظر می رسد گفتمانی که میتواند نظر مردم را در انتخابات ۱۴۰۰ بخود جلب کند گفتمانی است که در آن ایده ای برای تحول و پیشرفت و ساخت ایرانی قوی بااتکاء به توان داخلی است که درآن نیازهای اساسی مردم عزتمندانه برآورده شود و برای ریشهکنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد؛ به تعبیر مقام معظم رهبری یعنی کسی که به حال قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند. و به ترقی و پیشرفت کشور و توسعهی اقتصادی و غیراقتصادی بیندیشد و زیر توهمات مربوط به توسعه، آنچنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند، به فکر معیشت مردم، دین مردم، فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد.
جریان غرب زده بخوبی از این رویکرد مردم آگاه است بنابراین در صدد است بااقداماتی در این رویکرد اخلال ایجاد کند سپس آنرا به گفتمان مورد نظر سوق دهد که باتوجه به انتشار فایل صوتی همچنان ایده غالب کردن گفتمان سیاسی مذاکره باغرب را در سردارد .
اما بنظر می رسد گفتمانی که میتواند در انتخابات آینده غالب باشد گفتمانی است که درآن تحول و پیشرفت و ساخت ایرانی قوی بانگاه به ظرفیتهای درونی باشد.اما اینکه کدام یک از این کاندیداها با این گفتمان بیاید هم مهم است .
36.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بک یا الله
عبد رسوای شمایم کمکم کن آقا
بی تو در دام بلایم کمکم کن آقا
✅ یاوران تجلی
https://eitaa.com/yavarantajali
دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان
التماس دعا
✅ یاوران تجلی
https://eitaa.com/yavarantajali
🌐حسام الدین آشنا: کلام رهبری فصل الخطاب است
پ.ن: آقای آشنا حرف رهبری باید در طول این ۸ سال #فصل_الخطاب قرار میگرفت نه بعد از افتضاح اخیرتان!
#ظریف
#صدای_آمریکا
#آشنا
#نفوذی