eitaa logo
@yavarantajali
66 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
7.5هزار ویدیو
628 فایل
ارتباط با هادیان سیاسی جهت پرسش پاسخ سیاسی @mamellateemamhoosinim @jah670 @haji_1413911
مشاهده در ایتا
دانلود
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁 🍁 💠 💢موضوع: دولت انقلابی چطور اوضاع را سامان خواهد داد؟
⛔️تخریب نیروهای انقلابی با کلیدواژه «نفوذ» از سوی اصلاح طلبان ⚠️پس از ترور و آشکار شدن دست جنایتکار سرویس‌های جاسوسی و ، جریان با انحراف مساله، خط تخریب علیه نیروهای انقلابی را کلید زده و آنان را به نفوذی بودن متهم کرد. 🔹 عضو مجمع روحانیون مبارز و معاون امور حقوقی و مجلس ریاست جمهوری خاتمی در گفت وگو با ایرنا با مرموز خواندن جریانی که ترور را نتیجه مذاکرات و برجام می‌داند، اظهار کرد: 👈«به اعتقاد من ماموریت بخشی از نیروهای نفوذ به عنوان مکمّل حلقه ترور سامان‌دهندگان این جریان، اسرائیلی است [اما] دستگاه‌های اطلاعاتی کشور برای پیدا کردن سرخط حادثه ترور و حوادث دیگر پیشین، باید حداقل نیم‌نگاهی هم به افراد به ظاهر «سوپرانقلابی» و یا مراکز تبلیغی و رسانه‌ای و سازمان‌دهندگان برخی اقدامات عملی خودسر داشته باشند.» 🔹 رئیس دفتر نیز در حساب کاربری خود در ، اعتراض و انتقاد مردم و جریان انقلابی را به مسوولین غیر انقلابی، نتیجه نفوذ دانست. 🔹همچنین عضو مجمع محققین و مدرسین قم در حساب کاربری خود در توئیتر به مصوبه اخیر مجلس با عنوان «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران» واکنش نشان داد و آن را نتیجه نفوذ اسرائیل دانست. 🔹 رئیس مجمع محققین و مدرسین قم هم در مصاحبه با با اشاره به اینکه هنوز هم از نفوذی‌ها ضربه می‌خوریم، اظهار داشت: 👈«بایدن باید اشتباه برجامی ترامپ را جبران کند.» ✅ استراتژی جریان غیر انقلابی و اصلاح‌طلب، تهاجمی عمل کردن، مدعی‌بودن و مصادره برخی کلیدواژه‌ها مانند است لذا همواره به جای پاسخ‌گویی به عملکرد نامناسب خود، با فرافکنی و اتهام‌زنی، ذهن جامعه را منحرف می‌کنند. در رابطه با ترور شهید فخری‌زاده نیز همین عملکرد را از این جریان شاهد هستیم و در حالی که آنها باید پاسخ‌گوی عملکرد دولتی باشند که خود روی کار آوردند، ولی با اتهام‌زنی به جریان انقلابی سعی در انحراف ذهن جامعه دارند.
❌پیامد های و حامیانش از نظر قرآن و حدیث ✅آیات متعدد کریم،و بر استقامت و مبارزه بادشمن(نظامی،اقتصادی و...) فراخوانده (هود/112) از اعتماد به دشمن،منع می کند. زیرا اعتماد بیجا به دشمن، پیامد های ناگوار و جبران ناپذیری دارد ازجمله خواری، بی یاوری، گرفتاری در آتش مشکلات و عذاب الهی و . .: 1️⃣ و ذلت: علی(ع) فرمودند: منِ انْتَصَرَ بِأَعْدَاءِ اللَّهِ اسْتَحَقَّ الْخِذْلَان، هرکس از یاری جوید؛ و ذلیل می شود(غررالحکم ص624). 2️⃣: « ثُمَّ لَا تُنصَرُون» (هود/113). یار و کمکی نخواهید داشت. از لطف خدا هم محروم میشوید. 3️⃣ «فَتَمَسَّكُمُ النَّار»(هود/113)، این آتش،در دنیا شامل انبوهی از مشکلات و در آخرت،همان عذاب الهی است. علی اکبر صیدی این مباحث دارد... @aina_amar
🌺🌺پیامد های انتخاب غلط(انتخاب افراد نالایق به حکومت) در کلام امام علی(ع)🌻 1⃣پس از تسلّط فرزندان اميّه، خانه اى در شهر يا خيمه اى در بيابان باقى نمیماند جز آن كه بنى اميّه، اندوه و را بدانجا میكشانند، و و كينه توزى را در جا مطرح میكنند. 😭پس در آن روز براى مردم نه خواهى در آسمان و نه در زمين باقى خواهد ماند، زيرا اهلان را به برگزيده ايد، و زمامدارى را به جايگاه دروغينى قرار داده ايد. 2⃣امّا به زودى خداوند از ستمگران بنى اميّه انتقام میگيرد، ... من پياپى سوگند مىخورم كه پس از من بنى اميّه خلافت را مانند خلط سينه بيرون مىاندازند، و پس از آن ديگر، مزه حكومت را براى بار ديگر نخواهند چشيد. 🌸خطبه158 نهج البلاغه)🌸 حضرت در خطبه 3 نهج البلاغه به اوج فساد مالی خلیفه سوم«عثمان» پرداخته تاکید نموده اند که همین فساد مالی باعث کشته شدن(مرگ) عثمان شد....
قیمت مرغ در شب یلدا نوسانی ندارد / نرخ هر کیلو مرغ ۲۲هزار و ۹۳۵تومان شد این پیروزی بزرگ و شکوهمند رو خدمت ملت عزیز ایران تبریک عرض میکنم یه روز افتخار دولتمون پرتاب موجود زنده به فضا و تولید سوخت و برق هسته ای بود. اما حالا به جایی رسیدیم که دولت با افتخار میاد اعلام میکنه قیمت مرغ در یلدا دجار نوسان نخواهد شد! علی برکت الله
🔻نگاهی به دخالت‌های بیجای تلفن‌چی روحانی در مسائل کشور 🔰رئیس دفتری که در همه امور کلان کشور دخالت می‌کند 🚨از تعیین تکلیف برای مجلس و قوه‌قضائیه تا حمله به شورایعالی امنیت ملی 🔹️واعظی که در دولت اول روحانی وزیر ارتباطات بوده، چهارسالی هست که مسئول دفتری ریاست جمهوری را برعهده گرفته است. عملکرد وی در این مسئولیت و به خصوص در دو سال گذشته نشان می‌دهد که او بیشتر از مسئول دفتری به کارهای دیگر مشغول است. 🔹️ یکبار در جایگاه وزیر خارجه می‌نشیند و برای برجام تعیین تکلیف می‌کند و بار دیگر نقش سخنگو و حتی زبان روحانی را بازی می‌کند. آقای رئیس دفتر روحانی برای مجلس خط و نشان می‌کشد، به اقدامات قوه قضائیه حمله می‌کند و در خصوص مباحث کلان کشورداری هر روز مصاحبه می‌کند و یادداشت می‌نویسد. البته اصلاح طلبان او را فراتر از این موضوعات نیز یاد می‌کنند. یک عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در مورد نقش واعظی در دولت می‌گوید: «الان همه کاره و دست راست آقای روحانی در دولت آقای واعظی شناخته می‌شود و نام او در همه عزل و نصب ها و تصمیم گیری ها به چشم می خورد.» حضور پررنگ‌تر این عضو حزب اعتدال و توسعه و دخالت‌ها و امر و نهی‌های وی در خصوص مسائل کلان کشور گمانه زنی ها در خصوص تلاش های انتخاباتی او را هم افزایش داده است. اما هر چه هست مشخص نیست او از چه جایگاهی برای کشور تعیین تکلیف می‌کند!
⭕️محسن تنابنده که به قول خودش صداوسیما را تحریم کرده بود و گفته بود بعد از پایتخت۶ از تلوزیون میرود، نه تنها برای پایتخت۷ بازی میکند بلکه دستمز ۵میلیاردی تعیین کرده است 🔺گفته می‌شود محسن تنابنده نویسنده و بازیگر سریال برای فصل هفتم تقاضای ۵ میلیارد تومان دستمزد کرده است که با یک حساب سرانگشتی به رقمی بالای ۳۳۰ میلیون تومان برای هر قسمت می‌رسیم. 🔺بناست با بودجه ۳۰ میلیاردی ۱۵ قسمت این سریال ساخته و روی آنتن برود 🔺سلبریتی‌اند دیگه، هویتشون به دیده شدنشونه، طرف همونطور که با پایتخت صداوسیما معروف شده اگه در پایتخت بازی نکنه از چشم‌ها می‌افته، زیاد حرفای این جماعت رو جدی نگیریم سریال پایتخت همواره از سوی بازرگانی صداوسیما هدایت می‌شود و تبادلات مالی آن نیز با این مرکز انجام می‌پذیرد؛ یکی از دلایل غیرعرف بودن دستمزدهای این سریال نیز همین موضوع است|فارس 🔸 ۲۴ دی ۹۸ | تنابنده پس از سانحه هواپیما: پس از پایان تصویربرداری پایتخت ۶، دیگر هیچ همکاری با تلویزیون نخواهم داشت 🔸 ۱۵ بهمن ۹۶ | فرزند محسن تنابنده در کانادا به دنیا آمد 🔸 ۲۰ اردیبهشت ۹۶ | محسن تنابنده و احمد مهران‌فر، با انتشار کلیپی در اینستاگرام خود، از حسن روحانی در انتخابات حمایت کردند و در آن ویدئو که آهنگی از محمد نوری در پس زمینه آن به گوش می‌رسید، نوشتند: «ما به عقب بازنمی‌گردیم؛ مانند آن هشت سال بی عزت! باز هم برای فردایی بهتر، برای ریشه‌کن کردن دروغ، برای تحقق منشور حقوق شهروندی و ... به روحانی رای می‌دهیم؛ تا ۱۴۰۰ با روحانی»
می پرسند چرا ‎اروپا اعدام ‎ را محکوم کرد اما ترور ‎ را محکوم نکرد؟ 🔹پاسخ روشن است در ماجرای زم سرباز آنان از بین رفت اما فخری زاده سرباز انقلاب اسلامی بود که اروپا در شهادتش شریک است.اگر محکوم کنند ممکن است صهیونیست ها دم خروس اروپا در این ماجرا را بیرون دهند
🔴 اشکالات اساسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ 1️⃣ بیش‌برآورد منابع حاصل از صادرات نفت و افزایش وابستگی بودجه به نفت به ۳۰ درصد (با در نظر گرفتن پیش فروش نفت ) 2⃣ کاهش سرمایه‌گذاری دولت (کاهش شدید سهم اعتبارات عمرانی از ۱۵ درصد قانون مصارف عمومی در سال ۹۹ به ۱۱ درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۰) 3⃣ افزایش قابل توجه هزینه‌های جاری (رشد ۶۰ درصدی)، 4⃣ کاهش سهم درآمدهای مالیاتی از منابع عمومی بودجه ( از ۳۶ درصد در قانون بودجه ۹۹ به ۲۷ درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۰) 5⃣ افزایش کسری تراز عملیاتی (برخلاف اهداف تعیین شده در قانون برنامه ششم) 6⃣ پیش‌بینی منابع قابل توجه از محل پیش‌فروش نفت و ایجاد بدهی تعدیل‌شونده با نرخ ارز 7⃣ حرکت برخلاف جهت اصلاح ساختاری بودجه (افزایش کسری بودجه) 🔹 بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد که به‌دلیل برآورد بیش از واقع منابع حاصل از صادرات نفت، حتی با فرض فروش کامل اوراق در نظر گرفته شده در بودجه، حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان کسری تأمین نشده برای پوشش مخارج بودجه وجود خواهد داشت. 🔹 حتی در صورت استفاده از ظرفیت خرید اوراق بیشتر توسط بانک‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری (به میزان ۱۴۵ هزار میلیارد تومان) همچنان حدود ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری تأمین نشده باقی می‌ماند که می‌تواند مستقیم یا غیرمستقیم به افزایش پایه پولی و نقدینگی بیانجامد و تورم های شدیدی در سال آتی و سالهای بعد در پی داشته باشد.
📄 خط‌حزب‌الله | سرنوشت جمهوری اسلامی ایران اعتزاز و اعتلا و سرنوشت دشمنان جمهوری اسلامی ذلّت و انحطاط است. 🔻به شرط آن‌که آحاد ملّت ایران -به‌خصوص مسئولان در رده‌های مختلف- کار خودشان را خوب انجام بدهند.
🚨 غارتگران حیا رهبر معظم انقلاب: زرمندان و زورمندان و زیردستانشان، همیشه مایل بودند که حجاب بین زن و مرد از بین برود؛ که این، البته برای زندگی جامعه مضر و برای عفت جامعه زیانبار و برای خانواده از همه چیز بدتر است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درس‌های دولت روحانی از کربلا، در قبل و بعد از برجام 🔹 ۲۳ آذر ۹۹ | وزیر بهداشت دولت روحانی: باور کنید، ظلمی که در این چند سال به واسطه انواع تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر مردم ایران رفته پس از واقعه کربلا، بی‌نظیر است؛ برای بیماران صعب العلاج هم مضیقه ایجاد می‌کنند و این کذب محض است که ما برای دارو و واکسن منعی نداریم و ناگفته‌هایی که نمی‌توان گفت؛ هم می‌جنگیم و هم می‌سازیم و هم تاریخ می‌سازیم : دشمن غدّاری که داروی بیماران سرطانی را به نمی فروشد،چرا قرار شد 16 میلیون دوز واکسن کرونا در اختیار کشورمان بگذارد؟ می شود شفاف سازی کنید؟ 👇 🔸 ۳۰ مهر ۹۳ | روحانی: درس کربلا، درس مذاکره است!