eitaa logo
@yavarantajali
65 دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
7.5هزار ویدیو
628 فایل
ارتباط با هادیان سیاسی جهت پرسش پاسخ سیاسی @mamellateemamhoosinim @jah670 @haji_1413911
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 | ترافیک دیپلماتیک در تهران 🍃🌹🍃 🔻 تبدیل تهران به چهارراه ترافیک سفرهای دیپلماتیک منطقه و سفرهای رؤسا و مسئولان کشورهای روسیه، پاکستان، ونزوئلا، ترکمنستان، ارمنستان، قزاقستان و ... دارای چند وجه راهبردی است: 🔸 برخلاف ادعای غرب مبنی بر منزوی کردن ایران، تهران به چهارراه ترافیک دیپلماتیک منطقه تبدیل کرده است. 🔹 این سفرهای دیپلماتیک پرده از این حقیقت برداشته که دنیا تنها چند کشور غربی نیست و مبتنی بر نگاهی که «ارض الله» را «واسعه» می‌بیند، دایره مبادلات و مناسبات با سایر کشورهای دنیا گسترده‌تر خواهد شد. 🔸 شرایط جدید ناشی از روندها و رویدادهای تازه‌ای همانند جنگ روسیه و اوکراین و رفتن دنیا به سمت هندسه و آرایش جدید قدرت جهانی بر ضریب اهمیت و ضرورت سرعت‌بخشی به این مراودات را بیشتر کرده است. 🔹 در پیش گرفتن دیپلماسی اقتصادی تحریم‌زدا مبتنی بر سه اصل اساسی «عزت، حکمت و مصلحت»، موجب گره‌گشایی از گره‌های تحریم ها و دستیابی به رشد اقتصادی 5.7 درصدی در پایان سال ۱۴۰۰، افزایش تجارت غیرنفتی به سقف ۴۷ میلیارد دلار با رشدی حدود ۱۰ میلیارد دلار، مثبت شدن تراز تجاری کشور، رکوردزنی فروش محصولات پتروشیمی و ... شده است. 🔺 ارزش این درآمدها و دستاوردها زمانی بیشتر روشن می‌شود که درگیری پرشدت دولت و مجموعه حاکمیت و نظام اسلامی را با جنگ ترکیبی جبهه وسیع دشمنان انقلاب را هم در بسته تحلیلی خودمان ببینیم و آنگاه قضاوت کنیم. ✍️ فتح‌الله پریشان | | b
⭕️ چمرانی که نمی‌شناسیم 🔹 "چمران" را ما با تصویر و تصورات ذهنمان می‌شناسیم، خیلی‌هایمان با عکس‌های قشنگ و برخی‌هایمان هم با دست‌نوشته‌های شورانگیز و زندگینامه‌اش. ما اما با "زندگی و زیست چمران" بیگانه‌ایم. برایمان این جمله‌ی امام جذاب است که "مثل چمران بمیرید."، اما حواسمان نیست مثل چمران مردن، مقدمه‌اش مثل است. 🔸 چمران را به ظاهر زندگی مادی‌اش که نگاه کنی چیزی ندارد، رسما باخته است. نه شغل ثابتی، نه درآمدی، نه پیشرفتی، نه اندوخته‌ مالی درست درمانی. می‌گویند وقتی شهید شد وسایل خانه‌اش هم چیز قابل ذکری نبود. در زندگی خانوادگی‌اش هم فراز و فرود و ناکامی کم ندارد. 🔹 رک و روراست اگر امروز یک جوان اینطور زندگی کند، یعنی در راه آرمان و انقلاب و معتقَداتش از آسایش و آرامش و ثبات و درآمد زندگی‌اش بزند، یک بار زنش رهایش کند برود، آنقدر درگیر جهاد فی سبیل الله _به معنای عامش_ بشود که بعد از چند دهه زندگی، نه اندوخته مالی داشته باشد و نه بار و بساط زندگی؛ سایرین او را چگونه قضاوت می‌کنند؟ همین جماعت حزب‌اللهی‌ها را می‌گویم. نمی‌گویند بی عرضه بود؟ اولویت نشناس بود؟ مدیر نبود؟ 🔸 زندگی چمران را بدون ذکر نام بنویسید و بدهید به رفقای خودمان بخوانند، بگویید نظرتان درباره این مدل زندگی کردن چیست؟ خودتان یا فرزندانتان حاضرید اینطور زندگی کنید؟ بگویید الان یک نفر در سال ۱۴۰۱ می‌خواهد اینطور زندگی کند، می‌خواهد این مَنش را در زندگی‌اش پیاده کند، نمی‌خواهد همه زندگی‌اش خودش و زن و بچه‌اش شود، می‌خواهد وقتی همه دنبال خدمت به انقلاب با حقوق و بیمه و ثبات شغلی و مزایا هستند، مثل چمران زندگی‌اش را وقف دین خدا و انقلاب کند، چه جوابی می‌شنوید؟ 🔹 چمران بهار ۱۳۳۹ وقتی داشت در آمریکا درس می‌خواند، وقتی رفقایش به دنبال زندگی‌شان بودند نوشت: "عالَم و مافیها مرا راضی نمی‌کند. مردم را می‌بینم که به هر سو می‌دوند، کار می‌کنند، زحمت می‌کشند، تا به نقطه‌ای برسند که به آن چشم دوخته‌اند. ولی ای خدای بزرگ از چیزهایی که دیگران به دنبال آن می‌روند بیزارم. اگرچه بیش از دیگران می‌دوم و کار می‌کنم، اگرچه استراحت شب و نشاط روز را فدای فعالیت و کار کرده و می‌کنم، ولی نتیجه آن مرا خشنود نمی‌کند. فقط به عنوان وظیفه قدم به پیش می‌گذارم و در کشمکش حیات شرکت می‌کنم." 🔸 چند درصد یا چند دهم درصد از جوان‌های ما حزب‌اللهی حاضرند پا را از حد شعار_ استوری اینستاگرام و توییت و پیکسل روی کیف و امثال اینها_ فراتر بگذارند و مثل چمران زیست کنند؟ اولین نفرش خودِ نگارنده این سطور.... ➖ توصیف این زمانه را باید سید مرتضی بکند با آن قلم فاخرش: 🔺 "نگاهي به شهر بيندازيد! عقل غربي سيطره يافته و وجود بشر را در دائره‌المعارف خويش معنا کرده است. و لذت‌پرستي توجيهي عقلايي يافته است و از ميدان‌هاي ورزش تا کلاس‌هاي دانشگاه، «رب‌النوع تمتع» است که پرستيده مي‌شود و باز در اين ميان، بسيجي حزب‌الله، تنها و غريب است و با آن چوب زيربغل و پاي مصنوعي و دست فلج و چشم پلاستيکي و موي کوتاه و محاسن و لباس ساده و فقيرانه و لبخند معصومانه، مظهري است از يک دوران سپري شده که با «خونين شهر» آغاز شد و در «والفجر ۱۰ » به پايان رسيد و بعد از «مرصاد»، از ظاهر اجتماع به باطن آن هجرت کرد و بيماردلان را در اين غلط انداخت که ديگر تمام شد!"
🖼 چریک همه‌فن‌حریف دکتر مصطفی چمران علاوه بر مراتب علمی و جایگاه سیاسی و مبارزاتی‌اش در بین هنرهای مختلف به هنر نقاشی علاقه بسیاری نشان می‌داد و از او تابلوهای زیادی با تکنیک رنگ و روغن بر جای مانده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 تصاویر هوایی از اجتماع عظیم «سلام فرمانده» در صحن جامع مسجد مقدس جمکران 31خردا 1401
👆👆👆👆👆
📍باید از مجلس شکایت کنیم! @secret_file 🔸مرتضی مبلغ، از چهره‌های اصلاح‌طلب در واکنش به اظهارات سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس مبنی بر ارسال پرونده آقایان روحانی و صالحی به قوه قضائیه به اتهام استنکاف از قانون هسته‌ای مجلس، به خبرآنلاین گفته است: "می‌دانم که نمایندگان مجلس در مصوبه ها و اعلام نظر خود درباره امور کشور مصونیت قضایی دارند، ولی اگر ابعاد حقوقی آن اجازه می داد، از مجلس باید شکایت می‌شد. زیرا وقتی دولت روحانی و تیم مذاکره کننده از یک و نیم سال قبل با تلاش زیاد داشتند مساله برجام را به سرانجام می رساندند تا به نحوی بتوانند مسایل بین المللی و در نتیجه مسایل کشور را حل و فصل بکنند؛ -نمایندگان- با تصویب همین قانون سنگ بزرگی جلوی پای دولت انداختند و وضعیت کشور را به اینجایی رساندند که در حال حاضر در آن قرار داریم. آنان ناگهان با تصویب قانون مذکور؛ درست در زمان ایجاد گشایش برای کشور و مردم، مانع بزرگی جلوی پای دولت گذاشتند تا نتواند کار خود را به سرانجام برساند." 🔺درباره اظهارات مبلغ بایستی به این نکته جالب اشاره کرد که اساسا آقای روحانی و دولت اعتدال هرگز مصوبه مجلس را بر مبنای مانیفست اصلی آن اجرا نکردند بلکه آیین‌نامه‌ای را برای اجرای آن مصوب کرده و همان آیین‌نامه را در دستور کار قرار دادند به نحوی که اساسا مصوبه مجلس اجرا نشد. 🔹پس کسی حق ندارد مدعی باشد که مصوبه مجلس اجازه نداده آقایان به امیال خود در بحث توافق نهایی با آمریکا برسند. زیرا اساسا مصوبه‌ای اجرا نشده است. بماند که برجام در غایی‌ترین فصل خود و در هنگام اجرا شدن هم هیچ آورده‌ای برای مردم ایران نداشت. 🔸از طرف دیگر عده‌ای نباید به دنبال گروکشی سیاسی باشند و آقایان روحانی و صالحی و هر مسئول دیگری اگر حسابشان پاک است طبعا نباید از هیچ پیگیری بعدی هراسان باشند.
🔴فعلاً هیچ تغییری در کابینه نداریم ◾️استعفای عبدالملکی از وزارت کار و رفاه امور اجتماعی، گمانه‌زنی‌ها پیرامون تغییر کابینه در سالگرد تشکیل آن را بیش از پیش تقویت کرد تا آنجا که اندکی پس از انتشار خبر اعلام وصول استیضاح وزیر صمت، شایعه استفعای فاطمی امین هم منتشر شد که لافاصله تکذیب شد. ◾️امروز هم معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفته: دولت از وزیر صمت در جریان استیضاح حمایت قاطع خواهد کرد. ◾️آنچه مطرح است، بحث ارجاع استیضاح سیدرضا فاطمی امین وزیر صمت به کمیسیون صنعت مجلس است که او توضیحات کامل را خواهد داد و امیدواریم نمایندگان قانع شوند. ◾️دیروز در خصوص جابجایی‌ها خبر نادرستی شنیده شده مبنی بر استعفای وزیر صمت که صحت نداشت با این حال تصمیم گیرنده نهایی شخص رئیس جمهور است، اما فعلاً بحثی بر سر تغییر هیچ کس در دولت نیست.
احساس عدم امنیت؛ معضل شهروندان اسرائیلی 🔹دو روز پیش در چند شهر بزرگ داخل فلسطین اشغالی به مدت ۵۰ دقیقه آژیرهای خطر به صدا در آمد و هزاران نفر را سراسیمه روانه پناهگاه‌ها کرد. 🔹در پی این اتفاق، تصور عموم شهروندان رژیم صهیونیستی این بوده که ایران یا گروه‌های مقاومت اقدام به حمله موشکی کرده‌اند. 🔹روزنامه هاآرتص در همین خصوص مدعی شده که احتمالا حمله سایبری از سوی ایران اتفاق افتاده و آژیر خطر به دلیل هک شدن سیستم کنترل به صدا درآمده است. 🔹فارغ از چیستی و چگونگی ماجرا؛ وقوع این دست اتفاقات در سرزمین‌های اشغالی که این روزها بر شدت آن نیز افزوده شده، بیش از هر چیز امنیت روانی ساکنین این مناطق را بر هم زده و موجبات نارضایتی شدید آنها از دولت نفتالی بنت را به همراه داشته است. 🔹منتقدین دولت بنت معتقدند این اتفاقات بیش از هر چیز متاثر از سیاست‌های شرارت‌بار تل‌آویو در منطقه و علیه محور مقاومت است که با هدف فرافکنی از مشکلات داخلی اجرا می‌شوند. 🔹نکته آنکه؛ احساس امنیت، موضوعی کاملا روانی است و الزاما با وجود امنیت فیزیکی ایجاد نمی‌شود، به همین دلیل، هیچ‌یک از اقدامات به اصطلاح بازدارنده دولت صهیونیستی تاکنون نتوانسته این احساس را در اذهان عمومی شهروندانش ایجاد کند. 🔹این شرایط ضمن آنکه موجب افزایش مخالفت‌های سیاسی نسبت به سیاست‌های شرارت‌آمیز دولت‌های افراطی در این رژیم شده، موج مهاجرت را نیز بر خلاف خواسته مقامات این رژیم صهیونیستی تشدید کرده است.
پیام رهبر انقلاب برای سالگرد شهادت دکتر چمران 🔹رهبر انقلاب در پیام به همایش بزرگداشت روز بسیج اساتید: سایه مبارک استاد متعهد و متدین و مجاهد بر سر دانشگاه کشور یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌های الهی و نویددهنده سرافرازی و رستگاری آینده ملت ایران‌ است. 🔹علم نافع و پیشرفته شما چه در موضوعات راهبردی و اساسی و چه در مسائل کاربردی نیاز حتمی و فوری کشور است. 🔹فعالیت استاد بسیجی تنها تعلیم نیست. پیشرفت علمی، نوآوری و ماهیت دانش و زبان آن آمیخته با اخلاق و تربیت نفسانی و همت گماشتن به دوگانه فراگیری تازه‌های علمی و‌ اجتهاد و تولید علم و وظایف دیگری از این قبیل نیز از جمله مسئولیت‌های استاد علم است و شما بسیجیان عزیز در همه این زمینه‌ها می‌توانید پیشگام و‌ پیشران باشید.
رهبران مقاومت در لبنان دانش‌آموزان چمران هستند «صلاح‌ فحص» نماینده جنبش اَمَل در ایران: 🔹یک زمان در کشورهای عربی نگاه کردن به ارتش اسرائیل ترس داشت اما الان ارتش اسرائیلی جرات ندارد به ما در مرز نگاه کند و می‌ترسد. امام موسی صدر و شهید چمران بنیان‌گذار این خط بودند. 🔹در هر خانواده شیعه در لبنان حداقل یک دکتر، مهندس و پزشک وجود دارد. این‌ها حاصل تلاش‌های امام موسی صدر و شهید چمران است. 🔹با حزب‌الله ارتباطات خیلی خوبی داریم و دو برادر در یک خانه هستیم. مطمئن باشید که اگر هر دو با هم اینگونه نبودیم، اصلاً شیعه‌ای دیگر در لبنان نبود. 🔹شیعیان لبنان، شهید چمران(شمران) را یک رهبر می‌دانند. فکر نمی‌کنم در ایران کسی اسم فرزندش را چمران گذاشته باشد اما ما در لبنان پسر به نام چمران زیاد داریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 غفلت به سود دشمن چگونه اتفاق می افتد؟ 🔺ماجرایی که رهبر انقلاب به آن اشاره کرد را در کلیپ فوق ببینید. 👆 رهبر انقلاب: " تعدادی دزد را در ۴۸ساعت پس از دزدی دستگیر میکند؛ خب باید تشویق بشوند. در خود ما جوری حرف زده میشود کأنه سرزنش می‌شوند! مسلما عمدی نیست اما غفلت است این غفلتها به سود دشمن تمام میشود." 🔹اینجا مجری خیلی بی‌محابا و واقعاً زشت، پلیسی را که به وظیفه‌اش عمل کرده، محاکمه می‌کند. این اسمش مطالبه‌گری نیست. این طرف ماجرا صحیح نیست. این همان افراط است. 🔸دقت کنیم هم آن سکوت و بی تفاوتی صداوسیما نسبت به مسائل و دردهای مردم غلط است(تفریط و کم گذاشتن و کم گفتن از مشکلات مردم)، هم این مدل برخورد در زمانی که مجموعه‌ای به وظیفه‌اش عمل کرده. 🔹افراط و تفریط همین است. عده‌ای محافظه‌کار و توجیه کننده معضلات می‌شوند و عده‌ای در وقتی که باید از یک کار خوب حمایت کنند آن کار خوب را تخریب می‌کنند.
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر «همایون شجریان» درباره مرحوم کریم‌خانی 🔹من آواز «من کجا باران کجا» را بر اساس آواز استاد کریمخانی تنظیم کردم. 🔹چندین سال قبل که صدای او را شنیدم مبهوت شدم و کارهای او را دنبال کردم و آوازی را طراحی کردم بر اساس قواعدی که ایشان آواز خود را خوانده بودند.