eitaa logo
@yavarantajali
65 دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
8.1هزار ویدیو
666 فایل
ارتباط با هادیان سیاسی جهت پرسش پاسخ سیاسی @mamellateemamhoosinim @jah670 @haji_1413911
مشاهده در ایتا
دانلود
باقری: تبادل پیام‌ها بین دو طرف مذاکره در جریان است مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران: 🔹مذاکرات در چارچوب تبادل پیام‌ها بین دو طرف همچنان ادامه دارد و طرفین در حال تبادل دیدگاه‌های خود با یکدیگر هستند. 🔹ما با آمریکا ارتباط مستقیمی نداریم و طبیعی است که تبادل پیام بین ما و آمریکایی‌ها از طریق یک واسطه صورت می‌گیرد. 🔹کشورهای غربی در اغتشاشات اخیر در ایران دست خالی بودند. 🔹مذاکرات ما معطوف به تحریم‌های اقتصادی است و تحریم‌های اقتصادی در چارچوب توافقی که در سال ۲۰۱۵ انجام گرفت، باید برداشته شود. 🔹در صورتی که منافع ما تامین شود، هیچ مانعی برای نهایی سازی توافق وجود ندارد.
🇮🇷 ♻️نشست وبیناری ♻️ ✅ موضوع: آخرین تحولات سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران 🎙 سخنران: «دکتر حنیف غفاری» - کارشناس و تحلیلگر مسائل بین الملل 🕗 زمان: یکشنبه ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۱- ساعت ۱۹ ❌ لینک ورود به نشست 👇👇 https://rubika.ir/baseratkermanshah
رشد اقتصادی ۳.۶ درصد شد 🔹بر اساس نماگرهای اقتصادی بانک مرکزی نرخ بیکاری در سه ماهه دوم سال ۱۴۰۱ به ۸.۹ درصد رسید. 🔹در بخش واقعی اقتصاد در تابستان سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد رشد تولید ناخالص داخلی بر اساس پایه سال ۱۳۹۵ با احتساب نفت، ۳.۶ درصد و بدون نفت ۳.۱ درصد، رشد اقتصادی در تابستان صورت گرفته است.
🔴 حسرت یک برانداز توئیت یک زندانی سیاسی سابق خطاب به مسئولان جمهوری اسلامی: قدر این مردم که هنوز پای‌کار همه‌چیزت وایسادن رو بدون. این مردم میدونن از اونور مرزها هیچ آبی براشون گرم نمی‌شه... امیدشونو ناامید نکن رفیق 🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
انتقال آب به «دریاچه ارومیه» باز هم عقب افتاد! 🔹چند سالی است که دریاچه ارومیه حال خوبی ندارد و امسال نیز شرایط این دریاچه به اسفناک‌ترین شکل ممکن رسیده است. 🔹بارش‌های اخیر نیز بر افزایش تراز آبی دریاچه تأثیری نداشته و بیم آن می‌رود که اگر پمپاژ آب به دریاچه از طریق تونل کانی سیب انجام نشود، دریاچه در تابستان سال آینده به شکل کامل خشک شود. 🔹پیش از این وزارت نیرو اعلام کرده بود که در دهه فجر تونل کانی سیب افتتاح شده و در فاز اول مقدار ۳۰۰ میلیون متر مکعب را به دریاچه انتقال داده و در فاز دوم نیز ۲۰۰ میلیون مترمکعب آب را وارد دریاچه ارومیه می‌کند. با این وجود در دهه فجر انقلاب اسلامی نیز اتفاقی نیفتاد تا ارومیه همچنان تشنه مانده و در یک قدمی مرگ باشد.
بسیار قابل تامل ..😂😂😳 اعتراف و تحلیل جالب جناب دهباشی درباره پیش بینی و علل افزایش تعداد تظاهر کنندگان و شرکت کنندگان در انتخابات آتی .. اعتراف جالب و ناراحتی از خطای محاسباتی براندازان
چه کسانی با رئیسی به چین می‌روند؟ 🔹رئیس‌جمهور فردا عازم چین خواهد شد و دیدار با همتای چینی و امضای اسناد همکاری از جمله برنامه‌های این سفر سه‌روزه به پکن است. 🔹امیرعبدالهیان وزیر خارجه، خاندوزی وزیر اقتصاد، بذرپاش وزیر راه، اوجی وزیر نفت، ساداتی‌نژاد وزیر کشاورزی، فاطمی‌امین وزیر صمت، فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی و علی باقری مذاکره‌کننده ارشد کشورمان رئیسی را در این سفر همراهی می‌کنند. tn.ai/2852215 @TasnimNews
🔴مهندسی معکوس فرهنگی رسانه 🔷رسانه ملی با حذف عامدانه چادری ها ملی نمی‌شود،بلکه تبدیل به رسانه ای بدون آرمان ملی مذهبی می‌شود. زن چادری ومحجبه با حذف از رسانه و گزارش های خبری ،ته دلش هم نمی‌لرزد اما رسانه ملی از هویت کرامتی زن جا می ماند . این مهندسی معکوس رسانه نه تنها به نفع رسانه نیست بلکه ظلمی آشکار به عموم زنان جامعه است که بخش هویتی زن مسلمان را نامرئی یا حذف می‌کند.
🔴۲۲ بهمن اعجاب آور؛و روسیاهی دوباره سران فتنه 🔹حضور کم نظیر ملت ایران، همچنان که موجب یاس و نا امیدی آمریکا و انگلیس و اسرائیل و دیگر دشمنان شد، سران فتنه از جمله خاتمی را عزادار کرد. ♦️میزان حضور مردم در جشن امسال پیروزی انقلاب به نحوی بود که یکی از رکورد‌های بالای دهه گذشته را به ثبت رساند. خباثت دشمنان ملت ایران و جریان‌های نفاق در چند ماهه گذشته موجب شده بود تا مردم با احساس مسئولیت و جدیت و شادابی بیشتری در راهپیمایی و جشن 22 بهمن امسال حضور به هم برسانند. 🔹این جشن بزرگ در حالی رقم خورد، که خاتمی و موسوی خوئینی‌ها اخیرا به حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) رفته بودند و خاتمی در آنجا گفته بود: "امروز نمی‌دانیم آیا باید به خاطر پیروزی انقلاب جشن بگیریم و خوشحال باشیم یا آنکه به خاطر انحرافی که در مسیر آن ایجاد شده عزادار باشیم؟!". ♦️اظهارات منافقانه خاتمی در حالی است که وی در کنار موسوی، از سران فتنه شورش اشرافیت علیه جمهوریت و اسلامیت در سال 1388 (به بهانه تقلب) بود و ننگی بزرگ در همراهی با نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل را در کارنامه خود به ثبت رساند. 🔹از سوی دیگر، ارکان مکتب امام خمینی(ره) در زمینه پایبندی به اسلام ناب محمدی (ص)، بیزاری از استکبار بزرگ و آمریکا و اسرائیل، پافشاری بر اصل ولایت فقیه به عنوان پشتیبان اصلی کشور در مقابل آسیب‌ها، خدمت به محرومان و وفاداری به ولی‌نعمتان انقلاب و بیزاری از اشراف، روشن و تفسیر ناپذیر است و خاتمی در این زمینه نیز مسیری جز همراهی و حمایت از معارضان با خط امام(ره) نپیموده است. ♦️سخنان گزافه خاتمی در حرم امام در حالی است که سید حسن خمینی با وجود این که به غلط او را در حرم امام همراهی کرده بود، اما دیروز درباره جشن با شکوه پیروزی انقلاب گفت: "حضور کم نظیر بلکه بی‌نظیر مردم در مراسم راهپیمایی امسال، خیلی معنادار است. باید در مقابل عظمت و نجابت مردم ایران سر تعظیم فرود آورد. جا دارد که این حضور با شکوه را به مردم عزیز و رهبر انقلاب تبریک بگویم". 🔹در همین حال خبرگزاری اصلاح طلب جماران، در گزارشی نوشت: میزان شرکت مردم «اعجاب‌آور» بود و جالب اینکه، جمعیت حتی پس از اذان ظهر همچنین به سمت محل راهپیمایی می‌آمد... گویا همه علیه یک دشمن مشترک صف بسته بودند». ♦️"خبرآنلاین"، دیگر خبرگزاری وابسته به طیف اصلاح‌طلبان هم در گزارشی نوشت: "حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی۲۲ بهمن: نمایش وحدت ملی در خیابان/ توهم اختلافات خانوادگی به پایان رسید. راهپیمایی پرشور پیروزی انقلاب اسلامی در تمام شهرهای ایران در شرایطی برگزار شد که از روزها قبل موج تبلیغی بزرگی علیه انقلاب توسط رسانه‌های بیگانه شکل گرفته بود. گزارش‌ها حاکی از حضور گسترده مردم در این رویداد دارد. ". ✍محمد ایمانی
🇮🇷 📝 منابع صهیونیستی: مرگ این افسر در واکنش به خراب کاری اخیر در تأسیسات دفاعی و نظامی ایران در اصفهان بوده است ❄️🌹❄️ 🔻سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل امروز یکشنبه بعد از انتشار اخباری مبنی بر کشته شدن یکی از افسران خود که گفته می‌شود در حوزه پهپاد فعالیت داشته، تأیید کرد که یکی از افسرانش به نام «میشل پرشت» کشته شده است. 🔸«معاریو» درباره مرگ پرشت نوشت که او هفتم فوریه (پنج روز پیش) در اثر حادثه رانندگی در خیابان ۴۱۰۳ نزدیک شهرک صهونیست نشین «بیت العازری» واقع در «شفالا» کشته شده است. 🔹بعد از این حادثه که شائبه ترور در آن وجود دارد، پلیس نظامی و پلیس رژیم اسرائیل تحقیقاتی را درباره این حادثه آغاز کرده اند. منابع صهیونیستی مدعی اند که احتمالا مرگ این افسر در واکنش به خراب کاری اخیر در تأسیسات دفاعی و نظامی ایران در اصفهان بوده است. 🔺همزمان با انتشار این خبر، رسانه های عبری به نقل از ارتش رژیم اسرائیل گزارش دادند که یک افسر دیگری به نام «اودلیاة تایتز» ۴۳ ساله اخیرا در تصادف کشته شده و احتمال می‌رود ترور شده باشد.
🔴 جای خالی بسته معیشت آفرین 🔹رئیس جمهور: به زودی جزئیات بسته وحدت آفرین دولت اعلام می شود. ضمن تاکید بر اینکه این اقدام، بسیار خوب و مناسب است؛ اما آقای رئیسی عزیز یادتان نرود این هایی که مورد لطف کریمانه دولت قرار گرفتند اکثریت مردم نیستند و حتی یک درصد از این جماعت در راهپیمایی دیروز حضور نداشته اند. آقای رئیس جمهور، فراموش نکنید اکثریت مردم که به فرموده امامین انقلاب ولی نعمتان ما هستند، مشکلشان اقتصاد و معیشت است و بی صبرانه منتظر بسته های معیشت آفرین در کنار بسته های وحدت آفرین دولتتان می باشند ...
انقلابی بی حجاب! اینکه بی حجاب هم طرفدار نظام باشد به معنای این است که لااقل در بحث حفظ ایران و اقتدار و تمامیت ارضی و امنیت یا هر بخش مسائل مادی احساس میکند نظام موفق است مایه خوشحالی است نباید آنها طرد کرد در حفظ ایران مشترکیم. اما برجسته کردن و رسمیت دادن به اینها تالی فاسدهایی دارد منکر منکر است و قبح زدایی از منکر منکر بزرگتر و خطرناکتر است. برخی ها نتوانسته اند تفکیک کنند بین وجه اشتراک و افتراق و نحوه تعامل با کسی که وجه مشترک با او داریم. حفظ حجاب قطع نظر از ضروری دین بودن قانون الزامی کشور و نظام اسلامی . کسی را که کشف حجاب کرده نمیشود بی دین دانست وطن دوست است و ممکن است مسلمان هم باشد اما انقلابی شمردن او خطای فاحش است بدون التزام به احکام اسلام انقلابی بون توهمی بیش نیست. از تلاشها و اهداف استکبار قبح زدایی از منکرات است بالاخص حجاب. بلی حجاب تنها ملاک حقانیت نیست چون ما با حجاب سکولار هم داریم اما بی حجاب انقلابی هم تناقض است.