⭕️ سند راهبردی ایران و چین شامل چه مواردی است و چه منافعی برای ایران به همراه دارد؟
🔰 طبق اعلام مقامات تهران و پکن این سند را باید برنامهای سیاسی_راهبردی، اقتصادی و فرهنگی دانست که سویههای همهجانبه روابط دو کشور در ابعاد مختلف سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی را در افقی بلندمدت دنبال میکند.
❇️ یکی از مهم ترین ابعاد این سند، بعد اقتصادی آن و گسترش روابط دو کشور در حوزه های مختلف تجاری، اقتصادی و بازرگانی است؛ چرا که دو کشور بر این موضوع تاکید دارند که ظرفیتهای بالقوه موجود برای همکاریهای اقتصادی بین دو کشور فراتراز وضعیت کنونی است و در این چارچوب در سند مذکور همکاری های دو کشور در حوزههای نفت، صنعت و معدن و حوزههای مرتبط با انرژی (نیرو، انرژیهای تجدیدپذیر و ..) مورد تاکید قرار گرفته است.
❇️ از دیگر سو در راستای بهرهبرداری حداکثری از مزایای ژئوپلیتکی و ژئواکونومیک کشورمان، در این سند بر مشارکت موثر ایران در ایده "یک کمربند-یک جاده" (جاده ابریشم جدید) که چندین سال است، اجرای آن از سوی دولت پکن پیگیری می شود، مورد تاکید قرار گرفته است. چین برای دستیابی به بازارهای اروپای شرقی و روسیه باید از ایران بگذرد. در حقیقت، ایران مهمترین بخش یک کمربند و یک جاده و دروازه ورود چین به بازارهای اروپای شرقی و روسیه است.
❇️ یکی دیگر از جنبههای مثبت این توافق برای چین، درگیری مستقیم و نزدیک این کشور در توسعه زیرساختهای حیاتی ایران است که در راستای ابتکار عمل کمربند یک جاده چین قرار گرفته است.
❇️ در بخش توسعه زیرساختهای حملونقلی که یکی از بندهای کلیدی توافق ۲۵ ساله ایران و چین است گفته شده محصولات نهایی باید به بازار غرب سرازیر شوند و مسیر این بازارها از جادههایی میگذرد که توسط چین و با دخالت فزاینده این کشور در زیرساختهای حملونقلی ایران ایجاد شده است.
❇️ بر اساس سند مذکور چین وارد کننده ثابت نفت از ایران خواهد بود، گرچه در حال حاضر نیز علی رغم تحریم ها و فشارهای امریکا، پکن همچنان به خرید نفت ایران ادامه می دهد. مزیت دیگر قرارداد ۲۵ ساله با چین برای ایران این است که در نهایت باعث میشود تولید نفت و گاز ایران در سه میدان کلیدی کشور افزایش پیدا کند. چین توافق کرده روند توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی را سرعت ببخشد. شرکت ملی نفت چین (CNPC)، هنگامی که توتال فرانسه به دلیل تحریمها ایران را ترک کرد، سهام ۵۰.۱ درصدی توتال را به سهم ۳۰ درصدی خود در پروژه توسعه پارس جنوبی اضافه کرده است.
❇️ همچنین بر اساس اخبار مذکور ارتقای همکاری های بانکی، مالی و بیمه ای و گشایش شعبات بانک های ایران و تاسیس بانک مشترک ایران و چین به ویژه ایجاد پیام رسان ملی میان دو کشور ،کمک به ساخت خط آهن در نقاط مختلف کشور، افزایش صادرات فراورده های نفتی به چین، کمک و سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت های انرژی فسیلی، سرمایه گذاری در تقویت کریدورهای راهبردی که از ایران می گذرند، سرمایه گذاری برای توسعه تولید و صادرات انرژی از ایران به کشورهای منطقه، مشارکت در توسعه سواحل مکران، سرمایه گذاری برای تولید انرژی های پاک در مناطق کویری ایران و ...از جمله بخش های مهم سند است.
http://eitaa.com/aina_ammaar
نکته عجیب آن که با اینکه خبر فوت آزاده نامداری هم اکنون مخابره شد از ساعت ها قبل یکی از کاربران برانداز توییتر به اسم «اهورافرزاد» در یک توییت عجیب به نامداری هشدار داده بود که بیرون نیا!!
نهادهای نظارتی باید هرچه سریع تر این مورد رو مورد بررسی قرار بدهند.
http://eitaa.com/aina_ammaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال ۸۹ قرار بود ما به همکاری اقتصادی ایران و چین برسیم اما...!
روایت آقامحمدی دبیر اقتصادی دفتر رهبری از رویکرد دولت احمدی نژاد نسبت به توافق موسوم به قرارداد ۲۵ ساله: در یک مقطعی رفتیم جلو، عده زیادی مانع شدند، در حد ۲۰۰میلیارددلار تفاهم شده بود، اما در دولت وقت مانع شدند. چون غربیها بویژه انگلیسیها درداخل ایران خیلی فعالند
http://eitaa.com/aina_ammaar
🔹 اندیشکده «شورای روابط خارجی» در یادداشتی از توافق اخیر ایران و روسیه در حوزه امنیت سایبری، انتقال فناوری، آموزشهای متقابل و هماهنگی در مجامع بینالمللی، ابراز نگرانی کرده است. بهزعم نویسنده این توافق، احتمالاً موانع جدیدی را برای ایالات متحده و متحدانش در خاورمیانه ایجاد خواهد کرد.
🔹 به نظر نویسنده، انگیزه اصلی عقد این قرارداد، عمدتاً دفاعی و بر مبنای اشتراک دو کشور در مقابله با نفوذ آمریکا در خاورمیانه و همچنین تمایل به کاهش وابستگی به غرب است. در عین حال که میتواند توان تهاجمی این دو علیه امنیت سایبری ایالات متحده و متحدانش را نیز افزایش دهد. طبق این یادداشت، توافق مذکور چهار چالش برای آمریکا دارد:
1️⃣ روسیه میتواند به ایران کمک کند تا سیستمهای دفاع سایبری قویتری بدست آورد که در برابر حملات سایبری آمریکا، تابآوری بیشتری داشته باشند.
2️⃣ ارائه اطلاعات حملات سایبری آمریکا، توسط ایران به روسیه، میتواند تکنیکها و مهارتهای تهاجم سایبری آژانس امنیت ملی ایالات متحده را در اختیار تیمهای روسی قرار دهد تا درصدد غلبه بر آن برآیند.
3️⃣ مهندسی معکوس بدافزارهای آمریکایی یا اسراییلی استفادهشده علیه ایران، توسط روسیه، میتواند به حملات سایبری گستردهای در مقیاسهای بینالمللی علیه منافع غرب بینجامد.
4️⃣ اگر فناوریهای روسی از طریق ایران به گروههایی مانند حزبالله و دیگر شبهنظامیان در عراق و یمن برسد، امنیت سایبری متحدان آمریکا و اروپا در خاورمیانه به خطر خواهد افتاد.
✅ به نظر میرسد رویکرد سختگیرانهتر بایدن نسبت به مسکو در قیاس با ترامپ، در افزایش همکاریهای ایران و روسیه بیتأثیر نباشد. در عین حال که گسترش همکاریهای امنیتی آمریکا و اروپا نیز انگیزههای روسیه برای مقابله با منافع آمریکا در منطقه غرب آسیا را افزایش خواهد داد.
http://eitaa.com/aina_ammaar
✔️ یادداشت مدیرعامل بانک صادرات همشهری زنجانی ما درباره امضای سند راهبردی با چین
حجت الله صیدی :
🔹به عنوان کارشناسی که سند موسوم به «برنامهی همکاری جامع فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین» را خوانده و در برخی جلسات بررسی آن از جنبههای پولی، مالی و سرمایهگذاری شرکت داشتهام، نکات زیر را برای اطلاع عزیزانی که دل در گرو ایران و ایرانیان دارند، عرض میکنم:
🔹سندی که به امضای وزرای خارجهی دو کشور رسیده، نه قرارداد است و نه تفاهمنامه یا توافقنامه، بلکه سندی راهبردی است که بیشتر ماهیت نقشهی راه و چهارچوب همکاری و زمینههای مشارکت را برای دو طرف دارد.
🔹در عرصهی جهانی و تعاملات بینالمللی، وجود چنین اسنادی برای هر کشوری نوعی دارایی و ظرفیت تولید ثروت به شمار میرود، فارغ از آنکه بین آلمان و ژاپن باشد یا کانادا و ترکیه. این که ایران با دومین قدرت اقتصادی جهان چنین سندی را مبادله میکند، یک دستاورد مهم و ارزشمند است.
🔹در هیچکدام از بندهای سند، جملهای که نشاندهندهی برتری یک طرف بر دیگری یا ضعف یکی در مقابل دیگری داشته باشد، ملاحظه نمیشود و از موضعی برابر و با رویکرد برنده-برنده و عزتمندانه تهیه شده است.
🔹عملیاتی کردن مفاد این سند، نیاز به دو گروه اسناد دارد:
برنامهی اقدام و عمل (Action Plan) و قراردادهای تعهدآور موردی برای هر طرح. لذا حفظ منافع ایران در عمل، بستگی به این اسناد و اجرای آن دارد.
🔹 قدر فرصتها را بدانیم و از ارتقاء و توسعهی همکاریهای بینالمللی ایران بزرگ حمایت کنیم.
http://eitaa.com/aina_ammaar
🔴واکنش مدیرعامل منطقه آزاد کیش به شایعه واگذاری جزیره به چینیها
«مظفری»:
🔹این موضوع واقعیت ندارد و کذب است، شایعه واگذاری کیش به چینیها از دو سال پیش در فضای مجازی پخش شد که با پیگیری از پلیس فتا منبع این شایعات یک سایت سلطنت طلب در خارج از کشور اعلام شد.!!!!
🔹 در قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین تنها یک بند درباره سرمایهگذاری چینیها در جزایر ایرانی خلیج فارس مطرح است و هیچ بحثی از واگذاری جزایر به چینیها اساسا مطرح نیست.
🔹 ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی (رقمی برابر نصف بودجه عمرانی کشور) در کیش امکان عقلی و قانونی واگذاری کیش به دیگران را غیر ممکن میکند.
http://eitaa.com/aina_ammaar
🔴قسمتهایی از پیشنویس سند همکاری جامع ۲۵ ساله ایران و چین که ۷ فروردین ۱۴۰۰ به امضای دو طرف رسید :
⚪️سرمایهگذاری «۴۵۰ میلیارد دلاری» چینیها در صنایع مختلف ایران
1 -همکاری نظامی و امنیتی دوجانبه؛ تبادل تجربیات نظامی و رزمایش مشترک؛
2 -مشارکت در ایجاد و تجهیز مخازن ذخیره نفت، گاز و محصولات پتروشیمی دو طرف: عرضه پایدار نفت خام به چین، مشارکت در ساخت و تجهیز مخازن ذخیرهسازی نفت و افزایش صادرات پتروشیمی به چین؛
3 -تشویق مشارکت شرکتهای چینی در سرمایهگذاری و تأمین مالی طرحهای برق، انرژی، آب و فاضلاب؛
4 -تکمیل راهآهن شرق غرب ایران، و ایجاد راهآهن زیارتی پاکستان، ایران، عراق و سوریه و همینطور راهآهن شمال به جنوب؛
5 -توسعه و ساخت فرودگاهها، خرید محصولات هوایی تولید مشترک ایران و چین؛
6 -توسعه سواحل مکران؛ توسعه بندر جاسک، تأسیس شهر صنعتی و ساخت پالایشگاه و صنایع پتروشیمی؛
7 -ساخت شهر هوشمند در مکران و تیس؛
8 -تشویق شرکتهای چینی به سرمایهگذاری در مناطق آزاد ایران از جمله قشم، اروند و ماکو؛
9 -توسعه بلندمدت جزایر منتخب با هدف گردشگری؛
10 -سرمایهگذاری بلندمدت چین در صنعت پالایشگاهی در بندر جاسک و ساخت بندر جاسک؛
11 -سرمایهگذاری بلند مدت در شهرک پتروشیمی چابهار؛
12 -ایجاد منطقه مشترکت فرامرزی در کشور ثالث؛
13 -طراحی شهرک صنعتی تولید خودرو؛همکاری بین شرکتهای خودروساز ایران و چین به منظور انتقال فناوری و تولید مشترک برای عرضه در بازار دو کشور و کشورهای ثالث از طریق ایجاد چرخههای تولید
14 -تشویق سرمایهگذاری در بهرهبرداری از معادن مس، سنگ آهن، فولاد و صنایع آلیاژی؛
15 -توسعه مجتمعهای کشتیسازی و لوام خانگی؛
16 -سرمایهگذاری در خط متروی ۱۰ کلانشهر ایران؛
17 -مرمت و احیای بافتهای تاریخی؛
18 -همکاری سیاسی در مجامع، سازمانها و نهادهای منطقهای و بینالمللی؛
19 -تشویق به سرمایهگذاری در کشاورزی، شیلات و آبخیزداری؛
20 -سرمایهگذاری در حوزه آموزش و تبادل دانشجو؛
21 -سرمایهگذاری و توسعه بخش بهداشت و درمان؛
22 -همکاری در زمینه فناوری و ارتباطات راه دور، توسعه نسل پنجم ارتباطات از راه دور، پروژه مشترک توسعه و تقویت زیرساختهای اطلاعاتی و ارتباطاتی، موتور جستجوگر، پست الکترونیک و...
http://eitaa.com/aina_ammaar
▫️محتوای سند همکاری جامع ایران و چین چیست؟
🔹سند برنامه همکاری جامع ایران و چین یک نقشه راه برای همکاری های جامع دو کشور است و حاوی هیچ قراردادی نیست.
🔹در بعد سیاسی، طرفین ضمن ارتقای همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند و طرفین همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
🔹در بعد اقتصادی، همکاری در حوزههای نفت، صنعت و معدن و حوزههای مرتبط با انرژی مورد تاکید بوده و بر مشارکت موثر ایران در ابتکار کمربند-راه طرف چینی تاکید شده است. همکاری در زمینههای زیرساختی، ارتباطی، مخابراتی، علمی-فناوری، آموزشی و سلامت بخش دیگری از این سند است.
🔹در بعد فرهنگی نیز بر افزایش شناخت متقابل از طریق ارتقاء ظرفیت گردشگری، رسانهای، سازمانهای مردمنهاد، انجمنهای دوستی و همکاری دانشگاهی تاکید شده است.
▪️همکاری ایران و چین حاوی چه مفادی نیست؟
🔸در هیچ کجای سند رقم و عدد خاصی در خصوص سرمایهگذاری و یا منابع مالی ذکر نشده و واگذاری هیچ منطقه یا هیچ انحصار متقابل و یا یکجانبهای مطرح نیست. مدیریت و اداره هیچ منطقهای نیز واگذار نشده است.
http://eitaa.com/aina_ammaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیم مذاکره کننده یا #تیم_جاسوسی👆👆👆👆
حتما تا آخر ببینید...😭😭
رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَيْنا صَبْراً وَ ثَبِّتْ أَقْدامَنا وَ انْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْكافِرين؛ پروردگارا، بر [دلهاى] ما شكيبايى فرو ريز، و گامهاى ما را استوار دار، و ما را بر گروه كافران پيروز فرماى(بقره/250).
#نفوذ و نفاق
✍️علی اکبرصیدی
بلومبرگ: اتحاد ایران و چین چالشی برای کاخسفید است
🔹وبگاه آمریکایی بلومبرگ امضای سند راهبردی بین تهران و پکن را چالشی برای دولت بایدن دانسته و نوشت: تعامل نزدیکتر ایران و چین میتواند به تقویت اقتصاد این کشور دربرابر تحریمهای آمریکا کمک کند./ فارس
http://eitaa.com/aina_ammaar
🔴توئیت امیرعبداللهیان درباره سند چشم انداز جامع همکاری های ایران و چین
http://eitaa.com/aina_ammaar
بصیرت یعنی این
کـار بر عـراقی: "اگر امام خمینی نبود، چیزی از تشیّع باقی نمی ماند،وجود امام خمینی و امام خامنه ای از الطاف حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است"
http://eitaa.com/aina_ammaar
فضای مجازی و انتخابات ۱۴۰۰
اصرار به تعطیلی اماکن مذهبی نظیر مساجد و زیارتگاهها و امامزاده ها و عدم برگزاری مجالس جشن و عزا و سخنرانی های جمعی و حضوری به بهانه جلوگیری از شیوع بیماری کووید ۱۹ و در عین حال آزادی برگزاری کنسرت ها و بعضا بازگشایی سینماها و تئاتر ها نه تنها جای تامل دارد بلکه یک حرکت هدفدار است تا جلوی روشنگری و تبیین حقایق گرفته شود
نتیجه انتخابات دوم اسفند ۹۸ نشان داد که اقبال به جریان سیاسی حاکم بر دولت بسیار پایین است لذا دولت از فردای مرحله اول انتخابات مجلس با اعلام وضعیت فوق العاده تعطیلی مساجد و حرم ها را برای جلوگیری از شیوع کووید ۱۹ تعطیل کرد اخیرا هم اعلام کرده اند که تبلیغات انتخابات در ۱۴۰۰ غیر حضوری و بدون تجمع خواهد بود یعنی فقط از طریق صداوسیما و شبکه های مجازی انجام میشود
واقعیت این است که رسانه های زنجیره ای اصلاح طلبان که از نیمه دوم دهه هفتاد شکل گرفته است با بهره گیری از نویسندگان و صاحب نظران امر رسانه به یک غول رسانه ای تبدیل شده که مدیریت افکار عمومی را تحت سلطه خود قرار داده است لذا در رقابت انتخاباتی ۱۴۰۰ جریان حاکم بر دولت با یک ماشین جنگی مجهز رسانه ای اعم از روزنامه و سایت و کانال های خبری و اجتماعی و طنز که با شبکه های تلویزیونی ماهواره ای پشتیبانی میشوند به میدان خواهند آمد
از اینرو لازم است جریان انقلاب برای تبیین و روشنگری و جلوگیری از وارونه نمایی حقایق و جابجایی خادم و خائن ، شهید و جلاد یک برنامه مناسب رسانه ای تدوین نماید و گر نه بازنده این رقابت نابرابر خواهد بود
لازم به ذکر است در رقابت انتخاباتی ۱۴۰۰ که صداوسیما باید بیطرف باشد با بودن رضا رشید پورها که مجری متینگ حسن روحانی در ۹۶ بود بیطرف نخواهد ماند در بدنه صداوسیما فراوانند از کسانیکه که همپاله سلبریتی ها و غربگراها هستند که در مواقع حساس با چند پست اینستاگرامی و تلگرامی در جرگه اصلاح طلبان و اعتدالی ها به یاری آنان میروند لذا امید بستن به روشنگری صداوسیما یک امیدواری واهی بی نتیجه است چرا که اولا اراده جدی در مدیریت صداوسیما نیست دوما علاقه ای در بدنه وجود ندارد.
@aina_ammaar
رابطه با چین و کلیدهایی که قفلهای تحریم را باز میکند
🔹به طور حتم امضای سند همکاری ۲۵ ساله راه درازی برای اجرایی شدن در پیش دارد چرا که اساساً آنچه روز شنبه بین دو طرف امضا شد یک برنامه درازمدت برای توسعه روابط دوجانبه است. در ایران همچنان برخی به هرگونه توسعه روابط بین ایران و چین بدبین هستند و خواستار بازگشت به ساختار گذشته با اجرایی شدن برجام هستند. با این حال واقعیت این است که حل بسیاری از این مشکلات بدون برقراری روابط راهبردی بین ایران و چین ناممکن است.
🔸برخی از مهمترین تحریمهایی که علیه ایران در سالهای گذشته اعمال شده از جمله تحریم مجدد بانکهای ایرانی با برچسب تروریسم و یا تحریم کل اقتصاد ایران در سال ۹۸ و یا صفر کردن صادرات نفتی ایران اساساً با هدف جلوگیری از برقراری روابط راهبردی بین تهران و پکن وضع شده است. از این رو اساساً نمیتوان انتظار داشت که با هرگونه توافقی بین تهران و واشنگتن حتی در آرمانیترین شکل آن نیز این تحریمها برداشته شوند.
🔹آمریکاییها میدانند که چین بخش مهمی از بهبود مداوم اقتصادی خود را مدیون روابط خود با ایران است و تاکنون نیز سیگنالهای مشخصی برای حفظ آن به ایران ارائه داده که یکی از آنها احتمالا افزایش ظرفیت خرید نفت از ایران است.
🔸به این ترتیب تحریمهای آمریکا علیه ایران نه تنها بر روابط تهران و پکن بیتأثیر است بلکه میتوان انتظار داشت که در آینده ایران راهی جز توسعه روابط خود با چین برای باز کردن کلید این تحریمها نداشته باشد.
#مهم
👈به نظر میرسد که در مسیر حرکت به سمت یک دنیای چند قطبی، ایران درست در مرحلهای قرار گرفته که با تنظیم راهبرد خود به یک توازن جدی بین غرب و شرق دست پیدا کند.
👈برای موفقیتآمیز بودن این مرحله میتوان تنها امیدوار بود که الگوهای قدیمی همچون ماجرای برجام تکرار نشود؛ همان الگویی که سبب کنار گذاشته شدن چین از مبادلات اقتصادی بعد از امضای برجام شد و خسارات وسیعی را به کشور تحمیل کرد.
http://eitaa.com/aina_ammaar
🔴عبدالباری عطوان تحلیل گر عرب :
از کجا معلوم موشکی که به یک کشتی اسرائیلی در دریای عرب اصابت کرده است کار حوثی های یمن نباشد؟
و چرا احتمال نمیدهیم که بسته شدن "تصادفی" کانال سوئز تمرینی برای بسته شدن آینده تنگه های هرمز یا باب المندب باشد؟
http://eitaa.com/aina_ammaar
بنگاه دروغ پراکنی ملکه انگلستان BBC دیوارنگاری از بوسه رهبر ایران با رئیس جمهور چین منتشر کرده و توهم خیانت جمهوری اسلامی به وطن را بولد کرده است
قطعا آنچه که آنها در صحن دارند در عمل جمهوری اسلامی ایران نبوده و آنچه در سر دارند نیز معترف این موضوع است هر چند به ادله مختلف ابراز نکنند
اما نگرانی نارسانه ها، برخی شخصیت ها، سازمانهای و دولت های بلوک استعماری غرب از توافق ایران با چین را کاملا درک میکنم
آنها ایران را ویران و وابسته به خود میخواهند، نه کشوری که میتواند با توجه ویژه به توان داخلی و با استفاده از دروازه بین الملل روی پای خود ایستاده، با همگان ارتباط برقرار کند و مستکبران را از استکبار و کودک کشی منع میکند
جمهوری اسلامی ایران در قرن جدید میتواند وارث خوبی برای ایرانیت آریایی و اسلامیت ایرانی باشد.
http://eitaa.com/aina_ammaar
بیا موعود هنگام قیام است
✨جهان مجروح یک جو التیام است
زمان لبریز شوق و انتظار است
✨زمین بر رجعتت امّیدوار است
بیا امشب شب قدر است ما را
✨علمدار تو در صدر است ما را
#السلام_علیڪ_یا_بقیة_الله❣️✨
#میلاد_امام_زمان(عج)🎉✨
#مبارک_باد🎊❣️✨
http://eitaa.com/aina_ammaar
🌎 نشریه آمریکایی
🔵 ایران و چین، تلاشهای آمریکا را خنثی کردند
🔵والاستریت ژورنال: این توافق، همکاریهای بین تهران و پکن را در زمانی که ایران به دنبال راههایی برای تقویت اقتصاد خود در پی تحریمهاست، تعمیق میکند. توافق با چین، این سیگنال را میدهد که ایران متحدان قدرتمندی دارد.
🔵ایران و چین تلاشهای آمریکا برای منزوی کردن ایران را خنثی کردند. سند همکاری ایران و چین شامل سرمایهگذاریهای گسترده پکن در پروژههای متعددی جمله انرژی هستهای، بنادر، راه آهن و انتقال فناوری نظامی به ایران میشود.
http://eitaa.com/aina_ammaar
🔴 جهل مرکب
▪️دیروز «برنامه جامع اقدام مشترک» را نخوانده تحسین میکردند و امروز «توافق راهبردی با چین» را نخوانده تقبیح میکنند!
✍️ احمد قدیری
http://eitaa.com/aina_ammaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 سخن شورانگیز استاد مطهری درباره عدالت جهانی امام عصر(عج)
دیدن این کلیپ را به هیچ وجه از دست ندهید.
http://eitaa.com/aina_ammaar
#مهم
🔴 چرا همکاریهای راهبردی ایران و چین موجب نگرانی غربیها شده است؟
🔻 سند جامع راهبردی ۲۵ ساله همکاریهای ایران و چین در حالی امروز در تهران توسط وزرای خارجه دو کشور امضا شد که شاهد عملیات روانی غربیها با محوریت «تحریف واقعیت» هستیم.
🔹جریان معاند به دنبال تثبیت این گزاره در افکار عمومی مردم ایران است که؛ جمهوری اسلامی چون نمیخواهد از مواضع خود در برابر غرب کوتاه بیاید در دنیا منزوی شده لذا چارهای جز فروختن خود به چین ندارد!!
🔹همانقدر که راهبرد «مقاومت فعال» و ایستادگی در برابر زورگویی غربیها در راستای منافع ملی است، مشارکت با کشورهای دیگری که اراده زورگویی نداشته و از موضعی برابر وارد همکاری میشوند هم در راستای منافع ملی است.
🔹اتفاقا اگر جایی برای خرده گرفتن باشد، باید به دیرهنگام بودن اتفاقاتی از این دست و بیش از اندازه معطل غربیها شدن خرده گرفت.
🔹اگر ایران، کشوری ناتوان و منزوی بود و جایگاهی در هندسه جدید قدرت در نظام بینالملل نداشت، طبعا دلیلی برای این حجم از عصبانیت دشمنان وجود نداشت.
#قرارداد_۲۵_ساله #ایران_چین
http://eitaa.com/aina_ammaar
⛔️ایجاد ابر رود در ایران روی میز توافق ایران و روسیه با عنوان ایرانرود:
طبق این توافق رود خانه ای احداث خواهدشد که دارای 2 دریاچه ای با عمق 300متر و 3برابر بزرگتر از دریاچه ی ارومیه بر روی کویر های ایران اجرا خواهد شد که آب دریای خزر را به دریای عمان وصل خواهد کرد
اگر این طرح عملی شود کشاورزی ایران متحول خواهد شد حتی اقلیم ایران از گرم به معتدل و مرطوب تغییر خواهد یافت به علت جریان مرطوب این دو دریاچه و رود باعث خواهد شد سیستم های بارشی به سمت ایران کشیده شود و حتی کویر های ایران هم زمستانی پربرف داشته باشد
میلیون ها هکتار زمین خشک به زمین سرسبز کشاورزی تبدیل خواهد شد
شیلات ایران و اشتغال بالایی در کشور ایجاد خواهد شد و به سبب ترانزیت بالای این رودخانه برکات اقتصادی فراوانی برای ایران در سال های ایجاد خواهد شد
واکنش قالیباف به توافق نامه ایران - چین: امضای سند راهبردی با چین یک عنصر مهم تولید قدرت درچارچوب #نگاه_به_آسیاواوراسیا بارویکرد سیاست خارجی متوازن و اقتصادمحور است.
➕متاسفانه تاامروز فرصتهای مهمی ازدست رفته واکنون هم تبدیل سند راهبردی به همکاریهای راهبردی نیازمند ارادۀ جدی است تامنافع اقتصادی عاید ملت عزیز ایران شود.
✍طبق اصل یکصد و بیست و پنجم: امضای عهد نامه ها، مقاوله نامه ها، موافقت نامه ها و قراردادهای دولت ایران با سایر دولت ها و همچنین امضای پیمان های مربوط به اتحادیه های بین المللی پس از تصویب مجلس شورای اسلامی با رئیس جمهور یا نماینده قانونی اوست
👈 علی ای حالِِ و با توجه به توافق نامه های سیاست خارجی در دول سابق، مجلس شورای اسلامی باید بر روند تصویب و اجرای تعهدات متقابل ناظر باشد، اما اجازه ندهد مواضع برخی نمایندگانی که هنوز راهروهای مجلس را پیدا نکرده اند و یا زیپ دهانشان فقط به نفع منافع شخصی اشان باز میشود اما درباره مسائل مهم اظهار نظر غیرکارشناسی و احساسی میکنند بر روند روابط بین المللی ایران تاثیر منفی بگذارد.
http://eitaa.com/aina_ammaar
1_270260277.mp3
4.43M
🌸 #میلاد_امام_زمان(عج)
💐آروم آروم سر میرسه غمای مردم جهان
💐می نویسیم تو تقویما ظهور صاحب الزمان
حسین طاهری
http://eitaa.com/aina_ammaar