📍هر مسجد یک پایگاه قرآنی شود/جوانهایمان باید وارد عرصه قرآنخوانی بشوند
🔻 رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم: در زمینه فعالیتهای قرآنی خب کارهای خیلی خوبی شده لکن کافی نیست اینها. ما به تلاشهای بیشتری احتیاج داریم. یکی از پیشنهادهایی که به ما شد و کار درستی است من مطرح میکنم -شماها هرکدام که میتوانید انجام بدهید- این است که مساجد یک محل، حالا مثلاً در تهران مساجد، فلان بخش از تهران که حالا سه تا چهار تا پنج تا مسجد است، هرکدام از اینها یک پایگاه قرآنی باشند و باهم ارتباط داشته باشند. اینها بروند به مهمانی آنها، آنها بیایند به جلسه اینها، با هم مسابقه بدهند. این غیر از این مسابقات رایجی است که اوقاف و دیگران راه میاندازند یک چنین کارهایی انجام بگیرد این بهترین مشوق است برای این که جوانها و نوجوانها وارد وادی قرآنخوانی بشوند. ما به این احتیاج داریم.
🔹 ما جوانهایمان باید وارد عرصه قرآنخوانی بشوند و به خصوص حفظ قرآن که ما خب حافظ زیاد احتیاج داریم که من چند سال پیش هم عرض کردم تلاشهایی هم شده منتها هنوز خیلی فاصله داریم تا آنجا. اگر بخواهید آن ده میلیون را تأمین بکنید راهش این است که نوجوانهای ما وارد وادی قرآن بشوند. نوجوان که وارد شد حفظ آسان میشود. راهش هم این است که در مساجد این کار اتفاق بیفتد هر مسجدی بشود یک پایگاه قرآنی. ۱۴۰۱/۱/۱۴
#قائمون
فتنهای که "جهاد تبیین" باید جلوی آنرا بگیرد
طرح چپهای تحریمی برای "انتخابات در خیابان"/ مشکلات را حکومت رفع میکند یا دولت؟
مرتضی مبلغ
چپ های تحریمی هم اکنون نه دولت که نظام را در مقابل خود می بینند و برای همین بصورتی ناشیانه مشغول تقلیل دادن اختیارات دولت و متوجه کردن همه امور به سمت رهبری نظام هستند.
سرویس سیاست مشرق _ حکومت یا دولت!؟ تفاوت این ۲ گزاره از زمین تا آسمان است و امروز در تمام حکومت های نوین جهانی، یک درک ساده در این باره وجود دارد.
و آن اینکه تمامی اجرائیات و امورات کشور به دست نخست وزیران و یا روسای جمهور یا همان "دولت" است و حکومت و سران آن مشغول مهندسی سازه های نظام هستند.
کسانی در ایران اما به دنبال انحراف در این معنای عقلانی هستند و عملا تقلا می کنند تا با انحراف ذهن مردم، همه مشکلات و کژی ها را به گردن حکومت انداخته تا اصل نظام را دچار اختلال کنند.
جالب است بدانید که آقایان در این زمینه حتی تئوری پردازی هم کرده و از رواداری براندازی حکومت در شرایط خاص نیز سخن گفته اند!
قال و مقال آنها در این زمینه بسیار است...
مرتضی مبلغ، از فعالان اصلاح طلب اخیرا در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا در همین زمینه اظهار کرده است:
"هیچ راهی برای کاهش و حل مشکلات وجود ندارد جز آنکه مقامها و نهادهای کشور بهنحوی متقاعد و متوجه شوند که این نحوه حکومتداری از صحت و کارآمدی لازم برخوردار نیست و بسیاری از رویکردها، طرز تفکرها، برنامهها و اقداماتی که تاکنون دنبال کردند نهتنها نتوانسته نتایج مفید و سازنده بهبار بیاورد بلکه در موارد عدیدهای نتایج معکوس و ناگوار بههمراه داشته و لذا در اثر این قانع و متوجه شدن، هر چه زودتر در روندها، افکار، رویکردها و سیاست خودشان تجدیدنظر کنند و مناسبات جدیدی را در شیوه حکومتداری و مناسبات خودشان با جامعه سامان دهند. "[۱]
طرح چپهای تحریمی برای "انتخابات در خیابان"/ مشکلات را حکومت رفع میکند یا دولت؟
*اگر فرض بگیریم که آقای مبلغ فرق دولت و حکومت را نمی داند یقینا این یک فرض ساده لوحانه خواهد بود.
می ماند اینکه مبلغ بصورت علی الاطلاق، حکومت و کلیت نظام را مخاطب خود قرار داده است. در اینجا اما بایستی اشاره کرد که سررشته کار و امهات امورات کشور، طبق همان تعریف ساده اشاره شده در ابتدای متن در دست دولت است و آقای مبلغ اگر نقدی به اجرائیات کشور دارد بایستی دولت را مخاطب خود قرار می داد.
اما چرا این کار را نکرد!؟
پاسخ آنجاست که اصلاح طلبان ستادی سالهاست که تکلیف خود را با انقلاب اسلامی روشن کرده و به سمت معارضه با حکومت گام برمیدارند. رفتاری که تحریم انتخابات سال ۱۴۰۰ نیز مهر صحت بر آن گذاشت.
به دیگر سخن اینکه چپ ها هم اکنون نه دولت که نظام را در مقابل خود می بینند و برای همین بصورتی ناشیانه مشغول تقلیل دادن اختیارات دولت و متوجه کردن همه امور به سمت رهبری نظام هستند.
این در حالی است که ولی فقیه هیچ مسئولیت مستقیمی در اجرائیات کشور ندارد و اگر داشت اساسا نیازی به انتخابات و انتخاب روسای جمهور توسط مردم نبود.
از طرف دیگر، آقای مبلغ و دوستانشان در سال ۱۴۰۰ دست به رفتار تحریم انتخابات زده اند و عملا از جمهوری خارج شده اند. [۲] فلذاست که انتقاد از اجرائیات کشور از هرکس مسموع باشد اما ازینان مسموع نیست.
یعنی کسی که انتخابات را تحریم می کند و به ساز و کار قانونی برای اصلاح امورات کشور معتقد نیست عملا دیگر حرفی در سیاست نخواهد داشت و باید منتظر ۲ سرنوشت باشد. یا مجازات از سوی نظام و یا جنگ مسلحانه با نظام.
جالب است که معلم سیاسی اصلاح طلبان یعنی سعید حجاریان رسما و علنا اعلام کرده است که اصلاحات صندوق محور مُرد! گزاره ای که نشان از آغاز اصلاحات اسلحه محور و "انتخابات خیابانی" علیه مردم و نظام اسلامی است و خواص کشور بایستی در جهاد تبیین علیه آن قیام کنند. (در این زمینه فتنه اقتصادی بزرگی ایران را تهدید می کند)
در بحث ایرادات و مشکلات جاری کشور نیز ۲ نکته فلسفی وجود دارد.
اول اینکه اشکال و فساد حتی در حکومت امام معصوم نیز وجود دارد (به گواه تاریخ) و دوم اینکه راه مرتفع شدن مشکلات، صندوق رأی و البته رأی خوب است و لاغیر!
این گزاره بدان معنیست که اولا کسی که با تحریم انتخابات از ارائه راه حل برای مشکلات کشور می گوید لاف می زند و دوما نبایستی از نقش مردم در افزایش مشارکت در انتخابات و ایضا نقش رأی خوب غافل شد.
ما همه باید بدانیم که شرایط فعلی کشور، همان نقش سیرت رأی های ماست و اگر ایراد و اشکالی وجود دارد بایستی با مشارکت بیشتر و رأی بهتر در انتخابات بعدی در جهت رفع آنها بکوشیم.
هر راهی غیر از این موجب انکسار امنیت کشور و از دست رفتن داشته هایمان می شود. و این همان چیزی است که تحریم کنندگان انتخابات و دشمنان نظام اسلامی به دنبال آنند...
#قائمون
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | اختلاف تاکتیکی دشمنان اهمیتی برای ما ندارد
🍃🌹🍃
🔻طی روزهای اخیر در عین سکوت خبری در قبال مذاکرات وین و نقاط اختلافی باقیمانده، شاهد شکل گیری دیالوگها و تحولات معناداری در مناسبات آَشکار و پنهان واشنگتن-تل آویو بر سر این مذاکرات هستیم. ماجرا از جایی آغاز شد که «دن شاپیرو» سفیر آمریکا در رژیم صهیونیستی در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، تیم دولت جو بایدن درباره ایران را بعد از هفت ماه فعالیت و به دلیل اختلافات بر سر انتقادات فزاینده درباره گفتوگوهای وین و احیای برجام ترک کرد.
🔹 قبلا نیز ریچارد نفیو معمار تحریم های ضد ایرانی در دوران ریاست جمهوری اوباما از تیم مذاکره کننده آمریکا خارج شد.
🔸 در چنین شرایطی مقامات آمریکایی در صدد مدیریت اختلافات جدی خود با تل آویو هستند! ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه دولت جو بایدن به تازگی طی نشست خبری در این وزارتخانه در پاسخ به سوالی اعلام کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات وین و ایران «اختلاف استراتژیک» ندارند. با این حال، ند پرایس بر وجود اختلافات تاکتیکی میان واشنگتن و تل آویو تاکید کرد.
🔺در هر حال، این اختلاف به اندازه ای جدی بوده است که منجر به خروج برخی اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا با چراغ سبز صهیونیستها شده است! اگر این تحولات را در کنار گزارش جنجالی اخیر پایگاه اکسیوس قرار دهیم، به نتایج کامل تری دست پیدا خواهیم کرد.این پایگاه گزارش داده است که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از نفتالی بنت، نخستوزیر رژیم صهیونیستی خواسته است تا آلترناتیو و گزینه جایگزین برجام را برای واشنگتن و تل آویو ترسیم کند! این درخواست، نشان می دهد که مخالفت مطلق صهیونیستها با احیای توافق هستهای، مولد بحرانهای تازه ای در تیم سیاست خارجی آمریکا بوده و کاخ سفید نیز قدرت مدیریت این اختلافات را تقریبا از دست داده است.
✍️حنیف غفاری
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
فرصت طلایی ماه مبارک در تقرب به حق و جهاد تبیین.amr
1.96M
🎵#صوتی
🔻فرصت طلایی ماه مبارک رمضان در تقرب به حق و جهاد تبیین
✅حجت الاسلام والمسلمین دکتر نظری مدرس شبکه روشنگران معاونت فرهنگی سپاه استان زنجان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan
🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan
#قائمون_مصاحبه
📍تحریم انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است
🔸 #علی_صوفی، فعال اصلاح طلب و از تحریم کنندگان انتخابات ۱۴۰۰ اخیراً در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا در اظهاراتی طعنه آمیز پیرامون انتخابات ۱۴۰۲ گفته است:
"حاکمیت باید نشان دهد که مشارکتجو است و از یکدست کردن قدرت استقبال نمیکند"!
او همچنین تصریح میکند: اگر حاکمیت میخواهد تفاهم ملی به وجود بیاورد و مردم را دلگرم کند، باید ببیند زمینه میل مردم در چیست. باید مشارکت حداکثری که مورد تاکید رهبری در همه دورهها است، شکل بگیرد. نه اینکه در این دور سخنگوی شورای نگهبان بگوید اگر مشارکت حداکثری هم نباشد ما آن انتخابات را قبول داریم.
🔺مشخص است که اگر در یک کشور، حاکمیتی وجود داشته باشد که مشارکت جو نباشد؛ اساسا انتخاباتی برگزار نخواهد شد و یا ممکن است حاکمیت با استفاده از ابزار زور و تهدید کاری کند که همه خواص مجبور به سوت و کف برای تمام سیاست های حاکمیت آن کشور شوند.
رخدادی که در ایران اسلامی و به یمن وجود تفکر عقلانی و شیعی ولایت فقیه رخ نداده و نخواهد داد.
🔺ناجوانمردانگی مستتر در اظهارات صوفی آنجاست که او حاضر نیست به مردم بگوید که این اصلاح طلبان بودند که دست به تحریم انتخابات زدند و کسانی از مردم را از مشارکت انتخاباتی منصرف ساختند.
🔺این صوفی بود که حتی رفتار مشارکت جویانه حزب کارگزاران در انتخابات ۱۴۰۰ را با عکس العملی شداد و غلاظ پاسخ داد و از این گفت که در صورت حضور کارگزاران در انتخابات، آنها را از جبهه اصلاحات اخراج می کنیم!
🔺پس بدیهیست که این چپ های ستادی هستند که باید مجددا به جمهور برگردند و در پیشگاه مردم و نظام از رفتار شریرانه خود در انتخابات ۱۴۰۰ توبه علنی کنند.
🔺در اشاره به اظهارات صوفی پیرامون اینکه چرا سخنگوی وقت شورای نگهبان گفته است "اگر مشارکت حداکثری هم نباشد ما انتخابات را قبول داریم" نیز گفتنیست که سخنگوی شورای نگهبان یک نکته حقوقی و البته درست را مطرح کرده است. نکته ای که بر مبانی قانونی ابتنا دارد و از این می گوید که مشارکت حداکثری اگرچه قابل افتخار است اما مبنای صحت انتخابات رعایت قانون است نه میزان مشارکت.
🔺اینکه اصلاح طلبان قصد دارند این نکته بدیهی را انکار کنند به این دلیل است که از رفتار خود در انتخابات ۱۴۰۰ طرفی نبستند و انتخابات در صحت قانونی برگزار شد.
🔺پیش از این فیض ا... عرب سرخی و سعید حجاریان نیز در اظهاراتی گفته اند که اصلاح طلبان انتخابات ۱۴۰۲ را تحریم خواهند کرد!
#قائمون
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل
🍃🌹🍃
🔻 عمرانخان تا تعیین نخستوزیر سرپرست به کار ادامه خواهد داد
رئیسجمهور پاکستان اعلام کرد که براساس قانون اساسی این کشور عمرانخان تا زمان تعیین نخستوزیر سرپرست به کار در این کرسی ادامه خواهد داد.
«عارف علوی» رئیس جمهور پاکستان پس از انحلال پارلمان این کشور و استعفای دستهجمعی وزرای کابینه در توئیتی اعلام کرد که «عمرانخان» تا تعیین نخست وزیر سرپرست به کارش ادامه خواهد داد.
🌐تحلیل:
🌍پس از استقلال پاکستان از هند و شکل گيري نظام جمهوري مبتني بر شريعت اسلام در اين کشور، پاکستان همواره با اوضاع داخلي ناآرام و با نظام سياسي متزلزل روبرو بوده است. معضل قابل تاملي که پاکستان با آن مواجه مي باشد، مربوط به ساختار سياسي اين کشور است.
🌍 در پاکستان علاوه بر نهادهاي اصلي قدرت، گروه هاي فشار و ذي نفوذ هر کدام فضاي سياسي حاکم بر جامعه را به سمتي سوق مي دهند که با منافع آنها همخواني داشته باشد.
🌍ارتش نيز همچنين به عنوان نهادي امنيتي، نقش تعيين کننده در عرصه سياسي دارد. ارتش با قدرتي فراتر از قانون اساسي پاکستان که براي آن وضع نموده، توانسته است حکومت هاي انتخابي را در دوره هاي مختلف برکنار کند. از سوي ديگر گروه ها و احزاب اسلامي همواره بر مقامات سياسي اعمال نفوذ کرده اند و در شرايط کنوني پاکستان، قصد چالش با دولت مرکزي را دارند.
🌍 ساختار قدرت در پاکستان و عوامل موثر در ناپايداري سياسي مستمر در پاکستان در دو دهه اخير علاوه بر سه قوه اصلي به عنوان هرم قدرت در پاکستان، ارتش، احزاب سياسي و گروه ها و تشکل هاي مذهبي از کانون هاي مهم قدرت در پاکستان هستند. اين ترکيب نامتجانس در کنار بنيادگرايي و فرقه گرايي مذهبي از مهمترين عوامل ناپايداري سياسي پاکستان محسوب مي شوند.
🌍تفاوت میان تهران و اسلامآباد از زمین تا اسمان است، درحالیکه اینجا در ایران برای تحولات ژئو استراتژیکی خود بهتنهایی تصمیم گرفته و آن را اجرا میکنیم؛ شبکه احزاب غربگرا و نفوذ آن در ارتش بهسادگی رؤیاهای نخستوزیر پاکستان را بر باد داد. سقوط دولت عمران خان تراژدی مهم از فصل استقلال و ایستادگی یک ملت است.
🌍پاکستان این روزها در یک آزمون بزرگ قرار دارد، اسلام آباد مجهز به بمبهای هستهای در برابر شرارت آمریکاییها به گوشه رینگ رفته است، درحالیکه ایران موشکی با تکیه بر اراده راستین، بدون تعارف سیاسی دشمن را مجبور کرده است تا بساطش را از افغانستان، عراق، سوریه و یمن جمع کرده و حداقل تا مرز اردن عقبنشینی کند.
🌍درحالیکه موشکهای بالستیک ایران چشم فتنه را در اربیل، عین الاسد و تلآویو کور کرده است؛ دولت پاکستان ارادهای از خود برای استفاده نیروی بازدارنده در برابر دشمن ندارد.
🌍وضعیت این روزهای پاکستان و عمران خان در برابر اقتدار ایران در برابر دشمن همان معجزهای است که رهبر انقلاب اسلامی در وصف آن میفرمایند: معنای استقلال این است که یک ملّتی سرنوشت خودش را خودش تعیین کند. خروجی مذاکرات وین نشانهای بر همین ماجرا در جنگ ارادههاست!
سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۸۳)
🔻 خبر: عربستان سعودی بالاخره تن به آتشبس در یمن داد و دلیل اعلامی خود را ابتدا درخواست رئیس شورای همکاری خلیجفارس و بعد ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
🍃🌹🍃
🔸 گزارههای تحلیلی:
1⃣ شرایط میدانی؛ در طول ۸ سال گذشته برای عربستان سعودی محرز شده که توان شکست و پیروزی در جنگ یمن را ندارد و در مقاطع مختلف با انجام عملیاتهای گوناگون در جبهههای شرقی، جنوبی و غربی یمن، تلاشهای زیادی برای فائق آمدن بر این ناکامیها داشته است که مهمترین آنها ایجاد جبهههای جدید در الحدیده و مأرب بود که بینتیجه بود. از سوی دیگر در میان ائتلاف عربی شکافهایی ایجاد شد که منجر به دومینوی شکستها برای این ائتلاف و افزایش اختلاف و درگیری میان آنها شد. درگیریهای عربستان و امارات در جنوب یمن و بهویژه در عدن میان نیروهای طرفدار امارات با منصور هادی نمونه بارز این اختلافها بود.
2⃣ شرایط منطقه؛ ازآنجاییکه عربستان سعودی داعیهدار رهبری جهان اسلام و جهان عرب است، جنگ یمن این ادعای سعودی را برای بسیاری از کشورهای منطقه کمرنگ کرده است. این گزاره که عربستان توان دفاع از خود را ندارد، چگونه میتواند از ما دفاع کند در ذهن بسیاری از رهبران کشورهای غربی و منطقه ایجاد شده است.
3⃣ هزینههای نظامی؛ از ابتدای جنگ یمن تاکنون، هزینههای عربستان سعودی چیزی نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلار بوده که با بودجه ۱۸ ساله کشوری همچون تونس برابری میکند. این هزینههای گزاف و کاهش ذخایر درآمدی عربستان سعودی، رهبران این کشور را به فکر پایان جنگ در یمن سوق داده است.
🔺 نکته پایانی: میتوان گفت که آتشبس کنونی در یمن یک پیروزی بزرگ برای یمنیها محسوب میشود و صرفنظر از پایبندی سعودیها به آن، منجر به دستاوردهای بزرگ سیاسی و میدانی برای یمنیها در آینده خواهد شد.
✍ محمدرضا فرهادی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | دولت مردمي!
🍃🌹🍃
🔻 سال جديد در حالي آغاز شده است که اولين بهاري است که دولت سيزدهم سکاندار دستگاه اجرايي آن است که مهمترین خصيصه خود را مردمي بودن قرار داده است. همين ويژگي باعث شده تا حکيم انقلاب اسلامي در پيام نوروزيشان اینگونه دولت را مورد تمجيد قرار دهد: «دولتي تازهنفس به ميدان آمد ... دولتي مردمي و علاقهمند به حرکتها و هدفهاي مردمي و داراي ريل جداگانهاي غير از دولت محترم قبلي در حال حرکت هستند و اميدهايي را در مردم زنده کردهاند بحمدالله».
🔸 نکات تحليلي: دولت مردمي دولتي است که در عمل نيز مشي و شيوه حکمرانياش را اينگونه تنظيم کرده باشد. لذا بايد خود را متوجه موارد زير نمايد:
1⃣ رفتن به ميان مردم و شنيدن بيواسطه مسائل و مشکلات از زبان ايشان يکي از ويژگيهايي است که از دولت سيزدهم انتظار ميرفت که تاکنون کارنامه مؤثری در اين زمينه خلق شده است.
2⃣ سخن گفتن با مردم فقط به شنيدن درد دلهاي آنان ختم نميشود بلکه فرصتي را فراهم ميآورد تا مردم نيز با محدوديتها و مشکلات و توانمنديهاي دولت آشنا شده و بتوانند کمک يار قوه مجريه باشند.
3⃣ اتّخاذ سبک زندگي مردمي، بیتکلف بودن در مشي و منش، دوري کردن از منشهاي اشرافيگري و از موضع بالا به مردم نگاه کردن نيز خصوصيت ارزشمندي است که از رئيسجمهور دولت سيزدهم در اين ماهها در اذهان عمومي جاي گرفته و تيم همراه او نيز در همين مشي و مرام قدم زده است.
4⃣ گزارش دادن به مردم ازجمله ديگر خصوصيات يک دولت مردمي است. دولت وکيل مردم است و موکل بايد بداند که وکيل کارها را چگونه به سامان رسانده است، لذا نيازمند شنيدن گزارش است. حکيم انقلاب تأکید دارند که: «گزارش خدمات خودتان را هم به مردم بدهيد؛ گزارش صادقانه، بدون مبالغه، بدون بزرگنمايي».
✍️ مهدی سعیدی
#روشنگری | #ثامن | #رئیسی
🆔 eitaa.com/meyarpb
1401.01.14-Panahian-Uni-AmirKabir-Jahad-Tabeen-Va-Zarurat-Eslah-Bardashtha-Az-Din-J1-Medium.mp3
20.17M
🔉 جهاد تبیین و ضرورت اصلاح برداشتهای ناروا از دین(۱)
📅 جلسه اول | ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
🔻 دانشگاه امیرکبیر
#علیرضا_پناهیان
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/roshana_zanjan
https://rubika.ir/roshana_zanjan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴دستور العمل تیم مذاکره کننده
حرکت بر مبنای خطوط قرمز نظام
🔹سخنگوی محترم دولت امروز گفت "تحریم در حین مذاکرات، بیانگر #سوءنیت و نشان دهنده جدی نبودن طرف غربی در پیشبرد مذاکرات است".
♦️این ارزیابی، ارزیابی دقیق و درستی است و منطبق بر واقعیات، نشان می دهد که نباید به برخی زبان بازی های طرف غربی اعتماد کرد. طرف غربی و غربگرایان همواره ادعا می کنند که مذاکره جای تعامل و تنازل است و "کوتاه بیایید تا توافق شکل بگیرد"!
🔹اما آنچه در عمل از طرف غربی و آمریکایی دیده می شود، اصرار بر حفظ ساختار تحریم ها و ندادن تضمین معتبر برای تکرار بدعهدی در برجام است.
♦️اعمال مکرر تحریم های جدید، اصرار بر عدم لغو موثر تحریم ها و ندادن تضمین معتبر، و حتی راه ندادن یک خواننده به آمریکا صرفا به خاطر این که مثلا سربازی اش را سی سال قبل در سپاه گذرانده، همگی گواه این مدعاست که آمریکا بنای کاهش تنش را ندارد و صرفا در صدد دسترسی به مکانیسم ماشه در برجام و تحمیل محدودیت های هسته ای به ایران است.
🔹در چنین شرایطی که سوء نیت آمریکا کاملا برای دولت محترم مُحرز است، چرا برخی حامیان -بر خلاف اغلب حامیان دولت- در توجیه "تنازل" از خطوط قرمز اعلامی رهبر معظم انقلاب، قلم می زنند و سخن می گویند؟!
♦️جدا کردن غیر واقعی "اصول و سیاست نظام" از "دستور العمل مذاکرات" و تلقی این که خطوط قرمز برای چانه زنی است و نه ایستادن بر مبنای آن، تحلیل نادرستی است که می تواند ایران را -در اثر رویکرد غلط دولت گذشته و چینش و اجرای خسارتبار برجام- از حداقل حقوق خود محروم کند و کلاهبرداری پسا برجامی آمریکا را احیا نماید.
🔹ما در مذاکرات، بر سود سود طرفین در یک توافق "بُرد- بُرد" (پایاپا و متوازن) حرف نمی زنیم که بتوانیم درباره کم و زیاد شدن این سود چانه زنی و تنازل کنیم یا تخفیف بدهیم؛ بلکه بر سر حقوقی می جنگیم که کف آن هم در برجام تضمین نشده است.
♦️ضمنا دوست و دشمن اذعان دارند چیدمان برجام به نحوی بوده که با وجود انجام همه تعهدات توسط ایران در طول سال های 94 تا اواخر سال 98، آمریکا و غرب توانسته اند زیر تعهدات حداقلی خود زده و دبّه کنند.
🔹بنا بر این واقعیت ها، معنا ندارد که ما سقف مطالبه خود را همان "کف بی تضمین حقوق خود در برجام" بدانیم و بازگشت به قالب کلاهبردارانه را بپذیریم. این در حالی است که آمریکا اراده واقعی ندارد، که اگر داشت، دولت بایدن می توانست راسا خروج آمریکا از توافق را جبران، و تحریم ها را به همان شکل محدود قبل، تعلیق کند.
♦️اجمالا این که به اعتبار یقین به اثبات "سوء نیت طرف غربی"، مسئولیت سیاسیون و رسانه های خودی، مطالبه "عدم تنازل از خطوط قرمز صریح و اعلامی رهبر انقلاب" است؛ و نه توجیه تراشی درباره تنازل از این اصول و القای این که دستور العمل ابلاغی تیم مذاکره کننده، غیر از خطوط قرمز است.
#قائمون
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | مذاکرات وین! شیطنت های آمریکاوشرکای غربی اش!
🍃🌹🍃
🌍 دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم از همان ابتدا صریحاً اعلام کرد در کنار راهبرد خنثی سازی تحریم ها و تعامل متوازن با همه کشورها، مذاکره برای لغو تحریم را هم به صورت جدی پیگیری خواهد کرد.
🌍 بنابراین حضور تیم مذاکره کننده ایرانی با ترکیبی جدید و متنوع از کارشناسان دیپلماسی، حقوقی، امنیتی و اقتصادی در وین نشان داد دولت مردمی برای رفع تحریمهای ظالمانه اراده جدی دارد.
🌍هدف تیم مذاکره کننده تنهابحث هسته ای نیست بلکه بحث اصلی رفع همه تحریمها و راستی آزمایی و دریافت تضمین تعهدات طرف مقابل است.
🌍متاسفانه برخی ها در داخل کشور تلاش میکنند مذاکرات را با ایجاد هیجانات خاص در کشور به مسائل داخلی گره بزنند آمریکاییها نیزحملات خود را علیه دولت و تیم مذاکره کننده از داخل و خارج آغاز کرده اند مسائل متعددی را در نظر گرفته اند و روی آنها سرمایه گذاری کرده اند تا پشت سر هم تبدیل به بحرانهای اجتماعی کنند و دولت را در انجام وظایفش ناکام بگذارند که یک نمونه از آنها بحث بحران آب و سوء استفاده از مشکلات مردم اصفهان بود. تلاش کردند این موضوع را به یک بحران تبدیل کنند و از آن در آستانه مذاکرات سوء کنند.
🌍 آمریکاییها در فضای رسانه ای تلاش میکنند اینگونه القا کنند که دستها و ابزارهایی در داخل ایران دارند که در صورت عدم نتیجه گیری در مذاکرات و قبول نکردن زیادهخواهیهای آمریکا از سوی ایران میتوانند کشور را به هم بریزند که این موضوع جدیدی نیست و زمان فتنه ۸۸ هم وجود داشته است اما این تصورات غلط است و راه به جایی نمیبرد.
🌍 آمریکاییها از هر بهانهای برای بحران سازی در داخل ایران استفاده می کنند، نظام ایران با ثبات ومستقل است و همانند ۴۳ سال گذشته هرگونه بحرانها و فتنهگریها را پشت سر خواهد گذاشت.
🌍 دولت سیزدهم در ۸ ماه گذشته به واسطه استراتژی خنثیسازی تحریمها و بیتوجهی به فشارها و اداره کشور با فرض وجود تحریم، ارزش راهبردی تحریمها برای طرف مقابل را به شدت تقلیل داده است.
🌍 در همین زمینه، دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم از همان ابتدا صریحاً اعلام کرد در کنار راهبرد خنثی سازی تحریم ها و تعامل متوازن با همه کشورها، مذاکره برای لغو تحریم را هم به صورت جدی پیگیری خواهد کرد.
🌍 بنابراین حضور تیم مذاکره کننده ایرانی با ترکیبی جدید و متنوع از کارشناسان دیپلماسی، حقوقی، امنیتی و اقتصادی در وین نشان داد دولت مردمی برای رفع تحریمهای ظالمانه اراده جدی دارد.برای رسیدن به این هدف انسجام ملی وتبیین حقیقت در افکار عمومی وجهاد همه جانبه با جنگ رسانه ای دشمن از ضرورتهای انکار ناپذیر است.
🍈سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
30AyehSiasi.pdf
2.11M
🔸همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، فایل پی دی اف کتاب پرفروش و پرمخاطب «سی آیه سیاسی»، تألیف دکتر شبیر فیروزیان و دکتر علیرضا معاف، که با محوریت 30 آیه قرآن کریم به 30 سوال و شبهه سیاسی روز جامعه پاسخ داده است، و تاکنون 9 بار از سوی انتشارات 9دی تجدید چاپ شده است، بصورت رایگان در دسترس عموم علاقه مندان و بخصوص روحانیون و مبلغان محترم قرار داده می شود.
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/roshana_zanjan
https://rubika.ir/roshana_zanjan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | #فتنه_هیبریدی دشمن در #ماه_رمضان
🍃🌹🍃
🔻 دشمن در حال پیاده سازی فتنه هیبریدی خطرناکی در ایران است و میخواهد به اهداف گوناگون چند وجهی دست یابد:
1️⃣ تخریب آرمان وحدت با اختلاف افکنی بین شیعه و سنی از طریق سوء استفاده از احساسات پاک مردم
2️⃣ ترویج روحیه «افغان هراسی» در کشور که از ابتدای سال شدیدا گسترده شده است
3️⃣ ربط دادن موضوع قتل و شهادت روحانیت در حرم رضوی به موضوع اخیر حضور زنان در ورزشگاه مشهد
4️⃣ ربط دادن مسائل اقتصادی کشور با القای نارضایتی گسترده از روحانیت و نظام
5️⃣ بهره برداری گسترده وهابیت منطقه از اقدام اخیر در حرم رضوی
6️⃣ از بین بردن روابط اقتصادی ایران و افغانستان که در ماه های اخیر با گسترش بی نظیری روبرو بوده است؛ بی تردید انشقاق میان ایران و افغانستان هدف راهبردی امریکاست
🔸 رهبر معظم انقلاب به عنوان دیدبان ارشد نظام در ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ به زیبایی فرمودند: " تهاجم دشمن یک تهاجم ترکیبی است" و ابعاد مختلف آن را تبیین نمودند.
اینک شاهد عملیاتی شدن یکی از قطعات این تهاجم ترکیبی در این حوزه هستیم.
🔺 بدیهی است هر اقدام نسنجیده فعالان مجازی، به تقویت این فتنه ترکیبی کمک خواهد کرد و باعث وخیم تر شدن مسئله میگردد؛ لذا میبایست با دقت بیشتری در این حوزه، تحلیل و موضع گیری نمائیم تا ناخواسته تقویت کننده فتنه ترکیبی دشمن نباشیم.
✍سید احمد رضوی
#هشیار_باشیم | #روشنگری
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۸۴)
🔻 خبر: برخی چهرههای جریان سیاسی خاص باوجود آنکه کمتر از هفت ماه از عمر دولت انقلابی میگذرد، انتقادات تندوتیزی نسبت به عملکرد اقتصادی دولت و وضعیت تورم در جامعه مطرح میکنند، درحالیکه همینها تا هشت سال پیشازاین در خواب زمستانی بودند و فضای اقتصادی جامعه را گلوبلبل میدیدند.
🍃🌹🍃
🔸 گزاره خبری: رسول منتجب نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در یک مصاحبه با اشاره به اینکه دولت آقای رئیسی بههیچوجه نمیتواند به شعارهای انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند، اضافه میکند: «یکی از شعارهای آقای رئیسی پایین آوردن تورم و از میان بردن گرانی و کمک به معیشت مردم بود. همه قیمتها چند برابر شده و آقایان حاضر نیستند که بپذیرند، این همه گرانی ناشی از تورم است و مرتب هم شعار میدهند که نرخ تورم رو به کاهش است».
🔹 گزارههای تحلیلی:
1⃣ دولت آقای روحانی ۵۵ هزار میلیارد تومان بهعنوان تنخواه از بانک مرکزی استقراض کرد. آثار تورمی این نقدینگی در ششماهه دوم ۱۴۰۰ میبایست خود را نشان میداد و تمام تلاش دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم، بیاثر کردن این استقراض بود. حجتالاسلام غلامرضا مصباحی مقدم «عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام» در این خصوص میگوید: «اصلاحطلبان از تورمی انتقاد میکنند که با استقراض دولت قبل ایجاد شد»؛ بنابراین ابتدا باید این سؤال از منتقدین دولت فعلی پرسیده شود که در زمان عملکرد ۸ ساله دولت روحانی کجا بودند؟
2⃣ در بررسی عملکرد هفتماهه دولت انقلابی نقاط قوت زیادی مشاهده میشود، دولت فعلی با تأکید بر خطوط قرمز در مذاکرات برجامی و تلاش در جهت تحت تأثیر قرار نگرفتن معیشت و اقتصاد جامعه از نتایج برجامی، تلاش برای افزایش روابط تجاری با همسایگان و اتخاذ استراتژی نگاه به شرق و حضور پررنگ در سازمانهای منطقهای، تلاش در جهت افزایش صادرات و فروش نفت، برنامهریزی در جهت بازگشت ارز به کشور و ... اقدامات پایهای مناسبی انجام داده است که تأثیر آن بر اقتصاد کشور در سال جاری، موجب بهبود وضعیت معیشتی مردم خواهد شد.
✍ فرهاد کوچک زاده