فرصت طلایی ماه مبارک در تقرب به حق و جهاد تبیین.amr
1.96M
🎵#صوتی
🔻فرصت طلایی ماه مبارک رمضان در تقرب به حق و جهاد تبیین
✅حجت الاسلام والمسلمین دکتر نظری مدرس شبکه روشنگران معاونت فرهنگی سپاه استان زنجان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan
🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan
#قائمون_مصاحبه
📍تحریم انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است
🔸 #علی_صوفی، فعال اصلاح طلب و از تحریم کنندگان انتخابات ۱۴۰۰ اخیراً در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا در اظهاراتی طعنه آمیز پیرامون انتخابات ۱۴۰۲ گفته است:
"حاکمیت باید نشان دهد که مشارکتجو است و از یکدست کردن قدرت استقبال نمیکند"!
او همچنین تصریح میکند: اگر حاکمیت میخواهد تفاهم ملی به وجود بیاورد و مردم را دلگرم کند، باید ببیند زمینه میل مردم در چیست. باید مشارکت حداکثری که مورد تاکید رهبری در همه دورهها است، شکل بگیرد. نه اینکه در این دور سخنگوی شورای نگهبان بگوید اگر مشارکت حداکثری هم نباشد ما آن انتخابات را قبول داریم.
🔺مشخص است که اگر در یک کشور، حاکمیتی وجود داشته باشد که مشارکت جو نباشد؛ اساسا انتخاباتی برگزار نخواهد شد و یا ممکن است حاکمیت با استفاده از ابزار زور و تهدید کاری کند که همه خواص مجبور به سوت و کف برای تمام سیاست های حاکمیت آن کشور شوند.
رخدادی که در ایران اسلامی و به یمن وجود تفکر عقلانی و شیعی ولایت فقیه رخ نداده و نخواهد داد.
🔺ناجوانمردانگی مستتر در اظهارات صوفی آنجاست که او حاضر نیست به مردم بگوید که این اصلاح طلبان بودند که دست به تحریم انتخابات زدند و کسانی از مردم را از مشارکت انتخاباتی منصرف ساختند.
🔺این صوفی بود که حتی رفتار مشارکت جویانه حزب کارگزاران در انتخابات ۱۴۰۰ را با عکس العملی شداد و غلاظ پاسخ داد و از این گفت که در صورت حضور کارگزاران در انتخابات، آنها را از جبهه اصلاحات اخراج می کنیم!
🔺پس بدیهیست که این چپ های ستادی هستند که باید مجددا به جمهور برگردند و در پیشگاه مردم و نظام از رفتار شریرانه خود در انتخابات ۱۴۰۰ توبه علنی کنند.
🔺در اشاره به اظهارات صوفی پیرامون اینکه چرا سخنگوی وقت شورای نگهبان گفته است "اگر مشارکت حداکثری هم نباشد ما انتخابات را قبول داریم" نیز گفتنیست که سخنگوی شورای نگهبان یک نکته حقوقی و البته درست را مطرح کرده است. نکته ای که بر مبانی قانونی ابتنا دارد و از این می گوید که مشارکت حداکثری اگرچه قابل افتخار است اما مبنای صحت انتخابات رعایت قانون است نه میزان مشارکت.
🔺اینکه اصلاح طلبان قصد دارند این نکته بدیهی را انکار کنند به این دلیل است که از رفتار خود در انتخابات ۱۴۰۰ طرفی نبستند و انتخابات در صحت قانونی برگزار شد.
🔺پیش از این فیض ا... عرب سرخی و سعید حجاریان نیز در اظهاراتی گفته اند که اصلاح طلبان انتخابات ۱۴۰۲ را تحریم خواهند کرد!
#قائمون
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل
🍃🌹🍃
🔻 عمرانخان تا تعیین نخستوزیر سرپرست به کار ادامه خواهد داد
رئیسجمهور پاکستان اعلام کرد که براساس قانون اساسی این کشور عمرانخان تا زمان تعیین نخستوزیر سرپرست به کار در این کرسی ادامه خواهد داد.
«عارف علوی» رئیس جمهور پاکستان پس از انحلال پارلمان این کشور و استعفای دستهجمعی وزرای کابینه در توئیتی اعلام کرد که «عمرانخان» تا تعیین نخست وزیر سرپرست به کارش ادامه خواهد داد.
🌐تحلیل:
🌍پس از استقلال پاکستان از هند و شکل گيري نظام جمهوري مبتني بر شريعت اسلام در اين کشور، پاکستان همواره با اوضاع داخلي ناآرام و با نظام سياسي متزلزل روبرو بوده است. معضل قابل تاملي که پاکستان با آن مواجه مي باشد، مربوط به ساختار سياسي اين کشور است.
🌍 در پاکستان علاوه بر نهادهاي اصلي قدرت، گروه هاي فشار و ذي نفوذ هر کدام فضاي سياسي حاکم بر جامعه را به سمتي سوق مي دهند که با منافع آنها همخواني داشته باشد.
🌍ارتش نيز همچنين به عنوان نهادي امنيتي، نقش تعيين کننده در عرصه سياسي دارد. ارتش با قدرتي فراتر از قانون اساسي پاکستان که براي آن وضع نموده، توانسته است حکومت هاي انتخابي را در دوره هاي مختلف برکنار کند. از سوي ديگر گروه ها و احزاب اسلامي همواره بر مقامات سياسي اعمال نفوذ کرده اند و در شرايط کنوني پاکستان، قصد چالش با دولت مرکزي را دارند.
🌍 ساختار قدرت در پاکستان و عوامل موثر در ناپايداري سياسي مستمر در پاکستان در دو دهه اخير علاوه بر سه قوه اصلي به عنوان هرم قدرت در پاکستان، ارتش، احزاب سياسي و گروه ها و تشکل هاي مذهبي از کانون هاي مهم قدرت در پاکستان هستند. اين ترکيب نامتجانس در کنار بنيادگرايي و فرقه گرايي مذهبي از مهمترين عوامل ناپايداري سياسي پاکستان محسوب مي شوند.
🌍تفاوت میان تهران و اسلامآباد از زمین تا اسمان است، درحالیکه اینجا در ایران برای تحولات ژئو استراتژیکی خود بهتنهایی تصمیم گرفته و آن را اجرا میکنیم؛ شبکه احزاب غربگرا و نفوذ آن در ارتش بهسادگی رؤیاهای نخستوزیر پاکستان را بر باد داد. سقوط دولت عمران خان تراژدی مهم از فصل استقلال و ایستادگی یک ملت است.
🌍پاکستان این روزها در یک آزمون بزرگ قرار دارد، اسلام آباد مجهز به بمبهای هستهای در برابر شرارت آمریکاییها به گوشه رینگ رفته است، درحالیکه ایران موشکی با تکیه بر اراده راستین، بدون تعارف سیاسی دشمن را مجبور کرده است تا بساطش را از افغانستان، عراق، سوریه و یمن جمع کرده و حداقل تا مرز اردن عقبنشینی کند.
🌍درحالیکه موشکهای بالستیک ایران چشم فتنه را در اربیل، عین الاسد و تلآویو کور کرده است؛ دولت پاکستان ارادهای از خود برای استفاده نیروی بازدارنده در برابر دشمن ندارد.
🌍وضعیت این روزهای پاکستان و عمران خان در برابر اقتدار ایران در برابر دشمن همان معجزهای است که رهبر انقلاب اسلامی در وصف آن میفرمایند: معنای استقلال این است که یک ملّتی سرنوشت خودش را خودش تعیین کند. خروجی مذاکرات وین نشانهای بر همین ماجرا در جنگ ارادههاست!
سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۸۳)
🔻 خبر: عربستان سعودی بالاخره تن به آتشبس در یمن داد و دلیل اعلامی خود را ابتدا درخواست رئیس شورای همکاری خلیجفارس و بعد ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
🍃🌹🍃
🔸 گزارههای تحلیلی:
1⃣ شرایط میدانی؛ در طول ۸ سال گذشته برای عربستان سعودی محرز شده که توان شکست و پیروزی در جنگ یمن را ندارد و در مقاطع مختلف با انجام عملیاتهای گوناگون در جبهههای شرقی، جنوبی و غربی یمن، تلاشهای زیادی برای فائق آمدن بر این ناکامیها داشته است که مهمترین آنها ایجاد جبهههای جدید در الحدیده و مأرب بود که بینتیجه بود. از سوی دیگر در میان ائتلاف عربی شکافهایی ایجاد شد که منجر به دومینوی شکستها برای این ائتلاف و افزایش اختلاف و درگیری میان آنها شد. درگیریهای عربستان و امارات در جنوب یمن و بهویژه در عدن میان نیروهای طرفدار امارات با منصور هادی نمونه بارز این اختلافها بود.
2⃣ شرایط منطقه؛ ازآنجاییکه عربستان سعودی داعیهدار رهبری جهان اسلام و جهان عرب است، جنگ یمن این ادعای سعودی را برای بسیاری از کشورهای منطقه کمرنگ کرده است. این گزاره که عربستان توان دفاع از خود را ندارد، چگونه میتواند از ما دفاع کند در ذهن بسیاری از رهبران کشورهای غربی و منطقه ایجاد شده است.
3⃣ هزینههای نظامی؛ از ابتدای جنگ یمن تاکنون، هزینههای عربستان سعودی چیزی نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلار بوده که با بودجه ۱۸ ساله کشوری همچون تونس برابری میکند. این هزینههای گزاف و کاهش ذخایر درآمدی عربستان سعودی، رهبران این کشور را به فکر پایان جنگ در یمن سوق داده است.
🔺 نکته پایانی: میتوان گفت که آتشبس کنونی در یمن یک پیروزی بزرگ برای یمنیها محسوب میشود و صرفنظر از پایبندی سعودیها به آن، منجر به دستاوردهای بزرگ سیاسی و میدانی برای یمنیها در آینده خواهد شد.
✍ محمدرضا فرهادی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | دولت مردمي!
🍃🌹🍃
🔻 سال جديد در حالي آغاز شده است که اولين بهاري است که دولت سيزدهم سکاندار دستگاه اجرايي آن است که مهمترین خصيصه خود را مردمي بودن قرار داده است. همين ويژگي باعث شده تا حکيم انقلاب اسلامي در پيام نوروزيشان اینگونه دولت را مورد تمجيد قرار دهد: «دولتي تازهنفس به ميدان آمد ... دولتي مردمي و علاقهمند به حرکتها و هدفهاي مردمي و داراي ريل جداگانهاي غير از دولت محترم قبلي در حال حرکت هستند و اميدهايي را در مردم زنده کردهاند بحمدالله».
🔸 نکات تحليلي: دولت مردمي دولتي است که در عمل نيز مشي و شيوه حکمرانياش را اينگونه تنظيم کرده باشد. لذا بايد خود را متوجه موارد زير نمايد:
1⃣ رفتن به ميان مردم و شنيدن بيواسطه مسائل و مشکلات از زبان ايشان يکي از ويژگيهايي است که از دولت سيزدهم انتظار ميرفت که تاکنون کارنامه مؤثری در اين زمينه خلق شده است.
2⃣ سخن گفتن با مردم فقط به شنيدن درد دلهاي آنان ختم نميشود بلکه فرصتي را فراهم ميآورد تا مردم نيز با محدوديتها و مشکلات و توانمنديهاي دولت آشنا شده و بتوانند کمک يار قوه مجريه باشند.
3⃣ اتّخاذ سبک زندگي مردمي، بیتکلف بودن در مشي و منش، دوري کردن از منشهاي اشرافيگري و از موضع بالا به مردم نگاه کردن نيز خصوصيت ارزشمندي است که از رئيسجمهور دولت سيزدهم در اين ماهها در اذهان عمومي جاي گرفته و تيم همراه او نيز در همين مشي و مرام قدم زده است.
4⃣ گزارش دادن به مردم ازجمله ديگر خصوصيات يک دولت مردمي است. دولت وکيل مردم است و موکل بايد بداند که وکيل کارها را چگونه به سامان رسانده است، لذا نيازمند شنيدن گزارش است. حکيم انقلاب تأکید دارند که: «گزارش خدمات خودتان را هم به مردم بدهيد؛ گزارش صادقانه، بدون مبالغه، بدون بزرگنمايي».
✍️ مهدی سعیدی
#روشنگری | #ثامن | #رئیسی
🆔 eitaa.com/meyarpb
1401.01.14-Panahian-Uni-AmirKabir-Jahad-Tabeen-Va-Zarurat-Eslah-Bardashtha-Az-Din-J1-Medium.mp3
20.17M
🔉 جهاد تبیین و ضرورت اصلاح برداشتهای ناروا از دین(۱)
📅 جلسه اول | ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
🔻 دانشگاه امیرکبیر
#علیرضا_پناهیان
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/roshana_zanjan
https://rubika.ir/roshana_zanjan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴دستور العمل تیم مذاکره کننده
حرکت بر مبنای خطوط قرمز نظام
🔹سخنگوی محترم دولت امروز گفت "تحریم در حین مذاکرات، بیانگر #سوءنیت و نشان دهنده جدی نبودن طرف غربی در پیشبرد مذاکرات است".
♦️این ارزیابی، ارزیابی دقیق و درستی است و منطبق بر واقعیات، نشان می دهد که نباید به برخی زبان بازی های طرف غربی اعتماد کرد. طرف غربی و غربگرایان همواره ادعا می کنند که مذاکره جای تعامل و تنازل است و "کوتاه بیایید تا توافق شکل بگیرد"!
🔹اما آنچه در عمل از طرف غربی و آمریکایی دیده می شود، اصرار بر حفظ ساختار تحریم ها و ندادن تضمین معتبر برای تکرار بدعهدی در برجام است.
♦️اعمال مکرر تحریم های جدید، اصرار بر عدم لغو موثر تحریم ها و ندادن تضمین معتبر، و حتی راه ندادن یک خواننده به آمریکا صرفا به خاطر این که مثلا سربازی اش را سی سال قبل در سپاه گذرانده، همگی گواه این مدعاست که آمریکا بنای کاهش تنش را ندارد و صرفا در صدد دسترسی به مکانیسم ماشه در برجام و تحمیل محدودیت های هسته ای به ایران است.
🔹در چنین شرایطی که سوء نیت آمریکا کاملا برای دولت محترم مُحرز است، چرا برخی حامیان -بر خلاف اغلب حامیان دولت- در توجیه "تنازل" از خطوط قرمز اعلامی رهبر معظم انقلاب، قلم می زنند و سخن می گویند؟!
♦️جدا کردن غیر واقعی "اصول و سیاست نظام" از "دستور العمل مذاکرات" و تلقی این که خطوط قرمز برای چانه زنی است و نه ایستادن بر مبنای آن، تحلیل نادرستی است که می تواند ایران را -در اثر رویکرد غلط دولت گذشته و چینش و اجرای خسارتبار برجام- از حداقل حقوق خود محروم کند و کلاهبرداری پسا برجامی آمریکا را احیا نماید.
🔹ما در مذاکرات، بر سود سود طرفین در یک توافق "بُرد- بُرد" (پایاپا و متوازن) حرف نمی زنیم که بتوانیم درباره کم و زیاد شدن این سود چانه زنی و تنازل کنیم یا تخفیف بدهیم؛ بلکه بر سر حقوقی می جنگیم که کف آن هم در برجام تضمین نشده است.
♦️ضمنا دوست و دشمن اذعان دارند چیدمان برجام به نحوی بوده که با وجود انجام همه تعهدات توسط ایران در طول سال های 94 تا اواخر سال 98، آمریکا و غرب توانسته اند زیر تعهدات حداقلی خود زده و دبّه کنند.
🔹بنا بر این واقعیت ها، معنا ندارد که ما سقف مطالبه خود را همان "کف بی تضمین حقوق خود در برجام" بدانیم و بازگشت به قالب کلاهبردارانه را بپذیریم. این در حالی است که آمریکا اراده واقعی ندارد، که اگر داشت، دولت بایدن می توانست راسا خروج آمریکا از توافق را جبران، و تحریم ها را به همان شکل محدود قبل، تعلیق کند.
♦️اجمالا این که به اعتبار یقین به اثبات "سوء نیت طرف غربی"، مسئولیت سیاسیون و رسانه های خودی، مطالبه "عدم تنازل از خطوط قرمز صریح و اعلامی رهبر انقلاب" است؛ و نه توجیه تراشی درباره تنازل از این اصول و القای این که دستور العمل ابلاغی تیم مذاکره کننده، غیر از خطوط قرمز است.
#قائمون
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | مذاکرات وین! شیطنت های آمریکاوشرکای غربی اش!
🍃🌹🍃
🌍 دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم از همان ابتدا صریحاً اعلام کرد در کنار راهبرد خنثی سازی تحریم ها و تعامل متوازن با همه کشورها، مذاکره برای لغو تحریم را هم به صورت جدی پیگیری خواهد کرد.
🌍 بنابراین حضور تیم مذاکره کننده ایرانی با ترکیبی جدید و متنوع از کارشناسان دیپلماسی، حقوقی، امنیتی و اقتصادی در وین نشان داد دولت مردمی برای رفع تحریمهای ظالمانه اراده جدی دارد.
🌍هدف تیم مذاکره کننده تنهابحث هسته ای نیست بلکه بحث اصلی رفع همه تحریمها و راستی آزمایی و دریافت تضمین تعهدات طرف مقابل است.
🌍متاسفانه برخی ها در داخل کشور تلاش میکنند مذاکرات را با ایجاد هیجانات خاص در کشور به مسائل داخلی گره بزنند آمریکاییها نیزحملات خود را علیه دولت و تیم مذاکره کننده از داخل و خارج آغاز کرده اند مسائل متعددی را در نظر گرفته اند و روی آنها سرمایه گذاری کرده اند تا پشت سر هم تبدیل به بحرانهای اجتماعی کنند و دولت را در انجام وظایفش ناکام بگذارند که یک نمونه از آنها بحث بحران آب و سوء استفاده از مشکلات مردم اصفهان بود. تلاش کردند این موضوع را به یک بحران تبدیل کنند و از آن در آستانه مذاکرات سوء کنند.
🌍 آمریکاییها در فضای رسانه ای تلاش میکنند اینگونه القا کنند که دستها و ابزارهایی در داخل ایران دارند که در صورت عدم نتیجه گیری در مذاکرات و قبول نکردن زیادهخواهیهای آمریکا از سوی ایران میتوانند کشور را به هم بریزند که این موضوع جدیدی نیست و زمان فتنه ۸۸ هم وجود داشته است اما این تصورات غلط است و راه به جایی نمیبرد.
🌍 آمریکاییها از هر بهانهای برای بحران سازی در داخل ایران استفاده می کنند، نظام ایران با ثبات ومستقل است و همانند ۴۳ سال گذشته هرگونه بحرانها و فتنهگریها را پشت سر خواهد گذاشت.
🌍 دولت سیزدهم در ۸ ماه گذشته به واسطه استراتژی خنثیسازی تحریمها و بیتوجهی به فشارها و اداره کشور با فرض وجود تحریم، ارزش راهبردی تحریمها برای طرف مقابل را به شدت تقلیل داده است.
🌍 در همین زمینه، دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم از همان ابتدا صریحاً اعلام کرد در کنار راهبرد خنثی سازی تحریم ها و تعامل متوازن با همه کشورها، مذاکره برای لغو تحریم را هم به صورت جدی پیگیری خواهد کرد.
🌍 بنابراین حضور تیم مذاکره کننده ایرانی با ترکیبی جدید و متنوع از کارشناسان دیپلماسی، حقوقی، امنیتی و اقتصادی در وین نشان داد دولت مردمی برای رفع تحریمهای ظالمانه اراده جدی دارد.برای رسیدن به این هدف انسجام ملی وتبیین حقیقت در افکار عمومی وجهاد همه جانبه با جنگ رسانه ای دشمن از ضرورتهای انکار ناپذیر است.
🍈سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
30AyehSiasi.pdf
2.11M
🔸همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، فایل پی دی اف کتاب پرفروش و پرمخاطب «سی آیه سیاسی»، تألیف دکتر شبیر فیروزیان و دکتر علیرضا معاف، که با محوریت 30 آیه قرآن کریم به 30 سوال و شبهه سیاسی روز جامعه پاسخ داده است، و تاکنون 9 بار از سوی انتشارات 9دی تجدید چاپ شده است، بصورت رایگان در دسترس عموم علاقه مندان و بخصوص روحانیون و مبلغان محترم قرار داده می شود.
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/roshana_zanjan
https://rubika.ir/roshana_zanjan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | #فتنه_هیبریدی دشمن در #ماه_رمضان
🍃🌹🍃
🔻 دشمن در حال پیاده سازی فتنه هیبریدی خطرناکی در ایران است و میخواهد به اهداف گوناگون چند وجهی دست یابد:
1️⃣ تخریب آرمان وحدت با اختلاف افکنی بین شیعه و سنی از طریق سوء استفاده از احساسات پاک مردم
2️⃣ ترویج روحیه «افغان هراسی» در کشور که از ابتدای سال شدیدا گسترده شده است
3️⃣ ربط دادن موضوع قتل و شهادت روحانیت در حرم رضوی به موضوع اخیر حضور زنان در ورزشگاه مشهد
4️⃣ ربط دادن مسائل اقتصادی کشور با القای نارضایتی گسترده از روحانیت و نظام
5️⃣ بهره برداری گسترده وهابیت منطقه از اقدام اخیر در حرم رضوی
6️⃣ از بین بردن روابط اقتصادی ایران و افغانستان که در ماه های اخیر با گسترش بی نظیری روبرو بوده است؛ بی تردید انشقاق میان ایران و افغانستان هدف راهبردی امریکاست
🔸 رهبر معظم انقلاب به عنوان دیدبان ارشد نظام در ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ به زیبایی فرمودند: " تهاجم دشمن یک تهاجم ترکیبی است" و ابعاد مختلف آن را تبیین نمودند.
اینک شاهد عملیاتی شدن یکی از قطعات این تهاجم ترکیبی در این حوزه هستیم.
🔺 بدیهی است هر اقدام نسنجیده فعالان مجازی، به تقویت این فتنه ترکیبی کمک خواهد کرد و باعث وخیم تر شدن مسئله میگردد؛ لذا میبایست با دقت بیشتری در این حوزه، تحلیل و موضع گیری نمائیم تا ناخواسته تقویت کننده فتنه ترکیبی دشمن نباشیم.
✍سید احمد رضوی
#هشیار_باشیم | #روشنگری
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۸۴)
🔻 خبر: برخی چهرههای جریان سیاسی خاص باوجود آنکه کمتر از هفت ماه از عمر دولت انقلابی میگذرد، انتقادات تندوتیزی نسبت به عملکرد اقتصادی دولت و وضعیت تورم در جامعه مطرح میکنند، درحالیکه همینها تا هشت سال پیشازاین در خواب زمستانی بودند و فضای اقتصادی جامعه را گلوبلبل میدیدند.
🍃🌹🍃
🔸 گزاره خبری: رسول منتجب نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در یک مصاحبه با اشاره به اینکه دولت آقای رئیسی بههیچوجه نمیتواند به شعارهای انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند، اضافه میکند: «یکی از شعارهای آقای رئیسی پایین آوردن تورم و از میان بردن گرانی و کمک به معیشت مردم بود. همه قیمتها چند برابر شده و آقایان حاضر نیستند که بپذیرند، این همه گرانی ناشی از تورم است و مرتب هم شعار میدهند که نرخ تورم رو به کاهش است».
🔹 گزارههای تحلیلی:
1⃣ دولت آقای روحانی ۵۵ هزار میلیارد تومان بهعنوان تنخواه از بانک مرکزی استقراض کرد. آثار تورمی این نقدینگی در ششماهه دوم ۱۴۰۰ میبایست خود را نشان میداد و تمام تلاش دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم، بیاثر کردن این استقراض بود. حجتالاسلام غلامرضا مصباحی مقدم «عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام» در این خصوص میگوید: «اصلاحطلبان از تورمی انتقاد میکنند که با استقراض دولت قبل ایجاد شد»؛ بنابراین ابتدا باید این سؤال از منتقدین دولت فعلی پرسیده شود که در زمان عملکرد ۸ ساله دولت روحانی کجا بودند؟
2⃣ در بررسی عملکرد هفتماهه دولت انقلابی نقاط قوت زیادی مشاهده میشود، دولت فعلی با تأکید بر خطوط قرمز در مذاکرات برجامی و تلاش در جهت تحت تأثیر قرار نگرفتن معیشت و اقتصاد جامعه از نتایج برجامی، تلاش برای افزایش روابط تجاری با همسایگان و اتخاذ استراتژی نگاه به شرق و حضور پررنگ در سازمانهای منطقهای، تلاش در جهت افزایش صادرات و فروش نفت، برنامهریزی در جهت بازگشت ارز به کشور و ... اقدامات پایهای مناسبی انجام داده است که تأثیر آن بر اقتصاد کشور در سال جاری، موجب بهبود وضعیت معیشتی مردم خواهد شد.
✍ فرهاد کوچک زاده
مراقب باشیم در پازل دشمن بازی نکنیم
🔹شهادت دو روحانی اهل سنت در گنبد کاووس و شهادت دو روحانی شیعه و مجروح شدن یک روحاني دیگر در صحن پیامبر اعظم حرم امام رضا علیه السلام توسط فردی ظاهرا افغانی بخشی از سناریوی آمریکایی برای خروج از بن بست منطقه ای است. این دو اتفاق به اضافه شایعه تجاوز 25 جوان افغانی به یک دختر ایرانی در جزیره کیش و قتل وی همه از یک اتاق فرمان دستور می گیرند در این اقدامات تروریستی و پخش شایعات، اختلافات مذهبی شیعه و سنی و ایران و افغانی هدف گرفته شده است.
آمریکایی ها برای نجات خود از بن بست منطقه ای و در حاشیه قرار دادن کشتار صهیونیست ها در اسرائیل در صدد کشاندن درگیری به داخل ایران و دمیدن بر آتش اختلاف ایرانی - افغانی و شیعه و سنی هستند
مراقب باشیم در پازل دشمن بازی نکنیم
✍ روانبخش
🔴 جزییاتی از هویت ضارب سه روحانی در حرم رضوی(ع)
خبرنگار تسنیم کسب اطلاع کرد که ضارب، فردی ۲۱ ساله، بهنام عبداللطیف مرادی، *ازبکتبار* است که یک سال پیش بهصورت غیرقانونی از مرز پاکستان وارد ایران شده و سپس در مشهد مقدس اقامت گزیده است.
او بههمراه برادرش در یک باربری در مشهد کار میکردند و در منطقه مهرآباد مشهد سکونت داشتهاند.
عبداللطیف مرادی بهخلاف مسلمانان اهلسنت، دارای تفکرات تکفیری است که شیعیان را رافضی و مجوس میداند و معتقد است باید خون آنان ریخته شود.
وی ساعت ۱۳ روز گذشته (سهشنبه ۱۶ فروردین) با همراه داشتن یک چاقوی نسبتاً بزرگ وارد حرم رضوی(ع) میشود و در صحن پیامبر اعظم(ص) منتظر میماند تا به افرادی که در لباس روحانیت هستند حمله کند، بدین ترتیب او ساعت ۱۴ و ۱۶ دقیقه بهسمت سه روحانی حمله کرده با ضربات چاقو آنها را مورد ضربه قرار داد. خبرنگار تسنیم کسب اطلاع کرد که او فقط به یکی از این روحانیون ۲۰ ضربه چاقو زده است که احتمالاً همان طلبهای است که به شهادت نائل شد.
شنیده شده است که او در برخی شبکههای اجتماعی با عناوین متعددی مانند عبداللطیف السلفی، حسن مرادی و ابوالعاقب الموحّد نیز فعالیت داشته و بهدنبال نشر تفکرات تکفیری و مقابله با شیعیان بوده است.
۶ متهم به همکاری با او، از جمله دو برادر عبداللطیف مرادی نیز توسط نیروهای امنیتی دستگیر شدهاند و تحقیقات از آنها ادامه دارد.
#قائمون
🔴 امان از انحصار
🔹رئیس پلیس راهور ناجا :
"رئیسجمهور گفت اگر خودروسازها ایمنسازی نکردند ، شمارهگذاری نکنید" !!
اما نکته مهم اینجاست تا وقتی که خودروسازهای داخلی هیچ رقیب و جایگزینی ندارند ، هرگونه اقدامی که جلوی عرضه خودروهایشان را بگیرد نه تنها به ضررشان نیست بلکه سبب التهاب در بازار و افزایش قیمت خودروها و در نهایت سود بیشتر برای خودروسازها می شود !!
#نفوذ
#قائمون
🔴 کاتسا در چاه مذاکرات
🔰 حمید رسایی: وضعیت امروز ما در مذاکرات وین، حکایت آن دیوانهای است که در چاه سنگ میاندازد و هزار عاقل نمیتوانند آن را بیرون بیاورند...
لاریجانی، روحانی و ظریف و همه حامیان و تحمیلکنندگان برجام، سنگی به نام برجام را در چاه توافق انداختند و به عنوان تنها دستآورد دولتشان برایش جشن گرفتند آن هم در حالی که نه تنها مادر تحریمها که خواهر و برادر و پدر تحریمها خیلی شیک و مجلسی سرجای خودشان هستند! واقعا چنین توافقی افتخار دارد؟ آیا نباید کسانی که چنین توافق پر هزینه و با ضرری را به مردم تحمیل کردند، حساب پس بدهند و محاکمه شوند؟!
دولت فعلی اما چه کند؟ از طرفی وقتی جماعتی به نمایندگی از جمهوری اسلامی در دولت قبل این تعهدات را دادهاند، حکایت آنها مثل همان عاقلی است که نمیتواند سنگ را از چاه بیرون بیاورد پس چارهای ندارد جز این که مهر تایید بزند بر اقدام کسانی که سنگ را در چاه انداختهاند. اما باید بپذیرد که هیچ چیز عوض نخواهد شد چون خانه این مذاکرات از پای بست ویران است. علاوه بر این، در این صورت هر توفیقی که دولت به سبب تغییر ریل به دست میآورد، به پای برجام نوشته میشود در حالی که هیچ ارتباطی به برجام ندارد.
اما از طرف دیگر، خروج آمریکا از برجام و بدعهدی اروپا در انجام تعهداتش که جملگی نقض تعهدات داده شده است و همچنین تغییر ریل دولت جدید از امیدواری به غرب و دست روی دست گذاشتن به فعالیت و برنامهریزی برای استفاده از ظرفیت داخلی و گسترش روابط در حوزههای مختلف خارجی و ... بهترین زمان را برای تغییر مسیر غلطی که دولت غربگرای روحانی در برابر ما قرار داده بود، فراهم آورده.
به عبارتی بستگی دارد که دولت آقای رییسی، هدف از دور جدید مذاکرات را چه چیز تعریف کند: احیای مردهای به نام برجام یا تحقق و اجرای سیاست قطعی نظام (لغو تمام تحریمها و راستیآزمایی) و خطوط قرمز تعیین شده در مشروطنامه امضای برجام توسط رهبر انقلاب، کدام یک هدف مذاکرات دور جدید است؟
در صورت اول قطعا وضعیت تغییری نخواهد کرد و دستآورد تقریبا هیچ برجام استمرار خواهد داشت ولی در صورت دوم، امکان به دست آوردن دستاوردهای جدید هست.
از یاد نبریم از آنجا که حسن روحانی هیچ کارنامهای برای ارائه به مردم نداشت، دستاوردسازی از برجام و احیا و زنده نگه داشتنش، یکی از مهمترین سیاستهای دولتش بود. در دولت آقای رییسی چطور! آیا این دولت با توجه به تغییر رویکرد نیاز به استفاده تبلیغاتی از برجام دارد؟ قطعا نه.
#قائمون
♦️ احتمال سقوط کابینه رژیم صهیونیستی
🔹 ایدیت سیلمان عضو ائتلاف تشکیلدهنده کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که از این ائتلاف استعفا میدهد. او گفته است دیگر نمیتواند از بین رفتن هویت یهودی دولت اسرائیل را تحمل کند. سیلمان عضو حزب یمینا به رهبری نفتالی بنت نخستوزیر رژیم صهیونیستی است.
🔹 در صورت کنارهگیری سیلمان از ائتلاف، کابینه نفتالی بنت اکثریت خود در کنست را از دست میدهد و تعداد کرسیهای ائتلاف حاکم و بلوک مخالف کابینه در عدد 60 برابر میشوند. پس از استعفای سیلمان، نفتالی بنت برنامههای امروز خود را لغو کرد و قرار است با یائیر لاپید وزیر امور خارجه و نخستوزیر چرخشی اسرائیل در این رابطه دیدار کند.
🔹 بنیامین نتانیاهو رهبر مخالفان کابینه با استقبال از این تصمیم، به سیلمان تبریک گفته است. گزارش شده است حزب لیکود به رهبری نتانیاهو به سیلمان پیشنهاد پست وزارت بهداشت در صورت تشکیل کابینه احتمالی توسط نتانیاهو را داده است. در صورتی که یک عضو دیگر ائتلاف حاکم نیز استعفا دهد، نتانیاهو میتواند بدون برگزاری انتخابات مجدد، کابینهای جدید تشکیل دهد.
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 فیلمی دیگر از لحظه دستگیری ضارب در حرم رضوی
جنگ نیابتی امریکا از طریق گروههای تکفیری در افغانستان
هیلاری کلینتون در خاطراتش می نویسد برای تشکیل و راه اندازی داعش به ١٢٠ کشور سفر کرده است. در تفاوت جمهوری خواهان و دمکراتهای امریکا باید این نکته را یاد آور شد که جمهوری خواهان به مداخله مستقیم نظامی اما دمکراتها به جنگ نیابتی معتقدند سیاست دو ستونی ( ایران و عربستان سعودی) کسینجر در دهه ۵٠ برای اجرای سیاستهای امریکا در غرب آسیا ، تشکیل گروه طالبان برای مقابله با حضور شوروی در افغانستان و تشکیل گروهک تکفیری داعش برای مقابله با محور مقاومت در عراق سوریه از راهبردهای جنگ نیابتی دمکراتهای امریکا از جمله اوباما بود جنگ نفتکش ها مداخله مستقیم نظامی امریکا در جنگ ایران و عراق در دوره ریگان جمهوری خواه ، حمله نظامی به عراق در دوره بوش پدر و حمله به عراق و افغانستان در دوره بوش پسر که هر دو جمهوری خواه بودند مبین راهبرد مداخله مستقیم جمهوری خواهان است
خروج نظامیان امریکا از افغانستان و عراق در دولت اوباما کلید خورد اما از آنجا داعش در عراق شکست خورد این خروج با انتقال داعش به افغانستان فقط در افغانستان اجرا شد
حال آنچه که در داخل افغانستان در جریان است یک جنگ نیابتی است که بخشی از آن به شرق کشور منتقل می شود
امریکایی که طالبان را برای مقابله با شوروی ایجاد کرد حالا که طالبان عاقل شده و قصد حکومت و استقرار نظم و امنیت در افغانستان را دارد اینبار نسخه جدید طالبان را در قالب تکفیری های داعش به میدان آورده که بجای نظامیان امریکا با دولت طالبان و ملت افغانستان بجنگند و ایضا جریان تکفیر را بسوی ایران گسیل بکنند
برای همین است که سردار قاآنی سال گذشته در مجلس از خطر توطئه های امریکا در افغانستان و شرق کشور خبر داد
ینابر این حمله به نماز گزاران یکی از بزرگترین مساجد اهل سنت در افغانستان و ترور دو طلبه در گنبد گاوس و سه طلبه در حرم مطهر رضوی توسط یک نوجوان ازبک تبار تکفیری در راستای آغاز یک جنگ نیابتی امریکا از طریق جریان تکفیر قابل ارزیابی می باشد .
واکنش علمای اهل سنت در محکومیت جنایت حرم رضوی و دو طلبه اهل سنت گنبد نشان از مدیریت هوشمند این اتفاقات در کشور را دارد.