eitaa logo
@yavarantajali
66 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
7.5هزار ویدیو
628 فایل
ارتباط با هادیان سیاسی جهت پرسش پاسخ سیاسی @mamellateemamhoosinim @jah670 @haji_1413911
مشاهده در ایتا
دانلود
📰 دکه روزنامه‌ - یک‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ @Farsna
تکرار وحشت و آژیر خطر در اسرائیل؛ این بار در شهرهای ایلات و هولون گروه عبری تسنیم: 🔹ساعاتی پس از به صدا در آمدن آژیر خطر در برخی مناطق شهر اورشلیم(قدس اشغالی) در سرزمین‌های اشغالی، این بار این آژیر خطر در شهرهای ایلات و هولون به صدا در آمد. 🔹آژیر خطر در قدس اشغالی حدود ۵۰ دقیقه ادامه داشت! 🔹ساکنان ایلات و هولون نیز همچون اورشلیم با توهم حمله موشکی به پناهگاه‌ها می‌گریزند. 🔹آژیرهای خطر «نیر دوری» سخنگوی ارتش رژیم‌صهیونیستی را مجبور کرد به ساکنان سرزمین‌های اشغالی توضیح دهد که علت به صدا در آمدن این آژیرها در دست بررسی است. 🔹این مساله مقامات اسرائیل و ساکنان را با سردرگمی مواجه کرده است. آنها دچار این تردید هستند که کدام آژیر خطر واقعی است و در چه وضعیتی باید به پناهگاه‌ها بروند. # قائمون
🇮🇷 📝 (۲۲۵) 🔻خبر: موقعیت مناسب ترانزیتی ایران و قرار گرفتن در مسیر اتصالی این کریدور و دسترسی به سواحل خلیج‌فارس، عمان و خزر موجب شده تا در سال ۲۰۰۰ توافقنامه کریدور شمال ـ جنوب موسوم به نوستراک بین هندوستان، ایران و روسیه امضا شده و در سال ۲۰۰۲ توسط این سه عضو مؤسس تصویب شود. 🍃🌹🍃 🔸گزاره‌های خبری: 1⃣ انتقال کالاهای روسی از طریق ایران به هند، مهم‌ترین محور فعالیت کریدور شمال- جنوب است و با شروع جنگ روسیه و اوکراین و مشکل تحریم روسیه، اهمیت این کریدور برای حمل کالاهای روسیه دوچندان شده است. بر این اساس اولین محموله تجاری از روسیه به هند از خاک ایران در روزهای اخیر منتقل شد. این اتفاق بعد از گذشت ۲۲ سال به وقوع پیوست و محموله تجاری روسیه به‌صورت آزمایشی از مبدأ سن‌پترزبورگ به بندر آستاراخان منتقل شده و از طریق دریای خزر وارد ایران و از آنجا از طریق جاده و ریل به بندرعباس و سپس از آنجا توسط کشتی‌های کانتینر بر به بندر ناواشیوای هند انتقال پیدا می‌کند. 2⃣ کریدور شمال - جنوب مهم‌ترین حلقه تجارت بین آسیا و اروپاست که در مقایسه با مسیرهای سنتی، از نظر مسافت و زمان تا ۴۰ درصد کوتاه‌تر و از نظر هزینه تا ۳۰ درصد ارزان‌تر است. 🔹گزاره‌های تحلیلی: 1⃣ یکی از عناصر مهم در روابط هند و ایران، جایگاه هند به‌عنوان بازار بزرگ محصولات ایرانی است. انتخاب ایران از سوی هند به‌عنوان دروازه آسیای مرکزی و افغانستان نیز پیامدهای مثبتی بر آرزوهای ایران برای تبدیل‌شدن به هاب منطقه‌ای تجارت و ترانزیت دارد. 2⃣ در زمان حاضر روسیه بیش از هر زمان دیگری برای مبادله کالا و تجارت ٨ میلیارد دلاری با هندوستان و کشورهای جنوب و شرق آسیا به مسیر کریدور شمال- جنوب نیاز پیدا کرده است و هیچ‌کدام از کریدورهای شمالی و شرق به غرب پاسخگوی تبادلات کالایی با شرکای اقتصادی قبلی و آینده این کشور نخواهد بود و مطمئناً تقاضا و شبکه تأمین کشور روسیه نیاز به مسیرهای جدید خواهد داشت و ایران گزینه مهم روسیه برای توسعه تجارت و انجام مبادلات کالایی است. 🔺 نکته پایانی: افزایش سرعتِ تجارت، افزایش حجم مبادلات کالایی، فعال‌سازی بنادر ایرانی در ارتباط با بنادر کشورهای مرتبط با این کریدور، کاهش تنش بین کشورهای حاشیه خزر و آسیای مرکزی با توجه به منطق انتفاع اقتصادی، کاهش وابستگی تجارت و ترانزیت کشورهای جنوبی آسیا به کانال سوئز و درنهایت ایجاد قطب جدید تولیدی، اقتصادی و تجاری در منطقه از نتایج و فواید راه‌اندازی کامل کریدور شمال- جنوب است که پیگیری جدی مسئولین دولتی در تکمیل این کریدور را می‌طلبد. ✍ جواد خسروی | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
♦️ اهمیت آسیای میانه در سیاست خارجی ایران 🔹 از ابتدای استقرار دولت سیزدهم دو مورد از سفرهای خارجی رییس‌جمهور ایران به تاجیکستان برای شرکت اجلاس شانگهای و دیگری به ترکمنستان برای شرکت در اجلاس اکو بوده است. همچنین تاکنون رؤسای جمهور ترکمنستان، قراقستان و تاجیکستان به تهران سفر کرده‌اند. 🔸 یکی از موارد اهمیت آسیای میانه که موجب توجه بیشتر دولت سیزدهم بدان شده، امکان همکاری‌های چندجانبه با توجه به ظرفیت سازمان همکاری شانگهای است. با توجه به تکمیل عضویت ایران در این سازمان، در صورتی که این همکاری‌ها بتواند به شکلی پایدار به نقش‌آفرینی مشترک در زنجیره تأمین کالا و خدمات در منطقه بینجامد، دستاوردهای اقتصادی غیرقابل انکاری خواهد داشت. 🔸 مسأله افغانستان و جلوگیری از سرایت تروریسم به آسیای میانه پس از استقرار طالبان، دومین مؤلفه‌ای است که اهمیت روابط ایران و این کشورها را نشان می‌دهد. تجربه موفق ایران در سرکوب تروریسم در عراق و سوریه می‌تواند به همکاری‌های اطلاعاتی و نظامی موفقی با این دولت‌ها به خصوص تاجیکستان و ترکمنستان منجر شود. 🔸 نفوذ چین در این حوزه و روابط مثبت ایران با این کشور، بخشی دیگر از اهمیت این منطقه برای سیاست خارجی ایران است. پروژه «یک جاده، یک کمربند» مهم‌ترین نمودی است که می‌تواند یک همکاری پایدار و بلندمدت چندجانبه را با محوریت پکن در این منطقه رقم بزند. 🔸 نفوذ روسیه در آسیای میانه مانع هژمونی آمریکا در این منطقه است. به همین دلیل ایران نسبت به کشورهای غرب آسیا با مانع کمتری در مسیر تسهیل روابط و توسعه همکاری‌های دو یا چندجانبه روبروست.
🔴چرا فارابی؟ ⏪رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس جمهور قزاقستان از فارابی نام برده و او را یکی از زمینه‌های اشتراک فرهنگی دو ملت ایران و قزاقستان دانستند. ◾️اما چرا فارابی؟ فارابی دانشمندی از اهالی فاراب (در ساحل جیحون) است که در میان دانشمندان جهان اسلام چند ویژگی برجسته دارد: ۱- بسیاری از تذکره‌نویسان در شیعه بودن او تردید ندارند. ۲- برخی او را اولین فیلسوف برجسته جهان اسلام می‌دانند. ۳- نظریه‌پرداز مدینه فاضله است و آن را مستلزم امامت و ولایت می‌داند. علاوه بر اینها فارابی حلقه وصل میان تمدن اسلامی ایرانی و جغرافیای ترکستان است و می‌تواند زمینه بازگشت آسیای میانه به ریشه‌های هویتی و تاریخی خود و پیوند با فلات ایران را فراهم کند. ◾️از این رو طرح فارابی به عنوان زمینه مشترک ایران و قزاقستان هم ابعاد فرهنگی و هم رهاوردهای راهبردی در توسعه قدرت نرم خواهد داشت.
🔴تشدید اختلافات مسکو و تل‌آویو؛/ تلفات صهیونیست‌ها در صفوف ارتش اوکراین و بمباران فرودگاه دمشق ⏪ در ادامه تنش‌ها در روابط روسیه و اسرائیل، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد در جریان درگیری‌ها در اوکراین 9 اسرائیلی در کنار نیروهای اوکراینی کشته شدند که با توجه به این موضوع، اختلافات جدیدی بین مسکو و تل‌آویو ایجاد شده است. ◾️ از سوی دیگر عدم انکار رسمی حضور جنگجویان اسرائیلی در صفوف نیروهای اوکراینی توسط تل‌آویو، بر تنش‌ها افزوده است. ◾️ بر اساس گزارش وزارت دفاع روسیه 35 اسرائیلی در ارتش اوکراین با روسیه می‌جنگیدند که 9 نفر از آنها کشته شده‌اند و هشت اسرائیلی دیگر که علیه آنها جنگیده‌اند، قبلاً کشور را ترک کرده‌اند و امروز 18 اسرائیلی در کنار اوکراین می‌جنگند. ◾️ این افشاگری روسیه از کشته شدن اسرائیلی‌ها در ارتش اوکراین همزمان با اعلام مسکو مبنی بر آماده کردن پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای ارائه به شورای امنیت علیه اسرائیل در پی بمباران فرودگاه دمشق پایتخت سوریه توسط هواپیماهای جنگی اسرائیلی است. ◾️ در پی این حمله وزارت خارجه روسیه، سفیر اسرائیل را احضار کرد و از او خواست در مورد بمباران فرودگاه دمشق توضیحاتی ارائه کند و پس از آن که توجیه سفیر رژیم صهیونیستی قانع کننده نبود باعث شد که روس‌ها اقدامی بی‌سابقه علیه اسرائیل در شورای امنیت انجام دهد. 👈 از ابتدای آغاز نبرد اوکراین، موضع‌گیری‌های متناقض رژیم صهیونیستی علیه روسیه باعث شروع موج اختلافات در روابط مسکو و تل‌آویو شد که به احضار چند باره سفرا نیز کشیده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | هک سایبری در تلوزیون رژیم‌صهیونیستی 🍃🌹🍃 🔹کلیپ در شبکه ۱۳ رژیم‌صهیونیستی پخش شد👊👊👊👊