📢 با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شدند
👈🏻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی اعضای دورهی جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام را منصوب کردند.
📝 متن حکم مقام معظم رهبری به این شرح است:
🔹 بسم الله الرحمن الرحیم
با هدایت و عنایت الهی دورهی جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام آغاز میشود. این مجمع از مهمترین نهادهای قانونی در جمهوری اسلامی و متعهد به دو مسئولیت اساسی است: اوّل تشخیص مصلحت در هنگام مواجههی مجلس با شورای نگهبان، که مستلزم نگاه ژرف و مصلحتشناس و احاطه به حقائق کشور است، و دوم نقش ویژه و مؤثر در تعیین سیاستهای کلی نظام که متضمن راهبردیترین تصمیمها در ادارهی امور کشور است. ارائهی راهحل برای معضلات و نیز نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی که به آن مجمع محترم احاله شده است، بر اهمیت این نهاد قانونی افزوده است.
🔹 حضور جمعی از نخبگان مجرب و دارای سوابق اجرائی در این مجمع و تجربیات متراکم از دورههای گذشته، جایگاه این نهاد را برتر و انتظارات از آن را افزونتر میسازد.
🔹 در بیانیهی آغاز دورهی قبل خواستههایی مطرح شده که اکنون نیز به علّت برآورده نشدن کامل، باید تکرار شود. از جمله: سامان بخشیدن به مسأله نظارت بر اجرای سیاستها و نیز پیشنهاد سازوکار برای ارزیابی کارآمدی و اثربخشی سیاستها.
🔹 افزون بر آن، اتقان در تشخیص مصلحت، تنقیح سیاستهای ابلاغ شده و بازنگری در آن در صورت لزوم، ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی و نخبگانی کشور و حضور منظم اعضاء محترم در جلسات مجمع، مورد تأکید است.
🔹 اکنون با تشکر از اعضاء محترم در دوره قبل و تقدیر از تلاشهای آنان، و با طلب رحمت و مغفرت برای درگذشتگان ایشان، اعضاء دورهی پنجسالهی نهم را به این شرح منصوب میکنم:
🔷 رییس مجمع: آیة الله آقای حاج شیخ صادق آملی
🔶 اشخاص حقوقی: رؤسای محترم قوای سهگانه، فقهای محترم شورای نگهبان(در موارد بحث تشخیص مصلحت)، رئیس ستادکل نیروهای مسلّح، دبیر شورای عالی امنیت ملی، وزیر یا رئیس دستگاهی که موضوع مورد بحث به آن دستگاه مربوط است، رئیس کمیسیون مرتبط با موضوع بحث در مجلس شورای اسلامی.
🔶 اعضای حقیقی:
حجج اسلام: آقای حاج شیخ حسن صانعی، آقای قربانعلی دری نجفآبادی، آقای محمود محمدی عراقی، آقای مجید انصاری، آقای غلامرضا مصباحی مقدم و آقای محسن اراکی.
🔷حضرات: آقای غلامرضا آقازاده، آقای علی آقامحمدی، آقای علیاکبر احمدیان، آقای محمود احمدینژاد، آقای محمدجواد ایروانی، آقای محمدرضا باهنر، آقای احمد توکلی، آقای سعید جلیلی، آقای غلامعلی حداد عادل، آقای سید کمال خرازی، آقای داود دانش جعفری، آقای پرویز داودی، آقای محمدباقر ذوالقدر، آقای محسن رضایی، آقای سیدمحمد صدر، آقای محمدحسین صفار هرندی، آقای محمدرضا عارف، آقای محمد فروزنده، آقای عباسعلی کدخدایی، آقای علی لاریجانی، آقای حسین محمدی، آقای محمد مخبر، آقای حسین مظفر، آقای سید مصطفی میرسلیم، آقای سید مرتضی نبوی، آقای علی اکبر ولایتی، آقای صادق واعظزاده و آقای احمد وحیدی.
🔺از خداوند متعال توفیق حضرات محترم را مسألت میکنم.
سیّد علی خامنهای
۲۹ شهریور ۱۴۰۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
بعضی تغییرات ترکیب اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔹بررسی تفاوتهای اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام که امروز ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ منصوب شدند، با دوره قبل، نشان میدهد که آقایان حجتالاسلام والمسلمین اراکی، عباسعلی کدخدایی، علی اکبر احمدیان، کمال خرازی و محمد مخبر به اعضای مجمع تشخیص مصلحت اضافه شدهاند.
🔹همچنین نام افرادی مانند آیات جنتی، امامی کاشانی، موحدی کرمانی و آقایان حسن روحانی و علی اکبر ناطق نوری در بین اعضای جدید حضور ندارند.
🔹همچنین از بین اعضایی که در ۲۳ مرداد ۹۶ حکم گرفته بودند، افرادی مانند آیتالله هاشمی شاهرودی،آیتالله ابراهیم امینی نجفآبادی، آیتالله محسن مجتهد شبستری، و آقایان سیدمحمد میرمحمدی و سیدحسن فیروزآبادی درگذشتهاند.
🔹آقایان رئیسی و قالیباف و اژهای که پیش از این جزو اعضای حقیقی بودند در این دور به عنوان روسای قوای سهگانه و به صورت حقوقی در مجمع تشخیص عضویت دارند. امّا آقای حسن روحانی که پیش از دوره ریاستجمهوری خود به عنوان عضو حقیقی در این مجمع حضور داشت، در میان نامهای جدید دیده نمیشود.
#قائمون_گزارش
📍پروژه کشتهسازی آغاز شد/ مرگ مشکوک ۳ نفر در اعتراضات اخیر کردستان
🔹استاندار کردستان: یک شهروند دیواندرهای با سلاح جنگی کشته شده که هیچکدام از ردههای نیروهای مسلح از این نوع سلاح استفاده نکردند. بلافاصله نیز مشخصات و تصویر آن فرد از شبکههای معاند پخش شد.
🔹فرد دیگری با همان شرایط داخل خودرویی نزدیک بیمارستان سقز رها شده بود. مرگ نفر سوم هم کاملا مشکوک و در دست بررسی است. در سه روز اخیر نیروهای امنیتی و انتظامی با معترضان مدارا کردند و حتی تعداد زیادی از نیروها کتک خوردند و کار به بیمارستان کشیده شد.
🔹گروهکهای تروریستی دنبال کشتهسازی هستند لذا خانوادهها مراقب فرزندانشان باشند.
#مهسا_امینی
#قائمون
#قائمون_گزارش
📍دستگیری عناصر گروهکهای تروریستی کومله و دموکرات در آذربایجانغربی
🔹یک منبع آگاه از دستگیری تعدادی از عوامل صحنهگردان گروهکهای تروریستی کومله و دموکرات در اعتراضات پراکنده جنوب استان آذربایجانغربی خبر داد. این افراد نفوذی صحنهگردانی اعتراضات را برعهده داشتند.
🔹در روزهای اخیر گروههای تروریستی تجزیهطلب کومله و دموکرات از تجمعات اعتراضی استانهای آذربایجان غربی و کردستان حمایت کردند. برخی از افراد شرکتکننده در تجمعات جنوب آذربایجانغربی و چند شهر کردستان نیز از نمادهای گروهکهای تجزیهطلب استفاده کرده بودند.
#مهسا_امینی
#قائمون
❇️ جمهوری اسلامی با پرونده مهسا امینی پس از اضافه شدن تحرکات ضدامنیتی چه خواهد کرد؟!
🔻جریان ضدانقلاب، گروههای تروریستی و منافقین داخلی یکبار دیگر همه توانشان را پای کار صحنه آوردهاند که رذیلانه از فرصت مرگ غم انگیز مهسا امینی نهایت سواستفاده را بکنند.
🔹بررسی محتوای برخی تجمعات اعتراضی کم جمعیت که در تهران و برخی شهرهای دیگر به صورت پراکنده برگزار شد، به خوبی نشان میدهد که تجمعکنندگان به دنبال روشن شدن حقایق درباره علت مرگ مهسا امینی نیستند و اغتشاش و ناامنی و سر دادن شعارهای ساختارشکن علیه اسلام و حاکمیت را دنبال میکنند.
🔹شعارهای رادیکال معترضان نشان میدهد که هستههای مشوق تجمع جریان مردمی نیستند بلکه افراطیونی هستند که به دنبال عقده گشایی علیه اسلام و حاکمیت هستند و اساسا غیر موضوع مهسا امینی هم اگر بهانهای پیدا کنند همین روند را دنبال میکنند.
🔹اساسا وقتی همه سران قوا و دستگاههای نظارتی و مرتبط با تمام توان برای روشن شدن واقعیت فوت مهسا امینی ورود کردهاند و شاید به لحاظ شدت پیگیری با یک روند حتی کم سابقه نیز رو به رو هستیم، فراخوان تجمعات اعتراضی و اغتشاس نمیتواند با نیت کمک به روشن شدن بیشتر حقایق درباره پرونده مهسا امینی، صادر شده باشد.
⁉️اما یک سوال مهم این است که جمهوری اسلامی با پرونده مهسا امینی بعد از اغتشاشات اخیر و اضافه شدن لایههای آشکار ضدامنیتی و ورود علنی ضدانقلاب و گروههای تروریستی چه خواهد کرد و مسیر این پرونده چگونه خواهد بود؟!
🔸تجربه حوادث مشابه گذشته نشان میدهد که جمهوری اسلامی با وجودی که برهم زدن امنیت جامعه را تحمل نمیکند ولی در حین حال در جستجوی و نشان دادن حقیقت تحت تاثیر اغتشاش یا ناامنیها نخواهد بود.
🔸بزرگترین مثال در اینباره رفتار حاکمیت درباره فتنه 88 است، جمهوری اسلامی با بدترین اغتشاشات و ناامنیها در کف خیابان رو به رو بود ولی برای روشن شدن حقایق انتخابات 88 ذرهای کوتاه نیامد و با وجودی که سران فتنه رسما وارد فاز ضد امنیتی شده بودند ولی روشن کردن حقایق نه تنها برای مردم عادی فریبخورده را که حتی برای خود موسوی و کروبی نیز رها نکرد.
🔸امروز نیز همین جمهوری اسلامی هم با اقتدار اجازه سواستفاده ضدانقلاب و گروههای تروریستی را از وفات غم انگیز مهسا امینی نخواهد داد و هم بر اساس ذات دینی و انسانی خود روشنکردن پرونده مهسا امینی را دنبال خواهد کرد که عمق و شدت این پیگیریها در مواضع سران قوا کاملا متبلور هست و اگر خطای در بخشی از مجموعه اجرایی باشد جبران خواهد کرد و اگر نیاز به اصلاحی در مسیر باشد اصلاح خواهد کرد و اگر غیر از این هم باشد، به روشنی به مردمش خواهد گفت.
🔸بنابراین حق این جمهوری اسلامی اینهمه دروغ پراکنی نیست. این روزها تکلیف مغرضان و ضدانقلاب معلوم است ولی خودیها نیز باید حواسشان باشد تا از مواضعی که بر شبهات میافزاید، پرهیز کنند و اگر برخی خودیها کار مفیدی نمیکنند یا به هر دلیلی این روزها نمیخواهند در این حادثه کنار جمهوری اسلامی بیاستند، حداقل بر مظلومیت نظام بیشتر از این نیفزایند!
#قائمون
⁉️اصلاح طلبان از جان «مهسا امینی» چه میخواهند؟
1⃣تحلیل محتوای توییتهای برخی فعالان سیاسی اصلاحطلب و محورهای رسانهای آنان که همسو با اپوزیسیون و مخالفان جمهوری اسلامی شده نشان میدهد در وهله اول، نظام متهم به قتل شده و در گام دوم، همچون فساد، ظلم و قتل نیز به عنوان رویهای سیستماتیک، طرح و القا شده است.
2⃣ در این زمینه کافی است توجه داشته باشیم طرح کلیدواژهها و انگارههایی همچون، جنایت، هراس، خشم، نفرت، بیاعتمادی، تحقیر، بیعدالتی، اعتصاب، اعتراض و... بهوضوح نشان میدهد ماجرا از قرار دیگری است و اصلاحطلبان چگونه به دنبال تبدیل پروژه مزبور به موجی سیاسی هستند.
3⃣تاکید بر جوان بودن، زن بودن، کُرد بودن و...مرحومه بیانگر آن است که جریان اصلاحات به دنبال فعالسازی چه چیزی بوده و تلاش دارند از خلال این پروژه به تعبیر خود چه «ناجبنشی» را در این پرونده، سوژه کنش سیاسی مشترک کنند.
4⃣ تصریح اصلاحطلبان بر این است که سوگ و اعتراض شکل گرفته را یک اقدام رنگین کمانی و متاثر از کنشگریهای محجبه تا بیحجاب، مذهبی سنتی تا نواندیش دینی و معنویتگرای غیرمذهبی و خداناباور و...تعریف کرده و عملا در اردوگاه خود، سخن از تشکیل یک جبهه اعتراضی سخن به میان بیاورند آنهم با قرائت فاتحه اما نه برای مرحومه که برای آنچه «سیستم» میخوانند.
5⃣ تلاش اصلاحطلبان برای گسترده کردن ساحت اعتراضات، تکثر بخشیدن به معترضان با وجود برخی مشکلات کشور و گشودن مسائل جدید و تبدیل آن به پروژهای سیاسی با ردیف کردن نامها و یادهای اتفاقات گذشته، نشان میدهد در پس ذهن این جریان، تحلیلی مبتنی بر شرایط خاص و در حال گذار به دوران ویژه تصمیمگیری و...شکل گرفته است، لذا بیراه نیست اگر گفته شود ادامه کنشهای آنان نه اعتراض و نه مطالبه که حرکت در مسیر بیثباتی ارزیابی شود تا طی یک «ناجنبش»، پیشروی آرام خود را شتاب داده و با تولید فشار اجتماعی به زعم خود، مناسباتی را تغییر دهند.
6⃣پر بیراه نیست اگر بگوییم رادیکالهای اصلاحطلب طی رونوشتی پنهان، در حال نفرتسازی هستند و آن را هم «سازنده» تعریف و تفسیر میکنند؛ نفرتی که به گمان آنان تولید انرژی و سوختِ کُنش میکند بیآنکه بدانند، تخریب میکند و چرخهای معویب میسازد رفتارشان و چه بسا برای آنان و هر آنچه از این مسیر صید میکنند، عاقبت «یوم التّناد» بسازد برایشان.
#قائمون
درنگی بر درگذشت مهسا امینی؛ مرزبندی و مطالبهگری
🔹ماجرای درگذشت خانم مهسا امینی باعث تاثر هموطنانمان شده است؛ درباره این موضوع در ۲ سطح میتوان تأمل کرد؛ نخست: «مصداق» خانم مهسا امینی است و دوم: مسائلی که حول و حوش آن شکل گرفته است. درباره بخش نخست، یعنی این مصداق، نه باید مرعوب بود و نه اصطلاحاً مالهبهدست.
🔹ارزشهای جمهوری اسلامی آنقدر عظیم است که نیازی به پنهانکاری و محافظهکاری در این باره ندارد. به هر حال یک «انسان» بدون آنکه اسلحهای به دست داشته باشد، در یک مرکز مربوط به نیروی انتظامی فوت کرده و ابهاماتی راجع به آن در افکار عمومی به وجود آمده است؛ جمهوری اسلامی که صدها نفر از بهترین جوانانش به عنوان مدافعان حرم در منطقه جنگیدند تا زنان و کودکان از مذاهب و قومیتهای مختلف، از اهل سنت گرفته تا شیعه و حتی ایزدیهایی که به حجاب و اسلام قائل نیستند، اسیر و رنجکش آدمکشهای به ظاهرمسلمان داعشی و طرفداران آمریکایی و سعودیاش نشوند، قاعدتاً جلودار مطالبه بررسی دقیق فوت خانم امینی است و در این بین هیچ عبارت و اصطلاحی از بدحجاب تا شلحجاب و هنجارشکن و ریاکاری رسانه داعشی اینترنشنال و امثالهم نمیتواند مانعی از رسیدگی به این مسئله انسانی باشد. که اگر بود، جوان واقعاً حزباللهی، جان خود را سپر ایزدیها و مسیحیها نمیکرد؛ ولی کرد.
🔹بنابراین آنها که تصور میکنند با عباراتی مثل بدحجاب، میتوان چنین وظیفه ذاتی و قطعی را جارو کرد و زیر فرش برد، هرچه باشند و هر ظاهری داشته باشند، انقلابی نیستند.
🔹اما در عین حال نباید «مرعوب» بود؛ مرعوب شدن میتواند دو جنس داشته باشد، نخست اینکه به شیوه رادیکالهای آن سو، بدون بررسی کامل و دقیق، از همین ابتدا حکم کامل و قطعی صادر کنیم و دوم اینکه به خاطر غمِ مصداق، ارزشها را منکر شویم.
🔹این موضوع امّا در سطح «مسئله»، همچون مصداقهای مختلف، میان جمهوری اسلامی و طرفدارانش با منتقدان و معاندانش مناقشات ومباحثاتی را پدید آورده است؛ مباحثاتی که از ۱- اصل گشت ارشاد، تا ۲- ورود انتظامی حکومت به حفظ ارزشها، تا ۳- اساسِ وظیفه حکومتها در قبال ارزشها، تا ۴- مطلوب یا نامطلوب بودن جمهوری اسلامی، و حتی ۵- خود اسلام را میتواند شامل شود. در اینجا دو نوع مواجهه وجود دارد؛ در سطح تئوریک میتوان درباره همهی این ۵ موضوع و حتی اساساً اصل وجود خدا هم نشست و بحث کرد و چیز عجیبی نیست، اما آنگاه که به سطح «عمل» میرسد، قاعدتاً طرفداران جمهوری اسلامی با دیگران مرزبندیهایی دارند و این قابل کتمان و عدول نیست.
🔹طرفداران اصولی جمهوری اسلامی به استدلالهای متعدد میدانند و ابایی از گفتن آن ندارند که حکومتها در قبال حفظ ارزشها و نرمهای اجتماعی وظایف روشنی به عهده دارند و در کنار همه کارهای فرهنگی، همچون همهجای دنیا ورود انتظامی به حفظ ارزشها بدیهی است؛ حتی حکومتهای لیبرال و سکولار که ظاهراً عنوان میکنند طرفیتی در ارزشها ندارند-که در واقع دارند- باز هم از «حدود»ی مخافظت میکنند و برای این موضوع میتوان مصداقهای بسیاری ذکر کرد.
🔹بنابراین مرزگذاری عملی در این مسئله را نباید با محافظهکاری یکی دانست. با این حال، اینکه ورود انتظامی به حفظ ارزشها دقیقاً چه مصداقی دارد میتواند محل گفتگو باشد. آیا برخی رفتارها در گشت ارشاد مصداق درستی از عمل به این مسئله است؟ حتماً باید در این باره باب گفتگوی اجتماعی و نخبگانی باز باشد. اینکه همهی آنچیز که الان به عنوان «گشت ارشاد» مطرح است را آیهی نازل درباره نحوه ورود انتظامی به حفظ نرمها بگیریم، قاعدتاً نمیتواند درست باشد.
🔹در این باره گارد پلیس باید باز باشد؛ همچنانکه اصلِ مخالفت با وظیفه دولتها در حفظ نرمها، رویکردی رادیکال است و باید بر اساس آن مرزبندی کرد، عدم «روزآمدی» و «دقتنظر» در شیوههای مواجهه هم میتواند بینتیجه باشد. نیروی انتظامی و دستگاههای دیگر، غیر از بررسی جدی و شفاف مصداق پیش آمده، باید رویکرد مثبتی در قبال گفتگوهای نخبگانی و اجتماعی در این باره داشته باشند و اگر برخی شیوهها پاسخ مناسبی نداده، آن را تغییر دهد.
#قائمون
📝 #حرف_آخر | حرم
🔻 برشی از وصیتنامه و دستخط سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
🔸 جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است. امروز قرارگاه حسینبنعلی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص).
🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan
🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
434-sedayeenghelab_ir.mp3
3.12M
📢 #صدای_انقلاب شماره 434
💠 موضوع: راز یک هیاهو
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#جهادتبیین
#صدای_انقلاب
#مهساامینی
#کردستان
#ضدانقلاب
#اغتشاشات
#قائمون
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا