eitaa logo
@yavarantajali
67 دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
7.4هزار ویدیو
622 فایل
ارتباط با هادیان سیاسی جهت پرسش پاسخ سیاسی @mamellateemamhoosinim @jah670 @haji_1413911
مشاهده در ایتا
دانلود
رئیس اندیشکده حکمرانی شریف: مسئله حجاب نه متولی خاصی داشت و نه یک ایده هوشمندانه «محمدصادق امامیان» در گفت‌وگو با تسنیم: 🔹جرقه اولیه مسائل اخیر بسیار هوشمندانه بود زیرا که سال‌ها بر مسئله حجاب سرمایه‌گذاری ویژه‌ای صورت گرفته بود و کمپین‌های مختلفی پیرامون آن شکل داده می‌شد و در عین حال در این سمت هم می‌دیدیم که عده‌ای می‌خواهند بر ایده‌های سنتی خود پافشاری کنند و حاضر نیستند از خود انعطافی نشان دهند و با این مسئله مواجهه هوشمندانه‌ای داشته باشند. 🔹مسئله حجاب نه متولی خاصی داشت و نه یک ایده هوشمندانه و منعطف و به‌روز مثل کمپین‌سازی و استدلال اقناعی. 🔹شخصاً اعتقاد دارم باید نهادهای اجتماعی مثل شبکه مدارس و بسیج محلاتمان را احیا کنیم به یک شبکه اجتماعی فرد به فرد برسیم. 🔹ما به دو علت از چنین شبکه‌های مردمی‌ای غافل شدیم. اول اینکه به حاکمیت چسبیدیم و گفتیم ما از بالا آموزش و پرورش و سایر حوزه‌ها را اداره می‌کنیم و علت دوم این است که از یک مقطعی به بعد امر بر ما مشتبه شد که رسانه مهمتر از این شبکه‌های مردمی‌است و ما اگر رسانه داشته باشیم می‌توانیم بیشتر تاثیرگذار باشیم که چنین تلقی‌ای روی کاغد اشتباه نبود اما در این حوزه قدرتمان نچربید. 🔹این بازگشت به شبکه‌های مردمی که عرض کردم در بسیاری از کشورهای دنیا در حال شکل‌گیری است. چون پلتفرم‌های امریکایی در حال غلبه هستند و بسیاری از دولت‌ها احیای شبکه مردمی را تنها راه حل می‌دانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️‌ ️ علی کریمی لیدر فرهیخته‌ی براندازا‌، در صفحش عکس های گل و بلبل دوران پهلوی رو در کنار حوادث تلخ ۴۳ سال تاریخ انقلابی ایران گذاشته، و نوشته چی بودیم چی شدیم! 🔹‌ وقتی مجید رضا رهنورد از فریبش توسط علی کریمی میگه، بی راه نگفته؛ جوانان و نوجوانان تاریخ نمیدانند؛ نمیدانند که شاه ده‌ها هزار انقلابی را کشت، از ساواک و شکنجه هایش نمیدانند، از فقر و فلاکت ها نمیدانند، از حوادث تلخی که اپوزیسیون بعد از انقلاب رقم زد بی خبرند، از مرصادها، از انفجار دفتر نخست وزیری، از عملیات تروریستی کور منافقین، از حوادث پشت پرده اینروزها... این جوانان ملعبه دست فریبکاران شده اند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍کمدین انگلیسی: نخست‌وزیر ما مردم ایران را تشویق می‌کند که به خیابان بیایند اما به مردم معترض خودمان می‌گوید اکنون زمان اعتراض نیست!
ساخت ۱۰ شهرک جدید در کشور 🔹سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن از تصویب ساخت ۱۰ شهرک جدید در ۴ استان خبر داد. 🔹ساخت این ۱۰ شهرک جدید به مساحت ۸ هزار و ۱۵۰ هکتار در استانهای فارس، البرز، آذربایجان غربی و یزد مصوب شده و در این شهرک‌ها ساخت واحد‌هایی با طبقات کم در اولویت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆کشف یک دوش‌پرتاب تک‌آوری در تهران! ♦️در شصت و یکمین طرح رعد پلیس پیشگیری پایتخت یک دوش پرتاب تک آوری از خانواده آرپی‌جی‌ها کشف شد! ♦️سرهنگ اردشیر نادری، سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی تهران بزرگ:این دوش پرتاب را اصطلاحاً دوش پرتاب تک آوری یا کماندویی گفته می‌شود. این سلاح برای عملیات‌های خرابکاری، انهدام ساختمان‌ها و خودروهای زرهی استفاده می‌شود. 🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی @asatid_enghelabi ایتا و سروش
📍نصب بنرهای ضد انگلیس در اطراف سفارت این کشور توسط شهرداری تهران 🔹پس از حواشی خبر پاک کردن شعارها بر روی دیوار سفارت انگلیس توسط سفیر، صبح امروز بنرهایی با عنوان «ننگ با رنگ پاک نمی شود» در اطراف سفارت نصب شد.
📍 حقایقی درباره نامه ایران به شرکت مالک اینستاگرام و واتساپ و سرنوشت فیلترینگ پلتفرم ها از زبان رئیس مرکز ملی فضای مجازی فیروزآبادی: 🔹اگر شرکت متا جواب ندهند مقدمه‌ای برای مجوز قانونی انسداد اینستاگرام است؛ از الان ۱۰ روز وقت دارند نماینده معرفی کنند.😐 🔸قطعا ضرر و زیان اپراتورها در تصمیم گیری‌ها موثر است.😐 🔹بستن اینستاگرام فعلا به خاطر شرایط امنیتی بوده ولی ادامه آن نیاز به مجوز قانونی دارد. مجوز قانونی یا باید طبق روال در کار گروه تعیین مصادیق مجرمانه صادر شود یا یک قاضی یا یک مرجع عالی ماننده شورای عالی فضای مجازی یا شورای عالی امنیت ملی درخواست آن را بدهد. تا الان چنین مجوزی در هیچ جا به تصویب نرسیده است. 🔸تا زمانی که مجوز شورای امنیت به پایان نرسیده یا مصوبه و ابلاغ قانونی برای انسداد نیامده باشد، {راه مذاکره} باز است. {در مورد تاریخ انتضای مجوز} فعلا ندارد و بستگی به شرایط خیابان دارد. ✍ این بابا جوری داره مطلب رو بیان میکنه که انگار الان کار غیر قانونی هست! جناب شما مدیر اینستاگرامی یا فضای بی در و پیکر مجازی ایران؟!
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر جدید از حمله سپاه به مقر تروریست‌ها 🔹شبکه «فرانس۲۴» در گزارشی تصاویر جدیدی از لحظه حمله موشکی و پهپادی سپاه به مقر گروهک‌ تروریستی حزب آزادی کردستان منتشر کرده است. 🔹یکی از سرکردگان گروهک تروریستی: ما در ناآرامی‌های ایران نقش داشته‌ایم. وقتی پهپادهای سپاه را می‌بینیم باید فرار کنیم. ایران با موشک‌های فاتح-۱۱۰ که یکی از مخرب ترین موشک‌هاست مقرهای ما را هدف قرار داده است.
🔴وضعیت متناقض کار و تحصیل در ایران ⏪ایران 5 برابر کشورهای پیشرفته دانشگاه دارد. ایران با جمعیت 80 میلیونی 2640 دانشگاه دارد، در حالی که چین و هند با جمعیت بیش از یک میلیاردی به ترتیب 2481 و 1620 دانشگاه دارند. ▪️تعداد دانشگاه‌ها در اغلب کشورهای پیشرفته جهان زیر 500 دانشگاه است به‌طوری که آلمان 412، انگلیس 291، کانادا 329، ایتالیا 236و هلند 423 دانشگاه دارند. ▪️با این حال نرخ بیکاری و استفاده از نیروهای غیر متخصص در کشور ما خیلی بالاست. خروجی دانشگاه‌های بی کیفیت ما 50 درصد بیکاران جامعه را تشکیل میده. در واقع کسانی که تحصیلات عالیه ندارند از نظر شغلی در وضعیت بهتری قرار دارند. ▪️بد نیست این رو هم بدونید که 80 درصد وزرای بریتانیا لیسانس دارند، احتمالا 80 درصد یا بیشتر از منشی ها و تایپیست ها و فروشنده های ما هم! تحصیل‌کرده هایی که به ناچار و صرفا برای بیکار نبودن بسیاری از مشاغل غیر مرتبط را می‌پذیرند. ✍مدرسه در خانه
🔴 روایت یک خرابکاری نسلی ⏪در اوایل دهه هفتاد وقتی دولت آقای رفسنجانی به یک سازمان جهانی یهودی تعهد داد که رشد جمعیت تنها کشور رسمی شیعه جهان را به پایین ترین نرخ ممکن برساند؛ همفکران خود را دور هم جمع کرد که چکار کنند الان هر زن ایرانی به طور متوسط ۶فرزند دارد، چه کنیم این عدد را در کمترین زمان به یک یا دو برسانیم. ▪️با ابزار رسانه و فیلم سریال و.. خانه داری و فرزنداوری و فرزند زیاد داشتن رو تقبیح کنند. ▪️ زنان و دختران رو به تحصیلات و اشتغال در جامعه سوق بدن(اینجوری آمار بیکاری پسران بالا میره) ▪️سن ازدواج رو بالا ببرند و عنوان کودک همسری رو باب کردند(دختری که میتوانست در ۱۶سالگی مادر شوند و پسر ۱۷ با ریش و سیبیل گفتند کودک است!!!) ▪️محدود کردن فرزندآوری به بالای ۱۸ سال و زیر ۳۵ سال (دقیقا سنی که به تحصیلات مشغول میکنن و درصورتیکه زن از ۱۵تا ۵۵ سالگی میتونه بچه دار بشه) ▪️به هر بهانه و بزور عقیم کردن زنان در بیمارستانها(فقط مناطق شیعه) و بداخلاقی با زائو(فقط مادران میدونن بداخلاقی کادر زایمان یعنی چه و چقدر سخت و زجرآوره) ▪️زایمان در خانه که ضامن سلامتی و ارامش مادر هست رو ممنوع کردند و بزور و به بهانه های مسخره با ظاهر مثلا علمی سزارین رو گسترش دادند تا حالا که رتبه اول سزارین در جهان هستیم(هشتاد و پنج درصد زایمانها سزارین هست) ▪️پر خرج کردن بارداری (لیست کردن انواع تست و آزمایش ها و سونوگرافی قبل و حین بارداری که فقط تو ایران هست) ▪️تحقیر شغل های تجاری و آزاد و ترویج شغل کارمندی و دولتی با حقوق ثابت و بیمه! ▪️کمرنگ کردن واسطه گری و سخت و پر دردسر کردن ازدواج(جهیزیه و مهریه و مراسم عروسی آنچنانی) با فیلم و سریال های تلویزیونی و سینمایی ▪️تحقیر روستانشینی و ترویج شهر و آپارتمان نشینی و فقط مصرف کننده بودن (بچه شهر بودن/دهاتی) ▪️تغییر سبک زندگی، تغدیه، پوشش و...که موفق شدند و غربی ها جایزه کاهش جمعیت را به مرندی دادند. اینک یک ایران با بحران جمعیت شیعه و زادو ولد زیاد وهابیت و تهدیدات امنیتی در آینده نزدیک😔
🔴 بررسی جمله معروف آیت الله طالقانی درباره حجاب و فقر (میترسم روزی برسد که غارت بین المال وفقر وفلاکت در جامعه عادی شود وموضوع حساس جامعه بشود دوتار موی زن که زیر روسری است یا بیرون آن) 🔷مدتی ایست این عبارت خیلی مطرح می‌شود و عده ای سعی دارند مساله اقتصاد را مهم تر از موی زنان یا حجاب در نظر بگیرند که سعی کرده ایم این عبارت را با هم بررسی کنیم. 🔺نکته اول: مرحوم آیت الله طالقانی وقتی این عبارت را مطرح کردند زمانی بود که کشور ما فقیر بودو تبعیض اقتصادی بیداد می‌کرد و اعتراضات تعداد معدودی زنان برای آزادی پوشش در ایران شکل گرفت که ایشان فرمودن شما به فقر کشورتون برسید نه اینکه دغدغه بی حجابی داشته باشید متاسفانه عده ای برداشت غلط دارند که استاد اقتصاد را مهم تر از موی زنان می‌داند. خبر بی توجهی زنان برای فقر در کشور و به دنبال آزادی پوشش بودن محل نقد آیت الله طالقانی بوده است، واتفاقا این مطالبه از زنانی است که به دنبال بی حجابی هستند، که چرا باید در جامعه ای که خیلی از افراد به خاطر مشکلات اقتصادی توان ازدواج ندارند آزادی های پوشش مطالبه جدی گردد! 🔺نکته دوم :چرا باید حجاب ومو وحدود شرعی در جامعه به اقتصاد گره بخورد. در حالی که حجاب زن حق الله است و خداوند است که حدود پوشش زن را معین کرده است. 🔺نکته سوم: آیا زن کالا هست که نوع پوشش او را اقتصاد جامعه مشخص کند یعنی جامعه و زن ثروتمند حجاب قوی داشته باشد و زن فقیر نیازی به پوشش نداشته باشد؟ یا اصلا فرهنگ زن فقیر مهم نباشد. زن انسان آزاده است که در هر شرایطی باید ارزشمند زندگی کند. 🔺نکته چهارم :آیا شما در جامعه اخلاق و شریعت مردان را هم به اقتصاد گره میزنید؟مثلا اگر در جامعه فقر باشد چند تا مشت ولگد خوردن زن هم مهم نباشد، پرداخت مهریه و نفقه زن هم مهم نباشد چون جامعه درگیر فقر است! 🔺نکته پنجم :مگر نه اینکه حجاب برای مصونیت و جلوگیری از دسترسی آسان به زن است، و این چرا باید در تقابل با اقتصاد محل بحث باشد، یعنی زن فقیر مجوز در دسترس بودن دارد؟ 🔺نکته ششم :چرا باید زن هزینه ضعف های اقتصادی را با زنانگی خود پرداخت کند، مگر نه اینکه دولت ها وظیفه دارند اقتصاد سالم و قوی و عادلانه برای زنان جامعه فراهم نمایند و چرا باید بخواهند بین نیاز به امنیت روانی زنان و اقتصاد، اقتصاد را اولی بدانند؟ 🔺نکته هفتم :اصلا چرا بایدخود زنان زیر بار چنین نگاهی بروند و بخواهند اقتصاد را برای خود مهم تر ازحجاب بدانند، ما مطالبه بهبود اقتصادی جامعه را به‌صورت جدی از مسئولان داریم اما ضعف های اقتصادی دلیلی نمی‌شود که ما نسبت به مساله زنان و حجاب بی توجهی کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بورس بازی خودرو بلای جدید اقتصادی در کشور شد حرفی که شهبازی به شوخی داره میگه اتفاقا ایده دقیقی است. آزادسازی تولید خودرو تنها راه حل مشکل خودرو هست.