eitaa logo
@yavarantajali
65 دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
8.1هزار ویدیو
666 فایل
ارتباط با هادیان سیاسی جهت پرسش پاسخ سیاسی @mamellateemamhoosinim @jah670 @haji_1413911
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝اشپیگل: سرویس اطلاعات فدرال درباره تلفات زیاد ارتش اوکراین هشدار داد ❄️🌹❄️ 🔻سرویس اطلاعات فدرال (BND) به دلیل تلفات زیاد ارتش اوکراین در نبرد برای شهر مهم استراتژیک باخموت در شرق کشور، نگران است. بر اساس اطلاعات اشپیگل، سرویس اطلاعات خارجی این هفته در نشستی محرمانه به سیاستمداران امنیتی در بوندستاگ اطلاع داد که ارتش اوکراین در حال حاضر هر روز تعداد سه رقمی سربازان خود را در نبرد با نیروهای روسیه از دست می دهد. 🔹سرویس اطلاعات فدرال هشدار داد که گرفتن باخموت توسط روس ها عواقب جدی در پی خواهد داشت، زیرا به روسیه اجازه می دهد تا در داخل اوکراین پیشروی بیشتری داشته باشد. 🔸لهستان تعداد بسیار زیادی نیرو در اوکراین دارد که در حال جنگیدن هستند و از این تلفات بی نصیب نمانده است و برای همین به شدت اصرار بر ارسال تانک های لئوپارد-2 دارد و حتی تهدید می کند که بدون اجازه آلمان اقدام به ارسال تانک ها خواهد کرد. 🔺با این سطح از تلفات ارتش اوکراین در باخموت به نظر می توان انتظار داشت بعد از فروپاشی جبهه باخموت روس ها بدون مشکل بخش بزرگی از شرق رود دنیپر را تسخیر کنند. 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
📮 ⭕️ امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به نمودار بالا که کمکهای آمریکا به اوکراین رو با چند کشور غربی مقایسه کرده است: 🔹این جنگ اوکراینی ها نیست. 🔹این حتی جنگ اروپایی ها هم نیست. 🔹این فقط، جنگ آمریکایی هاست؛ جنگی که دولت آمریکا برای پیروزی در آن، میلیاردها دلار خرج کرده است و بیشتر هم خرج خواهد کرد.
🚨 صد و ده هزار نفر از جمعیتی در حدود کمتر از ده میلیون نفر چقدر میشود؟ بالای ده درصد میشود درست است؟ چنین جمعیتی امشب در خیابان پایتخت رژیم صهیونیستی حضور داشتند... روزهای آخرِ نا آرامی های تهران میگفتند: تو را به خدا فقط به اندازه ی یک درصد جمعیتِ ایران به خیابان بیایید، آخرش هم بر اساس آمارهای خودشان حتی تعداد معترضین (در سراسر کشور) به یک دوهزارمِ جمعیت ایران هم نرسید. حالا اینجا است. ما نه فراخوانی زده ایم. نه زیر زیرکی کسی را تحریک کرده ایم نه چیزی ... خودشان آمده اند.
گمانه‌زنی واریز مابه‌التفاوت سود فروش خودروهای داخلی در بورس به خزانه دولت 🔹با توجه به آیین‌نامه واردات خودروهای خارجی که براساس آن مابه‌التفاوت قیمت پایه و قیمت فروش خودروها در بورس کالا آن هم به دلیل جلوگیری از رانت و سود بالا به خزانه دولت می‌رود، گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد تا همین رویه در مورد خودروهای داخلی نیز رخ دهد. 🔹می‌توان گفت که اگر این موضوع عملیاتی شود برخی از ایراداتی که به عرضه خودرو در بورس کالا گرفته می‌شود، مرتفع خواهد شد.
در مسیر پیشرفت.pdf
حجم: 2M
🇮🇷 📝 فایل کتاب دستاورد‌های یکساله جمهوری اسلامی با عنوان منتشر شد ❄️🌹❄️ ✅ این محتوای بسیار کاربردی، مناسب برای همه مردم، بویژه سخنرانان، اساتید حوزه و دانشگاه و طراحان و موشن_گرافان و... خواهد بود. 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
إمام باقر(ع ) : إنَّ اللّهَ یبغِضُ الفاحِشَ المُتَفَحِّشَ (کافی ،ج2 ص324). خداوند ازشخص ناسزا گو و بددهن خشمگین می شود. 🌺میلاد پنجمین ستاره آسمان امامت و ولایت،حضرت امام باقر(ع) مبارک باد🌺
1.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از شکست انصارالله تا التماس برای پذیرش آتش‌بس ♦کاربران شبکه‌های اجتماعی ویدئویی از سخنان محمد بن سلمان در آغاز جنگ تجاوزکارانه علیه یمن منتشر کرده و آن را با اظهارات کنونی وی مقایسه کرده‌اند که از مواضع قبلی خود کاملاً عقب‌نشینی کرده است. ♦بن سلمان در ویدئوی نخست می‌گوید: «ما فقط در عرض چند روز و فقط با بسیج کردن نیروهای زمینی عربستان می‌توانیم مناطق تحت سیطره حوثی‌ها و علی عبدالله صالح را تحت کنترل درآوریم». ♦در ویدئوی دوم وی پیشنهاد آتش‌بس به انصارالله می‌دهد و می‌گوید: «امیدواریم که حوثی‌ها پای میز مذاکره حاضر شوند. عربستان پیشنهاد خود برای ارائه کمک‌های اقتصادی به یمن را تقدیم حوثی‌ها می‌کند تا در مقابل، آنها با آتش‌بس موافقت کنند و پای میز مذاکره حاضر گردند.»
تدوین طرح مقابله با اقدام اروپا در مجلس ▪️بررسی طرح با قید ۲ یا ۳ فوریت 🔹پس از اقدام پارلمان اروپا مبنی بر قراردادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی، جمعی از نمایندگان مجلس طرح اصلاح قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان «سازمان تروریستی» توسط ایالات متحده آمریکا را تهیه و تدوین کردند. 🔹«حاجی دلیگانی» عضو هیئت رئیسه مجلس: می‌توان با قید ۲ حتی ۳ فوریت به طرح نمایندگان برای مقابله به مثل با اقدام اتحادیه اروپا، رسیدگی کرد.
تحلیل‌گر صهیونیست: اسرائیل در آستانه جنگ داخلی قرار دارد 🔹«یوسی ملمن» تحلیل‌گر سرشناس نظامی - امنیتی رژیم صهیونیستی: امشب ۱۲۵ هزار نفر علیه نتانیاهو به خیابان آمدند. بحران اسرائیل ممکن است به جنگ داخلی منجر شود.
38.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار امریکا به اسرائیل: این طور پیش بروید کارتان تمام است، منافع ما هم به خطر می‌افتد! / معترضین به نتانیاهو میگویند حضور صد هزار نفر در یک خیابان تازه آغاز بازی است / آمریکا به شدت از اوضاع فلسطین اشغالی ترسیده به طوری که از طریق برخی رسانه هایش به نتانیاهو هشدار داده که تداوم این وضع میتواند به پایان اسرائیل منجر شود/ در گزارش رسانه های آمریکایی در همین خصوص آمده: اینگونه پیش بروید منافع ما هم به خطر می‌افتد...
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍صوت افشا شده علی جوانمردی علیه BBC و پ ک ک بی بی سی دروغگو است!
اختلاف رضا پهلوی و تجزیه‌طلبان؛ واقعیت یا دعوای زرگری؟ 🔹رضا پهلوی فرزند شاه سابق هفته گذشته در مصاحبه‌ای با شبکه منوتو، اظهارات صریحی درباره مسئله تمامیت ارضی و علیه تجزیه ایران ابراز کرد؛ مواضعی که بنظر می‌رسید وی برای آغاز کمپین وکالت دادن به آن نیاز داشت. 🔹این اظهارات وی موجب شد تا عبدالله مهتدی رهبر گروهک کومله در توئیتی غیر مستقیم به این کمپین اعتراض کند. 🔹رهبران گروهک‌ها و احزاب تجزیه‌طلب تاکنون به کمپین وکالت نپیوستند، اما رفتار سیاسی رضا پهلوی نشان داده که وی از قرار گرفتن در کنار تجزیه‌طلبان در گذشته ابایی نداشته است و اظهارات اخیرش درباره تمامیت ارضی با کنش‌های سیاسی پیشین او تفاوت دارد.